سلام فروش چند xbox360 arcade با قیمت خیلی مناسب

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

navid_x360

کاربر سایت
Rating - 100%
1   0   0
سلام اقا من چندتا 360 مدل ارکید میخوام بیارم میخواستم ببینم چندتا از بچه ها میخواند قیمت هم من 400 در نظر دارم اگر کسی میخواد بگه البته هرکس واقعا میخواد بگه که رو دستم اینا باد نکنه با تشکر

منم اگه زير 370 باشه يه دونه ميخام 100 درصد.حتما مادربردش فالكونه؟اركيد هدست هم نداره؟اگه نداره هدستش رو جدا چند مياري واسم.؟

دوستان به نظره من آرکید بیشتر به کاره کسی میاد که پریمیوم داشته و 3 چراق شده
و یا مثل من میخواد ذخیره آخرت کنه( زاپاس نگه دارم) چون اگر بخواید هارد و کابل کامپوننت
و هد ست جدا بگیرید تقریبا همون پریمیوم میشه
راستی آرکید ها خروجی HDMI دارن؟
منم اگر قیمتش مناسب بلشه میخوام ( نه 100%) ابته به شرطی که با برد فالکون و بدونه
مشکل حرارتی باشه

سلام ممنونم از تمام بچه های که میخوان من حمایت کنند اقا من سفارش میدم باسه بار اول تعداد محدودی میارم اگر دیدم خوب فروش رفت خب ادامه میدیم اگرم نه که حتمی قسمت ما نبوده اینکار بشیم ولی توی اینکه میارم با قیمتی که واقعا مناسب باشه شک نکنید اما باید صبر کنید اگر مشکلی پیش نیاد فردا لنجمون حرکت میکنه باید واستین تا برگرده ممکنه یه خورده طول بکشه ولی من تمام سعیم میکنم زود برسونمشون چون اینجوری اول از همه به نفعه خودم با تشکر از همه شما دوستان

منم اگر بوردش فالکون باشه و HDMI دار باشه به احتماله زیاد میخوام (البته UC )
باید اینم بگم این آرکیدها بیشتر به کاره کسایی میاد که دستگاشون 3 چراق شده
و یا مثل من بخوان بگذارن زاپاسه روزه مبادا
در هر صورت دوست عزیز قیمت HDMI دارش 308 دلار هست
انشا اله تو کارت موفق باشی

اقا پس بار اومد ما رو خبر کن به خصوص اگه پال داشتی تا ببینیم چی میشه اگه خدا خواست از شما بخریم ( قبل از اردیبهشت میاد دیگه ؟ )

اين آقا سعيد از بچه هاي خوبه سايته و اگه بتونه به كمترين قيمت باهاتون حساب ميكنه ، راستي آقا سعيد PS3 هم مياريد؟

سلام ممنونم از تمام بچه های که میخوان من حمایت کنند اقا من سفارش میدم باسه بار اول تعداد محدودی میارم اگر دیدم خوب فروش رفت خب ادامه میدیم اگرم نه که حتمی قسمت ما نبوده اینکار بشیم ولی توی اینکه میارم با قیمتی که واقعا مناسب باشه شک نکنید اما باید صبر کنید اگر مشکلی پیش نیاد فردا لنجمون حرکت میکنه باید واستین تا برگرده ممکنه یه خورده طول بکشه ولی من تمام سعیم میکنم زود برسونمشون چون اینجوری اول از همه به نفعه خودم با تشکر از همه شما دوستان
دوست عزیز من 100% نمی خوام..... 200% می خوام.

بچه ها خیالتون راحت باشه..
HDMI هم داره.. . . فقط امیدوارم برد فالکن بیاره.. دوست عزیز سعی کن موقع خرید به اون اطلاعاتی که گذاشتم دقت کنی تا همه شون برد فالکن باشن.

ممنون

دوست عزیز من 100% نمی خوام..... 200% می خوام.

بچه ها خیالتون راحت باشه..
HDMI هم داره.. . . فقط امیدوارم برد فالکن بیاره.. دوست عزیز سعی کن موقع خرید به اون اطلاعاتی که گذاشتم دقت کنی تا همه شون برد فالکن باشن.

ممنون
ارکید ها کلن فالکون هستن و زایفر و لانچ ندارن پس 100 % همه فالکونه ;)
راستی هدست هم نداره فقط خدا کنه توی بارش پال باشه وگرنه همگی 25 تومن افتادیم به خاطر ترانس :cheesygri

ارکید ها کلن فالکون هستن و زایفر و لانچ ندارن پس 100 % همه فالکونه ;)
ارکید ها Zephyr هم دارن. اکثر اونایی که تاریخشون بین 8-9 سال 2007 هست Zephyr هستند ولی خوب اونا کمتر دیگه پیدا می شه و الان اکثرا تاریخ ساختشون جدیده که فالکون هستن.

ارکید ها کلن فالکون هستن و زایفر و لانچ ندارن پس 100 % همه فالکونه
راستی هدست هم نداره فقط خدا کنه توی بارش پال باشه وگرنه همگی 25 تومن افتادیم به خاطر ترانس

به اون لینکی که بالا گذاشتم نگاه کن....

بیشتر توضیح بده ببینم.. چرا اینقدر رو pal اصرار داری.. منظورت چیه که 25 تومن مخوبیش نسبت به بقیه چیه ؟

جناب Lich King
شما اطلاعاتتون خیلی خوبه.. میشه بگین چه فرقی بین مدلل های pal و uc و بقیه هست ؟

جناب Lich King
شما اطلاعاتتون خیلی خوبه.. میشه بگین چه فرقی بین مدلل های pal و uc و بقیه هست ؟
هیچ فرقی بین این مدل ها نیست. تنها تفاوتشون اینکه دستگاه های PAL برق آداپتورشون 220 ولت هست که به برق ایران می خوره ولی مدل های UC چون مال امریکا هست برقش 110 ولت هست و برای اینکه بزنید به برق باید یک ترانس مبدل 110 به 220 بخرید و بهش وصل کنید یا برید جداگونه از بازار یدونه آداپتور 220 بخرید که حدود 30 تومانه.

البته بازی های UC بیشتر و راحتتر تو مغازه های تهران پیدا می شن که از این نظر به PAL برتری داره ریجن UC.

UC بهتره ولی کسی پیدا نمیشه واصه ملت بدون سود کار کنه تنه نیست خودم هم حاضر نمیشم یکی بره آکراید را 250 بیاره چیزی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟260 هم بفروشه؟؟؟

اين آقا سعيد از بچه هاي خوبه سايته و اگه بتونه به كمترين قيمت باهاتون حساب ميكنه ، راستي آقا سعيد PS3 هم مياريد؟
سلام رضا جان خوبی اقا اخرشم من نفهمیدم چرا همش به من میگی سعید:laughing:;) بیخیال هرجور راحتی ما کوچکتیم رضا جان حقیقتش من نمیدونم قیمتاش چه جوریه شما یه قیمت بگیر بعد بگو چه قدر میخوای بهم بگو یدون مخصوص شما بیارم ولی این دفعه فکر نکنم بتونم بیارم چون خیلی سفارش دادم انشا الله از دفعات بعد اگر قسمت شد
راستی بچه ها چه رجینی میخوان؟ uc یا pal ؟ اگر هردوشون داشت نصف نصف بگیرم یا همرو یه رجین بگیرم؟

من بیشتر نظرم رو PAL هست. ضمنا پریمیوم چند تا لحاظ کردی تو بار؟ یا همش ارکید قراره باشه؟
فقط برادر اگه توجه کرده باشی دیدی که بچه ها روی نوع مادربورد چقدر حساسن؟!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or