سلام فروش چند xbox360 arcade با قیمت خیلی مناسب

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

navid_x360

کاربر سایت
Rating - 100%
1   0   0
سلام اقا من چندتا 360 مدل ارکید میخوام بیارم میخواستم ببینم چندتا از بچه ها میخواند قیمت هم من 400 در نظر دارم اگر کسی میخواد بگه البته هرکس واقعا میخواد بگه که رو دستم اینا باد نکنه با تشکر

من بیشتر نظرم رو PAL هست. ضمنا پریمیوم چند تا لحاظ کردی تو بار؟ یا همش ارکید قراره باشه؟
فقط برادر اگه توجه کرده باشی دیدی که بچه ها روی نوع مادربورد چقدر حساسن؟!
سلام منکه همشون ارکید گفتم بیارن و اگرم پرمیوم بیارم یدونه باسه شما میارم چون گفتم من بار اولم این کارو میکنم همشون ارکید سفارش دادم تا اگر ضرری بود حداقل ضرر باشه
دوسته عزیزی گفتن 260 هزاتومن :eek:کی این قیمت به شما داده من که نگفتم ببینید دوستان من اینکاره نیستم خب چون جنس میاریم خودمون دیدم فروش دستگاه خوب با خودم گفتم یه امتحانم ما بکنیم به بینیم چی میشه؟ از قیمتاشم خبری ندارم دقیق دیدم اینجا قیمتش از 420 تا 500 با خودم گفتم من اگر بیارم کمتر از این میتونم بدم فقط باید به بینم باسه خودم کلا چه قدر در میاد حدسی که زدم با اطلاعاتی که جمع کردم گفتم اگر بشه 360 میتونم بدم اونم در حد حدس چون باید جنسا بیاد ببینم چقدر کلا میشه؟ بعد یه چیزی متناسبی بکشم روش اخه من( اعتقاد دارم ادم باید کم بخوره اما همیشه بخوره) حالا تا جایکه بشه سودش کم میکنم با دوهدف اول از همه جنسام زود فروش بره دوم قیمتا یه خورده شکسته بشه تا شاید قیمتا یه خورده تکون بخوره
فکر کنم توضیحام کامل و جامه بود با تشکر از همه دوستان;)

محض توضیح:
اون دوستی که گفتن 260 تومن حتما منظورشون قیمت تو اروپا بود و همون یورو حسابی حساب کردن. در حالی که وارد کردن جنس خیلی هزینه و دردسر داره و از همه مهمتر یکی خواب سرمایه داره و دیگر اینکه طرف باید جنسش رو نقد بخره بیاره. اینا همه تو بازار به حساب میاد. مثلا وقتی شما میخوای به فرض از چین 1 کانتینر بار بیاری و از تحویل پول نقد به تولیدکننده تا ترخیص، 2 ماه طول میکشه، ممکنه 1 ماه طول بکشه تا جنس فروش بره و خریدار عمده تو بازار هم که پول نقد نمیده! 1-2 ماه هم برگشت اون پول طول میکشه. اینا همش میره جزو هزینه ها. یعنی شما مثلا اگه 4 ماه 10 تومن سرمایت بخوابه فقط هزینه خواب سرمایه رو 2 تومن باید حسب بشه که اون هم میره رو قیمت جنس. وگرنه واسه واردکننده ضرر میده! حالا فقط این بهره خواب بود، شما تورم 4 ماهه مملکت رو هم بیار روش....تا اینجا فقط شد این دست به اون دست! یک سود منطقی هم باید بکنه این وسط... اینطوری هم دیگه نیست که دوستمون فلان تومن بخره و فلان+20 تومن اینجا بفروشه.
سفارش منو هم تو پیغام خصوصی صحبت میکنیم. فقط این سفارش دادن و خریدت وقتی قطعی شد قبلش 1 ندا بده بی زحمت.
به هر حال خیلی خیلی خیلی بعیده جنست رو دست بمونه اگه قیمتش مناسب باشه (به قول خودت همون کم بخور، همیشه بخور :cool: ) میدونی که! بعیده :biggrin1: صحبت میکنیم حالا

آخرین ویرایش:
چه عجب یه آدم منصف پیدا شد .... آقا منم این کارت تحسین بر انگیزت رو حمایت می کنم . منم یه آرکید می خوام ولی اگر Halo هم ارزون بیاری مطمئنن Halo میگیرم . موفق باشی

محض توضیح:
اون دوستی که گفتن 260 تومن حتما منظورشون قیمت تو اروپا بود و همون یورو حسابی حساب کردن. در حالی که وارد کردن جنس خیلی هزینه و دردسر داره و از همه مهمتر یکی خواب سرمایه داره و دیگر اینکه طرف باید جنسش رو نقد بخره بیاره. اینا همه تو بازار به حساب میاد. مثلا وقتی شما میخوای به فرض از چین 1 کانتینر بار بیاری و از تحویل پول نقد به تولیدکننده تا ترخیص، 2 ماه طول میکشه، ممکنه 1 ماه طول بکشه تا جنس فروش بره و خریدار عمده تو بازار هم که پول نقد نمیده! 1-2 ماه هم برگشت اون پول طول میکشه. اینا همش میره جزو هزینه ها. یعنی شما مثلا اگه 4 ماه 10 تومن سرمایت بخوابه فقط هزینه خواب سرمایه رو 2 تومن باید حسب بشه که اون هم میره رو قیمت جنس. وگرنه واسه واردکننده ضرر میده! حالا فقط این بهره خواب بود، شما تورم 4 ماهه مملکت رو هم بیار روش....تا اینجا فقط شد این دست به اون دست! یک سود منطقی هم باید بکنه این وسط... اینطوری هم دیگه نیست که دوستمون فلان تومن بخره و فلان+20 تومن اینجا بفروشه.
سفارش منو هم تو پیغام خصوصی صحبت میکنیم. فقط این سفارش دادن و خریدت وقتی قطعی شد قبلش 1 ندا بده بی زحمت.
به هر حال خیلی خیلی خیلی بعیده جنست رو دست بمونه اگه قیمتش مناسب باشه (به قول خودت همون کم بخور، همیشه بخور :cool: ) میدونی که! بعیده :biggrin1: صحبت میکنیم حالا
دوست عزیز منظور من اینه
قاچاقی بیاریم کلا ارزونترین جا الان تو اروپا است قیمت و کلا ما باید از اونجا بیاریم بعد میتونیم ریجن دستگاه هم که لازم نیست تغییر بدیم همین ضمنا دبی آکراید را قیمت اروپا میدند؟؟؟؟؟؟

هیچ فرقی بین این مدل ها نیست. تنها تفاوتشون اینکه دستگاه های PAL برق آداپتورشون 220 ولت هست که به برق ایران می خوره ولی مدل های UC چون مال امریکا هست برقش 110 ولت هست و برای اینکه بزنید به برق باید یک ترانس مبدل 110 به 220 بخرید و بهش وصل کنید یا برید جداگونه از بازار یدونه آداپتور 220 بخرید که حدود 30 تومانه.

البته بازی های UC بیشتر و راحتتر تو مغازه های تهران پیدا می شن که از این نظر به PAL برتری داره ریجن UC.

:( من که شنیده بودم همه ارکید ها فالکون هستن :(( زایفر هم خوبه ولی فالکون یه چیزه دیگست :( پس اقا موقع خرید یادت باشه همش 703w باشه ها !!!!
و اینکه به نظر من 5 تا پال بیاری خوبه احتمالا فروش بره
راستی
اقا اشکان تا حالا زایفر دیدی که ارکیدباشه تو ایران ؟ ( اگه دیدی انشالله که محدود بوده )

آخرین ویرایش:
دوست عزیز منظور من اینه
قاچاقی بیاریم کلا ارزونترین جا الان تو اروپا است قیمت و کلا ما باید از اونجا بیاریم بعد میتونیم ریجن دستگاه هم که لازم نیست تغییر بدیم همین ضمنا دبی آکراید را قیمت اروپا میدند؟؟؟؟؟؟

منظورتو همون اول گرفتم ;) ولی خب دیگه...

هیچ فرقی بین این مدل ها نیست. تنها تفاوتشون اینکه دستگاه های PAL برق آداپتورشون 220 ولت هست که به برق ایران می خوره ولی مدل های UC چون مال امریکا هست برقش 110 ولت هست و برای اینکه بزنید به برق باید یک ترانس مبدل 110 به 220 بخرید و بهش وصل کنید یا برید جداگونه از بازار یدونه آداپتور 220 بخرید که حدود 30 تومانه.

البته بازی های UC بیشتر و راحتتر تو مغازه های تهران پیدا می شن که از این نظر به PAL برتری داره ریجن UC.
این 360 هم واقعا یه بد بختی بزرگ در تاریخ نسل بازی های جدید به حساب میاد...
من می خواستم xbox1 رو بریزم رو هارد بازی کنم ولی دیدم امکانش وجود نداره و فقط بازی های اصل ایکس باکس رو میشه روش بازی کرد (مستقم.. نه رو هارد).. واسه آرکید هم برای اجرای بازی های xbox1 حتما لازمه که هارد بگیری (برای ریختن پتچ و game cache بازی و...) که اونم به قیمت 100 تومنه و اصلا به درد هیچی نمی خوره.

الانم که بازی های uc بیشتر و راحت تر پیدا میشه اما باید یه آداپتور جداگانه خرید.. می خوای pal بخری بازی هاش به راحتی پیدا نمی شن.. می خوای کنسولو به مانیتور وصل کنی 40 50 تومن دیگه برای مبدلش باید بدی...
بیشتر از 4 5 ساعت بازی کردن خطر داره... درسته که مادر بردهای جدید هیچ نقصی ندارن ولی گفته شده که خطر همیشه در کمینه.

اینکه همه ش شد درد سر.

پس با این حساب نتیجه می گیریم که مدل uc باید 30 تومن ارزونتر از مدل pal فروخته بشه درسته ؟

منظورتو همون اول گرفتم ولی خب دیگه...
یادتون باشه این دوستمون زاهدان هستا.. شاید بتونه از این کارا بکنه !!!!:p

این 360 هم واقعا یه بد بختی بزرگ در تاریخ نسل بازی های جدید به حساب میاد...
من می خواستم xbox1 رو بریزم رو هارد بازی کنم ولی دیدم امکانش وجود نداره و فقط بازی های اصل ایکس باکس رو میشه روش بازی کرد (مستقم.. نه رو هارد).. واسه آرکید هم برای اجرای بازی های xbox1 حتما لازمه که هارد بگیری (برای ریختن پتچ و game cache بازی و...) که اونم به قیمت 100 تومنه و اصلا به درد هیچی نمی خوره.

الانم که بازی های uc بیشتر و راحت تر پیدا میشه اما باید یه آداپتور جداگانه خرید.. می خوای pal بخری بازی هاش به راحتی پیدا نمی شن.. می خوای کنسولو به مانیتور وصل کنی 40 50 تومن دیگه برای مبدلش باید بدی...
بیشتر از 4 5 ساعت بازی کردن خطر داره... درسته که مادر بردهای جدید هیچ نقصی ندارن ولی گفته شده که خطر همیشه در کمینه.

اینکه همه ش شد درد سر.

پس با این حساب نتیجه می گیریم که مدل uc باید 30 تومن ارزونتر از مدل pal فروخته بشه درسته ؟
نه اتفاقا برعکس بعضی جاها پال رو ارزونتر می دن . این مشکل کشور ماست و به ریجین دستگاه ربطی نداره
واسه پال هم کم کم بازی ها زود زودمیاد
( اقا معلوم نیست دستگاه ها کی میاد ؟ شرمنده فضولی ولی میشه بگی چند تا دستگاهه ؟)

نه اتفاقا برعکس بعضی جاها پال رو ارزونتر می دن . این مشکل کشور ماست و به ریجین دستگاه ربطی نداره
خب پس بین این دو کنسول حتما باید تفاوت قیمت وجود داشته باشه اینطور نیست ؟

واسه پال هم کم کم بازی ها زود زودمیاد
مگه الان چقدر بازی براش وجود داره ؟

نوید جان بستگی به قیمت هات داره. من یک پریموم می خوام. لطف کن از الان قیمت رو بگو که ما شرمندت نشیم.

خب پس بین این دو کنسول حتما باید تفاوت قیمت وجود داشته باشه اینطور نیست ؟
مگه الان چقدر بازی براش وجود داره ؟

خوب گفتم بعضی جاها پایین تر می فروشن بعضی جاها هم نه ! ایرانه دیگه کاریش نمیشه کرد انقدر هرج و مرجه که بعضی جاها شاید قیمت ارکید ایران با جاهای دیگه مثل دوبی 300 تومن فرق کنه ! البته فقط کنسول نیست بقیه چیز ها هم همین شکلیه
الان مثلا اگه 10 تا بازی بیاد شاید 2 تا برای پال دیر تر بیاد

تاپیک سر کاریه؟ /:)
سلام سر کاریه یعنی چی ؟ شما که خودت این کاره داشتی (خونه خاله که نیست برم بیارمشون خوب گفتم ما لنج داریم با لنج میارمشون و حرکتشم گفتم کی بود تا زمانی که لنج بارش تکمیل نشه بر نمیگرده کار ما خرید دستگاه نیست این کارو تفریحی خواستم انجام بدم به بینم چی میشه حالا چند روز در گیر بودم نیامدم توی سایت شما به این نتیجه رسیدی سر کاریه) و توی پیام خصوصی کلی باهم در مورد وارد کردن اینا بحث کردیم از شما چنین انتظاری نداشتم که این بگی میزاشتی کسی بگه که تازه میخواد اینجا پیام بده تازشم اگه سر کاری بود شما که پیام خصوصی زدی گفتی پشیمون شدم پس به حال شما فرقی نمیکنه من یه چند روزی نبودم با شوق زوق داشتم کارای سفارش ردیف میکردم بعد از چند روز امدم درست 90درصد بچه های که پیام خصوصی زده بودن پشیمون شدن:( بد به حالمون خورد البته هرکس هرجور دوست داره باید رفتار کنه و گلایه هم نیست ولی وقتی نوشته این دوست محترممون دیدم واقعا ترکیدم و دیگه نتونستم جلو خودم بگیرم به بخشید دیگه اگر حرفی زدم که ناراحتتون کرد یا باعث شد که بهتون بر بخوره خب حق بدید ولی از کسایی که در مورد چیزی اگاهی ندارن مخصوصا از شخص لطفا بی احترامی نکنند چون من الان درست 23 سال از خدا عمر گرفتم هیچوقت کاری نکردم که بخواد باعث ازار اذیت کسی بشم چه برسه به اینکه بخوام بعضی از دوستان خوبم توی بازیسنتر بزارم سرکار و خواستم یه کمکی کنم قیمتای واقعی و منصفانه تر داده بشه فقط همین وگرنه این شغل من نیست نیازیم به این کار ندارم خدارو شکر به اندازه خوردو خوراکم در بیارم خدا به هم داده البته شاید شما درک نکنید چرا اینجوری میگم ولی واقعا از همون سه کلمه این دوستمون سوختم دیگه هم چیزی ندارم بگم موفق باشید مخلص همه شما بازیسنتریها هم همستیم حتی شما Master Raiden دوست عزیز

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or