سریال The Last of Us

you have no idea what loss is

حداقل مطمئنم عوامل سریال هیچ ایده ای ندارن

نه ببین داستان بازی پر از اشکال و حفره و سوراخ بوده. در نتیجه این تغییرات رو تو سریال اعمال کردن. :D

.
تغییرات برای بهبود هست نه هزار بار بدتر کردن ...

آقا مثل این که تو قسمت ۴ تو سیاتل الی دینا لز میکنن مگه میشه!!
تصور کن بری انتقام پدرت وسط راه لز کنی !!
این روایت منطقی که دوستان ازش حرف میزدن ؟ :))
از 40 ام طرف به بعد حلاله دیگه

آخرین ویرایش:
آقا مثل این که تو قسمت ۴ تو سیاتل الی دینا لز میکنن مگه میشه!!
تصور کن بری انتقام پدرت وسط راه لز کنی !!
این روایت منطقی که دوستان ازش حرف میزدن ؟ :))

یکی از عذاب وجدان هایی که الی داشت این بود که موقعی که داشتن جول رو لت و پار میکردن الی داشت با دینا حال میکرد :D

اما اینجا اصلا بی دلیل یهو ... ای بابا ولش کنید به جاش بلا رمزی بهترین بازیگر دنیاست;))

گیم: راهی سیاتل شدن با هدف انتقام و خونخواهی 💪😠
سریال: ماه عسل سیاتل🥰 (حالا سر راه یه انتقامم میشه گرفت💅)
لعنتی من داشتم برای یکی توضیح میدادم گفتم انگار اومد پیک نیک دو نفری ، چرا این ماه عسل تو ذهنم نیومد ... 🤣🤣🤣

من فصل یکو اصلا نگاه نکردم بخاطر اینکه مشکلی با بازیش نداشتم
اومدم فصل2 رو نگاه کنم گفتم شاید بهترش کرده باشن چون از داستان و پیسینگ پارت2 خوشم نیومد

اینو تحویل گرفتم
لامصب همه چیزش از بازی بدتره، بازیگری، کست، نویسندگی، داستان و ...
این بلا رمزیم قیافه و بازیش به درد کمدی میخوره، کرکر خندس، نمیدونم چطوری میتونید ببینیدش و نخندید
نخواستیم بابا

20250506_092224.jpg

داستان آیزاک رو دارن خیلی خوب پیش میبرن، تصویر جالبی ازش درست کردن تا الان.
به نظرم دینا قشنگ یک سر و گردن از دینای بازی بالاتره!! یعنی اون کاراکتر submissive و توسری خور بازی رو خیلی بهتر تونستن تو سریال به عنوان پارتنر الی نشون بدن. صحنه گیتار زدن سریال فوق‌العاده بود!
از طرفی سریال داره سعی میکنه جنبه ۱۹ ساله بودن الی رو بیشتر از کاراکتر خشک و سیاه انتقام‌جو بازی بعد از مرگ جول نشون بده.
کلا سریال خوب درک کرده تفاوت مرگ یک کاراکتر تو مدیوم فیلم با بازی چه تفاوت‌هایی داره.
با اینحال کلیت داستان چیز جذابی تو این فضا برای نشون دادن نداره

مهراد توام الان بدفاز شدی به صورت کلی روی سریال ؟
نه وحید من مشکلی با سریال ندارم

به نظرم اگه سریال قرار بود مو به مو مثل بازی پیش بره که خب کات سین های هر دو قسمت بهم میچسبوندن مثل فیلم میدادن بیرون!

ولی سریال اومده روایتی از روی بازی با کاراکتر های جدید و داستانی متنوع اما در عین حال قدرت گرفته از همون دنیا و شخصیت ها رو نشون بده که چیزایی رو بتونن توش نشون بدن که داخل بازی نمیشد بهش پرداخت و من از این بابت خوشحالم. ممکنه به یه قسمت 10 بدم به یه قسمت 7 ولی در کل راضی ام از همه چیز و این متفاوت بودن با دنیای بازی رو دوست دارم.

فصل ۱ رو‌ دوست داشتم چون هم تا حدودی نقش آفرینی بلا رمزی خوب بود و هم پدرو پاسکال، جول تماشایی رو ارائه میکرد.
فصل دوم که بلا رمزی زده جادی خاکی و پدرو هم که ...! برای nمین بار بشینم پای پارت دوم که شاهکار تکرار نشدنیه شرف داره به این فصل دومی که ترمالی بیش نبوده! قسمتای بعدی واقعا ارزش دیدن نداره همین چند قسمتی که ارائه دادن به حد کافی افتضاح بود! انصافا سطح روایت داستان و شخصیت پردازی پارت دوم کجا و فصل دوم کجا! اینا فکر کنم با الی پدرکشتگی دارن که حتی در حد فصل اولم نتونستن نمایشش بدن دیگه اون مفهوم انتقام جویی و تغییرات رفتاریش بماند! بلا رمزی همون بره نقشای فرعی بازی کنه براش بهتره.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or