vaan 2
کاربر سایت
کدوم منطقی گفته همه کارکتر ها باید دلچسب باشن ؟؟. دستور العملی ، آیه نازل شده ای چیزیه؟اونوقت چی قرار بوده باشه؟ کرکتر نچسب بودن؟![]()
کدوم منطقی گفته همه کارکتر ها باید دلچسب باشن ؟؟. دستور العملی ، آیه نازل شده ای چیزیه؟اونوقت چی قرار بوده باشه؟ کرکتر نچسب بودن؟![]()
معرفی شخصیت آیزاک، مشخص شدن درگیری ولف ها با اسکار ، دینا خبر حاملگیشو به الی می گهآقا لطفا یکی بیاد تیتروار breakthoughهای این قسمتو اسپویل کنه ببینیم نکته خاصی داره ببینیم یا وقت که تلف نکنیم
تغییرات برای بهبود هست نه هزار بار بدتر کردن ...نه ببین داستان بازی پر از اشکال و حفره و سوراخ بوده. در نتیجه این تغییرات رو تو سریال اعمال کردن.
.

آقا مثل این که تو قسمت ۴ تو سیاتل الی دینا لز میکنن مگه میشه!!
تصور کن بری انتقام پدرت وسط راه لز کنی !!
این روایت منطقی که دوستان ازش حرف میزدن ؟![]()
آقا مثل این که تو قسمت ۴ تو سیاتل الی دینا لز میکنن مگه میشه!!
تصور کن بری انتقام پدرت وسط راه لز کنی !!
این روایت منطقی که دوستان ازش حرف میزدن ؟![]()

لعنتی من داشتم برای یکی توضیح میدادم گفتم انگار اومد پیک نیک دو نفری ، چرا این ماه عسل تو ذهنم نیومد ...گیم: راهی سیاتل شدن با هدف انتقام و خونخواهی
سریال: ماه عسل سیاتل(حالا سر راه یه انتقامم میشه گرفت
)
مهراد توام الان بدفاز شدی به صورت کلی روی سریال ؟در ادامه دینا و الی باهم میزنن به دل شیر و حاجیه خانوم مادر باردار پشت الی رو خالی نمیکنه تو هیل کرست و بیمارستان و...
نه وحید من مشکلی با سریال ندارممهراد توام الان بدفاز شدی به صورت کلی روی سریال ؟