سریال The Last of Us

انتخاب مارک والبرگ برای مکس پین خوب بود؛ مشکل اون فیلم دیدگاه کارگردان یا بازنویس‌کننده فیلم‌نامه اصلی بود! صفات ظاهری بخش کوچکی از ترسیم شخصیت‌پردازی کاراکتر در فیلم‌نامه محسوب می‌شه؛ در مرجع اول تنظیم جنبه‌های روان‌شناختی (بسته به موقعیت‌ها) و ایجاد اهداف برای او در راستای توسعه داستان هست. بازی بلارمزی خوب دراومده بود؛ اگر درنیامده بود، به نظرم کُلِ روایت فرو می‌ریخت (چون یکی از پروتاگونیست‌ها بود). کُل روایت فرو می‌ریخت، منتقدان له‌اش می‌کردند و سریال پس از پخش یک فصل کنسل می‌شد. (چون HBO یکی از بی‌تعارف‌ترین شبکه‌هاست!)
خب ما داریم از دید گیمر به این فیلمهای اقتباسی نگاه میکنیم.
حتما منتقدی که گیمر نیست و این بازیها رو تجربه نکرده اصلا ایده ای در مورد محتوای اصلی نداره و خب همینطور که میگی میره سمت نقد فیلم و سریال ها.

در مورد مکس پین باهات کاملا مخالفم.
کست مارک والبرگ از یه لیست 100تایی بین بازیگرهای هالیوود/بالیوود/آسیایی قطعا با اون فیزیک ، قد و چهرش بین 15-10 تای آخره.

همونقدر مزخرفه که تیموتی اولیفانت برای هیتمن ، تام هالند برای آنچرتد و...
=========

در مورد Tlou که فکر کنم اکثرا هم نظر باشن که اگه بهترین برگردان سینمایی/تلویزیونی از یه بازی نباشه ولی قطعا بین دو سه تای اوله (این رو میگم که حرف کلی و قطعی نزده باشم شاید که عنوانی رو جا انداختم)

در مورد قدرت بازی بلا رمزی و در اومدن شخصیتش که فکر نکنم کسی ایرادی بگیره.
بحثی که هست اینه که از دید گیمر حتما میشد بازیگر دیگه ای هم برای شخصیت الی پیدا کرد اون ارتباط اولیه هم برقرار بشه.
خلاصه این مهمه که همون اول دست به نقد کلی طرفدار برای فیلم و سریالت فراهم کنی که همون پلیرهای بازی باشن.

تفاوت ظاهری به حدی متفاوته که کسی که بازیها رو باهاش زندگی کرده و کلی باهاش ارتباط گرفته تو نگاه اول کاملا پس میزنه.
من الان دو فصله که میبینمش ولی به هیچ وجه نمیتونم باهاش ارتباط اولیه رو بگیرم.

ولی یکی که اصلا ایده ای در مورد بازیها نداره و این فیلم و سریالها رو میبینه خب اگه بهش بگی همچین تفاوتی وجود داره شاید 5 درصد هم براش مهم نباشه و نیست.
اگه منتقد باشه هم که به بخش فنی محتوا میپردازه و کاری به این موارد نداره.

اما خب برای گیمر اینها خیلی مهمه.
چرا که برخلاف کتاب و داستان که برگردان سینمایی میگیرن و دست کارگردان و... خیلی بازه چون خیلی بیشتر میتونن از لحاظ ظاهر تغییرات ایجاد کنن.
ولی یه گیمر که با شخصیت زنده شده مورد علاقش که اکت داره ، صدا داره و باهاش زندگی کرده و ارتباط گرفته .... نمیتونه این حجم از تغییرات رو به راحتی باهاش کنار بیاد.

اگه اینها مهم نبود که مثلا میشد تو نسخه دوم Tlou مدل بازیگر توم رایدر رو میاوردن جای الی بازی میکرد و کاملا ظاهرش رو تغییر میدادن!

خب ما داریم از دید گیمر به این فیلمهای اقتباسی نگاه میکنیم.
حتما منتقدی که گیمر نیست و این بازیها رو تجربه نکرده اصلا ایده ای در مورد محتوای اصلی نداره و خب همینطور که میگی میره سمت نقد فیلم و سریال ها.

در مورد مکس پین باهات کاملا مخالفم.
کست مارک والبرگ از یه لیست 100تایی بین بازیگرهای هالیوود/بالیوود/آسیایی قطعا با اون فیزیک ، قد و چهرش بین 15-10 تای آخره.

همونقدر مزخرفه که تیموتی اولیفانت برای هیتمن ، تام هالند برای آنچرتد و...
=========

در مورد Tlou که فکر کنم اکثرا هم نظر باشن که اگه بهترین برگردان سینمایی/تلویزیونی از یه بازی نباشه ولی قطعا بین دو سه تای اوله (این رو میگم که حرف کلی و قطعی نزده باشم شاید که عنوانی رو جا انداختم)

در مورد قدرت بازی بلا رمزی و در اومدن شخصیتش که فکر نکنم کسی ایرادی بگیره.
بحثی که هست اینه که از دید گیمر حتما میشد بازیگر دیگه ای هم برای شخصیت الی پیدا کرد اون ارتباط اولیه هم برقرار بشه.
خلاصه این مهمه که همون اول دست به نقد کلی طرفدار برای فیلم و سریالت فراهم کنی که همون پلیرهای بازی باشن.

تفاوت ظاهری به حدی متفاوته که کسی که بازیها رو باهاش زندگی کرده و کلی باهاش ارتباط گرفته تو نگاه اول کاملا پس میزنه.

ولی یکی که اصلا ایده ای در مورد بازیها نداره و این فیلم و سریالها رو میبینه خب اگه بهش بگی همچین تفاوتی وجود داره شاید 5 درصد هم براش مهم نباشه و نیست.
اگه منتقد باشه هم که به بخش فنی محتوا میپردازه و کاری به این موارد نداره.

اما خب برای گیمر اینها خیلی مهمه.
چرا که برخلاف کتاب و داستان که برگردان سینمایی میگیرن و دست کارگردان و... خیلی بازه چون خیلی بیشتر میتونن از لحاظ ظاهر تغییرات ایجاد کنن.
ولی یه گیمر که با شخصیت زنده شده مورد علاقش که اکت داره ، صدا داره و باهاش زندگی کرده و ارتباط گرفته .... نمیتونه این حجم از تغییرات رو به راحتی باهاش کنار بیاد.

اگه اینها مهم نبود که مثلا میشد تو نسخه دوم Tlou مدل بازیگر توم رایدر رو میاوردن جای الی بازی میکرد و کاملا ظاهرش رو تغییر میدادن!

از این همه متن؛ 4 حرف برداشت کردم:

الف. قبلاً در موردش صحبت کردم توی همین تاپیک (همین چهار صفحه قبل‌تر)؛ اینکه قانون نانوشته‌ای وجود نداره که «فرد حتماً منبع اصلی (کتاب، گیم و ...) رو تجربه و بعد درباره اقتباس اظهارنظر کنه»؛ چون مثلاً من با «الی» زندگی نکردم (گیمرها خیلی احساسی معمولاً نظر می‌دن)، چنین حقی را ندارم که بگم «بلا رمزی» انتخاب مناسبیه یا X گزینه بهتری بود! مجدد تأکید می‌کنم که انتخاب «بلارمزی» توسط شخص شخیص «نیل دراکمن» انتخاب شده؛ نه مازین دخالت کرده و نه HBO (خیلی‌ها می‌گن اینا دخیل بودن که اشتباهه؛ بله، HBO توی کستینگ سوپرانوز دخالت کرد، چون دیوید چیس کسی دیگری رو مدنظر داشت؛ شبکه AMC برای بریکینگ بد جان کیوزاک رو می‌خواست و نه برایان کرنستون کمدین). دراکمن هم دولوپر، هم نویسنده و هم بیشتر از من و تو با پوست و جون، این چیزی که خلق رو تجربه کرده و به این انتخاب رسیده.

ب. دومین مسئله اینکه فهمیدم گیمرها پروسه طولانی Casting رو با Cosplay اشتباه می‌گیرن؛ کاس‌پلی‌ها به‌نوعی حکم گیلتی پلژر گیمرهاست. من سه‌گانه مکس پین را بازی کردم؛ شاید انتخاب اول من، برایان کرنستون پانزده سال پیش باشه برای نقش میان‌سالی مکس؛ اما والبرگ انتخاب زهرماری نبوده؛ فیلم‌نامه و کارگردانی و میزانسن در این فیلم آشغال به تمام معناست. الانم مخالف هستم که کاس‌پلی‌طور فکر کنم و بگم جک کواید بهترین نقش برای مکس پین هست (چون لباسِ بهش اومده)!🦢:D

ج؛ باز هم فکر می‌کنم کُلِ مشکل باز برمی‌گردونید به «بلارمزی»؛ این‌طور احساس می‌کنم که اگه «کایتلین دیور» یا «کایلی اسپینی» انتخاب می‌شد برای «الی»؛ اما نه «دراکمن» در ساخت اقتباس نقش داشت و نه «مازین» و نه HBO و پروژه می‌افتاد دست افرادی مثل «روبن فلشنر»، «اووه بول» یا «دیوید آیر» و پخش از نتفلیکس یا شبکه Crackle؛ صرفاً مشکل حل می‌شد؛ چون «الی» شبیه همون ذهنیت گیمرهاست و همه چی حله! :D 🦢

د. سومین مسئله باز همون بحث خونین ?Cinema vs Video Games: Which One is more Influential راه می‌اندازه که تأکید دارید که گیم، اون حسِ همزادپنداری با Nتا دلیل به طرف نمیده نسبت به سینما.

آخرین ویرایش:
از این همه متن؛ 4 حرف برداشت کردم:

الف. قبلاً در موردش صحبت کردم توی همین تاپیک (همین چهار صفحه قبل‌تر)؛ اینکه قانون نانوشته‌ای وجود نداره که «فرد حتماً منبع اصلی (کتاب، گیم و ...) رو تجربه کردی و بعد درباره اقتباس اظهارنظر کنه»؛ چون مثلاً من با «الی» زندگی نکردم (گیمرها خیلی احساسی معمولاً نظر می‌دن)، چنین حقی را ندارم که بگم «بلا رمزی» انتخاب مناسبیه یا X گزینه بهتری بود! مجدد تأکید می‌کنم که انتخاب «بلارمزی» توسط شخص شخیص «نیل دراکمن» انتخاب شده؛ نه مازین دخالت کرده و نه HBO (خیلی‌ها می‌گن اینا دخیل بودن که اشتباهه؛ بله، HBO توی کستینگ سوپرانوز دخالت کرد، چون دیوید چیس کسی دیگری رو مدنظر داشت؛ شبکه AMC برای بریکینگ بد جان کیوزاک رو می‌خواست و نه برایان کرنستون کمدین). دراکمن هم دولوپر، هم نویسنده و هم بیشتر از من و تو با پوست و جون، این چیزی که خلق رو تجربه کرده و به این انتخاب رسیده.
خب منم دارم نظر خودم رو میگم ، نمیگم که همه باید همچین نظری داشته باشن.
از طرفی دلیلی نداره که چون این انتخاب دراکمن بوده پس همه باید باهاش هم نظر باشیم و بگیم این وحی منزله.
میگم مطمئنا رمزی بازی خوبی داشته ولی از نظر یکی مثل من بازیگرهای خوب دیگه ای هم داشتیم که بتونن کار رو در بیارن و هم این حجم از دافعه و علامت سوال رو ایجاد نکنن.

کاملا مشخصه دیدگاهت بیشتر از جنبه سینماییه ، همونطور که در مورد برکینگ بد میگی و من هم تو پست بالا اشاره کردم که تو همچین پروژه هایی دست کارگردان و تیم سازنده خیلی بازه چون بازیگر نهایی قبلا جایی برای بیننده به شکل دیگه ای ارائه نشده.
هر کسی که بیاد رو نهایتا به عنوان اون شخصیت قبول میکنن.
اما به برگردان از یه گیم ، کامیک و... که میرسیم انتخاب بازیگر دردسرهای خودش رو داره.

ب. دومین مسئله اینکه فهمیدم گیمرها پروسه طولانی Casting رو با Cosplay اشتباه می‌گیرن؛ کاس‌پلی‌ها به‌نوعی حکم گیلتی پلژر گیمرهاست. من سه‌گانه مکس پین را بازی کردم؛ شاید انتخاب اول من، برایان کرنستون پانزده سال پیش باشه برای نقش میان‌سالی مکس؛ اما والبرگ انتخاب زهرماری نبوده؛ فیلم‌نامه و کارگردانی و میزانسن در این فیلم آشغال به تمام معناست. الانم مخالف هستم که کاس‌پلی‌طور فکر کنم و بگم جک کواید بهترین نقش برای مکس پین هست (چون لباسِ بهش اومده)!🦢:D
اینجا باز هم دیدگاه سینماییت دست بالا رو داره تا یک گیمری که قبلا با فلان شخصیت ارتباط گرفته.
واقعا این پیش پا افتاده ترین کاره که بخوایم ظاهر شخصیت یک به یک با نسخه برگردان سینمایی/تلویزیونیش باشه.
یک اینکه اصلا همچین چیزی ممکن نیست و دوم اینکه واقعا فکر میکنی گیمرها همشون اینقدر سطح پایین فکر میکنن و باقی بخشهای فنی و پروداکشن فیلم/سریال براشون مهم نیست؟
حداقل من اصلا انتظار ندارم که بازیگر باید یک به یک همون ظاهری رو داشته باشه که قبلا تو فلان بازی داشته.

ولی اینطور هم نیست که مثلا این فیلمهای ابرقهرمانی که مارول/DC و... میسازن و طرفدارهای کمیک انتظار دارن که سازنده ها یکسری از حداقلها رو مثل فیزیک ظاهری و زیبایی رو مدنظر قرار بدن خیلی انتظار سطح پایینیه.
ویژگیهای ظاهری تو این برگردانها اتفاقا خیلی هم مهمه چرا که بخشی از مخاطبها با اون شخصیتها قبلا ارتباط گرفتن.
ج؛ باز هم فکر می‌کنم کُلِ مشکل باز برمی‌گردونید به «بلارمزی»؛ این‌طور احساس می‌کنم که اگه «کایتلین دیور» یا «کایلی اسپینی» انتخاب می‌شد برای «الی»؛ اما نه «دراکمن» در ساخت اقتباس نقش داشت و نه «مازین» و نه HBO و پروژه می‌افتاد دست افرادی مثل «روبن فلشنر»، «اووه بول» یا «دیوید آیر» و پخش از نتفلیکس یا شبکه Crackle؛ صرفاً مشکل حل می‌شد؛ چون «الی» شبیه همون ذهنیت گیمرهاست و همه حله! :D 🦢
میگم دیگه خودت برای خودت صورت مسئله طرح میکنی و جواب خودت رو از سمت یکی مثل من میدی ، سناریو میچینی و نتیجه گیری میکنی!
یعنی فکر میکنی سطح دانش اون گروهی که باهاشون مخالفی در حد بعضی از کامنتهای کانالهای اینتسا یا زومجیه؟
حتما تو طرف مقابل مثل هر گروه دیگه ای یک سری هستن که اینطور دم دستی فکر میکنن ولی اینکه بگی همشون نهایتا همینقدر سطح پایین فکر میکنن و همچین خواسته هایی دارن خب عجیبه واقعا.

چرا فکر میکنم که ایراد گرفتن از انتخاب بلارمزی در نقش الی رو ایراد گرفتن به کلیت سریال در نظر میگیری و در جهت طرفداری از سریال ، دراکمن و کارگردان/تهیه کننده هاش داری مطلب مینویسی؟
یعنی نمیشه سریال رو دوست داشت ولی بهش ایراد هم گرفت؟

از طرفی امکان داره به کسی که از چیزی ایراد میگیره برچسب نزد و سریعا تو یک گروه طبقه بندیش نکرد و همچنان باهاش بحث کرد؟!

د. سومین مسئله باز همون بحث خونین ?Cinema vs Video Games: Which One is more Influential راه می‌اندازه که تأکید دارید که گیم، اون حسِ همزادپنداری با Nتا دلیل به طرف نمیده نسبت به سینما.
این خودش میتونه عنوان یه تاپیک باشه و خیلی ارتباطی به این بحثمون نداره.

======================
این نظر منه ولی میخوام بگم اتفاقا برای دراکمن اینکه به انتخاب نهایی بلارمزی برسه حتما کار خیلی خیلی سخت تری بوده.
چون کاملا مشخصه که میخواسته ساختارشکنی کنه و بین گزینه هایی که موجوده بازیگری رو برای نقش بیاره که ویژگیهای ظاهری جذابی (حتی حداقلی) رو هم نداشته باشه.
خب ساخته خودشه و انتخاب خودش...
ولی این انتظار رو هم نباید داشت که همه طرفدارها با کارهاش و تصمیمهاش موافق باشن.

میگم دیگه خودت برای خودت صورت مسئله طرح میکنی و جواب خودت رو از سمت یکی مثل من میدی ، سناریو میچینی و نتیجه گیری میکنی!
یعنی فکر میکنی سطح دانش اون گروهی که باهاشون مخالفی در حد بعضی از کامنتهای کانالهای اینتسا یا زومجیه؟
حتما تو طرف مقابل مثل هر گروه دیگه ای یک سری هستن که اینطور دم دستی فکر میکنن ولی اینکه بگی همشون نهایتا همینقدر سطح پایین فکر میکنن و همچین خواسته هایی دارن خب عجیبه واقعا.

چرا فکر میکنم که ایراد گرفتن از انتخاب بلارمزی در نقش الی رو ایراد گرفتن به کلیت سریال در نظر میگیری و در جهت طرفداری از سریال ، دراکمن و کارگردان/تهیه کننده هاش داری مطلب مینویسی؟
یعنی نمیشه سریال رو دوست داشت ولی بهش ایراد هم گرفت؟

از طرفی امکان داره به کسی که از چیزی ایراد میگیره برچسب نزد و سریعا تو یک گروه طبقه بندیش نکرد و همچنان باهاش بحث کرد؟!

به‌نظرم این هفت خط نوشته‌شده، بهترین جواب برای خودتون هست؛ چون نزدیک 70 درصد تاپیک (از زمان ایجادش) که من رصد می‌کنم، درباره Miscasting بلارمزی هست؛ ینی ندیدم که تعداد کثیرتون بیاد بگه اینجای فیلم‌نامه اشتباه بوده، ای کاش اینجا این‌طوری بود؛ کارگردانی علی عباسی اینجا خوب نیست... اینجا خوبه؛ شاید چندتا تعداد محدود کاربر در زمان پخش اپیزودها نظر این‌طوری می‌دادن و بعد از اون کلاً درباره ناله‌ست از انتخاب «بلارمزی» (چه جدی و چه طعنه)

این نتیجه‌گیری اشتباهی نیست؛ صورت‌مسئله اشتباهی نیست که طرح کردم؛ گروه خاصی یا سطح دانش رو دقیقاً تارگت قرار ندادم که التهاب ایجاد بشه و طرف هم فکر کنه که داره به «جماعتمون/کامیونیتی» بی‌احترامی می‌کنه؛ اما بازی‌سنتر یک محفل کاملاً روشن‌فکری و متمایز با سایر جاها نیست که اسمِ مثلاً زومجی میاری وسط (چون هر دو یک بستر و در یک حوزه مولتی فعالیت می‌کنن).

من طرفدار سرسخت سریال نیستم؛ انتخابِ بلارمزی رو ایراد نمی‌گیرم، چون خوب بود و اما بعضی از جاهاش رو ایراد گرفتم که توی تاپیک موجود هست.

عملاً فرایند کستینگ پیچیده هست؛ اما تمایز شدیدی میان کستینگ برای پروژه Original و کستینگ برای پروژه Adaptation قائل نیستم؛ چون فکر می‌کنید توی بحث اقتباس، اولویت «حتماً نقش موثر فیزیک و چهره» باید باشه؛ رمان‌های جیمز باند درباره یک مامور نسبتاً بلند قد و موهای مشکی هست؛ وقتی دنیل کریگ انتخاب شد؛ با همین سیل عظیمی از انتقاد و فحش در فضای مجازی (غیرمجازی اون‌موقع بیشتر بوده) مواجه شد؛ اما کازینو رویال دنیل کریگ تبدیل شد به یکی از بهترین فیلم‌های سری 007 (شاید تک‌بهترین) و دنیل کریگ جز TOP 3؛ این اتفاق ممکن هست با انتخاب ادریس البا رخ بده و باز بگید طرف سیاه هست، فلان هست و ...؛ ولی در پروژه نهایی، نظرها 180 درجه عوض بشه. در مورد انتخاب هیت لجر برای نقش جوکر (مثال کامیکی) چنین گاردی گرفته شد؛ اما بعدش همه پس افتادند!

نزدیک‌بودن انتخاب Casting با دیدِ توی گیمر (یا گیمرها) برمی‌گرده به فیلم Mortal Kombat 1995 و دنباله Annihliation؛ خیلی‌ها هنوز تو کفِ دیزاین لباس کاراکترها و انتخاب‌های خوبشون در اون عتیقه‌ها تعریف می‌کنن؛ اما وای که چه‌قدر در فیلم‌نامه و کارگردانی فاجعه می‌آفرینه (به‌اون توجهی نمی‌شه). هنوزم تو کفِ انتخاب آنجلینا جولی برای لارا کرافت هستید؛ اما می‌بینید چهr‌قدر سناریو در پیسینگ ضعیف عمل می‌کنه و خودِ جولی هم افتضاحه! (چون تنها از نظر ظاهری و لباسی که تنش می‌کنه، شبیه کرافتِ).

جنبه سینمایی و دیدگاه سینمایی رو مطرح کردی؛ بله باید جنبه سینمایی و دیدگاه مربوطه در اولویت باشه؛ چون داریم درباره فرمِ سینما و تلویزیون صحبت می‌کنیم؛ درباره سریال The Last of Us صحبت می‌کنیم، نه بازی کامپیوتری‌اش.

اصلا نمیدونم این همه بحث و این همه توضیح Origami 2008 عزیز برای تمام موضوعات سینمایی چیه

آقا بلا رمزی زشته تمام شد رفت

اصلا بهترین سریال تاریخ سینما بهترین کارگردانی همه چی در حد 1000000
اما بلا رمزی "الی" نیست.

نمیدونم تا میخوایم از این بشر انتقاد کنیم چرا یهو میان میگن خوب بود اگه فیلمنامه نویس فلان بود اگه سریال بد ساخته میشد و... پس برو خدارو شکر کن !
نه اقا جان ما هم خر میخوایم هم خرما. هم بازیگری 100 میخواستیم هم قیافه 100 هم کارگردانی اعلا

عملاً فرایند کستینگ پیچیده هست؛ اما تمایز شدیدی میان کستینگ برای پروژه Original و کستینگ برای پروژه Adaptation قائل نیستم؛ چون فکر می‌کنید توی بحث اقتباس، اولویت «حتماً نقش موثر فیزیک و چهره» باید باشه؛ رمان‌های جیمز باند درباره یک مامور نسبتاً بلند قد و موهای مشکی هست؛ وقتی دنیل کریگ انتخاب شد؛ با همین سیل عظیمی از انتقاد و فحش در فضای مجازی (غیرمجازی اون‌موقع بیشتر بوده) مواجه شد؛ اما کازینو رویال دنیل کریگ تبدیل شد به یکی از بهترین فیلم‌های سری 007 (شاید تک‌بهترین) و دنیل کریگ جز TOP 3؛ این اتفاق ممکن هست با انتخاب ادریس البا رخ بده و باز بگید طرف سیاه هست، فلان هست و ...؛ ولی در پروژه نهایی، نظرها 180 درجه عوض بشه. در مورد انتخاب هیت لجر برای نقش جوکر (مثال کامیکی) چنین گاردی گرفته شد؛ اما بعدش همه پس افتادند!
متاسفانه مقایست کاملا اشتباهه.
جیمز باند جوکر و... شخصیت هایی هستن که بازیگر های متفاوتی توی طول تاریخ داشتن.
شخصیت های کمیکی یه ورژن ثابت ندارن و حتی توی کمیک ها هم میتونن تفاوت ظاهری داشته باشن.
الی یه شخصیت کتاب نیست که فقط توصیفاتی از چهرش خونده باشیم.
بلا رمزی از لحاظ چهره هیچ شباهتی به الی بازی نداره و وقتی سریال عملا ریمیک لایو اکشن بازی به حساب میاد نه اقتباس (مثل fallout) به شدت توی ذوق میزنه. مثل اینه که یه انیمیشن شناخته شده مثل سفید برفی رو ریمیک کنی ولی شخصیت اصلی هیچ شباهتی به source material نداشته باشه.
اگه کسی TLoU رو بازی نکرده باشه یا Snow White اصلی رو ندیده باشه احتمالا مشکلی با این قضیه نداره ولی فن بازی قطعا با این داستان مشکل داره

لطفا نظرات شخصی خودتون رو به عنوان فکت مطرح نکنین

لطفا نظرات شخصی خودتون رو به عنوان فکت مطرح نکنین
نظر من برای من فکته چون قبولش دارم.
اگه فکر میکنی اشتباست نظر خودتون رو بنویسید که چرا.
منم به عنوان فکتی که شما قبولش داری در موردش نظر میدم.
اینجا انجمنه و اصلا مگه برای چیز دیگه ای اینجا هستیم؟

میخوای پیشنهاد بده "فکت" درست از نظر شما رو بزنن سردر تاپیک که دیگه هیچ کس نظر متفاوتی تو تاپیک نداشته باشه.

این جمله نظر شخصی خودتون رو به عنوان فکت مطرح نکنین خیلی ساله که کارکرد خودش رو از دست داده چون هیچوقت فقط یک فکت وجود نداره.

اتفاقا اینجا هستیم که در مورد فکتهامون بحث کنیم.
صرفا نباید فکت من اونی باشه که شما قبولش داری...
پس اگه نظری داری بنویس.
منم میام فکتم رو میزنم تو فکتت :D

اگه نظری نداری میتونی اینطور سطح پایین وارد بحثی نشی که چیزی بهش نمیتونی اضافه کنی.

نظر من برای من فکته چون قبولش دارم.
اگه فکر میکنی اشتباست نظر خودتون رو بنویسید که چرا.
منم به عنوان فکتی که شما قبولش داری در موردش نظر میدم.
اینجا انجمنه و اصلا مگه برای چیز دیگه ای اینجا هستیم؟

میخوای پیشنهاد بده "فکت" درست از نظر شما رو بزنن سردر تاپیک که دیگه هیچ کس نظر متفاوتی تو تاپیک نداشته باشه.

این جمله نظر شخصی خودتون رو به عنوان فکت مطرح نکنین خیلی ساله که کارکرد خودش رو از دست داده چون هیچوقت فقط یک فکت وجود نداره.

اتفاقا اینجا هستیم که در مورد فکتهامون بحث کنیم.
صرفا نباید فکت من اونی باشه که شما قبولش داری...
پس اگه نظری داری بنویس.
منم میام فکتم رو میزنم تو فکتت :D

اگه نظری نداری میتونی اینطور سطح پایین وارد بحثی نشی که چیزی بهش نمیتونی اضافه کنی.
تنها درصورتی نظرتون شخصی هست یا "فکت شخصی" هست که کس دیگه‌ای رو وارد نکنین. وقتی میگین "هر کسی" که بازی ها رو زندگی کرده یعنی دارین جای منی که بازی رو زندگی کردم هم نظر میدید :دی
نظر خودمم دیگه بیشتر ازین تو دوتا تاپیک نمیتونم گفته باشم :دی
بحث زیبایی و زشتی، که یک عامل کاملا subjective هست در انتخاب بازیگر سریالی اقتباسی از یک بازی که هیچ مشخصه اصلی چهره نداره که روش مانور بده به اندازه کافی سطح پایین هست از نظر من، پس منم در همون حد دارم مشارکت میکنم.

موضوع اصلی تو کستینگش به نظرم کستینگ بیش از حد عالیه جوئل هست که تشابه فیزیکی و اکت عالی پدرو پاسکال یکم بیشتر یاد آوری میکنه که میشد الی بهتری هم داشت .
خوب سریال خوش ساختیه از هر نظر و دوست داشتیم این مورد هم در بهترین حالتش بود.

تنها درصورتی نظرتون شخصی هست یا "فکت شخصی" هست که کس دیگه‌ای رو وارد نکنین. وقتی میگین "هر کسی" که بازی ها رو زندگی کرده یعنی دارین جای منی که بازی رو زندگی کردم هم نظر میدید :دی
نظر خودمم دیگه بیشتر ازین تو دوتا تاپیک نمیتونم گفته باشم :دی
بحث زیبایی و زشتی، که یک عامل کاملا subjective هست در انتخاب بازیگر سریالی اقتباسی از یک بازی که هیچ مشخصه اصلی چهره نداره که روش مانور بده به اندازه کافی سطح پایین هست از نظر من، پس منم در همون حد دارم مشارکت میکنم.
خب خوبه که دلیلت رو نوشتی ، از اول هم باید اینطور میبود.

نظر من یا به قول شما فکت شخصیم اینه که من اینطور فکر میکنم که کسی که این حد با بازی ارتباط گرفته باشه تو "نگاه اول" نمیتونه با بلا رمزی همون ارتباط رو بگیره.
خب دیدگاهم اینه.
چرا باید کسی این احساس رو داشته باشه که دارم چیزی رو به اجبار بهش القا میکنم یا اونطوری فکر کنه که من میکنم؟

حتما بحث سلیقه دخیله و این سلیقه منه که اینطور در مورد فنهای بازی و سریال فکر میکنم.
خب این بحث سطح پایین ها رو بزار برای ما ، در همین حد هم مشارکت نکن آقا ، از نفس میفتی :دی
به جاش فکتهایی که به نظرت درستن رو دست چین کن من خودم قول میدم که به نیابت از شما تو تاپیکها ازش استفاده کنم و ارجاع بدم که دیگه نیاز به بحث کردن نباشه:دی

خب خوبه که دلیلت رو نوشتی ، از اول هم باید اینطور میبود.

نظر من یا به قول شما فکت شخصیم اینه که من اینطور فکر میکنم که کسی که این حد با بازی ارتباط گرفته باشه تو "نگاه اول" نمیتونه با بلا رمزی همون ارتباط رو بگیره.
خب دیدگاهم اینه.
چرا باید کسی این احساس رو داشته باشه که دارم چیزی رو به اجبار بهش القا میکنم یا اونطوری فکر کنه که من میکنم؟

حتما بحث سلیقه دخیله و این سلیقه منه که اینطور در مورد فنهای بازی و سریال فکر میکنم.

خب این بحث سطح پایین ها رو بزار برای ما ، در همین حد هم مشارکت نکن آقا ، از نفس میفتی :دی
به جاش فکتهایی که به نظرت درستن رو دست چین کن من خودم قول میدم که به نیابت از شما تو تاپیکها ازش استفاده کنم و ارجاع بدم که دیگه نیاز به بحث کردن نباشه:دی

نه ببین تو نمیفهمی ماکان . تو در اشتباهی
تو به این جمله دقت کن :
به نظرم بلا رمزی بیشتر به شخصیت الی میخورد تا خودش
=))
یعنی الان بلا رمزی شده نقش اصلی و اصلا اون طراحی کرکتر توی بازی کاملا اشتباه بوده تو باید بگی بلا رمزی بهترین بوده تا کول و روشن فکر جلوه کنی
دیگه دنیای ظاهر تموم شده الان برات سیاه برفی جا میزنن به جای سفید برفی عشق کن ;))

من این تاپیک رو میبینم نمیدونم چرا حس میکنم یه عده وقتی میگن بلا رمزی زشته به درد این نقش نمیکنه فکر میکنن چون بازی سونی هست دیگه باید شمشیر رو از رو بست و با تمام قوا اومد تو جبهه و ازش دفاع کرد !!!
مسئله بازی و سونی و اینا نیست یکم خودتون رو ریلکس کنید !!
بالا برید پایین بیاید بلا رمزی به درد این نقش نمیخوره. در صفحات قبلی دیدم گفتن بین چند صد نفر انتخاب شده !! فکر کنم بین چند صد نفر اونایی که رو برای این نقش باید خط میزدن و به هیچ عنوان مناسب نقش نبودن انگار درست از بین اون خط خورده ها انتخاب شده !

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or