سریال The Last of Us

یک آدمی که فن بوی نیست به نظرم سه تا موضع از این سریال برداشت میکنه اول اینکه بازی بلا رمزی واقعا خوب بود به نظرم کار رو در اورد دوم اینکه واقعا قیافش نسبت به الی خوب نبود و اون همزادپنداری که گیمرها قبلا داشتن الان از بین برد سوم هم اینکه این رو کامل میشد احساس کرد که این چیز ها تحمیلی از طرف عوامل ساخت سریال هست که عمد میخواستن این مورد به مخاطب تحمیل کنن
حالا این وسط آدم ها با هم فرق دارن یکی میبینی خوشش میاد یکی میبینی خوشش نمیاد یک چیز سلیقه ای هست من خودم این سریال تا حالا دوبار دیدم و با توجه به سلیقم مطمئنم هر سال حداقل یکبار دیگه میبینمش

چون برخی بی اطلاعید، برای انتخاب نقش مناسب الی ملت صف کشیدن، ولی هیچکدوم نتونستن این نقش رو به اندازه بلا رمزی طبیعی بازی کنن، نمی خواستن مدل انتخاب کنن وگرنه کافی بود توی خیابون راه برن تا مدل مشابه رو پیدا کنن! این انتظار که چهره ای نزدیک به الی رو می ذاشتن و معیارهای دیگه رو کنار می ذاشتن می شد سریال ترکی/ایرانی. بین اون همه دختری که شرکت کرده بودن هیچکدوم نتونستن نظر نیل رو جلب کنن، بلا رمزی چون موفقیتشو در تست خیلی پایین می دید، ویدئوشو ضبط کردو برای نیل فرستاد. نیل هم ویدئو رو دید و گفت ایشون تنها شخصیه که مناسب این نقشه

پ ن: بلا رمزی در یکی از توییتهاش گفت می دونم چهرم خوب نیست ولی تمام تلاشمو کردم که این نقش رو بتونم خوب بازی کنم. همین موارده که بیشتر ازقبل دوس داشتنیش کرده

درسته من خب انکار نکردم که برام زیبایی مهمه اما قیافش معصوم و دوست داشتنی هم نیست رزله دیگه

الان چطور همه وقتی قیافه سیندرلا رو عوض کردن خشتک پاره کردید اما اینو عادی جلوه میدید :D
رذل بودن یه صفت رفتاری هستش و آدما با اعمالشون و حرفاشون به این مرتبه میتونن برسن نه با قیافشون
بحث منم با شما از حالا به بعد تمومه

• Like
Reactions: MrElectricWizard
آقا آفرین براوو! زدی تو خال این خود جنسه. پاسکال خیلی بزرگه و شاید اینکه بعضی ها مثل الی روش زوم نمیکنن همین اسم بزرگه سلطانه. خوب بازی میکنه ولی به نقش نمیخوره. نهایتش باید نقش تامی رو بهش میدادن به نظرم بهتر بود. کسایی که فیلم prisoner رو دیدن میدونن هیو جکمن چقدر به نقش پدر متعهد و دلسوز که حاضره حتی کارهای کثیف برای حفظ جون بچش بکنه، می خوره

Attachments

• prisoners-movie-wallpaper-9.jpeg
    prisoners-movie-wallpaper-9.jpeg
    51 KB · مشاهده: 8
آخرین ویرایش:
بعد از بازی PART 1 رفتم سریالو دیدم. با اینکه خط داستانی یکی بود، اما روایت رو خیلی تغییر داده بودن. (که البته همین باعث شد اونائی که بازی کرده بودن هم مشتاق بشن سریال رو ببینن) اما انصافا سریال بدی نبود.
اگر نمره بازی رو 100 در نظر بگیرم، به سریالش 60 می‌دم! 😃 بـــــــــازیش یه چیــــــــز دیگه بود... 😃
محیط و اتمسفر سریال رو خیلی خوب شبیه به بازی طراحی کرده بودن، اینو دوست داشتم.
اما یک صحنه ای که نباید تغیر می‌دادن، مبارزه اِلی تو رستوران آتیش گرفته بود. تو روایتِ بازی، الی در حال لَت و پار کردن دِیوید بود که یهو جوئل سَر می‌رسه و الی در حالت خشم و ترس و استرس، یهو جوئل رو می‌بینه و شُکه میشه و در حالی که جوئل دستاش رو صورته اِلیه و میگه مـــنــــم مــــنـــــم، تو بغل جوئل شروع می‌کنه به اشک ریختن... اون صحنه رو نباید تغییر می‌دادن! خـــیـــلی تاثیرگذارتر بود. من اونجا تو بازی پَر و دُمی برام نمونده بود... 😅 همین الان مجدد مو به تنم سیخ شد... 😂
اما مهمترین و بجاترین تغییر، زخمی شدن جوئل بود! 😃 تو سریال خیلی منطقی تر روایت شد! 😃
اما هنوزم برام سواله که الی چطوری جوئل رو سوار اسب کرد! منتظر بودم تو سریال ببینم که... بازم نشون ندادن!!!! 😃😃😃

ای بابا...
بازم دلم خواست برم پِلی بدم...
لعنت...
باید تا فروردین صبر کنم برای PART 2.... 😅

من مشکلی که با سریال تلو دارم، اینه که هر اثری جدا از مدیومش، تو خوده اثر با ویژن خالقینش طراحی شده، حالا چه داستان، چه طراحی خوده کاراکترا! چهره الی تو بازی معصوم، چهره شخصیت ابی کمی خشک تر، ولی حالا چهره الی و سریال رو که می بینیم، همه چیز عکس شده، انگار همه چی پازل وار کنار هم چیده شده تا توجیه وقایع پارت 2 بازی باشه! و نمیشه بگیم بازیگر پیدا نکردن و این حرفا، یا اگه بازیگر پیدا نکردی برا الی، برا ابی هم باید معصوم می شد؟:دی(با اینکه درست نیست، اما همیشه فرم صورت برا خالقین اثار سینمایی و تلویزیونی نقطه کلیدی هست، بزار اینطور بگم آیا تام هالند گزینه مناسبی برای ایفای نقش مارکوس فینیکس هست؟:دی)

اینا همینکارو تو فصل یک هم در قسمتی که عباسی کارگردان بود کردند، در بیمارستان، لگد زدن به فلسفه داستانی تلو که، میگه تو این دنیا هیچ شخصیت خوب و بدی نیست و همه چی خاکستری هست، ما تو بازی این همه درگیری با آدم ها و npc های مختلف داشتیم، ولی تو پارت دو، ادامه رفتار رو حالا چه درست چه غلط کاراکتر باهاش رو به رو میشه، ولی نکته اش اینجاست، تو بازی همه چی عادی هست، سر نخی به ما نمیده که تو پارت 2 چه چیزی منتظر ماست، ولی حالا برگردیم به سریال و قسمتی که عباسی کارگردانی کرد، هی اسلو، هی اسلو، هی اسلو، کلوز آپ روی صورت جول، و از بین بردن تک تک افراد بیمارستان، این یعنی چی؟! برای مخاطب جدی دو تا پیغام و سرنخ داره این مسئله! جول دوست داشتنی نیست، و حتما حتما حتما باید عواقب این رفتارشو ببینه اتفاقا از نظر منتقد اگه با عواقبش رو به رو نشه ضعف داستان هست، در واقع دوربین عباسی داره آینده رو پازل وار می چینه.
اگه همچین چیزی ایده خودشون بود، چرا همچین سرنخی تو بازی نبود که مخاطبا همون 2013 واضحا بتونن، مسیر ادامه داستان رو پیش بینی کنند؟ چرا این نوع کارگردانی فقط تو این قسمت هست که بعدا تو پارت دو می فهمیم نقطه کلیدی هست؟ نکته بعدی همین چهره هاست که در شروع متنم گفتم!

بحث سر درستی یا غلطی سریال نیستا، اتفاقا سریال داره مسیر درستی رو تو فرم خودش جلو می بره، اما پشت پا زدن به فلسفه خودشون و تغییرات ظاهری کاراکترا به من این پیغامو می رسونه، خودشونم برگردن عقب، تلو یک رو اینطوری نمی ساختن، یا اگه به تلو یک ایمان دارن، با این تغییرات بسیار ریز ولی تاثیر گزار مشخص میشه به آنچه که در خود بازی پارت 2 انجام دادن، باور ندارند!

نمیشه همزمان پذیرفت بازی و سریال مسیر کاملا یکسانی رفتن، و همزمان جفتشون باهم پرفکتن! با پذیرش هر کدوم به عنوان اثر خوب، به ناچار باید ایرادات اون یکی نسخه از داستان رو بگیم!

منم همین امروز فصل اول رو تموم کردم...اگه بازیش رو انجام داده باشین تقریبا به طور کامل صحنه ها قابل پیش بینی بود و حتی برخی دیالوگها به عمد کپی برداری کامل از کات سین های اصلی بازی بود!!!
در کل قشنگ بود و اگه کسی بازیش رو هم انجام نداده باشه احتمالا خیلی بیشتر با داستان حال میکنه!!
++++
در بازیگر اصلی نقش الی هم راستش یه کم تعجب کردم وقتی برخی نظرات جنیستی رو خوندم مگه بازیگر باید خوشکل باشه که بازیش به دل بشینه؟؟!
توی گیم فرق میکنه چون مخاطب گیم اکثرا بچه های تین ایجر و سن پایین هستند که یکی از مهترین ملاکهای انتخابشون چهره بصری شخصیت بازی هست...اصلا شما یه گیم بگو که شخصیت اصلی مرد یا زنش تو دل برو نباشه؟؟
ولی توی دنیای فیلم قضیه کلا فرق میکنه و اینجاست که مخاطب عامیت بیشتری توی سنین مختلف پیدا میکنه و ایندفعه حرفه ای بودن بازیگر به چهرش میچربه...
کسانی هم که از فیلم و بازیگری سر دربیارند متوجه میشند که بلا رمزی از نظر قدرت بازیگری توی این سریال بسیار قوی تر از Dafne Keen توی لوگان هست...فقط کافیه توی صحنه های مختلف(مخصوصا احساسی و هیجانی) یه کم به چهرش خیره بشید تا بفهمید تا چه حد داره زیر پوستی بازی میکنه...راستش توی کل این مدتی که فیلم باز هستم تنها بازیگر تین ایجری که اینجور تونسته بود من رو تحت تاثیر قرار بده Dakota Fanning بوده!!!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or