سریال The Last of Us

والا قيافه هاشون اصلا شبيه خود گيم نيست و منم آزار ميده ولى بازيا خوبه و حرفه ايي.
خصوصا پاسكال عاليه.

اين ايراد شايد به چشم من و شما بياد ولى مخاطبى كه گيم رو نديده باشه انقد هم خود داستان هم كارگردانى و هم بازيا خوبه كه به شدت حال ميكنه.

من شخصا چون ميدونم تهش چى ميشه برام جذاب نيست خيلى سريالش.
آره همیشه وقتی یک سری گیمر/بیننده/خواننده که طرفدار قدیمی اون محتوا نیستن خب براشون پذیرش همه چی خیلی راحته چون هیچ ایده ای در مورد شخصیت ها ، دنیا و محتوای اون فیلم/بازی/کتاب و... ندارن.

ولی خب برای اونهایی که طرفدار مجموعه هستن و از قبل با هر درصدی باهاش به نوعی ارتباط دارن خیلی سخته که ببینن اینقدر بهشون بی اعتنایی میشه.
من تو این چند سال اخیر بدترین نوع این گندکاری رو تو سریال ویچر دیدم که حتی اونجا هم رفتن برای گرالت یکی از بهترین انتخابهای ممکن رو آوردن.
بماند که برای مابقی با مداد شمعی و آبرنگ افتادن به جونشون :))

ولی میخوام بگم حتی اونجا هم اولویت یک شخصیت اصلی که نماد مجموعست رو درک کردن و براشون مهم بوده که به همین بهونه بتونن طرفدارها رو به بهترین نحو با خودشون همراه کنن.

اما سر این سریال انگاری سازنده با طرفدارها لج داشته باشه و گفتن بیاین همین شخصیت رو یکی بزاریم که لج گروه مقابل رو در بیاریم.

بالاتر گفتم که سریال خیلی باکیفتیه.
وقت کردی حتما ببین ، من تنها مشکلم باهاش همین انتخاب بازیگر الیه که هنوز باهاش ارتباط نمیگیرم ، شاید هم دوست ندارم که بگیرم:D
گفتم که یاد مادر خانم داداشم میفتم:))

با مابقیش هیچ مشکلی ندارم و به هم توصیه میکنم که ببینن ، مخصوصا اگه گیمر نباشن.

جالب اینجاست که دارن به یکی از پربیننده ترین سریال ها که امتیازات خوبی هم گرفته گیر میدن.اگه زشته و نچسبه چرا اینقدر بیننده داره؟!
نتیجه اینکه اونایی که انتقاد الکی میکنن جزو اقلیت جامعه هستن(البته احترامشون مخفوظه) که میخان باورهاشون رو به خورد اکثریت بدن که این میشه ووک بودن
مالک جان تو این دنیا به همه چی و همه کس میشه نقد کرد و باید این حق رو داشته باشی که بگی بالای چشمش ابروعه.
صرف اینکه یک چیزی پربینندست یا پرطرفدار دلیل نمیشه که کامل باشه و نقص نداشته باشه.
اتفاقا تو همین نقدها و بحثهاست که همه پیشرفت میکنیم.

اگه واقعا نقدی بهش وارد نیست طرف مقابل میتونه بیاد با دلیل دفاع کنه.
اما اینکه بگیم چون پرطرفداره و همه میبینن =======>> پس خوبه و هیچ مشکلی نداره به نظرم این نوع نگاه حداقل منطقی نمیتونه باشه.

مالک جان تو این دنیا به همه چی و همه کس میشه نقد کرد و باید این حق رو داشته باشی که بگی بالای چشمش ابروعه.
صرف اینکه یک چیزی پربینندست یا پرطرفدار دلیل نمیشه که کامل باشه و نقص نداشته باشه.
اتفاقا تو همین نقدها و بحثهاست که همه پیشرفت میکنیم.

اگه واقعا نقدی بهش وارد نیست طرف مقابل میتونه بیاد با دلیل دفاع کنه.
اما اینکه بگیم چون پرطرفداره و همه میبینن =======>> پس خوبه و هیچ مشکلی نداره به نظرم این نوع نگاه حداقل منطقی نمیتونه باشه.
من اصلا نمیگم نباید نقد کرد و اصولا همچین حقی هم ندارم.صرفا رو نقد شما از قیافه ی رمزی نقد داشتم که رو کلیت سریال تاثیری نداره

نقش‌آفرینی بلارمزی یکی از معدود نکات مثبت فصل اول سریال بود؛ قطعاً سریال TLOU بدین منظور ساخته نشده بود که تنها فن‌بیس بازی از این اثر استقبال کنند؛ بلکه پایِ تلویزیون (مخاطب میلیونی) در میان است و casting همه‌ماجرا نیست؛ اون هم شبکه‌ای به سفت‌وسخت‌گیری HBO؛ من که نه بازی‌هاشو انجام دادم و میلی هم به انجامشان ندارم؛ اما با حضور بلارمزی مشکلی ندارم؛ قبلاً هم گفته بودم که قانون نانوشته‌ای هم وجود نداره که تو باید بازی‌هاشو انجام بدی و بعد سریال را نگاه کنی و فلان (خط بطلان کشیدن بعضی‌هایتان در BC!)

بعضی‌ها casting را در سینما/تلویزیون با cosplay اشتباه می‌گیرند؛ cosplay می‌خواین؛ برید فیلم Mortal Kombat: Annihilation را ببینید! :D 🦢

اگر بحث نفرت‌پراکنی به بلارمزی بخاطر queer بودنش هست که واقعاً براتون متأسفم؛ کولمن دومینگو را سال پیش بخاطر بازی در فیلم Rustin و نامزد شدن در اسکار انتقاد کردم؛ اما امسال واقعاً در فیلم Sing Sing غوغا به پا می‌کنه؛ تو زندگی واقعی همجنسگراست؛ اما بخاطر پرفورمنس اگه اسکار ببره؛ باهاش مشکلی ندارم. 🦢 :D

casting بلارمزی با مسئله casting روملو و ژولیتی که قراره تام هالند با آن سیاه‌پوسته بازی کنه؛ زمین تا آسمون فرق می‌کنه. 🦢 :D

آخرین ویرایش:
من اصلا نمیگم نباید نقد کرد و اصولا همچین حقی هم ندارم.صرفا رو نقد شما از قیافه ی رمزی نقد داشتم که رو کلیت سریال تاثیری نداره
خب من خودمم گفتم که سریال خوبیه و باید دید.
نقد کردن معنیش این نیست که اون محتوا ضعیفه ، نباید بازی کرد و یا دید.
قطعا خودم فصل دوم رو دنبالشم که ببینم.

میگم برای کسی که طرفدار سری نیست قطعا این مورد نقص سریال نیست چون بیننده جدید هیچ ایده ای از دنیا و شخصیتهاش نداره.
پس نقد من به انتخاب بازیگر الی نمیتونه حالت قطعی داشته باشه.
من از نظر خودم گفتم که نمیتونم اصلا باهاش کنار بیام.

View attachment 363324

این رو خودت نوشتی فتوشاپ نیست :D

میبینی؟ وقتی رو هوا نظر میدی، وقتی نمیدونی نژادپرستی یعنی چی و به بقیه میگی نژادپرست، وقتی رو هوا میگی دارکمن "عامدانه" فولان بهمان، میشه این تناقضاتی که بتون رو جر میده :D

فقط اونجا که داشتی بقیه و خواستشون رو مسخره میکردی و میگی : "حتما باید زن در سریال زیبا و دارای برجستگی های فراوان باشه"

: ))))))))))))))))))))

میبینی؟ میبینی منطقت صفره و الکی فقط یه چیزی میگی؟ اون موقع هم همین بودی، الانم همینی...

لینک

*حداقل بدونید نژادپرستی چیه، بعد انگ نژادپرست بزنید، طوری که 2 سال بعدش خودتون خودتون رو با بولدوزر زیر نکنید :D یا جایی از این ژست ها بگیرید که حافظه همه مثل خودتون باشه ... :D

*اینقدر در مقابل تغییر دیدگاه غیر انسانی خودتم جبهه نگیر :D :D قال تروا :D

2 سال بعد:

چی شد بلاخره؟ جبهه نگیریم یا بده و فرق هست که عامدانه دیدگاه غیر انسانی مون تغییر کنه ؟ :D

View attachment 363331

اون جایی که به بقیه میگفتی نژادپرست خوب بود عامدانه تغییر کنه و نباید جبهه میگرفتیم؟ الان ولی علم لدنی و عامدانه و فرق هست؟ بتون؟ جر؟

هشتگ: صفر منطق، حرف رو هوا

...

*اون موقع که ما با دلیل و مدرک و استدلال با ووکیسم مخالفت میکردیم امثال تو بهمون میگفتن نژاد پرست، چیزی که معنیش رو نمیدونستید، الانم باحاله که شماها شدید نماینده مخالفت با ووکیسم و به ما میگین ماله کش :D (تو نگفتی ماله کش، بقیه اما صفت لایق خودشون رو بهمون زیاد گفتند)
به نظرم یک مدت خیلی زیادی به خاطر پست های من در عذاب و فشار بودی که الان اینجوری رفتی اونها اوردی و اینجوری داری برای خودت تحلیل میکنی و هر چی بخوای دلت میخواد به ما میچسبونی! و مسخره بازی در میاری! باور کن من خودم اینقدر پیگیر خودم نیستم که تو هستی!
تمام حرفهای که زدم کاملا از نظر خودم درست بوده و واقعیت چیزی هست که داره اتفاق می افته ولی دلیل نمیشه که از حرفهای خودم خوشم بیاد یا نیاد؟ دارکمن با این رفتارش داره تابو خیلی چیزها میشکنه و ظلم و ستمی که مثلا به جامعه ترنس یا زشت ها شده جبران میکنه اما این دلیل نمیشه که تروا از بازی سنتر از این کارش خوشش بیاد! اینهای که دارن به صورت عامدانه کار ووک میکنن قطعا مطابق حرفهای سال گذشتم دارن با نژاد پرستی و مشکلات اقلیتهای جنسیتی و... مبارزه میکنن ولی اینکه من نوعی از این کار خوشم بیاد. نه خوشم نمیاد. علتش هم این نیست که من نژاد پرستم! علتش این هست که وقتی به صورت عامدانه و زورچپونی میخوان یک چیز بهم قالب کنند خوشم نمیاد
این پست من دو سه بار بخوان و سیوش کن که دوباره بعد از مدتی برات سوء تفاهم نشه و بیایی شروع کنی به یقه گیری ما!

به نظرم یک مدت خیلی زیادی به خاطر پست های من در عذاب و فشار بودی که الان اینجوری رفتی اونها اوردی و اینجوری داری برای خودت تحلیل میکنی و هر چی بخوای دلت میخواد به ما میچسبونی! و مسخره بازی در میاری! باور کن من خودم اینقدر پیگیر خودم نیستم که تو هستی!
تمام حرفهای که زدم کاملا از نظر خودم درست بوده و واقعیت چیزی هست که داره اتفاق می افته ولی دلیل نمیشه که از حرفهای خودم خوشم بیاد یا نیاد؟ دارکمن با این رفتارش داره تابو خیلی چیزها میشکنه و ظلم و ستمی که مثلا به جامعه ترنس یا زشت ها شده جبران میکنه اما این دلیل نمیشه که تروا از بازی سنتر از این کارش خوشش بیاد! اینهای که دارن به صورت عامدانه کار ووک میکنن قطعا مطابق حرفهای سال گذشتم دارن با نژاد پرستی و مشکلات اقلیتهای جنسیتی و... مبارزه میکنن ولی اینکه من نوعی از این کار خوشم بیاد. نه خوشم نمیاد. علتش هم این نیست که من نژاد پرستم! علتش این هست که وقتی به صورت عامدانه و زورچپونی میخوان یک چیز بهم قالب کنند خوشم نمیاد
این پست من دو سه بار بخوان و سیوش کن که دوباره بعد از مدتی برات سوء تفاهم نشه و بیایی شروع کنی به یقه گیری ما!
اره، من خیلی از پست های تو تحت فشار بودم این مدت :D اینم با همون قوه تشخیص و تعقل و هوشی که نژادپرست و عامدانه پیدا میکردی، پیدا کردی؟ :D

تو هر فکری میخوای کن :D

ولی از این به بعد یادت باشه، وقتی نمیدونی نژادپرستی یعنی چی، و انگ میزنی، حداقل جایی که حافظه همه مثل خودت نیست، ژست تحلیل گر نگیر از اون بالا بیا پایین و از نویسنده ای مثل تالکین تا مخاطبش رو تحلیل نکن، 99 درصد پست هات اینطوریه، یا حرف خودت رو نقض میکنی یعنی عملا دروغ میگی، یا اینقدر حرفت خارج از موضوع و از موضع یک نادان هست، که وقتی مثل مور و ملخ تو تاپیک ها زیاد میشه، رو مخ میره، بار ها گند زدی به تاپیک، سابقه ات خیلی خراب تر از اونه که تصور میکنی،

قرار هم نیست هر وقت گند زدی و حال بقیه به هم خورد، و یکی بلاخره به روت اورد، اخرش دوباره با همون قوه تشخیص و هوش نژادپرست و عامدانه یابت، بیای ننه من غریبم راه بندازی،

تو اصن نمیدونی نژادپرستی و این مفاهیم و کلا این بحث یعنی چی :D بنابراین اون بخش اخر پستتم نخوندم چون ارزش وقت گذاشتن نداره، صرفا خواستم بهت یاداوری کنم که کمتر تاپیک رو با نظراتت به بیراهه ببری،

شب بخیر :D

*یادت باشه، حافظه همه ماهی نیست... یک فروم تخصصی گروه تلگرامی نیست.

اره، من خیلی از پست های تو تحت فشار بودم این مدت :D اینم با همون قوه تشخیص و تعقل و هوشی که نژادپرست و عامدانه پیدا میکردی، پیدا کردی؟ :D

تو هر فکری میخوای کن :D

ولی از این به بعد یادت باشه، وقتی نمیدونی نژادپرستی یعنی چی، و انگ میزنی، حداقل جایی که حافظه همه مثل خودت نیست، ژست تحلیل گر نگیر از اون بالا بیا پایین و از نویسنده ای مثل تالکین تا مخاطبش رو تحلیل نکن، 99 درصد پست هات اینطوریه، یا حرف خودت رو نقض میکنی یعنی عملا دروغ میگی، یا اینقدر حرفت خارج از موضوع و از موضع یک نادان هست، که وقتی مثل مور و ملخ تو تاپیک ها زیاد میشه، رو مخ میره، بار ها گند زدی به تاپیک، سابقه ات خیلی خراب تر از اونه که تصور میکنی،

قرار هم نیست هر وقت گند زدی و حال بقیه به هم خورد، و یکی بلاخره به روت اورد، اخرش دوباره با همون قوه تشخیص و هوش نژادپرست و عامدانه یابت، بیای ننه من غریبم راه بندازی،

تو اصن نمیدونی نژادپرستی و این مفاهیم و کلا این بحث یعنی چی :D بنابراین اون بخش اخر پستتم نخوندم چون ارزش وقت گذاشتن نداره، صرفا خواستم بهت یاداوری کنم که کمتر تاپیک رو با نظراتت به بیراهه ببری،

*یادت باشه، حافظه همه ماهی نیست... یک فروم تخصصی گروه تلگرامی نیست.
من نه شما میشناسم نه تا حالا کاری با شما داشتم نه اصلا تا حالا نام کاربریت دیدم ولی اینکه پستهای من اینجوری دنبال میکنی و میایی با فونت درشت و آبی و قرمز و گیف و... اینجوری درد نامه می نویسی و شروع میکنی به مسخره کردن طرف معلومه چه خبره! منو یاد شوهر خالم می اندازی حدود 75 سالشه و خانه نشین و اهل دود و دم هست یک هو تو مهمانی میاد یقه یکی میگیره میگه یادت هست 2 سال پیش داشتی حرف میزدی گفتی دلار قراره بشه 100 تومن؟ حالا شده 80 تومن و... آخریم ژست پیروزمندانه میگیره و برای خودش کیف میکنه البته اون از شما مودب با شعور تره و اینجوری مثل شما به کاربرها توهین نمیکنه ولی درکل توضیحاتم اون بالا گفتم ولی به نظرم آمدی که خودت بزنی به متوجه نشدن و هرچی توضیح بدم فایده ای نداره و تو برای کار دیگه ای آمدی
+
در آخر یکبار دیگه میگم که در گذشته نژاد پرستی و توهین به اقلیت ها بسیار رایج بوده و تو آثار هنری قبل میشه اونها به وضح دید ولی الان راهی که برای مبارزه با این مصادیق یک عده شروع کردن و اسمش ووک گذاشتن چون به صورت تحمیلی دارن این کار انجام میدن من نوعی از این کارشون خوشم نمیاد

من نه شما میشناسم نه تا حالا کاری با شما داشتم نه اصلا تا حالا نام کاربریت دیدم ولی اینکه پستهای من اینجوری دنبال میکنی و میایی با فونت درشت و آبی و قرمز و گیف و... اینجوری درد نامه می نویسی و شروع میکنی به مسخره کردن طرف معلومه چه خبره! منو یاد شوهر خالم می اندازی حدود 75 سالشه و خانه نشین و اهل دود و دم هست یک هو تو مهمانی میاد یقه یکی میگیره میگه یادت هست 2 سال پیش داشتی حرف میزدی گفتی دلار قراره بشه 100 تومن؟ حالا شده 80 تومن و... آخریم ژست پیروزمندانه میگیره و برای خودش کیف میکنه البته اون از شما مودب با شعور تره و اینجوری مثل شما به کاربرها توهین نمیکنه ولی درکل توضیحاتم اون بالا گفتم ولی به نظرم آمدی که خودت بزنی به متوجه نشدن و هرچی توضیح بدم فایده ای نداره و تو برای کار دیگه ای آمدی
+
در آخر یکبار دیگه میگم که در گذشته نژاد پرستی و توهین به اقلیت ها بسیار رایج بوده و تو آثار هنری قبل میشه اونها به وضح دید ولی الان راهی که برای مبارزه با این مصادیق یک عده شروع کردن و اسمش ووک گذاشتن چون به صورت تحمیلی دارن این کار انجام میدن من نوعی از این کارشون خوشم نمیاد
نخوندم :D

یادت نره چیز های که خوندی،

اصل موضوع "عامدانه" یابت بود که ثابت شد طبق معمول "اشتباه" بود، مودبانه ترین حالت... دیگه بقیه اش حاشیه است...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or