m.d.makan
کاربر فعال
آره همیشه وقتی یک سری گیمر/بیننده/خواننده که طرفدار قدیمی اون محتوا نیستن خب براشون پذیرش همه چی خیلی راحته چون هیچ ایده ای در مورد شخصیت ها ، دنیا و محتوای اون فیلم/بازی/کتاب و... ندارن.والا قيافه هاشون اصلا شبيه خود گيم نيست و منم آزار ميده ولى بازيا خوبه و حرفه ايي.
خصوصا پاسكال عاليه.
اين ايراد شايد به چشم من و شما بياد ولى مخاطبى كه گيم رو نديده باشه انقد هم خود داستان هم كارگردانى و هم بازيا خوبه كه به شدت حال ميكنه.
من شخصا چون ميدونم تهش چى ميشه برام جذاب نيست خيلى سريالش.
ولی خب برای اونهایی که طرفدار مجموعه هستن و از قبل با هر درصدی باهاش به نوعی ارتباط دارن خیلی سخته که ببینن اینقدر بهشون بی اعتنایی میشه.
من تو این چند سال اخیر بدترین نوع این گندکاری رو تو سریال ویچر دیدم که حتی اونجا هم رفتن برای گرالت یکی از بهترین انتخابهای ممکن رو آوردن.
بماند که برای مابقی با مداد شمعی و آبرنگ افتادن به جونشون
ولی میخوام بگم حتی اونجا هم اولویت یک شخصیت اصلی که نماد مجموعست رو درک کردن و براشون مهم بوده که به همین بهونه بتونن طرفدارها رو به بهترین نحو با خودشون همراه کنن.
اما سر این سریال انگاری سازنده با طرفدارها لج داشته باشه و گفتن بیاین همین شخصیت رو یکی بزاریم که لج گروه مقابل رو در بیاریم.
بالاتر گفتم که سریال خیلی باکیفتیه.
وقت کردی حتما ببین ، من تنها مشکلم باهاش همین انتخاب بازیگر الیه که هنوز باهاش ارتباط نمیگیرم ، شاید هم دوست ندارم که بگیرم
گفتم که یاد مادر خانم داداشم میفتم
با مابقیش هیچ مشکلی ندارم و به هم توصیه میکنم که ببینن ، مخصوصا اگه گیمر نباشن.
مالک جان تو این دنیا به همه چی و همه کس میشه نقد کرد و باید این حق رو داشته باشی که بگی بالای چشمش ابروعه.جالب اینجاست که دارن به یکی از پربیننده ترین سریال ها که امتیازات خوبی هم گرفته گیر میدن.اگه زشته و نچسبه چرا اینقدر بیننده داره؟!
نتیجه اینکه اونایی که انتقاد الکی میکنن جزو اقلیت جامعه هستن(البته احترامشون مخفوظه) که میخان باورهاشون رو به خورد اکثریت بدن که این میشه ووک بودن
صرف اینکه یک چیزی پربینندست یا پرطرفدار دلیل نمیشه که کامل باشه و نقص نداشته باشه.
اتفاقا تو همین نقدها و بحثهاست که همه پیشرفت میکنیم.
اگه واقعا نقدی بهش وارد نیست طرف مقابل میتونه بیاد با دلیل دفاع کنه.
اما اینکه بگیم چون پرطرفداره و همه میبینن =======>> پس خوبه و هیچ مشکلی نداره به نظرم این نوع نگاه حداقل منطقی نمیتونه باشه.