سریال The Last of Us

چرا در جریانم.
ولی این یکی هیچ جوره با این قیافش برام قابل هضم نیست.
با اختلاف از هر تغییر و تحولی که به نسبت محتوای اصلی داده شده و من اون رو دیدم فجیع تره.

موقع دیدن سریال نمیتونم ذهنم رو خالی کنم و خودم رو متقاعد کنم که دارم الی رو میبینم.
دارکمن کلا زده تو خط ووک و هیچ کاریشم نمیشه کرد تمام مصداق های ووک داره تو بازی و سریال به صورت عامدانه پیاده میکنه. چون کیفیت کاراش بالا هست تو این ضمینه انتقاد هم نمیشه بکنیم مثل این هست که رئیس شرکتت داره ماهی 50 - 60 تومن حقوق بهت میده و هر روز میاد یک جُک بی مزه میگه ولی تو مجبوری قَهقَهه بزنی!

• Love
Reactions: HIGH VOLTAGE
مثل اینکه چند سالی هست فیلم و سریال و بازی نمیبینی؟ خدمت عرض کنم الان چند سالی هست یک عده با همکاری یک بنیادی تلاش میکنند که سلیقه ها و افکار مردم تغییر بدن و چیزهای که مردم ازشون بدشون میاد و یا در مقابلش بی تفاوت هستن ، بولد کنن یکیش هم قیافه های زشت هست که از عمد یک نفر زشت میارن و بهترین نقش بهش میدن تا افکار عمومی به خاطر نقش و کارکترش قیافه زشتش در نظر نگیرن و حتی بهش علاقه مند بشن!
بستگی داره برداشتت از فیلم یا سریال و گیم چی باشه.جذابیت هم فقط تو ظاهر نیست و زشت و زیبا بودن هم صفر و یک نیست.همین تفکرات پوچ هستش که آمار اعمال جراحی زیبایی و گودزیلاهای قرن ۲۱ رو بوجود آورده.
کلی بازیگر درجه یک داریم که از منظر جنسیت جده زشتن ولی نقششون رو به بهترین شکل بازی میکنن.زیبایی تو فیلم و سریال هم کارکرده خودش رو داره و لزومی نداره تو یه سریال آخر الزمانی شما با باربی طرف باشید.
اتفاقا تو فیلم و سریالهایی که شخصیت های اصلیشون قیافه ی معمولی دارن بازیشون بیشتر به چشم میاد

بستگی داره برداشتت از فیلم یا سریال و گیم چی باشه.جذابیت هم فقط تو ظاهر نیست و زشت و زیبا بودن هم صفر و یک نیست.همین تفکرات پوچ هستش که آمار اعمال جراحی زیبایی و گودزیلاهای قرن ۲۱ رو بوجود آورده.
کلی بازیگر درجه یک داریم که از منظر جنسیت جده زشتن ولی نقششون رو به بهترین شکل بازی میکنن.زیبایی تو فیلم و سریال هم کارکرده خودش رو داره و لزومی نداره تو یه سریال آخر الزمانی شما با باربی طرف باشید.
اتفاقا تو فیلم و سریالهایی که شخصیت های اصلیشون قیافه ی معمولی دارن بازیشون بیشتر به چشم میاد

فرق هست بین اینکه یک بازیگری بیاد یک نقش بازی کنه و هرچند هم که زشت باشه با اینکه عوامل عامدنه و برای تحت تاثیر گذاشتن افکار عمومی بیان این قضیه حالا زشت ، سیاه ، ترنس و... رو زور چپون بکنن تو ذهن مخاطب
خلاصه اینکه بین این دو مبحث فرق هست و شما این دو قضیه رو با هم اشتباه نگیر
مثلا دنزل واشنگتن بازیگر محبوب من هست اما اگر یک کارگردنی بخواد این بازیگر به خاطر مقاصد خاص مثلا تو نقش پدر سفید برفی جا بزنه قطعا از این کارش حمایت نمیکنم چون میدونم به صورت علنی داره یک جورایی شستشو مغزیم میده

• Like
Reactions: HIGH VOLTAGE

آقا وقتی منبع اصلی وجود داره خواه ناخواه این مقایسه ها پیش میاد.
منظور این نیست که مدل بیارن جای الی.
یه وقتی یه محتوای سینمایی/تلویزیونی ساخته ذهن نویسنده/کارگردانه خب هر کاری درش میتونن انجام بدن ولی وقتی محتوای اصلی وجود داره کمترین کار اینه که تا حدی وفادار بمونی.
این زبون بسته 10 درصد هم شباهت نداره.

کاش قیافش معمولی بود.

یه دلیل که رغبت نمیکنم برم سمت سریال همین بازیگر الی هست. یادش بخیر یه روز برای نقش آبراهام لینکلن میرفتن دی لوئیس میاوردن مو نمیزد. واسه نقش الی هم میتونستن یه بازیگر شبیه اش پیدا کنن و با کمی گریم برسونن به همون حس. حتی بازیگر جوئل هم بنظرم گزینه های بهتری بوده. پاسکال رو میبینم حس میکنم دارم سریال اقتباسی از روی فارکرای ۶ رو میبینم. یا حتی بازیگر نقش ابی، واقعا از خود بازی و خود الی حتی بهتره :)) چه وضعیه آخه. ۱۸۰ درجه متفاوت از گیم.

دارکمن کلا زده تو خط ووک و هیچ کاریشم نمیشه کرد تمام مصداق های ووک داره تو بازی و سریال به صورت عامدانه پیاده میکنه. چون کیفیت کاراش بالا هست تو این ضمینه انتقاد هم نمیشه بکنیم مثل این هست که رئیس شرکتت داره ماهی 50 - 60 تومن حقوق بهت میده و هر روز میاد یک جُک بی مزه میگه ولی تو مجبوری قَهقَهه بزنی!
Screenshot 2025-01-11 010701.jpg

این رو خودت نوشتی فتوشاپ نیست :D

میبینی؟ وقتی رو هوا نظر میدی، وقتی نمیدونی نژادپرستی یعنی چی و به بقیه میگی نژادپرست، وقتی رو هوا میگی دارکمن "عامدانه" فولان بهمان، میشه این تناقضاتی که بتون رو جر میده :D

فقط اونجا که داشتی بقیه و خواستشون رو مسخره میکردی و میگی : "حتما باید زن در سریال زیبا و دارای برجستگی های فراوان باشه"

: ))))))))))))))))))))

میبینی؟ میبینی منطقت صفره و الکی فقط یه چیزی میگی؟ اون موقع هم همین بودی، الانم همینی...

لینک

*حداقل بدونید نژادپرستی چیه، بعد انگ نژادپرست بزنید، طوری که 2 سال بعدش خودتون خودتون رو با بولدوزر زیر نکنید :D یا جایی از این ژست ها بگیرید که حافظه همه مثل خودتون باشه ... :D

*اینقدر در مقابل تغییر دیدگاه غیر انسانی خودتم جبهه نگیر :D :D قال تروا :D

آخرین ویرایش:
یه دلیل که رغبت نمیکنم برم سمت سریال همین بازیگر الی هست. یادش بخیر یه روز برای نقش آبراهام لینکلن میرفتن دی لوئیس میاوردن مو نمیزد. واسه نقش الی هم میتونستن یه بازیگر شبیه اش پیدا کنن و با کمی گریم برسونن به همون حس. حتی بازیگر جوئل هم بنظرم گزینه های بهتری بوده. پاسکال رو میبینم حس میکنم دارم سریال اقتباسی از روی فارکرای ۶ رو میبینم. یا حتی بازیگر نقش ابی، واقعا از خود بازی و خود الی حتی بهتره :)) چه وضعیه آخه. ۱۸۰ درجه متفاوت از گیم.
دقیقا به نظرم این کار خیلی درست تره.
بقول اونوریها وقتی سورس متریال داری خیلی دیوونگیه که بخوای کاری غیر از وفاداری به محتوای اصلی انجام بدی و طرفدارها رو ناراحت کنی بدون هیچ دلیل منطقی.
این حرفهای دنیای آخرالزمانی و... همش توجیهات بی اساسه ، اونهم برای یک بازی که تو همون دنیای آخرالزمانی ساخته شده و شخصیت الی به همه معرفی شده.

حالا سریال رو حتما ببین ، خیلی باکیفیته.
ولی خب این مشکل هم درش وجود داره ، برای من که عادی نشده احتمالا برای تو هم نمیشه.
ولی از دست نده ، باید ببینی.

View attachment 363279

این چیه واقعا؟!!

یعنی میخوان باور کنیم هیچ بازیگر دیگه ای نتونسته بوده این نقش رو دربیاره که دادن به این معلوم نیست چی؟

واقعا تو بعضی از صحنه ها اون ملعون توی Fable میتونه از این زیباتر باشه.

من بعد این همه مدت هنوز تو کتم نرفته که این الیه.

اصلا آفتابه گرفتن تو هر چی اسم الیه.
من مادر خانم داداشم اسمش الهست که بهش میگیم الی ، بعضی وقتها یادم میفته که این دوتا هم اسمن چندشم میشه.
ایشون با 60 و خورده ای سن بارها از این چند ضلعی زیباتره.
لعنتی هرموقع به پیشونیش نگاه میکنم خندم میگیره. بنده خدا حداقل مدل مو دیگه ایی بهش میدادن کمتر به چشم بیاد.:دی

مثلا چرا تو فلان کتاب الف سیاه پوست وجود نداره جوابش یک جمله هست "چون نویسنده اون کتاب نژاد پرست بوده" اما الان تو جامعه فرهیخته اینجوری نیست و نژاد پرستی و ضد زن بودن قبول ندارند و باهاش مبارزه میکنند و آثارش داریم میبینیم
در مورد زن ها هم همینه بعضی از ما عادت کردیم زن فقط به عنوان برطرف کردن نیاز هامون ببینیم و حتما باید زن در فیلم و سریال زیبا و دارای برجستگی های فراوان باشه
در کل اینکه دیدگاه غیر انسانی ما دارند تغییر میدن چیز بدی نیست اینقدر در مقابلش جبهه نگیرید

2 سال بعد:

فرق هست بین اینکه یک بازیگری بیاد یک نقش بازی کنه و هرچند هم که زشت باشه با اینکه عوامل عامدنه و برای تحت تاثیر گذاشتن افکار عمومی بیان این قضیه حالا زشت ، سیاه ، ترنس و... رو زور چپون بکنن تو ذهن مخاطب

چی شد بلاخره؟ جبهه نگیریم یا بده و فرق هست که عامدانه دیدگاه غیر انسانی مون تغییر کنه ؟ :D

nicholas-cage-funny.gif

اون جایی که به بقیه میگفتی نژادپرست خوب بود عامدانه تغییر کنه و نباید جبهه میگرفتیم؟ الان ولی علم لدنی و عامدانه و فرق هست؟ بتون؟ جر؟

هشتگ: صفر منطق، حرف رو هوا

...

*اون موقع که ما با دلیل و مدرک و استدلال با ووکیسم مخالفت میکردیم امثال تو بهمون میگفتن نژاد پرست، چیزی که معنیش رو نمیدونستید، الانم باحاله که شماها شدید نماینده مخالفت با ووکیسم و به ما میگین ماله کش :D (تو نگفتی ماله کش، بقیه اما صفت لایق خودشون رو بهمون زیاد گفتند)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: SiminSecret
همین الان قیافه منحوسشو دیدم شک کردم بخوام سریال رو ببینم.چیه این آخه...

جالب اینجاست که دارن به یکی از پربیننده ترین سریال ها که امتیازات خوبی هم گرفته گیر میدن.اگه زشته و نچسبه چرا اینقدر بیننده داره؟!
نتیجه اینکه اونایی که انتقاد الکی میکنن جزو اقلیت جامعه هستن(البته احترامشون مخفوظه) که میخان باورهاشون رو به خورد اکثریت بدن که این میشه ووک بودن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or