سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
من که اول التماس کردم که اسپویل های فیلم نامه ممنوع باشه چون این روز رو میدیدم که یه عده مریض لذت تماشای سریال رو برای ملت از بین ببرن
حالا با اینکه خودم این تاپیک رو زدم اما پیشنهاد میکنم دوستان تو تاپیک نیان که بیشتر از این مزه تماشای سریال براشون نابود نشه
این وضعیت مبارک اون دوستانی که اصرار داشتن اسپویل کردن تو تگ اسپویل مجاز باشه آفرین گند خورد به تاپیک تبریک میگم

عاجزانه ملتمس اسپویل نکردن فیلمنامه هستیم سردر تاپیک زده تا سمت منتشر شده !!!!
ما که نمیایم تاپیک خواهشا دوستان لذت تماشای سریال رو از بقیه نگیرن

این تاپیک زده شد که در مورد اخرین قسمت منتشر شده اونم به صورت رسمی بحث بشه نه اینکه اسپویل فیلنامه میذاره اینجا به عنوان تئوری من که قسمت بعد همین اتفاق بیوفته بر فرض خودش تئوریسین سایت بشه

واقعا فاز یه سسری رو نمی فهمم نشستی 6 سیزن سریال رو دیدی حالا میرین اسپویل رو باز می کنین یعنی این 3 سالی که سریالو دیدی کشک .خوب از اول میرفتی کتابشو می خوندی .واقعا عجیبه ~X(:))#-o

• Like
Reactions: bayern_vahid
سلام
هر موقع پستی درباره سناریو ، کتاب یا تئوری ها دیدید که خارج از تگ اسپویلر بود و یا عنوان گمراه کننده برای اسپویلر نوشته بود ، گزارش کنید .
حتماً رسیدگی میشه .
ببخشید این کامنت قدیمی رو ریپلی کردم
اما یک هفته بن بودم و خیلی برام مهم بود فک کردم باید حتما جواب بدم

اقا پرهام شما تجربه ات خیلی زیاده من نمی تونم اشکالی ب مدیریتت بگیرم اما باید یه فرقی بین اخرین سریال لیک شده و پخش شده قاعل بشی
یه ادم مریض رفته قسمت لیک شده ی سریال با کیفیت 3gp 360 نگا کرده اومده قبل پخش رسمی و در حالی که اکثرا بچه ها منتظر پخش قسمت جدید هستن و سعی کردن اس پویل هارو نخونن

اومده بدون گذاشتن تو تگ اس پویل و کوچیکترین هشداری درباره ی قسمت جدید انشا نوشته و کل جذابیت سریالو ازم گرفته
من بهش اعتراض کردم البته اون لحظه از شدت عصبانیت و اشتباه کردم و بهش فحاشی کردم خودمم قبول دارم کارم درست نبود و امیدوارم از دوستان نزدیک شما نبوده باشن

اما بازم تو اصل قضیه فرقی نداره منو یک هفته بن کردید ولی ب اون شخص که جذاببیت قسمت جدیدو کلا برام از بین برد یه اخطار ندادین بزاره تو تگ اس پویلر
بهتر پخش رسمی سریال مد نظر باشه برای گذاشتن تو تگ اس پویلر نه قسمتای لیک شده

ادمینا لطف پاک نکنین این پستو.
بن شما که به خاطر توهین بود و ربطی به کسی که بهش توهین کردید یا دلیل توهینتون نداشت که از رابطش با من صحبت میکنید . البته بهتون اطمینان میدم که هیچ آشنایی با اون کاربر ندارم .
درباره پخش رسمی یا غیر رسمی اپیزود هم از اونجایی که قبلاً همچین موردی نداشتیم و توی پست اول تاپیک هم هیچ بندی رو براش در نظر نگرفتیم ، برخورد با کسایی که اون اپیزود لیک شده رو اسپویل کرده بودن درست نبود .
اما برای از این بعد اون مورد رو اصلاح میکنم توی پست اول که دیگه مشکلی پیش نیاد .

آخرین ویرایش:
من بین شخصیت هایی که هنوز تو سریال هستند(اونایی که مردند رو کاری بهشون ندارم ) با سانسا بیشتر از همه حال می کنم سانسا از فصل اول تا حالا فصل به فصل شخصیتش کامل و کاملتر شد برعکس جان و آریا و ننه اژدها یه شکل نیست و خیلی خوب عوض شد

اصلا فقط پرومو قسمت بعد کافی بود که به این قسمت 10 داد!
بیشتر از اینکه بخوام راجع به این اپیزود حرف بزنم از اپیزود هفته بعد هیجان زدم!
Smiley10.gif
چه اپیزودی بشه یعنی! یا علی میشه یعنی!
این قسمت هم خوب بود فکر میکردم جیمی اسیر بشه ولی با بران فرار کردن کینگز لندینگ. دیالوگ های بران عالی بود!
ymg%20(21).gif
اونجا که سرسی از بران حرف زد یه لحظه ترسیدم نکنه بلایی سرش بیاره!
یه رابطه ای خلاصه داره بین جان و دنریس شکل میگیره! :دی جان هم که دیگه معلوم شد حروم زاده نیست!
Smiley125.gif
اشاره های زیادی به نژاد تارگرین ـیش تو این اپیزود شد. یه جا تقابلش با اژدها که هم جان نترسید هم اژدها آروم بود یه جا هم اونجایی که گیلی میگه که ریگار به صورت مخفیانه با لیانا ازدواج کرده!

در کل دارم لحظه شماری میکنم برای اپیزود بعد! چه جنگی در پیشه!
Smiley36.gif
ymg%20(8).gif

• Like
Reactions: pbgame
واقعا فاز یه سسری رو نمی فهمم نشستی 6 سیزن سریال رو دیدی حالا میرین اسپویل رو باز می کنین یعنی این 3 سالی که سریالو دیدی کشک .خوب از اول میرفتی کتابشو می خوندی .واقعا عجیبه ~X(:))#-o
سریال و کتاب راهشونو از هم جدا کردن تا جایی که میدونم.خیلی از اتفاقا تو کتاب افتاده که تو سریال نیست و برعکس برا همین کسی کتابم خونده باشه باز قضایای فیلمنامه و لیک اینا اسپویلن

بابا الان که خوبه باز.
اون موقع که من شروع کردم به دیدن (2011 بود) و 1-2 فصل گذشته بود یه عده میومدن تو انجمنای دیگه میگفتن ما کتابو خوندیم فصل 3 راب میمیره بعد جان چاقو میخوره بعد فلان اینا :|
کلا تا آخر فصل 5 واسمون اسپویل کردن
بعد فصل 5 چون فیلم جلو زد دیگه منبعی واسه اسپویل نداشتن رو آورد به تئوری ها و اطلاعات لیک/هک شده :))

بابا الان که خوبه باز.
اون موقع که من شروع کردم به دیدن (2011 بود) و 1-2 فصل گذشته بود یه عده میومدن تو انجمنای دیگه میگفتن ما کتابو خوندیم فصل 3 راب میمیره بعد جان چاقو میخوره بعد فلان اینا :|
کلا تا آخر فصل 5 واسمون اسپویل کردن
بعد فصل 5 چون فیلم جلو زد دیگه منبعی واسه اسپویل نداشتن رو آورد به تئوری ها و اطلاعات لیک/هک شده :))

آخ گفتی اتفاقا کسایی که از یکی دو فصل اول شروع کرده باشند بیشتر چیزی براشون اسپویل شده بود
کتابخون ها رسما دهن سرویس کرده بودند :دی

آخرین سلاحشون هم فکر کنم مرگ جان بود :think:

آخ گفتی اتفاقا کسایی که از یکی دو فصل اول شروع کرده باشند بیشتر چیزی براشون اسپویل شده بود
کتابخون ها رسما دهن سرویس کرده بودند :D

آخرین سلاحشون هم فکر کنم مرگ جان بود :think:
آره آخریش مرگ جان بود
ولی به شخصه از رد ودینگ تا مرگ ابراین و نحوه مرگش (ترکیدن سرش) و Walk of Shame و Lord Commander شدن جان و مرگش واسم اسپویل شد تو همون 2 تا فصل اول :| :))
از فصل 6 به اینور خدا رو شکر میکردم که دیگه از کتاب زد جلو که بعد سر و کله ی این اسپویلر ها و لیک کننده ها پیدا شد
کلا هر دفعه یکی گند میزنه به سریال :دی

بعد گذشت دو قسمت قرار نیست از آویژه ها خبری بشه؟بدبختا هنوز محاصرن اصلا دنریس میگه زنده یا مردن اینا؟
عجیبه توضیحی نمی‌ده سریال بابتشون
اگه ميخواد به اون جنگ كستلي راك بپردازن كه سه چهار قسمت طول ميكشه همان طور كه مي بيني دارن سريعتر سيزنو تموم مي كنن البته شايد قسمت بعدي به داستان گريجوي ها بپردازن ،از همين الانم دارن رو سيزن بعدي كار ميكنن ،نبايد انتظار زيادي داشت سيزن بعدي قسمت اخرش ميگن هزينه ش به اندازه كل ٥ سيزن اوله واسه همين خيلي سخته انتظار بالا از اين سريال ،ولي تا اينجا موفق بودن

• Like
Reactions: pbgame

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or