سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
الان دقیقا هدف اریا چیه؟ مگرقرار نبود به وینترفل برگرده؟ یعنی الان میخواد دوباره لیستش رو کامل کنه و انتقامش رو بگیره؟

Sent from my SM-T285 using Tapatalk
از اول هدفش از هیچکس شدن کشتن افراد لیستش بود .. الان میخواد لیستش کامل کنه و بعدش بزگرده خونه

• Like
Reactions: ChampionOfLight
از اول هدفش از هیچکس شدن کشتن افراد لیستش بود .. الان میخواد لیستش کامل کنه و بعدش بزگرده خونه
یعنی الان با جیمی برگشته به وستروس و دنبال افراد بعدی لیستش هست؟ توی پایتخت فکر کنم سرسی، مونتین و اون جلاد(ایلین پین بود فکر کنم) توی لیستش بودن.

یعنی الان با جیمی برگشته به وستروس و دنبال افراد بعدی لیستش هست؟ توی پایتخت فکر کنم سرسی، مونتین و اون جلاد(ایلین پین بود فکر کنم) توی لیستش بودن.

نه .. اگر جیمی بفهمه اریا زندست که میکشتش !
بعد از این که جیمی رفت اریا اومد دخل یارو را اورد .. بعدشم میره سراغ افراد بعدی لیستش .. حالا شاید خبرهای شمال به گوشش برسه خودشو برسونه اول شمال ( به خونه )

بعد از این که جیمی رفت اریا اومد دخل یارو را اورد .. بعدشم میره سراغ افراد بعدی لیستش .. حالا شاید خبرهای شمال به گوشش برسه خودشو برسونه اول شمال ( به خونه )
خب مگر قراره جیمی بفهمه؟ اریا الان میتونه خودش رو به هر شکلی که بخواد در بیاره. میتونست توی همون قصر والدر فری سر جیمی رو بدون اینکه جیکش در بیاد گوش تا گوش ببره همونطور که پسرهای والدر فری رو کشت. اما جیمی توی لیستش نبود.
اگر واقعا دنبال لیستش باشه منطقی ترین کار رفتن به پایتخت هست. منتها تقابلش با کلیگن ها میتونه جالب باشه. مخصوصا هوند که خیال میکنه الان مرده.

جیمی واسه چی باید آریا رو بکشه؟ طبق قولی که به بریان و کیتلین داده بود نباید کاری داشته باشه به آریا

• Like
Reactions: ChampionOfLight
eemb0kurf1tnmxo5x8mv.jpg

جیمی واسه چی باید آریا رو بکشه؟ طبق قولی که به بریان و کیتلین داده بود نباید کاری داشته باشه به آریا
تنها چیزی که این سریال نشون داده نباید رویش حساب کرد همین قول هست :)
ند استارک الان فقط 2 دخترش زنده هست هر کس شوهرشون باشه میتونه بشه پادشاه شمال

تنها چیزی که این سریال نشون داده نباید رویش حساب کرد همین قول هست :)
ند استارک الان فقط 2 دخترش زنده هست هر کس شوهرشون باشه میتونه بشه پادشاه شمال

خب اینجا قضیه فرق میکنه. فصل ششم همین الانش هم از کتاب ها جلود زده. از طرفی مارتین هنوز کتاب ششم رو که منتشر نکرده هیچ، با اون وسواسی که داره ممکنه کتاب هفتم رو تا شونصد سال دیگه هم تموم نکنه. سازنده های سریال که نمیتونند تا ابد و به میل خودشون سریال رو تا ابد ادامه بدن. همین که فصل هفتم 7 اپیزود و فصل هشتم هم فقط 6 اپیزود داره خودش گویای همه چیز هست.

من تونستم تا خط آخر داستان رو بخونم. حداقل اگه همه چیزش نه ولی 80 درصدش رو خوندم.

دورن که از دوستداران تارگریان ها بودند و هستند با دنی متحد میشه و سرسی با بزرگترین ارتشی که وستروس تا حالا با خودش دیده مواجه میشه

از طرف دیگه شمال با اسنو که سر پدرش رو زدن متحد شده و هیچوقت پشت سرسی و لنیسترها در نمیان و گاردن هم به خاطر کاری که سرسی کرد و مارجری و لوراس رو کشت هیچوقت طرف لنیستر ها رو نمیگیرن.

پس کاملا مشخصه سرسی تنهاست و سلطنت لنیسترها به پایان میرسه.

ارتش دنی خیلی راحت سرزمین پادشاهی رو میگیره و برای مقابله با شاه شب به شمال میره و با اژد هایی که داره دخل شاه شب رو میاره.

جریان جان اسنو هم لو میره و دنی چون تو میرین از ملکه بودن و حکم رانی کردن خوشش نیومد پادشاهی رو به جان اسنو واگذار میکنه.

سانسا همیشه دوست داشت ملکه بشه و از اونجایی که خواهر جان اسنو نیست میتونه با جان ازدواج کنه و این ازدواج اتفاق می افته.

بران هم پادشاه شمال میشه.

استارک ها و دورن هم انتقام خودشون رو از لنیستر ها میگیرن.

ممکنه دنریس هم برگرده میرین پیشه داریوس و با اون ازدواج کنه و از نزدیک مواظب باشه برده داری برنگرده.

کلا 16 قسمت بعدی مثل سریال های ایرانی هست که داستانش لو رفته.

جورج خیلی ضعیف کار کرد حداقل باید چندتا راز رو برای فصل بعدی نگه میذاشت تا ادم های زرنگی مثل من تا اخر سریال رو دنیال کنند.

آخرین ویرایش:
من تونستم تا خط آخر داستان رو بخونم.
سانسا همیشه دوست داشت ملکه بشه و از اونجایی که خواهر جان اسنو نیست میتونه با جان ازدواج کنه و این ازدواج اتفاق می افته.
باید چندتا راز رو برای فصل بعدی نگه میذاشت تا ادم های زرنگی مثل من تا اخر سریال رو دنیال کنند.
چقدر زبلی تو
در اصل خیلی گبلی {یک گبل=1000 زبل}
اگه اون قسمت بولد شده اتفاق بیفته من بازیسنتر رو میبوسم و دیگه چکش نمیکنم
از محالاته این قضیه
فیلم هندی که نیست
احتمال اینکه دنریس و جان اسنو مثل رستم و سهراب با هم مبارزه کنن و یکیشون بمیره از این قضیه خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی و ......... بیشتره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or