سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
:| قد بانو رو....
lkzg4narvhitfl8ih7oo.png

برای کسیایی که کتاب رو هم خوندن :
یه نظرتون الان که کتاب پنج تموم شده صبر کنم کتاب ششم بیاد یا فصل 6 سریال رو ببینم ؟
بعد چه تفاوت هایی بین سریال و کتاب تا فصل 5 و کتاب پنجم وجود داره ؟
من خودم از اومدن کتاب ششم ناامید شدم و فصل 6 رو دیدم.
کلا تفاوت زیاده. از زمین تا آسمون.
اگه کتاب رو انگلیسی میخونی من میگم واستا, اگه ترجمه میخونی, برو فصل شش رو ببین

• Like
Reactions: amirreza12
دوستان کتابای سریال جذابیت داره ؟:D بعد این نسخه هایی که تو بازار هست واسه خرید سانسور و ایناست ؟ یا اگر سانسوره بازم جذابیت داره یا نه ؟:D
من دو تا کتاب اول رو از تو نت ترجمه خانم سحر مشیری خوندم که ترجمه عالی و بدون سانسور.
کتاب سوم رو از سایت وینترفل خوندم. ترجمه عالی, سانسور بسیار بسیار بسیار کم.
کتاب چهارم رو از انتشارات ویدا خوندم؛ ترجمه ضعیف, اسامی پر از غلط, ساسنور بسیار زیاد! (شراب رو نوشیدنی ترجمه کرده بود!! :D) [از وینترفل بگیر متاب چهام رو.]
کتاب پنجم رو از انتشارات آذرخش خریدم, ترجمه آقای افشین اردشیری, ترجمه بسیار عالی, سانسور بسیار بسیار بسیار کم. یعنی یک جاهایی من یه چیزایی میدیدم که فکم میفتاد چجوری به این مجوز چاپ دادن!!
کتاب خیلی خیلی خیلی از سریال بهتره. از پای کتاب عمرا بلند شی!!

• Like
Reactions: Anakin
eb6.jpg

=)) =)) =)) =))

واقعا دمت گرم صبح جمعه ای کلی خندوندیمون. :))
عالی بود :-j:-j

خوشبختانه من تنها کسی بودم با تحلیل هام ادامه سریال رو برای خیلی ها کلیشه ای و قابل پیش بینی کردم که لذت دیدن سریال براشون از بین رفته.

این خیلی ها به بنده در فاروم های سینمایی پی ام دادن و حتی تماس تلفنی داشتن و تقاضا کردن من در اون فوروم ها تحلیل فصل هفتم رو ارائه ندم چون دوست دارن سریال رو با هیجان ببینند و ادامه سریال براشون جذاب باشه.

.

• Like
Reactions: Alkazar
خوشبختانه من تنها کسی بودم با تحلیل هام ادامه سریال رو برای خیلی ها کلیشه ای و قابل پیش بینی کردم که لذت دیدن سریال براشون از بین رفته.

این خیلی ها به بنده در فاروم های سینمایی پی ام دادن و حتی تماس تلفنی داشتن و تقاضا کردن من در اون فوروم ها تحلیل فصل هفتم رو ارائه ندم چون دوست دارن سریال رو با هیجان ببینند و ادامه سریال براشون جذاب باشه.

.
فاروم :))

چشم بنده به زودی باهاتون تماس تلفنی میگیرم که آدرس ساقیتونو ازتون بگیرم :دی

• Like
Reactions: IMANOKA

.
^:)^

خبر خوب برای فن های سم تارلی .

تحلیل گران و منتقدان به این نتیجه رسیدند هر کسی به یک سم کنار خودش نیاز داره.

3bede7fc9c.jpg

3be16b0d7e.png

آیا سم راهی برای شکست دادن وایت واکر ها پیدا میکنه؟
.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Alkazar
در مراسم ایمیس Emmys چند شب پیش سانسا یک جمله کلیدی گفت که میشه به عنوان تیزر فصل هفتم ازش یاد کرد.

او در مراسم سه شب پیش گفت : ما یک فصل دیگه داریم ولی نه همه ما.

به نظر کارشناسان و تحلیل گران منظور سانسا از ما، استارک ها بوده که در میانه ها یا حتی شروع فصل هفتم یکی از استارک ها از سریال خداحافظی خواهد کرد.

عده ای قلیلی از کارشناسان میگن منظور سانسا یکی از افراد درون مراسم بوده.

عده ای دیگه میگن منظورش یکی از استارک های درون مراسم بوده. پس یا خودش یا اریا بای بای.

عکس افراد حاضر در مراسم

1474317760618

.

آخرین ویرایش:
جالبه 4-5 تا عکس و گیف قدیمی از 9GAG و اینا پیدا میکنین بعد به عنوان "تحلیل گران و منتقدان" میذاری.
حداقل لینکشو عوض کن که فیلتر نباشه :))

در مراسم ایمیس Emmys چند شب پیش سانسا یک جمله کلیدی گفت که میشه به عنوان تیزر فصل هفتم ازش یاد کرد.

او در مراسم سه شب پیش گفت : ما یک فصل دیگه داریم ولی نه همه ما.

به نظر کارشناسان و تحلیل گران منظور سانسا از ما، استارک ها بوده که در میانه ها یا حتی شروع فصل هفتم یکی از استارک ها از سریال خداحافظی خواهد کرد.

عده ای قلیلی از کارشناسان میگن منظور سانسا یکی از افراد درون مراسم بوده.

عده ای دیگه میگن منظورش یکی از استارک های درون مراسم بوده. پس یا خودش یا اریا بای بای.

عکس افراد حاضر در مراسم

Emmys-Awards-2016-Game-of-Thrones-set-on-top-2.jpg

.
البته این عکس بعید میدونم برا این مراسم چند شب پیش باشه. چون خیلی از افرادی که بودن تو مراسم چند شب پیش تو این عکس نیستن ولی بعضی ها که نبودن، هستن:دی لباساشون هم فرق می کرد چند شب پیش.

البته این عکس بعید میدونم برا این مراسم چند شب پیش باشه. چون خیلی از افرادی که بودن تو مراسم چند شب پیش تو این عکس نیستن ولی بعضی ها که نبودن، هستن:D لباساشون هم فرق می کرد چند شب پیش.

اره اون ماله فاکسه foxe برای دفعه پیشه این درسته abc.

1474317760618

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or