Rhaegar

اگر Jon واقعا Bastard هست، پس چرا Ser Arthur Dayne, Gerold Hightower و Owsell Whent بجای اینکه در Trident حاضر باشن، بعد از مرگ Mad King و Rhaegar داشتن از
Lyanna مراقبت می کردن؟
این سه نفری که نام بردی نه از لیانا بلکه از پسر هایگار (جان اسنو) در برج محافظت میکردند!! نکته اش همینه.
احتمالآ چون تنها وارثه تاج و تخته!!
اگر جان واقعا هم نامشروع و حاصل تجاوز باشه بازم زنده موندنش حیاتیه. ریگار اعتقاد داشت جان همون شاهزاده موعود (The Prince that was promised) ـه. His is the song of
Ice and
Fire و فلان. ریگار به این نتیجه رسیده بود که شاهزاده موعود باید فرزند یه استارک و یه تارگرین باشه و این مساله رو با لیانا هم در میان گذاشته بود، ولی خب D&D با وجود اینکه از همون اول خبر داشتن زدن جوری سلاخی کردن داستان رو که الان هیچکس بدون خوندن کتاب نمیتونه چیزی متوجه بشه
پ.ن: Oswell Whent تو سریال نبود فکر کنم

اون یارو که ور دست Dayne شهید شد Gerold Hightower بود مثل اینکه
بعید میدونم تجاوز کرده باشه
لیانا کاملا به میل خودش فرار کرده
منتها دزدیده شدن بهانه ی شروع جنگ بوده ولی در واقع لیانا با برادر دنریس فرار کردن
Sent from my LG-H955 using Tapatalk
یه مورد و نکته دیگه که به ذهنم رسید اینه:
در طول این 6 فصل داستان های زیادی از بی اهمیت ترین کاراکتر ها تا پر اهمیت ترین کاراکتر ها؛ از فاحشه ها تا درباریان تا لرد ها و لیدی ها و کودکان و اشراف زاده ها و مردم کوچه و بازار نقل شده که هیچ مدرکی براشون وجود نداشته جزء صحبت های همون کاراکتر در همون لحظه خاص! پس چه دلیلی داره صحبت های رابرت رو هم مثل بقیه ندونیم؟
البته برای من فرق نمیکنه جان اسنو حروم زاده باشه یا نباشه ولی ترجیح میدم قبول کنم همه داستان هایی که کاراکتر ها میگن درسته چون تقریبا 1/3 کل سریال رو همین داستان ها تشکیل میدن و من دوست ندارم بگم وقتم رو الکی صرف دیدن 4 تا دروغ و خیال پردازی کردم (گرچه کل فیلم خیال پردازی یک نویسنده است)!
در ضمن در هیچ کجای فیلم و حتی کتاب نوشته نشده لیانا با پای خودش فرار کرده! من از اونایی که کتاب رو خوندن پرسیدم پس این فعلآ در حد فرضیه است و سخن پادشاه رابرت قابل استناده.
الان که داره یادم می افته در فصل اول یه سکانس رابرت با ند تو جنگل باهم صحبت میکنند که رابرت از تجاوز هایگار با ند صحبت میکنه و ند خلافش رو نمیگه و انکار نمیکنه!!
نقل قول معروف:
ند: انتقام لیانا رو در ترایدنت گرفتی.
رابرت: اما لیانا رو بر نگردوند. لعنت به خدایان. یه پیروزی توخالی نصیب من کردند، یه تاج...
شاید در کتاب های بعدی به صحت و سقم این موضوع اشاره ای بشه.
Jon snow is bastard
ولی پسر خوبیه
دیگه قضاوت با خودتون.