سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
درباره ی سالهای تولد، الآن یعنی راب موقع مرگش 16 سالش بوده؟ :|
والا من خودم بیشتر به روابط خونوادگی تو این عکس توجه کردم درمورد اون نمیدونم...به نظرم که همشون درستن فقط اون مورد...!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

آخرین ویرایش:
امروز که دوباره خواستم قسمت 10 رو ببینم چشم به یه چیز جالب افتاد. به هر حال اتفاقی یا هیر چیز دیگه ای، در نوع خودش جالبه
bvofhm2lm2pivzj6hqkv.jpg

آخرین ویرایش:
امروز که دوباره خواستم قسمت 10 رو ببینم چشم به یه چیز جالب افتاد. به هر حال اتفاقی یا هیر چیز دیگه ای، در نوع خودش جالبه
bvofhm2lm2pivzj6hqkv.jpg
اینم سی و سه پله!
0s0ruf207os6y298xl6g.jpg

جان اسنو بچه ای حاصل یک تجاوز!
اصلا شخصیت و کارکتر جان به همچین بچه ای نمیخوره
جافری بیشتر شبیه محصول یک تجاوز بود تا جان.
به هر حال نویسند هر جور بخواد ادامه میده دیگه.

پیش بینیتون در مورد فصل 7 چیه؟
کارگردان ها که گفتن میخوان بیشتر رو سرسی کار کنند و داستان حول محور سرسی میچرخه تو فصل بعدی.
فعلآ فقط بران میدونه این قضیه جان رو ....... اگه جون سالم به در ببره شاید بیاد به بقیه هم بگه. بعد از اینکه گفت چطوری میخواد ثابت کنه؟ بگه من رفتم چند سال قبل و دیدم ؟؟؟؟؟؟ محاله کسی حرفش رو باور کنه مدرکی وجود نداره....
اگه بران بتونه ثابت کنه جان بچه هایگاره اونوقت:

شاه شمال میشه بران.
تخت اهنین هم میشه برای جان اسنو.

این وسط مسطا لرد بلیش فکرکنم توطئه کنه و یه خرده داستان کش بیاد سرسی هم دهن همه رو صاف میکنه آخرش کشته میشه.
نقش تریون هم به عنوان دست راست ملکه کمرنگ میشه و فصل بعدی بیشتر حول شمال و سرسی میچرخه.

البته به نظر من سرسی اخرین نفری هست که روی تخت میشینه بعدش حکومت دموکراسی میشه. :Dancing::-bd

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: TheGodfather
سریال با تاخیر پخش میشه؛ به خاطر آب و هوایی که فعلاً توانایی نشون دادن اون زمستان دنیای تاج و تخت نداره
با این اوصاف میشه کاملاً فهمید که فصل بعدی، بیشترین تمرکز بر روی زمستان تاج و تخت و وایت واکراست

• Like
Reactions: TheGodfather

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• omid0
  • Evil
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or