سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
bp9ap3rcons7d6br0v1o.jpg

آقا این سربازای تایرل که تو کینگز لندینگ بودن بعد ترکیدن Sept کاری نکردن؟ :|

ناسلامتی لردشون و پسر لردشون مرد
هیچ فرمانده ای چیزی نداشتن؟

ملت لبخونی کردن حرفای لیانا رو و میگن اولش گفته "His Name is" ولی برای اسم نظرات متفاوتی دارن میگن 3 نامزد احتمالی برای اسم جهریس، اریس و اگان هستن. خودم دوباره نگاه کردم اون قسمت His name is که قطعیه و احتمالا یه اسم تارگارینی هم داره ایشون.

لنستر ها اگه فصل دیگه از هم جدا نشن از همه قوی ترن نظامی. همینجوری نمیشه جنگید. آخر قسمت هم منتظرن دنریس برسه. چون کشتی های دورن و تایرل ها هم جز ناوگان تارگرین نشون داد هستن

توی داستان های حماسی و ... همیشه افسانه ها و داستانهایی در مورد زیبایی و عظمت یک زن(در گذشته) از یک خاندان برای بچه ها نقل میشه
مثلا در مورد خواهر ند استارک میبینیم که رابرت مقابل مجسمش اشک میریزه و طوری ازش تعریف میکنه که بیننده ممکنه یه شخصیت خاصی را توی ذهنش مجسم کنه و حتی کنجکاو بشه به امیده اینکه شاید تصویری از او توی فیلم به عنوان فلش بک نشون داده بشه...
برام جالبه که چهره خیلی از شخصیت های این سریال خیلی خوب توی ذهن هک میشه حتی برای اولین بار
داشتم فکر میکردم چهره و شخصیت سانسا با توجه به شرایط سختی که تحمل کرد پتانسیل خیلی زیادی داره که زمانی(دور) اسم و حکایتش سره زبونها بچرخه و تبدیل به افسانه بشه(به فرض محال که اگر داستان تا اونجا ادامه پیدا کنه)
http://i.perezhilton.com/wp-content/uploads/2016/04/sansa-stark-game-of-thrones-new-clip.gif

ویرایش: ایول به سیستم شی ل ت ر Ring ... همین الان تست کردم ف *** نبود !

آخرین ویرایش:

الان کل قدرت خاندان تایرل دست Queen of Thorns ـه که با دورن و دنی علیه لنیستر ها متحد شده. احتمالا یا همه رو از King's Landing خارج کرده یا منتظر فرصته که فرمان حمله رو صادر کنه

• Like
Reactions: bayern_vahid
ملت لبخونی کردن حرفای لیانا رو و میگن اولش گفته "His Name is" ولی برای اسم نظرات متفاوتی دارن میگن 3 نامزد احتمالی برای اسم جهریس، اریس و اگان هستن. خودم دوباره نگاه کردم اون قسمت His name is که قطعیه و احتمالا یه اسم تارگارینی هم داره ایشون.
اسم اصلی جان؟
تو کتاب دوم یادمه وقتی دنریس وارد خانه نامیرایان شد
برادرش ریگار رو دید که تو اتاق کنار یه زن که داره به یه نوزاد شیر میده
ریگار میگه اسمش اگان همون شاهزاده وعده داده شدست نغمه یخ و اتشه:D
چون اسم پسرش با الیا مارتل اگان بود فک میکردیم منظور اونه
شاید منظور جان باشه.
احتمالشم کمه چون چرا دوتا پسر به اسم اگان داشته باشه؟
یا موقع زایمان به دست رابرت کشته شده بود و....
فقط چون گفت همون نغمه یخ و اتشه شاید منظور جان باشه
کلا تو اون خونه نامیرایان های دنی چیزای جالب وعجیبی میبینه:دی

موقع مرگ رییس قبلی کسل بلک جان رو چند مرتبه اگ صدا میکنه نمیدونم دلیل خاصی داشته یا نه کسانی که تو اطاق بودن فکر میکردن داره برادرش رو صدا میکنه ولی شاید منظورش جان بوده

Sent from my LG-H955 using Tapatalk

• Like
Reactions: Cj_sa

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or