البته من در مورد فیلم صحبت نکردم، چون زمان دیدن فیلم با سریال متفاوت است، الان خودم کاری که انجام می دهم این است که نشسته ام و دارم فیلم قدیمی نگاه می کنم. و اینکه چیزی به نام فیلم سطح بالا وجود ندارد، ما یک ساختار استاندارد داریم که فیلم ها از آن پیروی می کنند، بعضا فیلم هایی که از ساختار پیروی نمی کنند، اینطور برداشت می شود که فیلم های خوبی نیستند، در واقع کاری که سینما انجام می دهد تزریق تفکر و تزریق فکر است برای جهت دهی نظام فکری که اقلیت محسوب می شوند. برای آماده سازی یک جهش فرهنگی پیش رو.دوستداران فیلمای 60-70 سال پیش ژاپن به این دلیل که از اونها جا موندن دیگه باید قید اون کارهای فوق العاده رو بزنن و به سینمای هالیوودیزه شدهی ژاپن امروزی بسنده کنن!
در مورد دیدن تمام فیلمها متاسفانه عمر ما اونقدری نیست که بتونیم همشون رو تجربه کنیم و من ترجیح میدم تو سینمای قدیم دنبال کارهای سطح بالا و خاص بگردم تا هالیوود امروزی. مثلا از شخم زدن فیلمای هندی چه چیزی نصیب بیننده خارجی میشه جز یه مشت شخصیت پوچ و کودن که به همدیگه اردنگی میزنن و گدای اول فیلم آخرش پولدار میشه.
در واقع برای کسانی در سایه ها در حال کنترل کردن جهان هستند این آغاز یک بازی جدید است.