stanley
کاربر سایت
حرف دلم رو زدی!دو سه لول از GOT پایین تره سریال خیلی دیالوگ محور هست درحالی که بازیگرهای که انتخاب کردن لولشون خیلی پایینه به جزء بازیگر الیسنت و اوتو باقی بازیگرها انگار آماتور اند
به نظرم این سریال بیشتر به سفارش رهبران Woke ساخته شده قشنگ مشخصه که فیلم نامه رو اونها مینویسن
نکته جالب در مورد بازیگر رینیرا این هست که این بابا نه دختره نه پسر یعنی خودش نمیدونه جنسیتش چی هست و از ضمیر they/them استفاده میکنه و به شدتم طرفدار LGBTQWERTY هست!
جدی حرصم گرفت یه چَک هم باید تو گوش این بچه بزنهفقط این بحث های جیس و رینیرا یکم حوصله سر بره
این قسمت خیلی خوب بود واقعا لذت بردم.
آخرش مسخره اومد از نظرم که دراگوناستون مگه چقدر نزدیک کینگزلندینگه ولی رفتم نقشه رو دیدم فهمیدم واقعا نزدیکه
اول فکر کردم این اخریه که صاحب اژدها شد میخواد اژدها رو بدزده ببره برای ایموند که بعدش برگشت دراگون استون
اپیزود خوبی بود دیگه شاهد دیالوگ های مضخرف نبودیم فقط این بحث های جیس و رینیرا یکم حوصله سر بره. اپیزود بعدی که اپیزود اخره امیدوارم یه نبرد درست و حسابی داشته باشیم. از دیمون هم که دیگه من قطع امید کردم باید سند بزاریم از اون هرن هال خراب شده درش بیاریم!
برداشت من این بود که نقشه کشیدن ویگار و ایموند رو bait کنن بیاد سمت دراگون استون و اژدهایان جدید ببینه و یه جوری قدرت نمایی بود. دراگون استون و کینگز لندینگ خیلی بهم نزدیک هستن پایتخت تو یه خلیج کوچک واقع شده و دراگون استون هم یه جزیره توی همون خلیجه.ورمیتور لعنتی با ابهت ترین اژدهایی که تو کل سریال دیدیم تاحالا. خیلی بهتر اون ویگار پیر و پاتاله...
یه سوال از این سرگردانی رینا و کتاب
دنبال sheepstealer میگرده؟ احتمالش هست بنظرتون کل nettles رو بیخیال شن؟
یه سوال دیگه. سیلور وینگ توی تونل های دراگون استون مگه نبود؟ چرا حس میکنم اون اولف که تو تونلا گم شد، زیر کینگزلندینگ بود؟ یعنی این دراگون استون و کینگزلندینگ به هم راه دارن؟ با این بابا یهو گفت سوار شم برم کینگزلندینگ یه دور بزنم؟
دقیقا من گیج شدم. الان دوباره نگاه کردم از نگاه رینیرا مشخصه برنامه قبلی بوده. کات شدیدی خورد ولی.چقدر خوبه این ورمیتور! عظیم و سنگین و خشن! اون صحنههای مربوط به ایشون واقعاً عالی بود و اتمسفر خیلی جالبی داشت. به زیبایی حس وحشت ملت رو نمایش میداد و آخرش هم که با اون آهنگ زیبا همراه شد و...
کلاً قسمت خوبی بود و لذت بردیم. خوشبختانه بخشهای مربوط به دیمن هم جالب بود و بعد از خزعبلاتی که این مدت برای این بنده خدا ساخته بودن، حداقل یه اتفاقی افتاد.
تنها بخشی که باهاش مشکل داشتم، تیکه آخر بود که خیلی هولهولکی اجرا شد. به احتمال زیاد فاصله زمانی زیادی بین «ابراز ارادت سیلور وینگ به اون یارو» و «پرواز به سمت کینگز لندینگ» وجود داشته. چون توی آخرین سکانس مشخص بود که از قبل برنامهریزی کردن و منتظر ویگار بودن. با عقل هم جور درنمیاد که وقتی یه نفر تازه با یه اژدها آشنا شده و هیچ شناختی از اژدهاسواری نداره، همون لحظه بفرستنش سراغ روبرو شدن با اَبَر اژدهایی به نام ویگار! پس حتماً کلی آموزش و بررسی نقشههای مختلف و... وجود داشته، ولی یه جوری سریال کات خورد که انگار طرف توی همون غار، سوار سیلور وینگ شده و پرواز کرده به سمت کینگز لندینگ!
ایشالا قسمت بعدی هم چیز جالبی باشه و این فصل رو به خوبی به پایان برسونیم.
به هر حال از وجود دوتا که مطمئن بود (سایرکس و سیلوروینگ که دنبالش بود) و قاعدتا میدونست حداقل 1v2 قراره باشه.اصلا مگه سه تا اژدها دیده میشدن که گورخید و برگشت؟