Albis
کاربر سایت
حرف دل منو زدی. شاید واسه بقیه قابل درک نباشه و حتی همینطور که میبینی بیان بگن بابا سریال اوکی بود خوب تموم شد و اینا ولی واسه مایی که 8 سال با این سریال بودیم، فاصله بین June - April اپیزودای قبلیو چند بار میدیدم و حتی با دیالوگای کاراکترایی مثل استنیس، واریس، تیریون، لیتل فینگر، ابرین و ... زندگی کردیم این پایان خیلی ضربه بزرگی بهمون وارد کرد.چقدر بد تموم شد. من بعد از لاست بریکینگ بد سوپرانوس دکستر و n تا سریال دیگه تا یه هفته افسرده بودم ولی این در کمال ناباوری فقط عصبانیم کرده. هشت سال شخصیت پردازی واسه نصف کارکترهای سریال کاااااملا هدر رفت. اصلا نمیخوام درباره پلات هل ها حرف بزنم.
------
فک کنم نسلی از ما ایرانیا که از همون 2011 شروع کردیم به سریال رو دنبال کردن ازین به بعد سریال کمتری رو استارت بزنیم. قشنگ گذر عمر رو با گیم اف ترونز حس کردیم. هشت سال گذشت. ما نهایت ازین به بعد چنتا سریالی که از قبل شروع کرده بودیم رو تموم کنیم.
شاید پایان سریال برامون رضایت بخش نبود ولی مطمئنم تمام اپیزود هایی که ازش دیدیم بخش از زندگیمون بود که میتونیم ادعا کنیم واقعا در لحظه زندگی کردیم.
سال دیگه همین موقع دلتنگ سریال میشیم. من که تصمیم گرفتم با خاطرات خوشی که دارم دیگه از تلویزیون چیزی درباره گات نبینم. حالا شما بگو اسپین افش خیلی کول و بهتره... به درک . هرچیزی ازین به بعد برای GoTبسازن جنبه اقتصادی داره. بلایی که همین 2 فصل اخر سر سریال اومد.
شما نگاه کن ابرین هم تو یه فصل کلا حضور داشت، اول فصل 4 اومد هدفش مشخص بود و character arc خوبیم داشت و ته فصلم مرد. کسی گله کرد؟ گفتن چرا ابرینو کشتین این چه وضع داستان نوشتنه؟ نه ! عاشقش شدن ملت.