barneysawyer
کاربر سایت
من فکر کنم دروگون تو لحظه های آخر گوش به فرمان جان بشه . بلاخره این خون تارگرین یک جا باید خودش رو نشون بده و یک قابلیت برتر به جان بده . نایت کینگ و آدر هم احتمالا معلوم میشه جنگشون برای از بین بردن برن بود . یک جورایی جنگ تاج و تخت بین برن به عنوان یک نایت کینگ احتمالی و نایت کینگ قبلی بوده . این برن هم خیلی بیخیال منتظر بوده تا همه به جون هم بیفتن و کسی آخر نمونه و به راحتی بشینه بر تخت . چون احتمالا یک جنگ ریزی بین دنریس و گروه مخالف هاش به وجود میاد که چند نفر دیگه از کاراکتر هارو هم به کشتن بده و بعد آریا دنی رو بکشه و جان هم بگه گور بابای تاج و تخت و بره پیش رفقای وحشی اش . دیگه نه واریسی هست که بخواد با سیاست هاش کاری کنه که شاهی انتخاب شه نه چیزی . آریا هم که همیشه میگه من هیچ کی نیستم مثل جان بره گم و گور شهسلام
اول از همه بگم که عصبانیم چون یکی از کابرا زر زیادی زد! سر در تاپیک زدن اسپویل تا آخرین قسمت پخش شده، آزاده. نه اینکه بری اسپویلهایی که فلان گروه تو نت پخش کردن رو بیای اینجا بگی! اعصابم رو خورد کرد.
این قسمت هم اصلا برای من راضی کننده نبود؛ اون همه کشتی و تیرکمون، اصلا بگیم دنی جاخالی میداد، بابا حداقل دو تا تیر بیشتر ول کنید تو هوا! هیچی! منتظر بودن بیاد آتیش بزندشون! اون صحنه ترکیدن دروازه تهش بود! اون همه تیرکمان رو دیوار! یکی شون برنگشت ببینه اژدها داره از پشت سر میاد؟!
من باب جیمی، کاشکی زخم کمتری برمیداشت تا منطقی تر باشه، نه اینکه دو تا پهلوش سوراخ شه! یکم خفن تر هم ترتیب یورون رو میداد، میزد مثلا دستی که خنجر داره رو قطع میکرد یا سرش رو میزد.
این رستگاری جیمی رو نمیدونم چرا فکر میکنید رستگار نشد، شد دیگه. تو نبرد وینترفل شرکت کرد. و معلوم بود که برمیگرده پیش سرسی، چون زندگیش فقط حول سرسی میچرخیده تو کل دوران. مردنشون هم کاشکی بهتر از آب درمیومد. سرسی مرگ اپیکتری میطلبید ولی خب در آغوش همدیگه بودن برای من کافی بود.
راستی من باب وایلد فایرها، کار سرسی نبوده، بلکه مد کینگ همون بیست و اندی سال پیش، کل شهر رو پر میکنه از اونا.
نبرد برادرای کلگین هم خوب بود ولی کاش به قول دوست مون کاشکی اون لبخند پیروزی رو در چهره سندور میدیدیم قبل از مردن.
حدسم برای قسمت بعد اینه که آریا خودش رو شبیه جان میکنه و دنریس رو میکشه. دروگون رو میخوان چیکار کنند؟!
برای نایت کینگ و آدرا و برن هم منتظرم یه توضیحی بدن.
من هنوز با این ارتشا کنار نیومدم! تو نبرد وینترفل هیچی از ارتش شمال و آنسالید و دوتراکی باقی نموند! اینا چین ما میبینیم؟! از طرف دیگه، گلدن کمپانی ۲۰ هزار نفر بودن! چرا اینقدر کم بودن پس؟!
خدایی بودجه HBO اینقدر ته کشیده دیگه؟!
Sent from my SM-A510F using Tapatalk