noctis-sm3
کاربر سایت
من هشت فصل منتظر بودم که دنی ننه اژدها بمیره اما فکر کنم الان دارم به خواسته ام میرسم...چه از بازیگری بگم چه اداهاش رو مخ بود...کسی که از فصل اولم با ارفاق زنده مونده بود...خوشبختانه سریال تو هرچی ضعیف بود...از همون اول به ما نشون داد که دنی انسان سلطنت نیس...این جنونشم از همون اول برنامه ریزی شده بود کودکی خوبی که نداشته...بعد زندگی با دوتراکی ها و رفتار و منش اونارو دنبال کردن...و رفته رفته می بینیم که از اول این بشر جز مشاوراش و اژدهاش هیچی نداشت...یعنی تنها میشد ترس رو در وجودش میدیدیم... به جرات میگم بالای ده تا شخصیت برای اون جایگاهی که بودن حداقل تو سریال بیشتر زحمت کشیده بودن...به خودی خود هیچی نبود...دنی از اول وسواس داشت و این وسواس در نهایت به جنونش رسید...اینکه هی به صداقت اطرافیانت شک کنی...بعد راضی بشی هر کی مخالفته رو بکشی...و این کشته ها برات مثل نبات بشه زمینه های جنونش بود... حالم بهم میخورد با جمله من ننه اژدها هستم من ننه اژدها هستم
__
در مورد سریالم که نظری ندارم حیف که یک زمانی برای اومدن هر فصلش لحظه شماری میکردم...اما پت و مت ها گند زدن...حیف حیف حیف!
__
در مورد سریالم که نظری ندارم حیف که یک زمانی برای اومدن هر فصلش لحظه شماری میکردم...اما پت و مت ها گند زدن...حیف حیف حیف!