سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
نه آخه همین کانیبال حتی اگه هم ازش استفاده بشه (که بعید میدونم چون هزینه CGI ـش مطمئناً خیلی زیاد میشه) اصلاً دلیل منطقی نداره که بخواد یهو از ناکجاآباد پیداش بشه و بیاد کمک دنریس:D من بیشتر با همون تئوری که زره تن دروگون میکنن موافقم چون دیدن قیافه سرسی و یورون وقتی که سلاح جدیدشون روی دروگون اثر نداره خیلی دیدنیه:>
=====================================
توی صحنه کشته شدن میساندی یه لحظه فکر کردم مونتین میخواد بهش تجاوز کنه و بعد از وسط جرش بده، درست مثل الیا مارتل ولی خوشبختانه بدون درد کشتش (البته یه لحظه هم گفتم الان میزنه از وسط نصفش میکنه).

ااتفاقا اضاافه شدن یه همچین ابر اژدهایی به صورت یهویی فقط فک برانداز میشه :دی
حتی اگر یکبار هم اسمش رو میاوردن یاا راجبش صحبت میکردن تردید نمیکردیم که اومدنش قطعی خواهد بود پس به عنوان سورپرایز باید یکدفعه تو باهاش رو به رو کنن
حالا اگر کانیبال رو بشناسی از دیدن اون کوه زغاال تو آسمون خر کیف میشی اگرم نشناسی که خب میری سرچ میکنی میفهمی کیه مو به تنت سیخ میشه

در مورد میساندی هم کاش حدس تو درست در میومد
اون توحش به سبک کلاسیک گات میتونست خیلی تاثیر گذار تر بشه و اگر بنا هستش که دنریس به ملکه دیواانه بدل بشه میتونست ما رو هم به نوعی باا خودش همراه کنه.

این کانیبال اصلا وحشیه و تا حالا رام نشده اگه اون باشه که خیلییییی خفن میشه اما یه پروسه منطقی میخواد که وارد فیلم شه اونم تو 2 قسمت که بعد میدونم همچین چیزی بشه . احتمال زیاد خود دنریسه از که هوای ابری برا غافلگیری استفاده میکنه .

اتفاقا همونطور که بالاا گفتم اگر واقعا قرار اضافه بشه بهتر هیچکس هیچی اازش نشنیده باشه
ولی در نهایت موافقم احتمال وجود کانیبال تو سریال زیر ۱۰ درصد

میگم شایدم برن این کانیبال رو هدایت کنه .:D

اینهمه با هیجان تئوری میسازیم اخرسر کارگردان ضایعمون میکنه

برن کلا معلوم نیست با خودش چند چنده
اصلا انگار نمیخواد تو درگیری انسان ها دخالت دااشته بااشه و کمکی کنه

آخه اینطوری که یورون گریجوی می ترسه به اینکه یه اژدها از توی ابرا در بیاد و اینا نمیاد، چون خیلی میگرخه! :D
شاید برن وارگ زده بود با کلاغا رفته بوده سراغه کانیبال بیدارش کنه :D ، و شاید دوتا اژدها رو کشتن تا بودجه نشون دادن اون یکی که اندازه دوتاست در بیاد

ولی کلاً با عنصر غافلگیری نویسنده ها خداحافظی کردن اونم توُ فصل آخر!، ما عادت داشتیم قسمت اول هر فصل و قسمت نه و ده، یه غافلگیری برگ ریزان داشته باشیم، این فصل که باید هر قسمت یه دونه حداقل میداشت، هیچی نداشته!
تئوری من اینه که دروگو تمام کوه دراگون گلاس رو ذوب کرده رفته خودشو توش غسل داده!

آخرین ویرایش:
من نمیفهمم چرا هر موقع به پخش اپیزود جدید نزدیک میشیم باز اسپویل های جدید نوبرونه از راه میرسه :|
خواهشا استفاده از تگ اسپویلر فراموش نشه

یورون گریجوی رو واقعا به بد ترین شکل ممکن از کتاب به سریال منتقل کردن. توی کتابا یورون گریجوی واقعا یه Bad a*ss تمام عیاره و در عین حال یکی از خطرناک ترین اشخاص وستروسه ولی توی سریال فقط یه F*ck boy عه که به دنبال پادشاه شدنه lol. داخل کتاب کتاب یورون گریجوی به خطرناک ترین منطقه وستروس یعنی والریا سفر کرده جایی که حتی دریانوردی نزدیکش بدشانسی به همراه داره ولی یورون نه تنها اونجا دریانوردی کرده بلکه چنتا از خفن ترین ارتیفکتای والریا رو بدست اورده و حتی زبون همه خدمه کشتیش رو بریده که درباره راز های والریا چیزی به کسی نگن. حالا تو سریال چیکار کرده؟ هیچی عملا فقط چند جا با هزار تا کشتی تلپورت کرده و با auto aim ودر حالت Full sail کشتی ها یکی از اژدها های دنی رو کشته .
واقعا عظمتش تو کتاب با شخصیت مسخرش داخل سریال قابل مقایسه نیست.

آخرین ویرایش:
یورون گریجوی رو واقعا به بد ترین شکل ممکن از کتاب به سریال منتقل کردن. توی کتابا یورون گریجوی واقعا یه Bad a*ss تمام عیاره و در عین حال یکی از خطرناک ترین اشخاص وستروسه ولی توی سریال فقط یه F*ck boy عه که به دنبال پادشاه شدنه lol. داخل کتاب کتاب یورون گریجوی به خطرناک ترین منطقه وستروس یعنی والریا سفر کرده جایی که حتی دریانوردی نزدیکش بدشانسی به همراه داره ولی یورون نه تنها اونجا دریانوردی کرده بلکه چنتا از خفن ترین ارتیفکتای والریا رو بدست اورده و حتی زبون همه خدمه کشتیش رو بریده که درباره راز های والریا چیزی به کسی نگن. حالا تو سریال چیکار کرده؟ هیچی عملا فقط چند جا با هزار تا کشتی تلپورت کرده و با auto aim ودر حالت Full sail کشتی ها یکی از اژدها های دنی رو کشته .
واقعا عظمتش تو کتاب با شخصیت مسخرش داخل سریال قابل مقایسه نیست.

واقعا این شخصیت رو زدن از ریشه نابودش کردن
ای کاش اصلا پای یورون گریجوی رو اینجوری به سریال باز نمیکردن
اینا که بلدن شخصیت های جدید و آبکی خلق کنن زحمت خلق یه همچین آنتاگونیست شتکی هم خودشون میکشیدن دیگه
یه همچین هیولایی که برای خودش یه پا جادوگرم هست رو تبدیل کردن به یک تیکه چندش که فقط دنبال چیز سرسیه :|

امیلیا کلارک قبل از قسمت 4، تو برنامه جیمی کیمل خیلی راجع به قسمت 5 هیجان داشت
طوری که انگار قسمت 4 اصلا اهمیتی نداره
تنها چیزی هم که در مورد قسمت 5 گفت این بود:
"قسمت 5 رو توی بزرگترین تلویزیونی که میتونید ببینید"

این طور که از کتاب ها تعریف میکنید من اشتیاقم خیلی بیشتر شده ولی سوالی که پیش میاد نسخه های ترجمه شده چاپی تا چه حد سانسور دارن؟ اون قدری هست که به داستان لطمه بزنه و تو ذوق خواننده بخوره؟

دیروز صبح ننه‌ی اژدها رفته‌ بود بازیِ ششمِ گلدن استیت و هیوستون رو ببینه که گوینده‌ی ورزشگاه اسم و لقبش رو می‌گه و Mascot هیوستون هم جلوش زانو می‌زنه =))

پ.ن: لامصب خنده‌ی «امیلیا کلارک» خیلی واگیر داره :x:-bd

امیلیا کلارک قبل از قسمت 4، تو برنامه جیمی کیمل خیلی راجع به قسمت 5 هیجان داشت
طوری که انگار قسمت 4 اصلا اهمیتی نداره
تنها چیزی هم که در مورد قسمت 5 گفت این بود:
"قسمت 5 رو توی بزرگترین تلویزیونی که میتونید ببینید"

کلی میگم، به نظرم بهتر بازیگر و کارگردان و نویسنده و کلاً کَست یه سریال یا فیلم، نباید زیاد تعریف و تمجید کنن ازش! اونم قبل از انتشارش، چون اولاً هیچ ماست فروشی نمیگه ماستِ من ترشِ! دوماً هم این ها باعث بالا و پایین شدن توقع بیننده میشه که میتونه نتیجه گیری نهایی رو تحت تاثیر خودش قرار بده، این که میان میگن این اپیزود خفن ترین تاریخه این جنگ بهترینه اینو برید تو تی وی بزرگ ببینید (ببخشید ما تی وی بزرگ داریم اما با کوچیکه میبینیم همیشه خوب شد گفتید!!) اینا که دیگه خیلی کارو بدتر میکنن.

بهترین کار اینه مثل برن باشنو حرفی نزنن اگرم سوالی پرسیدن ازشون بدون دست بردن در اثر پروانه ای بگن انتخاب با خود شماست! ببینید و نظر بدید!

این طور که از کتاب ها تعریف میکنید من اشتیاقم خیلی بیشتر شده ولی سوالی که پیش میاد نسخه های ترجمه شده چاپی تا چه حد سانسور دارن؟ اون قدری هست که به داستان لطمه بزنه و تو ذوق خواننده بخوره؟

اصلاً چاپیه مجوز دار نگیر که نصف کتاب رو هواست اینطوری! البته اگه باشه اصلاً، البته طبق تجربه اوشین (سالهای دور از خانه) باید باشه! :دی
پی دی اف های بدون سانسورش سرچ کنی هست.

کلی میگم، به نظرم بهتر بازیگر و کارگردان و نویسنده و کلاً کَست یه سریال یا فیلم، نباید زیاد تعریف و تمجید کنن ازش! اونم قبل از انتشارش، چون اولاً هیچ ماست فروشی نمیگه ماستِ من ترشِ! دوماً هم این ها باعث بالا و پایین شدن توقع بیننده میشه که میتونه نتیجه گیری نهایی رو تحت تاثیر خودش قرار بده، این که میان میگن این اپیزود خفن ترین تاریخه این جنگ بهترینه اینو برید تو تی وی بزرگ ببینید (ببخشید ما تی وی بزرگ داریم اما با کوچیکه میبینیم همیشه خوب شد گفتید!!) اینا که دیگه خیلی کارو بدتر میکنن.

بهترین کار اینه مثل برن باشنو حرفی نزنن اگرم سوالی پرسیدن ازشون بدون دست بردن در اثر پروانه ای بگن انتخاب با خود شماست! ببینید و نظر بدید!

اصلاً چاپیه مجوز دار نگیر که نصف کتاب رو هواست اینطوری! البته اگه باشه اصلاً، البته طبق تجربه اوشین (سالهای دور از خانه) باید باشه! :D
پی دی اف های بدون سانسورش سرچ کنی هست.
مشکلم اینه با pdf به هیچ وجه نمیتونم کنار بیام حتما باید کاغذ باشه و ورق بخوره
آخه خدایا ما چقدر بدبختیم تو این خراب شده زندگی میکنیم حتی لذت خوندن یه داستان فانتزی رو هم ازمون گرفتن درسته اینجا جاش نیست ولی یعنی هری پاتر ها هم سانسور شده بودن؟ اگه بگید اره داغون میشم
افسردگی موج میزنه تو روحم بسه دیگه

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or