Amin n
کاربر سایت
چیز جالبی داره یا نه؟ بعد از افتضاح قسمت 3 میتونیم امیدواریم باشیم به سریال؟وای پسر چه اشتباهی کردم این اسپویلو دیدم
خداکنه فیک باشه
اخ این دیگه چی بود
چیز جالبی داره یا نه؟ بعد از افتضاح قسمت 3 میتونیم امیدواریم باشیم به سریال؟وای پسر چه اشتباهی کردم این اسپویلو دیدم
خداکنه فیک باشه
اخ این دیگه چی بود
فکر کنم شما یه پست دیگه رو دیدی ...چیزی که من خونده بودم در مورد مرگ سانسا و تئوموند چیزی نگفته بود
واقعا نمیدونم فیک فوتیج هست یا لیک شده. یه سری سایتا مدعی شدن کلا قسمت بعدی لیک شده و داره آپلود میشه!اگر شما دیدی حالا چیز امیدوارکننده ای هست یا نه ؟
ازون سوپرایزهایی که طرفدارا دوست دارنچیز جالبی داره یا نه؟ بعد از افتضاح قسمت 3 میتونیم امیدواریم باشیم به سریال؟
کاش اپیزود لیک شه. یه تیم تایلندی مدعی شده که کل فصل 8 رو تونستن لیک کنن صحنه هایی ازش رو برای اثبات گذاشتن تو اینترنت و از HBO در ازای آپلود نکردنش تو اینترنت طلب پول کردن و فعلا HBO جوابی نداده.باز اپیزود لیک شد و داستان شروع شد
باید بیفتیم به پای همه التماس کنیم اسپویل نکنن
خدا لعنتت کنه HBO با این سیستم امنیت مزخرفت !
تنها قسمتی هست که من ۲بار دیدم . منم اولین کامنتم این بود که چقدر از نظر صدا گزاری و تصویر عالی بود . ایراداتی هم داره ولی اینکه مثلا یک نفر با آریا حال نمیکنه میگه چرا آریا نایت کینگو کشته ! یا یکی دیگه پا سریال چرت میزده میگه چرا کلیسی واوینگ ددها رو یا اتیش نمیسوزوند ! نصف سریال نمایش همین بود ! کسی هم که مخاطب این سریاله سریالو روز اول میبینه نه بعد چند روز و بعد تازه نظر و امتیاز بده . نمونش هم زیاده تو حاشیهای سلبریتی ها خودمون مثلا طرف کارهای فلان خواننده مثل تتلو رو اصلا نشنیده بعد سر یک حاشیه میره تو صفحه طرف جوری نظر میده انگار باش بزرگ شدهموقعی که سوار اژدها داشتن میجنگیدن اژدهای والکر خواست جان اسنو رو بخوره خیلی محشر بود . سکانس قوی کم نداره این قسمت .
کاش اپیزود لیک شه. یه تیم تایلندی مدعی شده که کل فصل 8 رو تونستن لیک کنن صحنه هایی ازش رو برای اثبات گذاشتن تو اینترنت و از HBO در ازای آپلود نکردنش تو اینترنت طلب پول کردن و فعلا HBO جوابی نداده.
من نمیدونم اینا چقدر سیستمشون مسخرست که الان چند فصله یا فیلمنامه لو رفت، یا چند قسمت لو رفت یا هک شد یا ...
ولی اگه آپلود کنن بقیه اپیزودا رو ضرر خیلی بزرگی به HBO میخوره.
عالی بودوای پسر چه اشتباهی کردم این اسپویلو دیدم
خداکنه فیک باشه
اخ این دیگه چی بود