سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
منم امشب تونستم بالاخره این قسمت 3 رو ببینم و رسما دیگه حالم از سریال بهم خورد و دیگه برام مهم نیست تهش چی میشه، عین فیلمای آخرالزمانی صدتا یه غاز هالیوودی بود این قسمت همش صحنه های کلیشه ای سینمایی و در صدرش هم کشته شدن هندی وار نایت کینگ، این همه فصل وینتر ایز کامینگ و مانور روی این زامبی های یخی! و آخرشم یه دختربچه نینجا زد غولشون رو ترکوند! آخه مخاطبو چی فرض میکنید خداییش.

منم واقعا نمیتونم قبول کنم داستان نایت کینگ انقدر راحت تموم شد . حیف .مگنه؟؟ حیف واقعا ..
شاید بخندین ولی همش میگم تو قسمت ۴یا۵ یجوری نایت کینگ نمرده باشه و بازم ببینمش !
من اصلا قسمت اول فصل یک رو وقتی وایت واکرهارو دیدم علاقه من شدم گفت چه جو باحالی زمانهای قدیم و با تم ترس ناک و فانتزی. یادتونه؟ دختر بچه که فکر کردن مرده و چشماش یهو آبی شد تو اولین قسمت فصل یک
چی فکر میکردیم چی شد :|ما گفتیم اول جنگ درگیری بین خودشون را میکنن بعدا میرن سر نايت کينگ
دقیقا از همون قسمت اول چه هیجانی داد وایت واکرها همه هیجان فصل آخر به مبارزه سخت با نايت کينگ شکست ناپذیر بود اما با یک ضربه KO شد:))

سوالی که نايت کينگ میکنه :D

چی فکر میکردیم چی شد :|ما گفتیم اول جنگ درگیری بین خودشون را میکنن بعدا میرن سر نايت کينگ
دقیقا از همون قسمت اول چه هیجانی داد وایت واکرها همه هیجان فصل آخر به مبارزه سخت با نايت کينگ شکست ناپذیر بود اما با یک ضربه KO شد:))

سوالی که نايت کينگ میکنه :D

دیشب مجدد قسمت سه رو دیدم . بعد متوجه شدم کامنتهای خیلی از دوستان که نقد کردن کاملا غلط و از روی بی دقتی بوده .
مثلا کلیسی مرتب داشت با دراگون واکرهارو میسوزوند . اونجا که نتونست خندقو آتیش بزنه واقعا گم شده بود و نمیتونست قلعه رو پیدا کنه وقتی آتیش روشن شد تونست پیدا کنه . در مورد نسخه که من دانلود کردم هم اشتباه گفته بودم ۵گیگ بود و درسته کارگردان خیلی صحنهارو با رنگ مشکی کور کرده بود ولی طوری نبود که تو ذوق بزنه .
با دیدن مجدد خیلی از ایرادات برطرف شد ولی ایرادات دیگه بچشمم اومد .
طبق اطلاعات من شایدم غلط باشه ولی اون منجنیق ها رو معمولا پشت آرایش نظامی میزارن دقیقا ردیف آخر! و حتی نزدیک بود فرندلی فایر بشه تو فیلم! چرا وایت واکرها شبیه زامبی شده بودن و اون حس سرما رو با خودشون نداشتن کمی هم سرعتی شده بودن! اون قسمت که جان اسنو میره یک‌نمونه برای سرسری بیاره که محاصره شدن خیلی همچی باحالتر نبود؟؟ هم وایت واکرها هم فیلم برداری هم حس ترس .
فقط هنوز گرگ‌جان اسنو رو مخمه که آیا تونست مفید واقع بشه ! ماکه ندیدیم حتی یک نفرم بکشه .

زما

زمانی که ۹۰ هزار نفر رای داده بودن امتیاز این قسمت روی ۹.۲ یا ۹.۱ بود!
منتقد ها آخر کار خودشونو با این نقد های مسخره شون کردن!( نه اینکه نمره IMDb خیلی مهم باشه اما در کل این نمره، پوئن منفی حساب میشه برای کل مجموعه)
آره همش مال منتقدهاست که همه رو گمراه میکنن اون زمانی که سریال پخش شد نمرش 9.9 بود اون موقع منتقدا ها نبودن بعدا منتقدا یهو پیدا شدن واسه همین اومد پایین ! در مورد پوئن منفی هم بگم که سریال همین الان زیر بار کلی پوئن منفیه نیازی به ثابت کردنش نیست این امتیاز هم پایین تر هم میاد . در کل با همون منطقی که یکی میشه 9.9 یکی هم میشه 8.6 "تا نباشد چیزکی ...."
پ.ن : دعا کنید این دست به دعا شدن و دخیل بستن ملت واسه تئوری های که میدن به واقعیت بپیونده چند تاش وگرنه باید فاتحه جمع بندی سریال رو خوند خلاصه که LOST دیگری در راه است

یه چیزی که به لحاظ منطقی داره اشتباه انجام میشه ریت کم دادن به اون اپیزود هست. در واقع اون اتفاقی که افتاد به کل سریال ارتباط داره و نه اون قسمت. همونطور که آخر سریال لاست کسی نگفت مثلا اپیزود ایکس از فصل ایگرگ مشکل داره! کل پایان سریال دچار مشکل بود.
چیزی که میخوام بگم اینه که اون اپیزود یکی از بهترین های سریال بود، شاید حتی بهترینش. موضوع اینه اون اتفاق، انتظاراتی که از کل سریال میرفت رو برآورده نکرده و نه اینکه باعث کمتر لذتبخش بودن اون قسمت بشه.
در واقع اگر هم میخوایم ریت پایین بدیم باید به کل سریال نمره کمتری بدیم و نه اون قسمت

یه چیزی که به لحاظ منطقی داره اشتباه انجام میشه ریت کم دادن به اون اپیزود هست. در واقع اون اتفاقی که افتاد به کل سریال ارتباط داره و نه اون قسمت. همونطور که آخر سریال لاست کسی نگفت مثلا اپیزود ایکس از فصل ایگرگ مشکل داره! کل پایان سریال دچار مشکل بود.
چیزی که میخوام بگم اینه که اون اپیزود یکی از بهترین های سریال بود، شاید حتی بهترینش. موضوع اینه اون اتفاق، انتظاراتی که از کل سریال میرفت رو برآورده نکرده و نه اینکه باعث کمتر لذتبخش بودن اون قسمت بشه.
در واقع اگر هم میخوایم ریت پایین بدیم باید به کل سریال نمره کمتری بدیم و نه اون قسمت
چه ربطی داره عزیز ؟ ما داریم به نسبت کل گذشته و شخصیت پردازیی که دیدیم اون اپیزود رو می سنجیم بعله خیلی از انتقاد هایی که به این قسمت میشه خیلیاش به خود اپیزود ربط داره ولی خیلی بیشترـش به روند کلی سریال تو فصل های گذشته بعدشم من الان به خود سریال 9 دادم تو IMDB ولی اگه این فصل راضیم نکنه خیلی شیک و مجلسی میکنم نمرم رو 8 مشکلی که نداریم یادمون نره هرچقدر هم یـ اثر قوی باشه هرچقدر هم اواسطش آدم رو به چالش بکشه اگه پایان بندی درست حسابی نداشته باشه قشنگ خیلی راحت کوبیده میشه واسه همین ـه خیلی سریال/فیلم ها وسطش رو به آب میبندن تا تهش بتونن عنصر غافل گیر کننده هیجان و هر چیزی که تو چنته دارن رو رو کنن .....

105946

اصلاً کاری ندارم اپیزود خوبی بود یا نه، ولی اینکه 61% نمره‌ی کامل دادن نشون میده اکثریت از این اپیزود راضی بودن. اون 9%ـی که 1 دادن ریت این اپیزودو وحشتناک پایین اوردن. اینکه می‌گید چون ریت میانگین شده 8.6 پس اکثریت راضی نبودن منطقی نیست!

فقط امیدوارم این سه قسمت باقی مونده هم تموم شه که برای نابود کردن سریال، یه سریا دست به پیش کشیدن هرچیزی که میاد جلو دستشون نباشن.
اینقدر منفی آخه همه چیزو میبینین یعنی؟ هیچ لذتی نبردین؟ هر ثانیه اش یعنی براتون شکنجه بوده؟:|
علی برکته الله واقعا8-|

فقط امیدوارم این سه قسمت باقی مونده هم تموم شه که برای نابود کردن سریال، یه سریا دست به پیش کشیدن هرچیزی که میاد جلو دستشون نباشن.
اینقدر منفی آخه همه چیزو میبینین یعنی؟ هیچ لذتی نبردین؟ هر ثانیه اش یعنی براتون شکنجه بوده؟:|
علی برکته الله واقعا8-|
از همه بدتر اینجاس کسی هم نظر مخالف بده بعضی از دوستان نه همه دوستان به بدترین شکل به طرف حمله میکنن و تیکه بارونش میکنن!

Sent from my SM-N910H using Tapatalk

View attachment 105946

اصلاً کاری ندارم اپیزود خوبی بود یا نه، ولی اینکه 61% نمره‌ی کامل دادن نشون میده اکثریت از این اپیزود راضی بودن. اون 9%ـی که 1 دادن ریت این اپیزودو وحشتناک پایین اوردن. اینکه می‌گید چون ریت میانگین شده 8.6 پس اکثریت راضی نبودن منطقی نیست!
کسی نگفت حتما اکثریت خوشششون نیومده میگیم هستن کسایی که خوششون نیوده فلذا اینم نمیشه نقضش کرد بعدم بنا به 0 و 1 باشه منم میتونم بگم طرف خوشش اومده 10 داده یکی هم خوشش نیومده 0 داده مشکلش چیه الان این ؟ با این حال درک نمیکنم چرا نمیخواید بپذیرید سریال ی چیزیش بوده که امتیازش شده این کسایی که به این قسمت امتیاز دادن همون کسایی بودن که به جنگ حرومزاده ها هم امتیاز دادن یهو هیتر نشدن تصمیم بگیرن شعله هیت ورزیدن رو بالا بکشن درکش راحته این مسئله ....

View attachment 105946

اگه شما اون %61 که بیشترشون یا سر هایپ نمره دادن قبل دیدن یا کسایی هستن که سریال امسال شروع به دیدن کردن معیار می دونید بله یه اپیزود عالی بلک باستری بود ولی اگه منتقدا یا فن های قدیمی تر سریال مهمه فکر نمی کنم حتی کسی اینو با نبرد های حتی خود سریال مثل بتل او بستردز مقایسه کنه

• Like
Reactions: TeTration
View attachment 105946

اون 9 هزار و خورده ای نقر که یک دادن تکلیفشون مشخصه خودتون رو زیاد درگیرنکنید لذتشو ببرید
این اپیزود هم بارها گفتم شاهکار نیست و در مقایسه با اپیزودهای شاهکاری مثل نبرد حرامزاده ها ضعیف هست ولی دیگه کسی میاد 1 میده زیاد جدیش نگیرید
خودم به شخصه 8.5 دادم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or