سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
در مورد اپیزود 3، پشنهاد میکنم حتما این ویدئو رو ببینید:

در کل همه ی ویدئو های Alt shift x در مورد asoiaf خیلی خوبن و پیشنهاد میشه ببینیدشون.

فقط امیدوارم این سه قسمت باقی مونده هم تموم شه که برای نابود کردن سریال، یه سریا دست به پیش کشیدن هرچیزی که میاد جلو دستشون نباشن.
اینقدر منفی آخه همه چیزو میبینین یعنی؟ هیچ لذتی نبردین؟ هر ثانیه اش یعنی براتون شکنجه بوده؟:|
علی برکته الله واقعا8-|
آره. منم اونقدر هایپ بودم و ذوق داشتم که وقتی واسه اولین بار دیدم قشنگ خورد تو ذوقم. بعضی جاهاش که واقعا عصبی میشدم چون به شخصه دوست ندارم وقتی مدیا یا محتوایی که میبینم منو خر فرض کنه یا به شعورم توهین کنه و این دقیقا کاری بود که توسط نویسنده های محترم تو این قسمت اتفاق افتاد. با پلات آرمورای مسخره ای که هیچوقت و هیچ فصلی توی GoT نبود و فن سرویس مزخرفی که دو فصله راه انداختن قشنگ تو دهنی بزرگی زدن به کسایی که مثل من 6-7 ساله با سریال زندگی کردن و هر بار که یه فصل تموم میشد واسه اومدن فصل بعد لحظه شماری میکردن یا مینشستن تئوری میساختن و ...

حالا اونی که دنبال بلاک باستر یا "پشمام عجب افکتایی داره" (:-j) هستش میاد به سریال 10 میده میگه واو عجب چیزی بود اصلا مرزای تلویزیون عوض شد بلابلا. اونم نظرش قابل احترامه و به هر حال میتونه خیلی چیزا رو کلا ایگنور کنه و نادیده بگیره و سعی کنه لذت ببره.
ولی 1 یا 10 دادن به این اپیزود کاری اشتباه و غیر منطقیه چون نه حقش 10 بود و نه حقش 1. در بهترین حالت بخوایم نمره بدیم حقش 5-6 هست همین.

بچها من یچیزی میگن ترورم نکنید .
من اصلا امتیازهای سایت imdb قبول ندارم . کافیه ده تا بهترین فیلمهای عمرتونو برید امتیازشو از این وبسایت ببینید .اگه با امتیاز ۴تا ۷مواجه نشدید .. بعد ی سری فیلم واقعا حوصله سر بر امتیاز بالای ۹ دارن!
قسمت چهارم امشب میاد ؟؟

بچه ها یه کلیپ 49 ثانیه ای تو اینترنت داره پخش میشه که میگن از قسمت چهارم لیک شده. اگه واستون فرستاد کسی یا جایی چشمتون خورد به هیچ وجه نبینید چون اسپویل خیلی شدیدی از قسمت بعدی داره!

توش نشون میده که دنریس با دروگون و ریگال وقتی دارن اطراف دراگون استون پرواز میکنن ریگال دو تا تیر از اون اسلحه Qyburn میخوره و میفته تو دریا :|
این یکیم به فنا رفت :|:|

بچها من یچیزی میگن ترورم نکنید .
من اصلا امتیازهای سایت imdb قبول ندارم . کافیه ده تا بهترین فیلمهای عمرتونو برید امتیازشو از این وبسایت ببینید .اگه با امتیاز ۴تا ۷مواجه نشدید .. بعد ی سری فیلم واقعا حوصله سر بر امتیاز بالای ۹ دارن!
قسمت چهارم امشب میاد ؟؟
امتیاز های سایت IMDB امتیاز مردمن، خودتون همین الان میتونید برید اکانت بسازید نمره بدید به هر فیلمی.
اگه فیلم یا سریال مورد پسند باشه نمره بالا میگیره دیگه.
اون فیلم های بالای 9 هم منظورتون کدوم هاست؟ یعنی شما گادفادر یا شاونشک ردمشن یا بتمن های نولان رو خسته کننده میبینی؟ کیفیت ساختشون انصافا بالاست همراه با داستان های جذاب. اگه قوی نبودن مثلا از یک میلیون رای مردم بالای ۹ نمیگرفتن.

• Like
Reactions: Albis
بچه ها یه کلیپ 49 ثانیه ای تو اینترنت داره پخش میشه که میگن از قسمت چهارم لیک شده. اگه واستون فرستاد کسی یا جایی چشمتون خورد به هیچ وجه نبینید چون اسپویل خیلی شدیدی از قسمت بعدی داره!

توش نشون میده که دنریس با دروگون و ریگال وقتی دارن اطراف دراگون استون پرواز میکنن ریگال دو تا تیر از اون اسلحه Qyburn میخوره و میفته تو دریا :|

با این اوصاف اخر داستانم مثل اون پستی که تو reddit دیدم میشه :|

• Like
Reactions: TheGodfather
با این اوصاف اخر داستانم مثل اون پستی که تو reddit دیدم میشه :|

من اون پست ردیتو کامل نخوندم اما خیلی چیزاش که چرت و پرت در اومد مثلا کشته شدن سانسا یا کشته شدن تورموند و دنریس ...
اصلا چطوری با یدونه از این اسلحه ها سه تا تیر پشت سر هم شلیک کرد؟ :|

من اون پست ردیتو کامل نخوندم اما خیلی چیزاش که چرت و پرت در اومد مثلا کشته شدن سانسا یا کشته شدن تورموند و دنریس ...
اصلا چطوری با یدونه از این اسلحه ها سه تا تیر پشت سر هم شلیک کرد؟ :|

فکر کنم شما یه پست دیگه رو دیدی ...چیزی که من خونده بودم در مورد مرگ سانسا و تئوموند چیزی نگفته بود:-/

• Like
Reactions: TheGodfather

اگر شما دیدی حالا چیز امیدوارکننده ای هست یا نه ؟

View attachment 105946

اصلاً کاری ندارم اپیزود خوبی بود یا نه، ولی اینکه 61% نمره‌ی کامل دادن نشون میده اکثریت از این اپیزود راضی بودن. اون 9%ـی که 1 دادن ریت این اپیزودو وحشتناک پایین اوردن. اینکه می‌گید چون ریت میانگین شده 8.6 پس اکثریت راضی نبودن منطقی نیست!
منم به نظرم 9 کافیه . قسمت جالبی هم بودن درکنار ضعف هایی که داشت . قسمت های جالبش جنگ سه اژدها و همینطور اون سکانس کشته شدن تئون و درگیری جان اسنو با اژدهای والکر و همینطور موقع رد شدن والکر ها از خندق و دفاع کردنشون از قلعه سکانس های جالبی بودن . و هنگامی نایت کینگ سوار اژدها بود و دستش رو بالا برد هم سکانس جالبی بود و وقتی که به اژدها دستور داد دیوار قلعه رو با آتیشش خراب کنه هم عالی بودو بیشتر از همه با درگیری سه تا اژدها حال کردم . نبرد 3تایتانیک lOl

آخرین ویرایش:
اگه شما اون %61 که بیشترشون یا سر هایپ نمره دادن قبل دیدن یا کسایی هستن که سریال امسال شروع به دیدن کردن معیار می دونید بله یه اپیزود عالی بلک باستری بود ولی اگه منتقدا یا فن های قدیمی تر سریال مهمه فکر نمی کنم حتی کسی اینو با نبرد های حتی خود سریال مثل بتل او بستردز مقایسه کنه
یعنی 70 هزار نفر تازه سریال رو دیده بودن ؟ یا اینکه جوگیر شدن و نمره دادن ؟ حرف درستی نیست از کجا فهمیدین اینا یا هایپ بودن یا آماتور lOl

موقعی که سوار اژدها داشتن میجنگیدن اژدهای والکر خواست جان اسنو رو بخوره خیلی محشر بود . سکانس قوی کم نداره این قسمت .

امتیاز های سایت IMDB امتیاز مردمن، خودتون همین الان میتونید برید اکانت بسازید نمره بدید به هر فیلمی.
اگه فیلم یا سریال مورد پسند باشه نمره بالا میگیره دیگه.
اون فیلم های بالای 9 هم منظورتون کدوم هاست؟ یعنی شما گادفادر یا شاونشک ردمشن یا بتمن های نولان رو خسته کننده میبینی؟ کیفیت ساختشون انصافا بالاست همراه با داستان های جذاب. اگه قوی نبودن مثلا از یک میلیون رای مردم بالای ۹ نمیگرفتن.
یا خدا خوبه گفتم ترور نکنید .
نه من اصلا امتیازهاشو قبول ندارم . فیلم گادرفادر فیلم خوبی هست ولی اکثر فیلمهایی که من پسندیدم نمره پایینی دارن تو اون سایت .
مثل سه گانه توالایت .
من به عنوان یک کاربر اصلا اهمیتی نمیدم یک فیلم تو این وبسایت چه امتیازی گرفته چون اگه بنا به امتیازاتش قرار باشه فیلمی رو دانلود کنم یا نکنم خیلی عنواین خوبو از دست میدم خیلیا رو الکی گرفتم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or