K I 1 1 E R
ناظم انجمن
خودت جواب خودت رو دادی ! بله از همه جا میشه از این دست ایراد ها گرفت ولی بحث اینه همه انتظار داشتن بیشتر رو این مورد توضیح بدن الانم میگیم اگه قرار باشه بعدا توضیح بدن OK منتظر میمونیم و میبینیم ولی اگه قرار باشه همین جا تموم بشه و خلاص اون وقت ـه که دیگه خیلی ضایع میشه !من به شخصه با تاریکی مشکلی نداشتم
ایراد بنی اسراییلی اگه بخوایم بگیریم از تمام شاهکارهای سینما هم میشه گرفت مثلا همین ارباب حلقه ها که در طول تاریخ تکرار ناشدنی هست میتونستن حلقه رو بدن همون عقابهای اخر فیلم بندازه تو اتشفشان تا بره این همه زحمت نکشن یا مثلا زندگینامه سائرون رو توی فیلم ذکر نکردنبالاخره باید میفهمیدیم جد و ابادش کیه چطوری تبدیل به چشم شده و اینا
همونطور که میبینید ایراد گرفتن خیلی ساده ست حتی از بهترین فیلم تاریخ سینما هم میشه ایراد عجیب گرفت
سعی کنید لذت ببرید سه قسمت دیگه بیشتر نمونده
همه شاکی هستیم از نحوه کشته شدن نایت کینگ (میتونست بهتر پرداخته بشه ) ولی خواهشا سطح سریال رو تا دلنوازان نیارید پایین
شاید هم اپیزودهای بعدی جبران این ضعف رو بکنه
نایت کینگ شاه کلید بود از همون اول بحث کشتن نایت کینگ بود نه کس دیگه ای اونایی که کشتن همه ژنرال هاش بودن و اهمیت نداشتن ....دوستان انگار مبارزات وایت واکرها رو تو قسمتهای قبلی یادشون رفته که میگن خیلی زود کشته شدن.دیگه باید چقدر کشش میدادن؟یا اینوری میشد یا اونوری ولی قبول دارم یکم صحنه آخر که آریای نیم وجبی همشون رو شیشه خورده کرد سطحی بود.البته میشه از این مرگ غیر حماسی برداشتهای زیادی کرد.یه چیزی رو که خوب متوجه نشدم اینه که چرا با مرگ وایت اصلی بقیه وایت واکرها هم از بین رفتن؟مگه غیر اینه قبلا 2 تا وایت واکر اصلی هم به هلاکت رسیده بودن ولی همچین اتفاقی نیافتاده بود
بنظرم مرگ نایت غیر منطقی نبودمن به شخصه با تاریکی مشکلی نداشتم
ایراد بنی اسراییلی اگه بخوایم بگیریم از تمام شاهکارهای سینما هم میشه گرفت مثلا همین ارباب حلقه ها که در طول تاریخ تکرار ناشدنی هست میتونستن حلقه رو بدن همون عقابهای اخر فیلم بندازه تو اتشفشان تا بره این همه زحمت نکشن یا مثلا زندگینامه سائرون رو توی فیلم ذکر نکردنبالاخره باید میفهمیدیم جد و ابادش کیه چطوری تبدیل به چشم شده و اینا
همونطور که میبینید ایراد گرفتن خیلی ساده ست حتی از بهترین فیلم تاریخ سینما هم میشه ایراد عجیب گرفت
همه شاکی هستیم از نحوه کشته شدن نایت کینگ (میتونست بهتر پرداخته بشه ) ولی خواهشا سطح سریال رو تا دلنوازان نیارید پایین
چون این نایت کینگ همشونو ساخته بود دیگ. توی قسمت دومم گفتن ک اگ اونو بکشن احتمالا همشون میمیرن و منطقی هم بود بنظرمدوستان انگار مبارزات وایت واکرها رو تو قسمتهای قبلی یادشون رفته که میگن خیلی زود کشته شدن.دیگه باید چقدر کشش میدادن؟یا اینوری میشد یا اونوری ولی قبول دارم یکم صحنه آخر که آریای نیم وجبی همشون رو شیشه خورده کرد سطحی بود.البته میشه از این مرگ غیر حماسی برداشتهای زیادی کرد.یه چیزی رو که خوب متوجه نشدم اینه که چرا با مرگ وایت اصلی بقیه وایت واکرها هم از بین رفتن؟مگه غیر اینه قبلا 2 تا وایت واکر اصلی هم به هلاکت رسیده بودن ولی همچین اتفاقی نیافتاده بود
والا کسی سریالو در حد دلنوازان پایین نیاورد، اکثر کسایی که با این اپیزود مشکل داشتن مثل من فن سریال هستن اما نکته ای که هست اینه که حداقل دلنوازان 8 سیزن یک چیزو هایپ نکرد که بخواد توی پنج دقیقه با یک اندینگ کشکی سر تهشو هم بیاره، بازم امیدوارم اینجوری بشه که شما میگیمن به شخصه با تاریکی مشکلی نداشتم
نمرش داره میاد پایین ، نصف این نمرات سر جو زدگی و هایپه ، اونی که سواد سینمایی داشته باشه میدونه چقدر این قسمت بد بوده ، منقدین خوب از خجالتش در اومدن تا اینا باشن اینقدر هندی بازی در نیارن
View attachment 105567
یکی از بهترین نقدا و تحلیل هایی که خوندم این بود احتمال اینکه نایت کینگ بعدی برن باشه زیاده . امکان نداره انقدر سطحی از داستان نایت کینگ بگذرن بالاخره 8 فصله میگن وینتر ایز کامینگفکر کنم جزو معدود افرادی باشم که با کشته شدن نایت کینگ توسط آریا مشکلی نداشتم.البته با این قضیه مشکل دارم که سه اپیزود باقی مونده رو باید با سرسی سر کنیم، ولی نحوه مردن نایت کینگ به نظرم مشکلی نداشت.
همچین شخصیتی که یه لشکر ۵۰۰ میلیونی مُرده و وایتواکر دور خودش داره رو نمیشد توی مبارزه مستقیم شکست داد. چون هم قدرت خودش بالاست و هم یه کافیه یه لحظه دستش رو ببره بالا و به درگاه الهی دعا کنه تا از صد طرف بریزن سر کسی که میخواد باهاش بجنگه. اژدهای بدبخت هم که توی کشتن ایشون ناکام موند و تبدیل به شلغم شد. میمونه چند تا راه دیگه، مثل پرتاب تیر از دور که نسبت به نحوه مرگ فعلی هم لوستر میشد.
کسی نایت کینگ رو کشت که از همون کودکی روحیه بالایی برای مبارزه داشت و توی فصل اول مربی مخصوص مبارزه داشت با اینکه دختر بود. بعدش خونوادهش جلوی چشمش منهدم شدن و رفت سراغ آموزش دیدن زیر نظر یکی از خفنترین کاراکترهای سریال. کلی تحقیر شد، کور شد، به فنا رفت و تا مرگ فاصلهای نداشت، ولی موفق شد با سعی و تلاش به جایی برسه که کسی مثل جاکن هاگار رو به زانو دربیاره و تسلیم کنه.
حتی توی همین اپیزود هم شخصیتپردازی بهتری نسبت به خیلیها داشت و اواسط اپیزود به عنوان یه دختر جوون احساس ترسش رو کامل دیدیم و کمکم داشت تسلیم میشد، تا اینکه اون یارو شمشیر آتیشی جونش رو به خاطرش فدا کرد و بعد هم خانوم قرمزی ملاقاتش کرد و از پیشگویی گفت و دوباره روحیه گرفت؛ روحیهای که باعث شد برای نجات جون داداشش بزنه به قلب خطر و البته برای این کار هم مهارت بالایی داشت و قبلا دیده بودیم که چقدر توی مخفیکاری حرفهای هست و سم فیشر و اسنیک رو میذاره تو جیبش! نایت کینگ دقیقا نیاز به همچین قاتلی داشت که هم سریع باشه و هم قدرت زیادی توی مخفی کاری داشته باشه و البته باهوش هم باشه، یعنی همون چیزی که توی صحنه آخر دیدیم و وقتی استاد آریا رو بلند کرد، آریا سلاح رو از دستش انداخت و با اون یکی دست کار رو تموم کرد.
همونطور که قبلا هم گفتم، با مردن نایت کینگ به فاصله سه اپیزود تا پایان سریال، اون هم بدون مشخص شدن اهدافش مشکل داشتم و همینطور ضد ضربه بودن شخصیت های اصلی، ولی نحوه مرگ نایت کینگ به نظرم مشکل خاصی نداشت. حالا هرچند هزار سال هم که تو راه بوده، بالاخره باید یه جوری کشته میشد و اتفاقا این نوع مرگ سورپرایز جالبی بود نسبت به حالت کلیشهای که جان اسنو بیاد جلوش نعره بزنه و هر دو نفر شمشیرها رو بگیرن سمت همدیگه و بعد از اینکه جان به سبک فیلمهای ورزشی و نبردهای کلیشهای کلی کتک خورد، نور امید و عشق بر قلبش بتابه و یا علی بگه و بلند بشه و سر نایت کینگ رو قطع کنه!![]()
من که فکر میکنم دیگه تموم شد رفت!یکی از بهترین نقدا و تحلیل هایی که خوندم این بود احتمال اینکه نایت کینگ بعدی برن باشه زیاده . امکان نداره انقدر سطحی از داستان نایت کینگ بگذرن بالاخره 8 فصله میگن وینتر ایز کامینگ
بازیگر نقش نایت کینگ هم توییت کرد که ....
View attachment 105620
اندکی فکر و صبر وینتر ایز نات هیر یت![]()