چشم رئیس ، امر دیگه ای نبود ؟کسانی که این قسمت سوم راضی شون نکرده از این تایپیک برید بیرون و از سریال بد نگید. خواهشا.
فرستاده شده از BND-L21ِ من با Tapatalk
چشم رئیس ، امر دیگه ای نبود ؟کسانی که این قسمت سوم راضی شون نکرده از این تایپیک برید بیرون و از سریال بد نگید. خواهشا.
فرستاده شده از BND-L21ِ من با Tapatalk
کلا موسیقی های رامین جوادی همینه. هنوزم به نظرم حماسی ترین اهنگی که تو یه سریال شنیدم Finale یا Fire and Blood فصل یک بود. همون اهنگی که وقتی دنریس اژدها هاش به دنیا میان و دتراکی سجده میکنن پخش میشه. هر چقد از ابهت این آهنگ بگم واقعا کمه و بعد ۷ سال هنوز تو ذهنمه.خب واقعا هنوز از پستی که دیروز اینجا دادم، وضعیتم بهتر که نشده شاید بدتر هم شده باشه. فکر کنم علت اصلیش که وضعیتم بدتر شده، کار این رامین جوادی باشهیه ترک خفن داد که نمیشه دست از گوش دادنش برداشت ولی خب از اون طرف خاطرات بد این قسمت رو با هر بار گوش دادنش دوباره جلو چشام میاره. (البته منکر بخش های خوب این قسمت نمیشم ولی قسمت هایی که توشون ضعف داشت برا من خیلی نکات کلیدی تری بودن)
دادا با کدوم ارتش؟ارتششون همه پودر شدن فقط چند تا فرمانده باقی موند...حتی زن و بچه ها هم کشته شدنبشدت انتظار دارم یه درگیری درست و حسابی بین استارک ها و متحدهای دنریس پیش بیاد بخصوص بعد اینکه سانسا می فهمه جان وارث اصلیه
همین دیگه!خیلی خوشحالم که قبل از اومدن به نت و خوندن نظرات، دیدم این اپیزود رواین ناله ها و ایراد های بنی اسرائیلی تاثیر منفی میزاره رو حس آدم موقع دیدن
من دیروز ظهر بدون اینکه به نت نگاه بندازم، با سیستم صوتی تصویری خفن، اپیزود 3 رو دیدم، مو به تنم نموند !!
چنان کف و خونی قاطی کردم، فکم زمین بود 1 ساعت! به شدت لذت بردم
باورنکردنیه این اپیزود یه سریال بود نه یه فیلم سینمایی چند صد میلیون دلاری! دم HBO گرم که کلاس و استاندارد ساخت سریال رو بالا برده
اگر هنوز این اپیزود رو ندیدید ، یه لطفی به خودتون کنید، به خودتون احترام بزارید، اگر دسترسی به تیوی بزرگ و سیستم صوتی خوب دارید، با اون ببینید. نشینید با گوشی 5 اینچی و لپ تاپ 13 اینچی ببینید و بعد بیاید اینجا آسمون رو به زمین بدوزید برا ایراد گرفتن !