سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
من به شخصه با تاریکی مشکلی نداشتم
ایراد بنی اسراییلی اگه بخوایم بگیریم از تمام شاهکارهای سینما هم میشه گرفت مثلا همین ارباب حلقه ها که در طول تاریخ تکرار ناشدنی هست میتونستن حلقه رو بدن همون عقابهای اخر فیلم بندازه تو اتشفشان تا بره این همه زحمت نکشن یا مثلا زندگینامه سائرون رو توی فیلم ذکر نکردن :))بالاخره باید میفهمیدیم جد و ابادش کیه چطوری تبدیل به چشم شده و اینا
همونطور که میبینید ایراد گرفتن خیلی ساده ست حتی از بهترین فیلم تاریخ سینما هم میشه ایراد عجیب گرفت
سعی کنید لذت ببرید سه قسمت دیگه بیشتر نمونده
همه شاکی هستیم از نحوه کشته شدن نایت کینگ (میتونست بهتر پرداخته بشه ) ولی خواهشا سطح سریال رو تا دلنوازان نیارید پایین
شاید هم اپیزودهای بعدی جبران این ضعف رو بکنه
نمیدونم چند بار ارباب حلقه ها رو دیدی که چنین ایرادات کارشناسانه ای ازش گرفتی.
حلقه رو میدادن عقابا ببرن بندازن تو کوه؟ مگه اسنپه؟ :| بعد سائرونم با ویچ کینگ و نازگول میشنستن نگاه میکردن؟ Mount Doom و چند صد هزار ارکی که توی موردور وجود داره هم کشک دیگه میگفتن عه عقاب اومده بای بای کنین :))
راجب سائرون هم چی بگن دیگه؟ همون چند دقیقه اول intro مناسبی بود. اگه میخواستن کامل از بدو خلقت باز کنن باید فیلم سیلماریون میساختن نه لوتر.
انصافا این حجم از ماله کشیو واسه یه سریال ندیده بودم. فن گات هستین قبول ما هم هممون هستیم بعضیا 2-3 ساله بعضیا 7-8 ساله! ولی دیگه یه منطقایی نیارین که آدم برگاش بریزه. وقتی اینهمه منتقد در سطح جهانی و کارشناس میگن اپیزود از بزرگترین ایراداتش تاریکی و نورپردازی ضعیف بوده نیاین بگین خب چون شبه ! هلمز دیپ هم تو شب اتفاق افتاد Blackwater Bay هم تو شب اتفاق افتاد. Csatle Black هم تو شب اتفاق افتاد و حتی رد ودینگ هم تو شب اتفاق افتاد (قسمت بیرون قلعه) اما هیچ کدومشون مشکل نورپردازی نداشت. داشت؟ شما برو قسمتی که منس رایدر به دیوار حمله میکنه رو ببین و با این مقایسه کن بعد بیا بگو "خب شبه باید تاریک باشه"
مطمئن باش کارگردان و تیم نورپردازیم میدونستن و میدونن که اپیزود تاریک بود. اما مجبور بودن. چرا؟ چون تاریکی باعث میشه هزینه CGI کم بشه. چون از خیلی از دیتیل میشه چشم پوشی کرد بر خلاف Hardhome و Battle of Bsatards یا حتی Blackwater که به جرعت میگم جزئیاتشون عالی بود.

شاهد افت ریتینگ اپیزود تو imdb هستیم. بالاخره هایپا خوابید و ملت نظر واقعیشونو دارن میگن
تا الان از 70 هزار رای نمره 8.5 گرفته. برای مقایسه بگم battle of bastards، هاردهوم و رد ودینگ 9.9 گرفتند.

نمیدونم چند بار ارباب حلقه ها رو دیدی که چنین ایرادات کارشناسانه ای ازش گرفتی.
حلقه رو میدادن عقابا ببرن بندازن تو کوه؟ مگه اسنپه؟ :| بعد سائرونم با ویچ کینگ و نازگول میشنستن نگاه میکردن؟ Mount Doom و چند صد هزار ارکی که توی موردور وجود داره هم کشک دیگه میگفتن عه عقاب اومده بای بای کنین :))
راجب سائرون هم چی بگن دیگه؟ همون چند دقیقه اول intro مناسبی بود. اگه میخواستن کامل از بدو خلقت باز کنن باید فیلم سیلماریون میساختن نه لوتر.
انصافا این حجم از ماله کشیو واسه یه سریال ندیده بودم. فن گات هستین قبول ما هم هممون هستیم بعضیا 2-3 ساله بعضیا 7-8 ساله! ولی دیگه یه منطقایی نیارین که آدم برگاش بریزه. وقتی اینهمه منتقد در سطح جهانی و کارشناس میگن اپیزود از بزرگترین ایراداتش تاریکی و نورپردازی ضعیف بوده نیاین بگین خب چون شبه ! هلمز دیپ هم تو شب اتفاق افتاد Blackwater Bay هم تو شب اتفاق افتاد. Csatle Black هم تو شب اتفاق افتاد و حتی رد ودینگ هم تو شب اتفاق افتاد (قسمت بیرون قلعه) اما هیچ کدومشون مشکل نورپردازی نداشت. داشت؟ شما برو قسمتی که منس رایدر به دیوار حمله میکنه رو ببین و با این مقایسه کن بعد بیا بگو "خب شبه باید تاریک باشه"
مطمئن باش کارگردان و تیم نورپردازیم میدونستن و میدونن که اپیزود تاریک بود. اما مجبور بودن. چرا؟ چون تاریکی باعث میشه هزینه CGI کم بشه. چون از خیلی از دیتیل میشه چشم پوشی کرد بر خلاف Hardhome و Battle of Bsatards یا حتی Blackwater که به جرعت میگم جزئیاتشون عالی بود.

شاهد افت ریتینگ اپیزود تو imdb هستیم. بالاخره هایپا خوابید و ملت نظر واقعیشونو دارن میگن
تا الان از 70 هزار رای نمره 8.5 گرفته. برای مقایسه بگم battle of bastards، هاردهوم و رد ودینگ 9.9 گرفتند.
امتیاز که همین الان روی 9.2 هست بیخود تخریب نکنید اگر از دید شما کمه موضوع چیز دیگه ست
"Game of Thrones" The Long Night (TV Episode 2019) - IMDb
100 درصد منم قبول دارم این اپیزود در حد شاهکار نیست نمره هم قبلا دادم توی پستهای قبلیم هست ولی اینقدرم خوار و ذلیل نیست که اینطور دارید میکوبیدش
این ویچکینگو و هزار میلیون ارک چطور به اسمیگل و سم و دوستان کاری نداشتن؟ ضمنا حلقه رو تا کسی دستش نمیکرد سائرون متوجه نمیشد پس با عقاب هم میتونست بره
سوتفاهم نشه گات اصلا در سطح ارباب حلقه ها نیست شما متوجه منظور من نشدید کلا یاد گرفتید فقط حمله کنید به ملت
دوست عزیز اولین نفری که اومد گفت این سریال در حد ارباب حلقه ها نیست بنده بودم توهم نزنید و پستها رو مطالعه کنید
اینم مثال زدم منظورم اینه اگر کسی ایراد بگیر باشه از شاهکارهای صنعت سینما هم هزار تا ایراد میشه گرفت

آخرین ویرایش:
امتیاز که همین الان روی 9.2 هست بیخود تخریب نکنید اگر از دید شما کمه موضوع چیز دیگه ست
"Game of Thrones" The Long Night (TV Episode 2019) - IMDb
امتیاز موقع پخش اپیزود رو 10 بود هر دفعه چک میکردم یک دهم کم میشد الان از ظهر تا الان از 9.5 اومده 9.2 زیر 9 ـم میرسه بنظرم وقتی تعداد رای ها در حد battle of bastards بشه.
جالبیه این اپیزود اینه که یک سری اینقد حال کردن 10 میدن بهش یک سری دیگه اینقد واسشون ناامید کننده بوده کلا هیت برداشتن روش :دی

• Like
Reactions: arash1996
امتیاز موقع پخش اپیزود رو 10 بود هر دفعه چک میکردم یک دهم کم میشد الان از ظهر تا الان از 9.5 اومده 9.2 زیر 9 ـم میرسه بنظرم وقتی تعداد رای ها در حد battle of bastards بشه.
جالبیه این اپیزود اینه که یک سری اینقد حال کردن 10 میدن بهش یک سری دیگه اینقد واسشون ناامید کننده بوده کلا هیت برداشتن روش :D
همون 8.5 کفایتش میکنه امتیازشم همون بین 8.8 تا 9 imdb میمونه
اخه عده زیادی دوست داشتن نایت کینگ همه رو بپوکونه بره سرسی هم بپوکونه تا سریال طبیعی باشه و پایان خوب نباشه ولی الان که اینطور شده تو ذوقشون خورده
کلا 0 یا 100 بودن اصلا درست نیست

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ..Preacher..
این بنده خدایی که هی میگه فرضیه پردازی نکنین میخوره تو ذوقتون 20 صفحس داره اینو میگه فکرم میکنه اگر نگه میگن چرا نگفتی !
من نقل قول دیروز رو کلی گفتم و با تو نبودم که حالا انقدر به خودت گرفتی. حرص نخور :*

من کلا بحثم سر اینه که ما خیلی وقته میدونیم سریال از کتاب جدا شده. اسم کتاب Songs of Ice and Fire ـه ولی اسم سریال " بازی تاج و تخت " !
حالا هی ملت میرن هزارجور کوت و متن از کتاب درمیارن و از آزورآهای و نیسا نیسا رفرنس میدن و میچسبونن به سریال. در صورتیکه هیچکدوم از اینا تو سریال بهش کوچیکترین اشاره‌ای نشده و اینکه یهو بیان تو سه تا اپیزود اینارو بچپونن تو داستان و حجم عظیمی از مخاطبان غیر nerd سریال رو گیج کنن یکم غیر عادیه. بعد همین مایی که این تئوری هارو میخونیم انتظار داریم یه چیز فوق خفن اتفاق بیفته بعد وقتی اینجوری میشه میخوره تو ذوقمون. حالا تو برو انقدر تئوری بخون تا جونت دربیاد. این حرف من کجاش مشکل داره که به تو بر خورده نمیدونم. :)

آخرین ویرایش:
دوساعت طول کشید ولی ۲۰ صفحه از کامنت های مربوط به قسمت سوم رو خوندم
۱۰ صفحش که ترول بود ۵ صفحشم کپی پست توییترها و در نهایت یه سریا هم خوشبختانه نظر شخصی خودشونو بدون توجه به بعضیا دادن که جای بسی شادمانیه !:D

توی کامنت ها یه سری موارد تکرار شده بود:
۱-اینکه به خیلی ها ارفاق شد از جمله لیدی برن و جیمی و سم !(شخصا نظر منم هست)

۲-راجب اریا!!
اون ‏بنده خدا تو اون خراب شده پدرش در نیومد که شما بیایین بگید چجوری پرید، چرا صدا نداشت و چرا کسی نفهميد و اصلا چرا آریا و چرا چرا چرا...
شما قبل تر هم چندسری این غیب شدن هاشو دیدی منتهی فراموش کردی از جمله همین قسمت اول فصل هشت که جلوی جان ظاهر میشه و جان بهش میگه چجوری اینکارو کردی!
اساس مبارزش بر پایه ی سرعته کلا تو کتاب هم مثل سایه حرکت کردن رو از فیس لس یاد میگیره منتهی تو سریال مستقیم بهش اشاره نمیشه
‏‎وقتی چندین قسمت رو اختصاص میدن به اینکه نشون بدن آریا چه تمرینات سختی رو پشت سر میذاره ، یعنی قطعا قراره در آینده کار محیرالعقولی انجام بده ، دیگه نباید انتظار داشته باشیم بازم توضیح بدن که چرا و چطور و چگونه ؟؟

:D
رگنار بشه پادشاه راضی میشید؟:D

105630

نبرد برج شادی رو یادته؟ یه چیزی مثل نبرد سر آرتور که با دو شمشیر مبارزه کرد و به طرز مقتدرانه ای به شهادت رسید. (حالا فکر کن سر آرتور رو آریا میکشت!)
این مقایسه رو جلو مرغ پخته بذاری خدایی پرواز میکنه.
سرآرتور دین بزرگترین شمشیرزن وستروس بوده. حالا نایت کینگ با Accuracy سی درصد ( یک نیزه از سه نیزه :D ) رو کجا گفتن فایتر بزرگی بوده؟ :))

منم اپیزودو دیدم و پشمامم ریخت البته چیزایی که گفتید رو قبول دارم کاشکی حداقل ۱۰دقیقه نبرد با جان میکرد بعد آریا میکشتش... یا دیگه حداقل سم انصافا باید میمرد دیگه دلم خنک میشد:|... تو فصل ۴ فک کنم با ۵ بود که نایت کینگ یه بچه کوچیکو بغل میکنه بعد چشماش آبی میشن.جریانش چی بود احتمالش هست نایت کینگ دوم باشه؟ :D
این سه قسمت فک نکنم همش جنگ باشه مسلما باید تمامی سوالاتو درمورد نایت کینگ جواب بده یا اینکه پیش خودشون گفتن قراره سریال the long nightساخته بشه اونجا جوابارو میدیم که در این صورت خاک بر سرشون:|

• Like
Reactions: arash1996
من با کل نظرات کاری ندارم و کلا هم با جبهه مخالف و هم موافق، موافق هستم :|:D
ولی کلا اون دوستانی رو که میگن دوتراکی ها نباد راش میدادن، باید دقیقا چیکار میکردن؟
کل هدف این قسمت دفاع کردن بود باید دفاع میکردن ولی تبدیلیشون کردن به گوشت قربونی واسه تحت تاثیر قرار دادن ملت ....

من با کل نظرات کاری ندارم و کلا هم با جبهه مخالف و هم موافق، موافق هستم :|:D
ولی کلا اون دوستانی رو که میگن دوتراکی ها نباد راش میدادن، باید دقیقا چیکار میکردن؟
بر اساس آموزه های چندین ساله ام از توتال وار D: باید وقتی وایت واکر ها میرسیدن به ارتش جاوید بود ارتش خواجه ها بود چی بود همینطور که اونا با شیلد این وایت واکر های بدبخت رو هولد کرده بود دوتراکی ها هم با اسب از بغل میزدن تو دلشون و قیچیشون میکردن D: مطمئنم اون لحظه یکی به دوتراکی ها گفته cyka ruzh B P90 وگرنه اینجور راش دادن واقعا عجیبه D:

در مورد این صفر و 100 نگاه کردن به این قسمت سریال :
تعداد کسایی که نمره منطقی دادن (حد وسط به پایین و بالا) خیلی کمتر از کسایی که از شدت هایپ 10 رو تقدیم سریال کردن خیلیا اصلا براشون ضعف های این قسمت مهم نبوده و 10 رو کامل تقدیمش کرد پس این وسط امار کسایی که دست بالا رو گرفتن خیلی بشتر از کسایی که سعی کردن همه جوانبش رو در نظر بگیرن واسه سریال :

screenshot-www.imdb.com-2019.04.30-19-56-48.png

اگر یک شخصیت منفی فوق العاده دارید، باید شکست دادنش خیلی خیلی سخت اتفاق بیوفته وگرنه بیننده می فهمه همه ادعاها پوچ و توخالی بوه
سازندگان سریال گفته بودن دوست دارن مردم به این سریال واکنشی شبیه به بریکینگ بد داشته باشن
باید بگم که اگر چنین چیزی میخوان باید تو قسمت های باقی مونده نشون بدن که هنوز به فیلمنامه و داستان اهمیت میدن
خلاصه، کشته شدن نایت کینگ و تموم شدن قصه وایت واکرها اگر همین بوده باشه باید فقط تاسف خورد ولی با توجه به حضور برن تو سریال و مشکوک بودن رفتارش هنوز کورسویی از امید دارم که داستان وایت واکرها تموم نشده باشه ، حداقل نه انقدر ساده:دی
تو فصل ۴ فک کنم با ۵ بود که نایت کینگ یه بچه کوچیکو بغل میکنه بعد چشماش آبی میشن.جریانش چی بود احتمالش هست نایت کینگ دوم باشه؟ :D
اون پسرهایی که نایت کینگ تبدیل میکرد همین موبلندهای نزدیک خودشن:D
اینا برخلاف وایت واکرها از عقل و خرد بهرمند هستن

بر اساس آموزه های چندین ساله ام از توتال وار D: باید وقتی وایت واکر ها میرسیدن به ارتش جاوید بود ارتش خواجه ها بود چی بود همینطور که اونا با شیلد این وایت واکر های بدبخت رو هولد کرده بود دوتراکی ها هم با اسب از بغل میزدن تو دلشون و قیچیشون میکردن D: مطمئنم اون لحظه یکی به دوتراکی ها گفته cyka ruzh B P90 وگرنه اینجور راش دادن واقعا عجیبه D:
سطح نویسندگی مثل نبرد Blackwater در برابر این قسمت بود تو Blackwater تیریون لنیستر با زیرکی و استراتژی توش پیروز شد ولی تو این قسمت مثل موش رفته بود توی دخمه پیش زنا و بچه ها و مشروب میخورد دقیقا همین قدر دایورت :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or