esemech
کاربر سایت
اصلا حالم خراب شد، کل اپیزود بکنار، صحنه کشته شدن نایت کینگ به کنار.
مسخره ها

مسخره ها

مشکل اینه الان بیشتر بیننده ها کینگزلندینگ و ایرون ترون به هیچ جاشون نیستکشته شدن نایت کینگ اونم به دست آریا برام خیلی غیر منتظره بود!!البته نمیگم بد بود ولی خوب هم نبود.انتظار داشتم جان یه حرکتی بزنه و یا کلی شخصیت اصلی به فنا برن که ظاهرا فقط جورا میمیره!!
در مورد عظمت نایت کینگ و وینتر ایز کامینگ هم بد کار نکردن!کل ارتش انسالید ها و دوتراکی ها و تقریبا نصف ارتش شمال به فنا رفت!دیگه چجوری می خواستین دیگه! الان سرسی موضع برتر رو داره!بنظرم از فصل 7 مشخص بود اگه دنریس حمله میکرد سرسی حتما شکست میخورد.این نایت کینگ رو اووردن جریان رو بالانس کنه![]()
آخه تو کتاب هم کاراکتر مهمی نبود؛ من خودم کتاب رو نخوندم ولی تو اینترنت اینطور میگفتن.مشکل اینه الان بیشتر بیننده ها کینگزلندینگ و ایرون ترون به هیچ جاشون نیستهمه میخواستن ببینن نایت کینگ کیه و چکار میکنه، به طور کلی پیگیر اون بودن. خب چکار کنم آخر سر کی میشینه روی آیرون ترون؟
بزنی شخصیت خفن رو حذف کنی و تمرکز سریال رو ببری روی این مسئله؟
به طرز مسخره ای هم پایان همین الان مشخصه، با این وضعی که شخصیت های اصلی رو نگه میدارن انتظار پایان بچگانه با نشستن دنریس و جان رو ایرون ترون رو داشته باشید.
چیزی به اسم نایت کینگ وجود نداره اصلا تو کتاب. وایت واکرها هستن اما تا الان این چیزی که ما تو سریال به اسم نایت کینگ میشناسیم نه.ناموسا 7 فصل نایت گینگ رو کردین تو پاچه ما دیالوگی هلو گودبای آی هم نایت کینگ میزاشتید... حس پوچی به ادم دست میده... امید وارم این 4 قسمت بفهمیم کی بود چی شد
دوتانی که کتاب رو خوندن نایت کینگ چه قدر بولده تو کتاب ؟ اصن انقدی بش پرداخته شده ؟