aliahmadi2
کاربر سایت
واقعا مسخره بود کلا سریال به خاطر نایت کینگ و انگیزه اش باشه ولی توی این قسمت به راحتی بمیره، واقعا نویسنده فکر کرده جنگ سرسی مهمتر از جنگ با نایت کینگه؟؟؟
شاهکارترین دیالوگ تاریخ سینما رو برن وقتی برگشت به زبان آورد: تیون، تو مرد خوبی هستی! ممنونبرن رفت کلاغ شه تا دقیقه نود برگرده تشکر کنه؟
آریا : بگیر این خنجر روشاهکارترین دیالوگ تاریخ سینما رو برن وقتی برگشت به زبان آورد: تیون، تو مرد خوبی هستی! ممنون![]()
دقیقا بزرگترین گپ و سوال این سریال برن هستحالا هنوز معلوم نشده که این وایت واکرها بچه ها رو میخواستند چیکار و اصلا برن تو این همه مدت واقعا از کفتر بازی چه هدفی داشت؟ یک حرکت غیرمنتظره از این بچه ندیدیم.
ارباب حلقه های امازون این قدرت و پتانسیل داره که وقتی تموم میشه کسایی باشن که بگن "فقط لذت میبریم و تا مدت طولانی رو دستش نمیاد"بشخصه سعی میکنم فقط از سریال لذت ببرم چون آخرین فصل سریالِ و دیگه تا مدت طولانی ای احتمالا رو دستِ گات سریال نمیاد....این قسمت تیکه های عالی زیاد داشت ولی یسری از صحنه ها دیگه خیلی فیلم هندی بودن...مثلا سکانسی که جان رفته بود پشت نایت کینگ....
صحنه ی مردن نایت کینگ هم برای من خیلی لدت بخش بودچون از اواسط سریال شخصیت مورد علاقم آریا بود....امیدوارم سرسی رو هم تیکه پاره کنه خودش که لذت ببریم
ولی انصافا انتظار نداشتم نایت کینگ به این راحتی کشته بشه...بسی لذت بردیم...منتظر قسمت پنجمم از الآن...از الان تا آخر هیچ پیش بینی ای ندارم واقعا...اصلا هم نمی خوام برم یوتیوب و... که تءوری ها رو ببینم![]()
دقیقا بزرگترین گپ و سوال این سریال برن هست
هدفش کلا چی بود کلاغ سه چشم؟طعمه نایت کینگ؟
حداقل میذاشتن برن رو بکشه نایت کینگ بعد اریا میکشتش باحالتر میشداگه به عنوان طعمه استفاده شد که آریا بیاد بکشتش اصلا دیگه من حرفی نزنم بهتره![]()
واقعا کسی انتظار نداشت نایت کینگ یکی از بزرگترین ویلین های تاریخ سریال های تلویزیونی نایف بشه.نوووووووووب