سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
صبح ساعت 5 نیم کیفیت پایینش رو دانلود کردمو دیدم . جنگشون باحال بود ولی نایت کینگ خیلی مسخره کشته شد . این همه آزور آهای شب طولانی فولاد والرین و ........ با یه حرکت ساده آریا تموم شد .
کلا صحنه آخر ر ی د به کل اپیزود
نمیدونم شاید یجوری دوباره نایت کینگ و ارتش مرده ها زنده بشن .

به غیر از پایان نامید کننده (اگر نایت کینگ دیگه برنگرده به نحوی یا مثلا یه جوری خودشو به برن انتقال نداده باشه یا .... !!) ، تو لحظاتی سریال از نظر زمان تبدیل به فوتبالیست ها میشد ! مثلا میدیدی دور جان حلقه داره تشکیل میشه و قراره 10 ثانیه بعد بمیره ، 5 دقیقه بعد تصویر دوباره میومد روش داشت ریلکس مرده میترکوند .
از لحاظ حماقت هم نزدیک سه کله پوک بود در بعضی سکانسها ! چه دلیلی داره اخه کل دوتراکی ها راش بدن !! تو دل اونا اخه !! عین شلغم هم مردن !! :D:))
کلی شخصیت اصلی جا داشت بمیرن ، حالا اونا به کنار این یارو سم چرا نمرد با این وضع خفت بارش !!!

آخرین ویرایش:
کلی از اونجایی که تیریون و سانسا پناه گرفتن و موسیقی رامین شروع می‌شه خوب بود تا اونجایی که Night King میخواد بِرَن رو بکشه. داستانِ بقیه‌ی قسمتِ سوم درحدِ فیلم‌های آماتور بود. هی یکی می‌خواست بمیره و هی یکی که می‌شناختش، نجاتش می‌داد. آخرش رو هم که نگم. این همه Night King رو هایپش کردند؛ حاجی مثلِ پشمک به‌فنا رفت.

پ.ن: من فکر کردم مانیتورم مشکل داره، ولی دیدم که یکی دیگه از دوستان هم به تاریکیِ بیش از حدِ این قسمت اشاره کرده بود. من اکثرِ صحنه‌های جنگی رو درست نمی‌تونستم متوجه بشم؛ منهای اون‌هایی که توشون آتیشی چیزی باعثِ نورپردازیِ بهتر شده بود.
دقیقا همین تئوری ها گند زده به سریال. هزارجور تئوری پیچیده سر هم میکنن بعد که یهو میبینیم نایت کینگ به این راحتی شتک میشه همه میخوره تو ذوقشون :D قسمت هنوز تموم نشده باز تئوری های قسمت بعدی شروع شده الان دوستمون گفت نایت کینگ خودشو انتقال داد به برن :)) من که دیگه یوتیوب نمیرم.
اتفاقا من هیچ تئوری رو نمی‌خونم و تنها چیزی هم که تاحالا برام اسپویل شده، عروسیِ قرمز بوده. ولی اولین سکانسِ سریال، وایت واکرها رو بعنوانِ یکی از اصلی‌ترین مشکلاتِ آینده‌ی وستروس نشون می‌ده. حالا به‌قول یکی از دوستان، اونا نتونستند حتی از وینترفل هم رد بشند. تلاشِ این سریال برای گل به‌خودی تحسین برانگیزه.

پ.ن 2: جدیدا توجه کردید که هیچکدوم از شخصیت‌های اصلیِ سریال (دنریس، جیمی، جان، تیریون و ...) نمی‌میرند دیگه؟ مرگ‌ها رو گذاشتن برای شخصیت‌های درجه دو!

آخرین ویرایش:
یه اپیزودی که تا لحظه آخر عالی بود ولی یک دقیقه آخرش گند زد به تموم حس و حالش. سرسی یه اپیزود کامل هم زیادشه اونوقت نایت کینگ رو خیلی راحت میزارن کنار نایت کینگی که 7 فصل بود هی میگفتن نایت کینگ فلان نایت کینگ بیسار وینتر ایز کامینگ ولی حالا باید 80 دقیقه برای نایت کینگ باشه اونوقت 3 تا اپیزود 80 دقیقه ای برای سرسی؟!

عالیییی بود! عجب موسیقی داشت! عجب طراحی داشت. آریا عشقه! این همه نشستید فلسفه بافتید وقتتون رو تلف کردید GOT باید همه پیش بینی ها رو خراب کنه وقتی فکر میکنی همه چیز خیلی ساده جلو میره پیچیدش کردن حالا که همه همه چیز رو پیچیده کرده بودید برا خودتون خیلی ساده داستان رو بردند جلو. سریال بدجوری نسخه های بعدی کتاب رو داره پروموت میکنه مخصوصا وقتی همه انتظار پایان دیگه ای رو دارن. من به دیالوگهای سه فصل اخیر معترضم اصلا در حد GOT نیست ولی این قسمت خدا بود چون دیالوگ نداشت.
این قسمت رو فقط باید HDR ببینی.

این فصل به شدت افت کرده
این مثلا قرار بود بهترین قسمتش باشه ؟
روترنش اومده نمره خوبی نگرفته ، بدترین فصل کل سریالو شاهد هستیم ، کلا شش قسمته که سه قسمتش تو دیوار بوده .
طبق نمره منتقدین و مردم بهترین فصلش ، فصل چهارم بوده و بدترینش تا این لحظه فصل هشتم .

105534

105533

کلی از اونجایی که تیریون و سانسا پناه گرفتن و موسیقی رامین شروع می‌شه خوب بود تا اونجایی که Night King میخواد بِرَن رو بکشه. داستانِ بقیه‌ی قسمتِ سوم درحدِ فیلم‌های آماتور بود. هی یکی می‌خواست بمیره و هی یکی که می‌شناختش، نجاتش می‌داد. آخرش رو هم که نگم. این همه Night King رو هایپش کردند؛ حاجی مثلِ پشمک به‌فنا رفت.

پ.ن: من فکر کردم مانیتورم مشکل داره، ولی دیدم که یکی دیگه از دوستان هم به تاریکیِ بیش از حدِ این قسمت اشاره کرده بود. من اکثرِ صحنه‌های جنگی رو درست نمی‌تونستم متوجه بشم؛ منهای اون‌هایی که توشون آتیشی چیزی باعثِ نورپردازیِ بهتر شده بود.
دقیقا همین تئوری ها گند زده به سریال. هزارجور تئوری پیچیده سر هم میکنن بعد که یهو میبینیم نایت کینگ به این راحتی شتک میشه همه میخوره تو ذوقشون :D قسمت هنوز تموم نشده باز تئوری های قسمت بعدی شروع شده الان دوستمون گفت نایت کینگ خودشو انتقال داد به برن :)) جمع کنین خدایی من که دیگه یوتیوب نمیرم

آخرین ویرایش:
دوستان در واقع نبرد اصلی تو جنوب وستروس . 8 فصل منتظر بودیم سرسی با دنریسی بجنگه بعد انتظار دارید نایتکینگ همه رو میترکوند میرفت سراغ سرسی . دیگه باید نایت کینگ نابود میشد ، بعد همچین ابکی هم نمرد دهنه همه سرویس شد . منم مثل شما قبول دارم که بعضی صحنه هاش ابکی بود اما در کل خوب جمعش کردند . این داستان نایتکینگ هم اگه زیادی کشش میدادن مسخره میشد چون داستان اصلی نبرد ادمهاست .
ولی اون قسمتی که دوتراکی ها ترکیدن واقعا ادم ترسو حس می کرد که با کی طرفن .

این فصل به شدت افت کرده
این مثلا قرار بود بهترین قسمتش باشه ؟
روترنش اومده نمره خوبی نگرفته ، بدترین فصل کل سریالو شاهد هستیم ، کلا شش قسمته که سه قسمتش تو دیوار بوده .
طبق نمره منتقدین و مردم بهترین فصلش ، فصل چهارم بوده و بدترینش تا این لحظه فصل هشتم .
آقا شمام گیر دادیا. :D
یه جوری پیگیر نمره‌های این فصلی انگار خصومت شخصی داری باهاش. :D سه قسمت بیشتر نمونده و از چند روز بعد از پخش قسمت آخره که با این حقیقت که دیگه گاتی در کار نیست مواجه می‌شیم. لذتشو ببرین. :D

آقا شمام گیر دادیا. :D
یه جوری پیگیر نمره‌های این فصلی انگار خصومت شخصی داری باهاش. :D سه قسمت بیشتر نمونده و از چند روز بعد از پخش قسمت آخره که با این حقیقت که دیگه گاتی در کار نیست مواجه می‌شیم. لذتشو ببرین. :D
من خیلی حساسم روی نمره و نظرات ، کاملا مشخصه سریال افت کرده ، نمیتونم چشمامو روی واقعیت ببندم :D ، چی چی تموم میشه ، ده تا اسپین اف ازش میسازن این تازه شروعشه :))

• Like
Reactions: TheGodfather

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or