سرگُرد نلسون و نمایش خیره کننده حواندن Redeem Code ها توسط XBOX ONE

Terova

No Trolls
کاربر سایت
19696054272489070045.jpg

یکی از قابلیت های XBOX ONE که با کمک کینکت صورت میگیرد خواندن کُد های تصویری است که طی یکی دو سال اخیر بسیار باب شده و کار کاربران را بسیار ساده میکند حالا سرگُرد نلسون در یک ویدئو بسیار کوتاه عملکرد XBOX ONE رو در خواند این کُدها به صورت شگفت آوری نشان میده که قدرت و سرعت و راحتی آن را به رُخ می کشد.

شما می توانید یک ویدئو کوتاه را در لینک زیر تماشا کنید.

https://vine.co/v/hIAEZuQp5MK

منبع

بله بله دقیقا، همه عالم و آدم جمع شدن بر علیه x1. واقعا دیگه رفتید تو اوج توهم توطئه!
لول. وقتی یه خبر خیلی عادی مثل این 4 صفحه ترول میشه دیگه کاملا مشخصه قضیه چیه. توهم توطئه :)) شما که خیلی منطقی هستی لطف کن بگو بخش منفی این خبر دقیقا چیه؟ کجاش مشکل ساز هست؟ چرا باید ترول بشه؟

لول. وقتی یه خبر خیلی عادی مثل این 4 صفحه ترول میشه دیگه کاملا مشخصه قضیه چیه. توهم توطئه :)) شما که خیلی منطقی هستی لطف کن بگو بخش منفی این خبر دقیقا چیه؟ کجاش مشکل ساز هست؟ چرا باید ترول بشه؟

کسی این قابلیت ماورایی Xbox One رو ترول نکرد . تنها چیزی که ترول شد تیتر خبر بود :lol: .
===================
ولی واقعا" من بعد از دیدن ویدیو شدم این =====> :praying::o:shocked:

من اصلا کار به این چیزا ندارم، ترول کردن هم چیز تازه ای نیست تو این سایت که شما این همه در عجب فرو رفتی. ولی اگر فکر می کنی اینجا مثلا مدیر ها یا ناظم ها دارن به نفع PS4 کار می کنن بله، واقعا تو توهم توطئه هستی.
همون طور که دوستمون هم گفت، همه بیشتر واسه نحوه گفتن این قابلیت دارن ترول می کنن! این قابلیت چیزی نیست که واسش با این متن خبر بزنن، جاش تو تاپیک همه چیز درباره X1 هست. اگه اینجا تاپیک زدی باید خودت رو برای این چیزا آماده کنی همه الان می دونن این رو.

من اصلا کار به این چیزا ندارم، ترول کردن هم چیز تازه ای نیست تو این سایت که شما این همه در عجب فرو رفتی. ولی اگر فکر می کنی اینجا مثلا مدیر ها یا ناظم ها دارن به نفع PS4 کار می کنن بله، واقعا تو توهم توطئه هستی.
همون طور که دوستمون هم گفت، همه بیشتر واسه نحوه گفتن این قابلیت دارن ترول می کنن! این قابلیت چیزی نیست که واسش با این متن خبر بزنن، جاش تو تاپیک همه چیز درباره X1 هست. اگه اینجا تاپیک زدی باید خودت رو برای این چیزا آماده کنی همه الان می دونن این رو.
واقعا؟ یعنی چون این خبر تو بخش اخبار زده شده باید ترول بشه؟ چه جالب :دی یه خبر هم به اینا بده بگو چرا اینو تحت عنوان خبر زدین:
Microsoft shows how to redeem an Xbox One download code in six seconds (video)
How Long Does it Take to Redeem a Code on Xbox One? - IGN
Xbox One can redeem a code using Kinect in under 6 seconds - VideoGamer.com
How long does it take to redeem a QR code on Xbox One? | Polygon
Check out how Xbox One uses Kinect to redeem product code in seconds | GamesBeat
Look How Fast Xbox One Can Redeem Codes Thanks to Kinect | Side Mission | GameTrailers
Xbox One's Kinect code-scanning is lightning-fast • News • Xbox One • Eurogamer.net
How Long Does It Take To Redeem An Xbox One Code? | Game Front
Redeeming Codes on Xbox One is now fast and easy

وقتی هرکی فقط میاد یه جمله از پست یکی رو پیدا میکنه نقلش میکنه که یچی گفته باشه باعث میشه الکی کلی صفحه بره جلو بدون اینکه اصلا حرف مهمی گفته بشه
واقعا؟ یعنی چون این خبر تو بخش اخبار زده شده باید ترول بشه؟ چه جالب
:biggrin1:
یه خبر هم به اینا بده بگو چرا اینو تحت عنوان خبر زدین:
نمونشم شما که شاکی هم میشی از ترول خودت زدی یه تیکه رو کشیدی بیرون جواب دادی
طرف گفته تیتر مشکل داره که بنظر منم از عمد هم بوده این تیتر و طرف لذت میبره از ترول شدن
بعد لینک میدی که بیا اینهمه خبر

کلا رفتی تو فاز ها! اولا من نگفتم باید ترول شه، می گم این قضیه خیلی وقته تو بخش اخبار عادی شده حالا شما چطور اینقدر واست عجیبه شاید یه مدتی نبودی اینجا. برو هر تاپیکی دوست داری ببین چه خبره.
دوما حداقل به خودت زحمت بده، برو تو اون تاپیک ها هم بخون ببین اونجا ها هم ترول کردن برادر، این کی دو تا از IGN:
it must have taken 50 takes to get that clip right. anyone who's used qr codes on a phone knows it takes forever to line it up just right

People that buy Xbox One love being spied on by the NSA.

از Polygan:

Seems MS finally found a good use for that $100 accessory. :)

Eurogamer:

Nice but really it's only going to save...what? One minute per year?

There's your extra £80 right there.

The reason Kinect is the perfect device for the XBONE is that for it to work you have to sit so far away from your TV you won't even notice all the games are running at 720p

It's kinda sad that this is the only thing about Xbox One that has made me go "Whoa, that's cool!"

بقیه سایت ها رو هم خودت چک کن. شاید از این توهم اومدی بیرون.

خب ظاهرا کنسول نمیخری که بازی کنی میخوای یه چی بگیری که بزاری گوشه اتاق هی بهش کد فرو کنی ؛ گه گاهی هم پیتزا سفارش بدی ... پیشنهاد های بهتری هم هست جای این که حداقل ظاهر بهتری دارن حروم نکن جان و مالت رو ...

داداش من کد رو فرو نمیکنن. اینجا خانواده نشسته.:d
در ضمن این روزها کد رو خیره میشن.=))

کلا رفتی تو فاز ها! اولا من نگفتم باید ترول شه، می گم این قضیه خیلی وقته تو بخش اخبار عادی شده حالا شما چطور اینقدر واست عجیبه شاید یه مدتی نبودی اینجا. برو هر تاپیکی دوست داری ببین چه خبره.
اوه پس چون عادی هست باید همین جور به صورت عادی دنبال بشه :دی من نیومدم به کسی بگم فلانی تو حق نداری ترول کنی، فقط نظرم رو در مورد ترول های به قول شما عادی گفتم. خیلی عجیبه نظر دادن؟ لطفا اینقدر هم توهم توهم نکن، من با شما رفاقتی ندارم که اینقدر صمیمانه صحبت می کنید!
نمونشم شما که شاکی هم میشی از ترول خودت زدی یه تیکه رو کشیدی بیرون جواب دادی
طرف گفته تیتر مشکل داره که بنظر منم از عمد هم بوده این تیتر و طرف لذت میبره از ترول شدن
بعد لینک میدی که بیا اینهمه خبر
شما کامنت دوستمون که من نقل قول کردم و لینک ها رو گذاشتم رو خوندی؟ :-/
این قابلیت چیزی نیست که واسش با این متن خبر بزنن، جاش تو تاپیک همه چیز درباره X1 هست. اگه اینجا تاپیک زدی باید خودت رو برای این چیزا آماده کنی همه الان می دونن این رو.

در مورد تیتر هم توضیح دادم، همین چند وقت پیش یه خبر بود که تو متنش گفته بود فلان بازی به شکل واضحی بهترین بازی نسل هست، چند نفر من جمله خودم گفتیم اینو کجا منبع نوشته، در کمال تعجب کامنت همه پاک شد!

دیگه این بحث رو ادامه نمیدم چون بیش از حد واضحه، هر جور دوست داشتید فکر کنید :دی
من با شما احساس رفاقت ندارم، نمی دونستم هم باید با کسی صمیمی باشی تا بتونی کلمه توهم رو بکار ببری. شما که اینقدر لطیف هستی تو این تاپیک ها نگرد لطفا، راحت.
اوکی من پیگیری میکنم ببینم چپ و راست به یکی بگی توهم داری عادی هست یا نه، مشکلی نداره اصلا :دی

آخرین ویرایش:
لطفا اینقدر هم توهم توهم نکن، من با شما رفاقتی ندارم که اینقدر صمیمانه صحبت می کنید!

من با شما احساس رفاقت ندارم، نمی دونستم هم باید با کسی صمیمی باشی تا بتونی کلمه توهم رو بکار ببری. شما که اینقدر لطیف هستی تو این تاپیک ها نگرد لطفا، راحت.

OK شما راست میگید ، اصلا شما هیچ مشکلی نمیبینید خیلی هم خوشحالید و همه چی بر وفق مراده .

جونم روحیه :>
در اینجور مواقع که جواب نداری میتونی سوت بزنی. مثل همیشه:>

---------------------

@Frobary

برای بار N ام مصداق واقعی این عکس رو تو این تاپیک هم دیدیم:دی

4121985d226c64121.jpg

عزیزان XBOXـی بعد از حادثه 21 May عجیب Trollophobia پیدا کردن :دی ینی سلام میدی میگن اومده ترول کنه . یه بار دیگه دیدگاهتون رو بررسی کنین بعد از اون شروع به خوندن پستا کنین . البته این حرفا ممد فروبری رو فاکتور بگیرین . He is The Best of Them :دی ولی پستای ناجوری رو لایک میکنه :دی

پ.ن : طرفدارای سونی هم یه تعدادیشون که همه چیز رو ترول میکنن به صورت جدی مصداق بارز ترشون تو ماکرو فنا هم هستن که واقعا فقط sony hater هستن . پس خواهشا روی چیزایی که کاملا دو طرفه هست مانور ندین و به بقیه بسط ندین .

در مورد این تاپیک هم واقعا تیترش چه معنی داره کاری که حتی گوشی ها هم چندین ساله دارن انجام میدن شگفت انگیز و خارق العاده باشه ؟ Trollophobia نگیرین لطفا ! :دی

اینی که شما میگی Trollnoia یا Paranoia هستش, ولی Trollophobia میشه ترس از ترول, که ربطی نداره
biggrin1.gif
دقیقا ترس از یه چیزی باعث میشه احساس کنی همیشه اون چیز میخاد اتفاق بیوفته
biggrin1.gif

آخرین ویرایش:
عزیزان XBOXـی بعد از حادثه 21 May عجیب Trollophobia پیدا کردن :دی ینی سلام میدی میگن اومده ترول کنه . یه بار دیگه دیدگاهتون رو بررسی کنین بعد از اون شروع به خوندن پستا کنین . البته این حرفا ممد فروبری رو فاکتور بگیرین یه دسته گل هست ایشون ولی پستای اشتباهی رو لایک میکنه :دی

پ.ن : طرفدارای سونی هم یه تعدادیشون که همه چیز رو ترول میکنن به صورت جدی مصداق بارز ترشون تو ماکرو فنا هم هستن که واقعا فقط sony hater هستن . پس خواهشا روی چیزایی که کاملا دو طرفه هست مانور ندین و به بقیه بسط ندین .

در مورد این تاپیک هم واقعا تیترش چه معنی داره کاری که حتی گوشی ها هم چندین ساله دارن انجام میدن شگفت انگیز و خارق العاده باشه ؟ Trollophobia نگیرین لطفا ! :دی
اینی که شما میگی Trollnoia یا Paranoia هستش, ولی Trollophobia میشه ترس از ترول, که ربطی نداره:دی

موضوع اینکه دید شما سونی فن ها هنوز تو پی اس 2 گیر کرده.اره شاید این قابلیت رو تبلت ها و گوشی های هوشمند هم داشته باشن ولی ماکرو داره جوری راه رو برای ادامه مسیرش باز میکنه که در آینده میفهمید.موضوع فقط سر این کنسول نسل بعد نیست موضوع برنامه ریزی خیلی دور اندیشانه تر ماکرو هست. اون دیگه توقع یه پی اس 2 با گرافیک بالا رو از طراحاش نداره و می خواد واقعا بعد از مدتی نوع سرگرمی رو عوض کنه و کینکت هم اولین قدمه برای همینه میگم صبر داشته باشین.سونی بعد از مدتی رو میاره به تکرار و کپی البته با زرق و برق بیشتر ولی همونطور که مثلا مردم خارج از ایران به وی خیلی علاقه نشون دادن در آینده هم مطمئنا به ابتکاراتی از این دست علاقه بیشتری نشون میدن.اونوقت همتون میان میشین فن ماکرو

موضوع اینکه دید شما سونی فن ها هنوز تو پی اس 2 گیر کرده.اره شاید این قابلیت رو تبلت ها و گوشی های هوشمند هم داشته باشن ولی ماکرو داره جوری راه رو برای ادامه مسیرش باز میکنه که در آینده میفهمید.موضوع فقط سر این کنسول نسل بعد نیست موضوع برنامه ریزی خیلی دور اندیشانه تر ماکرو هست. اون دیگه توقع یه پی اس 2 با گرافیک بالا رو از طراحاش نداره و می خواد واقعا بعد از مدتی نوع سرگرمی رو عوض کنه و کینکت هم اولین قدمه برای همینه میگم صبر داشته باشین.سونی بعد از مدتی رو میاره به تکرار و کپی البته با زرق و برق بیشتر ولی همونطور که مثلا مردم خارج از ایران به وی خیلی علاقه نشون دادن در آینده هم مطمئنا به ابتکاراتی از این دست علاقه بیشتری نشون میدن.اونوقت همتون میان میشین فن ماکرو
مساله اینجاست که هیچ یک از سرگرمیاش به جز گیم به من مربوط نیست و رقابتش با PS4 هم در همین چارچوب هست . وگرنه سونی فیلم و سریال منتشر میکنه و از اونا تو PS4 هم استفاده میکنه و سریالایی مثل Breaking Bad رو تحویل ملت داده ( سرگرمی از این خفن تر سراغ داری ؟ :دی) ولی ما هیچوقت در مورد سونی و رقابتش با بقیه شرکتای فیلم سازی اشاره نمیکنیم در بحثای بازی چون ربطی نداره .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or