سرگُرد نلسون و نمایش خیره کننده حواندن Redeem Code ها توسط XBOX ONE

Terova

No Trolls
کاربر سایت
19696054272489070045.jpg

یکی از قابلیت های XBOX ONE که با کمک کینکت صورت میگیرد خواندن کُد های تصویری است که طی یکی دو سال اخیر بسیار باب شده و کار کاربران را بسیار ساده میکند حالا سرگُرد نلسون در یک ویدئو بسیار کوتاه عملکرد XBOX ONE رو در خواند این کُدها به صورت شگفت آوری نشان میده که قدرت و سرعت و راحتی آن را به رُخ می کشد.

شما می توانید یک ویدئو کوتاه را در لینک زیر تماشا کنید.

https://vine.co/v/hIAEZuQp5MK

منبع

خلاصه این سونی فنها هرچی که باعث میشه نشون بده کنسول مایکروسافت یه ابرشاهکاره دنیای های-تکنولوژی و ماوراالطبیعس رو مسخره میکنن ..

خب پس خوشحال باشید ... اصلا سرگرد ترکونده ، فکر کنم واسه همین خبر لحظه شماری میکرد :)
نه باو، خبر که بی ارزشه. IGN هم هی خبرهای بی ارزش میگذاره. میخوان از این به بعد حرف کاربرهای بازیسنتر رو معیار خبرهای با ارزش قرار بدن تو دنیا>:d

خب پس خوشحال باشید ... اصلا سرگرد ترکونده ، فکر کنم واسه همین خبر لحظه شماری میکرد :)

این یک گوشه کوچیک از کارهای هست که کینکت می تونه انجام بده تماس تصویری و کنترل کنسول و هزاران کاربرد دیگر هم داره که متاسفانه کنسول کلاسیک PS4 قادر به انجامش نیست ما از قابلیت های کاربردی کنسولمون خوشحالیم نه از شمردن رزولوشن و فریم چهارتا بازی چیپ

یه سری انگار از اول زندگیشون تا الان تو تابوت زندگی کردن، کلا نمی‌دونن دنیا الان چند چنده! Vine می‌دونید چیه؟ طبیعتا نمی‌دونید چون اگه باهاش آشنایی داشتید حداقل یه خورده کیفیت دلقک بازیاتون می‌رفت بالاتر. یک Vine منتشر شده از یارو که کلا شش ثانیه هستش(کلا همه Vine ها شش ثانیه هستش) که خیلی ساده داره یکی از کوچیک‌ترین و در عین حال کاربردی‌ترین قابلیت‌های کینکت رو نشون میده و مخاطبش هم فقط من و سایر کسایی هستیم که روی X360 تا حالا بیش از 20 تا کد وارد کردیم که اگه این پروسه رو واسه هر کد 5 دقیقه هم بگیریم (وارد کردن کد و ثبت شدنش و ...)میشه 100 دقیقه! جوری میگن وای خیره‌کننده نبود انگار مایکروسافت همایش برگزار کرده و توش فقط این خبر رو اعلام کرده و گفته خداحافظ. مثلا یارو باید Vine بده بیرون توش هیلو6 معرفی کنه به دوستان همیشه در صحنه برنخوره.

این خبر دیگه کاملا به کسایی مربوطه که می‌خوان X1 بخرن، واعقا حتی تصور هم نمی‌تونم بکنم که یه ادم چه قدر می‌تونه بیکار باشه که به عنوان یه فن سونی(که X1 نخواهد خرید) توی یه همچین تاپیکی هم تشک بندازه.

این یک گوشه کوچیک از کارهای هست که کینکت می تونه انجام بده تماس تصویری و کنترل کنسول و هزاران کاربرد دیگر هم داره که متاسفانه کنسول کلاسیک PS4 قادر به انجامش نیست ما از قابلیت های کاربردی کنسولمون خوشحالیم نه از شمردن رزولوشن و فریم چهارتا بازی چیپ

خب منم که گفتم خوشحال باشید ، فقط من اگه میخواستم دنبال این قابلیت های کاربردی باشم کنسول نمیخریدم ، گوشی موبایلم هست ، ما میشینیم 4 تا بازی چیپ میکنیم شما هم هی Redeem Code اسکن کنید و با کینکت حرف بزنید و پیتزا سفارش بدید و از قابلیتهای کاربردی لذت ببرید ;)

خب منم که گفتم خوشحال باشید ، فقط من اگه میخواستم دنبال این قابلیت های کاربردی باشم کنسول نمیخریدم ، گوشی موبایلم هست
گوشی موبایل؟:-/ موبایل که فقط برای حرف زدنه:دی این قابلیت های مسخره رو برای چی رو گوشی میگذارن؟
ما میشینیم 4 تا بازی چیپ میکنیم شما هم هی Redeem Code اسکن کنید و با کینکت حرف بزنید و پیتزا سفارش بدید و از قابلیتهای کاربردی لذت ببرید
تمام این قابلیت ها به علاوه این بازیها:
List of Xbox One games - Wikipedia, the free encyclopedia
;)

این یک گوشه کوچیک از کارهای هست که کینکت می تونه انجام بده تماس تصویری و کنترل کنسول و هزاران کاربرد دیگر هم داره که متاسفانه کنسول کلاسیک PS4 قادر به انجامش نیست ما از قابلیت های کاربردی کنسولمون خوشحالیم نه از شمردن رزولوشن و فریم چهارتا بازی چیپ​

خب ظاهرا کنسول نمیخری که بازی کنی میخوای یه چی بگیری که بزاری گوشه اتاق هی بهش کد فرو کنی ؛ گه گاهی هم پیتزا سفارش بدی ... پیشنهاد های بهتری هم هست جای این که حداقل ظاهر بهتری دارن حروم نکن جان و مالت رو ...

یه سری انگار از اول زندگیشون تا الان تو تابوت زندگی کردن، کلا نمی‌دونن دنیا الان چند چنده! Vine می‌دونید چیه؟ طبیعتا نمی‌دونید چون اگه باهاش آشنایی داشتید حداقل یه خورده کیفیت دلقک بازیاتون می‌رفت بالاتر. یک Vine منتشر شده از یارو که کلا شش ثانیه هستش(کلا همه Vine ها شش ثانیه هستش) که خیلی ساده داره یکی از کوچیک‌ترین و در عین حال کاربردی‌ترین قابلیت‌های کینکت رو نشون میده و مخاطبش هم فقط من و سایر کسایی هستیم که روی X360 تا حالا بیش از 20 تا کد وارد کردیم که اگه این پروسه رو واسه هر کد 5 دقیقه هم بگیریم (وارد کردن کد و ثبت شدنش و ...)میشه 100 دقیقه! جوری میگن وای خیره‌کننده نبود انگار مایکروسافت همایش برگزار کرده و توش فقط این خبر رو اعلام کرده و گفته خداحافظ. مثلا یارو باید Vine بده بیرون توش هیلو6 معرفی کنه به دوستان همیشه در صحنه برنخوره.

این خبر دیگه کاملا به کسایی مربوطه که می‌خوان X1 بخرن، واعقا حتی تصور هم نمی‌تونم بکنم که یه ادم چه قدر می‌تونه بیکار باشه که به عنوان یه فن سونی(که X1 نخواهد خرید) توی یه همچین تاپیکی هم تشک بندازه.

حالا شما چون اینقدر در مسایل سایبری پیشرفته هستی که می دونی Vine چیه به بزرگی خودت ببخش. اومده این رو کرده خبر، یه خیره کننده چسبونده تهش بعد انتظار داری کسی چیزی نگه. بعد هم اگر این مخصوص شما هست که می خوای X1 بخری و نه کس دیگه، می تونید برید یه کلوپ بزنید خصوصی توش واسه این چزا غش و ضعف کنید، مجبور نیستید که تاپیک بزنید بدخواهان سو استفاده کنن.

گوشی موبایل؟:-/ موبایل که فقط برای حرف زدنه:دی این قابلیت های مسخره رو برای چی رو گوشی میگذارن؟

تمام این قابلیت ها به علاوه این بازیها:
List of Xbox One games - Wikipedia, the free encyclopedia
;)

چطوره موقع قابلیت داشتن میرسه بروز بودن مهمه ولی موقع وظیفه ی اصلی کنسول یعنی اجرای بازی میشه انتظاراتتون درحد نسل قبله ... (720p) !
این لیست شما بغیر از فورزا (ع) چندتا بازی خوب با رزولوشن استاندارد این نسل وجود داره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or