سرگُرد نلسون و نمایش خیره کننده حواندن Redeem Code ها توسط XBOX ONE

Terova

No Trolls
کاربر سایت
19696054272489070045.jpg

یکی از قابلیت های XBOX ONE که با کمک کینکت صورت میگیرد خواندن کُد های تصویری است که طی یکی دو سال اخیر بسیار باب شده و کار کاربران را بسیار ساده میکند حالا سرگُرد نلسون در یک ویدئو بسیار کوتاه عملکرد XBOX ONE رو در خواند این کُدها به صورت شگفت آوری نشان میده که قدرت و سرعت و راحتی آن را به رُخ می کشد.

شما می توانید یک ویدئو کوتاه را در لینک زیر تماشا کنید.

https://vine.co/v/hIAEZuQp5MK

منبع

گوشی موبایل؟:-/ موبایل که فقط برای حرف زدنه:دی این قابلیت های مسخره رو برای چی رو گوشی میگذارن؟

تمام این قابلیت ها به علاوه این بازیها:
List of Xbox One games - Wikipedia, the free encyclopedia
;)

کسی نگفته این قابلیت ها مسخره ست ، ولی همون رزولوشن و گرافیک و فریم دهی در یک کنسول بازی مسلما خیلی مهم تر از این قابلیتهاست . اصولا هیچ کسی دلیل کنسول خریدنش ویدیو چت و راحت اسکن کردن Redeem Code و منو عوض کردن با صدا نیست . خود شما هم الان از خداتون بود X1 این قابلیتها رو نداشت ولی همین شرایط مربوط به رزولوشن و ... ذر 4 تا بازی چیپ برعکس بود به نفع X1 !

خب ظاهرا کنسول نمیخری که بازی کنی میخوای یه چی بگیری که بزاری گوشه اتاق هی بهش کد فرو کنی ؛ گه گاهی هم پیتزا سفارش بدی ... پیشنهاد های بهتری هم هست جای این که حداقل ظاهر بهتری دارن حروم نکن جان و مالت رو ...

خب منم که گفتم خوشحال باشید ، فقط من اگه میخواستم دنبال این قابلیت های کاربردی باشم کنسول نمیخریدم ، گوشی موبایلم هست ، ما میشینیم 4 تا بازی چیپ میکنیم شما هم هی Redeem Code اسکن کنید و با کینکت حرف بزنید و پیتزا سفارش بدید و از قابلیتهای کاربردی لذت ببرید ;)

شما باید توجه کنید که این قابلیتها ضرفا در جهت راحتی من کاربر هست و کارها رو برای من راحت میکنه و اگر من بیام به راحت تر شدن کار هم اعتراض کنم جای سئوال و تعجب رو برا دیگران در مورد من باقی میگزاره..! هر وسیله ای در جهت راحتر شدن و بهینه تر شدن استفاده کاربر ها گام میگذاره و اگر یک شرکتی این سیاست رو دنبال نکنه محکوم به شکست هست و نمونش هم دیدم که چه طور بعضی از شرکتها مثل سونی و پانوسونیک نتونستن با رقیب های خودشون رقابت کنن و با سنتی کار کردن و نداشتن نوآوری ضرر های هنگفتی رو متحمل شدن
ماکرو اگر تمام تمرکزش رو روی این موارد گذاشته بود حرف شما درسته ولی وقتی این همه بازی انحصاری و این همه بها دادن به گیم رو برای XBOX ONE قرار داده حرف شما کاملا اشتباه هست

کسی نگفته این قابلیت ها مسخره ست ، ولی همون رزولوشن و گرافیک و فریم دهی در یک کنسول بازی مسلما خیلی مهم تر از این قابلیتهاست . اصولا هیچ کسی دلیل کنسول خریدنش ویدیو چت و راحت اسکن کردن Redeem Code و منو عوض کردن با صدا نیست . خود شما هم الان از خداتون بود X1 این قابلیتها رو نداشت ولی همین شرایط مربوط به رزولوشن و ... ذر 4 تا بازی چیپ برعکس بود به نفع X1 !
گرافیک و فریم دهی من مشکلی نمیبینم! وقتی Forza 5 و Ryse هستن فکر نمیکنم کنسول مشکل قدرت داشته باشه. از لحاظ بازی (که انقدر برات مهمه) هم بیشترین بازیهای AAA برای Xbox One معرفی شده تا حالا.
تمام این قابلیت های اضافه مسلما نکته مثبته، نه منفی. دلیل هیچکس شاید redeem code نباشه، ولی مجموعه همه قابلیت هاش میتونه دلیل باشه. مسخره کردن این قابلیت ها یعنی اینکه هیچی از دنیای تکنولوژی نمیدونید.
چطوره موقع قابلیت داشتن میرسه بروز بودن مهمه ولی موقع وظیفه ی اصلی کنسول یعنی اجرای بازی میشه انتظاراتتون درحد نسل قبله ... (720p) !
این لیست شما بغیر از فورزا (ع) چندتا بازی خوب با رزولوشن استاندارد این نسل وجود داره
یعنی شما نفهمیدی داشتم مسخره میکردم؟:دی اگه کنسول نباید قابلیت های اضافی داشته باشه، پس گوشی هم فقط باید برای حرف زدن باشه.
نسل قبل؟:-/ والا من به Ryse و Forza نگاه میکنم، نسل بعدی تر از اینا نمیبینم:دی

آخرین ویرایش:
نسل قبل؟ والا من به Ryse و Forza نگاه میکنم، نسل بعدی تر از اینا نمیبینم
سوال من یچی دیگه بود :d
اینکه هزینه کنن کرایتک بیاد رو همین سخت افزار فقط گرافیک خفن بده که قبل لانچ من و شما هایپ بشیم چه ربطی داره به این ضعف خانمان برانداز:d که بعضی انحصاریها خوشحال باشن ازینکه تونستن 30 فریم ثابت روی 720p بگیرن.
به فورزا کاری نداریم گرافیک عالی ای داره ولی رس یه کنسول رو یه بازی اکشن و شلوغ با کلی انفجار و AI میتونه بگیره و نشون بده چقدر کشش داره .

بگذریم تکراری شدن دیگه این حرفا کسیم که نخواد قبول کنه نمیکنه :d
فیزیک و دمیج مکانیکی که فورتزا داره شاید هیچ بازی نداشته باشه
یعنی کج شدن گلگیر و کاپوت ماشین رو با تخریب Real time یه ساختمون با کلی انفجار و افکت تصویری توی BF4 مقایسه کن
بعد متوجه منظورم از فیزیک میشی
دمیج مکانیکی هم فقط مربوط به برنامه نویسی قوی میشه و ربطی به قدرت پردازش فیزیک نداره

آخرین ویرایش:
سوال من یچی دیگه بودا :d
اینکه هزینه کنن کرایتک بیاد رو همین سخت افزار فقط گرافیک خفن بده که قبل لانچ من و شما هایپ بشیم چه ربطی داره به این ضعف خانمان برانداز:d که بعضی انحصاریها خوشحال باشن ازینکه تونستن 30 فریم ثابت روی 720p بگیرن.
به فورزا کاری نداریم گرافیک عالی ای داره ولی رس یه کنسول رو یه بازی اکشن و شلوغ با کلی انفجار و AI میتونه بگیره و نشون بده چقدر کشش داره .

بگذریم تکراری شدن دیگه این حرفا کسیم که نخواد قبول کنه نمیکنه :d
ربطش اینه که کنسول به اندازه کافی قوی هست و با اون بازیها هم ثابتش کرده. حالا اینکه بازیهای دیگه چه گرافیک یا رزولوشن یا هر چیز دیگه ای دارن دیگه برمیگرده به سازنده. میتونه یه design choice باشه که مثلا 1000 تا AI رو به رزولوشن ترجیح داده، یا به تیم تکنیکی اون بازی برمیگرده، یا عدم آشنایی کافی از قابلیت های دستگاه یا بهینه نبودن موتور یا هر چیز دیگه ای. چون Forza و Ryse ضعیف بودن کنسول رو کاملا رد میکنن.
اون رس کنسول رو نمیکشه هم جالب بود:دی فیزیک و دمیج مکانیکی که فورتزا داره شاید هیچ بازی نداشته باشه، ضمن اینکه 60 فریم ثابت هم هست (رزولوشن هم که هیچی). درآوردن یه بازی با این مشخصات از هر بازی دیگه ای سخت تره.

ربطش اینه که کنسول به اندازه کافی قوی هست و با اون بازیها هم ثابتش کرده. حالا اینکه بازیهای دیگه چه گرافیک یا رزولوشن یا هر چیز دیگه ای دارن دیگه برمیگرده به سازنده. میتونه یه design choice باشه که مثلا 1000 تا AI رو به رزولوشن ترجیح داده، یا به تیم تکنیکی اون بازی برمیگرده، یا عدم آشنایی کافی از قابلیت های دستگاه یا بهینه نبودن موتور یا هر چیز دیگه ای. چون Forza و Ryse ضعیف بودن کنسول رو کاملا رد میکنن.
اون رس کنسول رو نمیکشه هم جالب بود:دی فیزیک و دمیج مکانیکی که فورتزا داره شاید هیچ بازی نداشته باشه، ضمن اینکه 60 فریم ثابت هم هست (رزولوشن هم که هیچی). درآوردن یه بازی با این مشخصات از هر بازی دیگه ای سخت تره.

OK شما راست میگید ، اصلا شما هیچ مشکلی نمیبینید خیلی هم خوشحالید و همه چی بر وفق مراده .

جونم روحیه :>

فن های سونی دوستان خودتو نو کنترل کنید. این همه ترول فقط به خاطر سوختگی زیاده.آروم بابا . آینده شماها دیدنیه

موضوع چیه ؟ جوک جدیده ؟ جالبه تا دیروز به یه دسته از بچه های سایت میگفتم بابا فرقی نداره انقدر نکنین این حرف ها رو نزنین بعدم برای خودتون بد میشه , الان شده آینده شما و دفعه آینده ای برای این دسته از دوستان هم هست اما فعلا ما در زمان حال هستیم و شما و بقیه دوستان که یه روزی حرفی بهتون زده می شد خیلی شیک به بقیه انگ میزدین دارین جواب کارهای خودتون میگیرین خیلی ساده .:)

به قولی از هر دست بدی از همون دست هم پس میگری .;)

پس فعلا شما با دار مکافات خودتون خوش باشین تا بعد که دوباره دار مکافات بقیه زمانش برسه .;) راستی اگه جایی سوخته زنگ بزن 115 .;)

فن های سونی دوستان خودتو نو کنترل کنید. این همه ترول فقط به خاطر سوختگی زیاده.آروم بابا . آینده شماها دیدنیه
زنده باد سرگرد...
گوشیم رفت مرخصی ...خوراک طرح شبنمه
فکر کنم این حرکت سرگرد نوعی ترول هدفمند باشه در جهت هدفمند کردن کپیخوریها:-b:-b:-b
SA.jpg

تیتر خبرو دیدم نوشته بودم
سرگرد نلسون و نمایش خیره کننده ...
بقیش معلوم نبود ، گفتم ببین چی نشون دادن که خیره کننده بوده .
اومدم تو خبرو کامل خوندم تا نیم ساعت کف زمین پهن بودم . کلی زخم و زیلی شدم . ( اون شکلکی که کف زمین ولو شده )
Terova خدا خیرت بده . خدا سایه تو از سر این سایت کم نکنه :d

خدایا یه کاری کن این استودیوهایی سونی بازی های انحصاریشون رو زودتر معرفی کنن تا فن هاش از سر بیکاری و نبود تاپیک جهت صحبت کردن، اینجوری نریزن وسط تاپیک های Xbox One :))
==
حالا این به کنار چند وقت قبل یه خبر زده شده بود در مورد یکی از استودیوهای سونی که مترجم یه چیزی از خودش به متن خبر اضافه کرده بود. جالبه اونجا هر کی گیر میداد به این موضوع سریع السیر کامنتش پاک میشد که چرا به مترجم گیر دادی، ولی اینجا مثل اینکه اوضاع فرق میکنه :))

آخرین ویرایش:
گرافیک و فریم دهی من مشکلی نمیبینم! وقتی Forza 5 و Ryse هستن فکر نمیکنم کنسول مشکل قدرت داشته باشه. از لحاظ بازی (که انقدر برات مهمه) هم بیشترین بازیهای AAA برای Xbox One معرفی شده تا حالا.
تمام این قابلیت های اضافه مسلما نکته مثبته، نه منفی. دلیل هیچکس شاید redeem code نباشه، ولی مجموعه همه قابلیت هاش میتونه دلیل باشه. مسخره کردن این قابلیت ها یعنی اینکه هیچی از دنیای تکنولوژی نمیدونید.

یعنی شما نفهمیدی داشتم مسخره میکردم؟:دی اگه کنسول نباید قابلیت های اضافی داشته باشه، پس گوشی هم فقط باید برای حرف زدن باشه.
نسل قبل؟:-/ والا من به Ryse و Forza نگاه میکنم، نسل بعدی تر از اینا نمیبینم:دی

اینجا کسی این قابلیت رو مسخره نمیکنه! تیتر خبرِ که در اوج مسخرگی به سر میبره :)) این یه کار خیلی پیش پا افتادست! عکس میره تو سرور، اطلاعاتش بر میگرده به فرستنده! مگه اینکه یکی از اون 15 چیپ ناشناس XBOX ONE، برای بهینه سازی QR باشه!

خدایا یه کاری کن این استودیوهایی سونی بازی های انحصاریشون رو زودتر معرفی کنن تا فن هاش از سر بیکاری و نبود تاپیک جهت صحبت کردن، اینجوری نریزن وسط تاپیک های Xbox One :))
==
حالا این به کنار چند وقت قبل یه خبر زده شده بود در مورد یکی از استودیوهای سونی که مترجم یه چیزی از خودش به متن خبر اضافه کرده بود. جالبه اونجا هر کی گیر میداد به این موضوع سریع السیر کامنتش پاک میشد که چرا به مترجم گیر دادی، ولی اینجا مثل اینکه اوضاع فرق میکنه :))
بله بله دقیقا، همه عالم و آدم جمع شدن بر علیه x1. واقعا دیگه رفتید تو اوج توهم توطئه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or