سرگُرد نلسون و نمایش خیره کننده حواندن Redeem Code ها توسط XBOX ONE

Terova

No Trolls
کاربر سایت
19696054272489070045.jpg

یکی از قابلیت های XBOX ONE که با کمک کینکت صورت میگیرد خواندن کُد های تصویری است که طی یکی دو سال اخیر بسیار باب شده و کار کاربران را بسیار ساده میکند حالا سرگُرد نلسون در یک ویدئو بسیار کوتاه عملکرد XBOX ONE رو در خواند این کُدها به صورت شگفت آوری نشان میده که قدرت و سرعت و راحتی آن را به رُخ می کشد.

شما می توانید یک ویدئو کوتاه را در لینک زیر تماشا کنید.

https://vine.co/v/hIAEZuQp5MK

منبع

مساله اینجاست که هیچ یک از سرگرمیاش به جز گیم به من مربوط نیست و رقابتش با PS4 هم در همین چارچوب هست . وگرنه سونی فیلم و سریال منتشر میکنه و از اونا تو PS4 هم استفاده میکنه و سریالایی مثل Breaking Bad رو تحویل ملت داده ( سرگرمی از این خفن تر سراغ داری ؟ :دی) ولی ما هیچوقت در بحث کنسولی به این موضوعات اشاره نمیکنیم چون ربطی نداره .

من حرفی از سریال نزدم دقیقا منظورم خود کنسول بود . وسیله ای بنام کنسول و ملحقاتش.و استفاده هایی که میشه ازش کرد.وگرنه که هزار تا شرکت آمریکایی و هالیوودیم دارم فیلم و سریال میسازن.یا سونی تلویزیون و گوشی میسازه و ماکرو هم ویندوز میزنه و تبلت و خیلی چیز های دیگه.منظور دنیای بازیه و وسیله ای بنام کنسول و بازی های ویدئویی.هر چیزی رو به جا مقایسه کن.

من حرفی از سریال نزدم دقیقا منظورم خود کنسول بود . وسیله ای بنام کنسول و ملحقاتش.و استفاده هایی که میشه ازش کرد.وگرنه که هزار تا شرکت آمریکایی و هالیوودیم دارم فیلم و سریال میسازن.یا سونی تلویزیون و گوشی میسازه و ماکرو هم ویندوز میزنه و تبلت و خیلی چیز های دیگه.منظور دنیای بازیه و وسیله ای بنام کنسول و بازی های ویدئویی.هر چیزی رو به جا مقایسه کن.
خوب منم گفتم بقیه چیزاش به جز گیم به ما مربوط نیس دیگه :دی مثلا دستور صوتی با کینکت بودنش خوبه نبودنش بد نیست . یا مثلا متحول کردن کنترلر بازی با کینکت در آینده باز به ما مربوط نیست همونطور که wii به ما مربوط نیست :دی شاید منظورمو نمیتونم درست برسونم :دی

خوب منم گفتم بقیه چیزاش به جز گیم به ما مربوط نیس دیگه :دی مثلا دستور صوتی با کینکت بودنش خوبه نبودنش بد نیست . یا مثلا متحول کردن کنترلر بازی با کینکت در آینده باز به ما مربوط نیست همونطور که wii به ما مربوط نیست :دی شاید منظورمو نمیتونم درست برسونم :دی

خب دقیقا ماکرو دست گذاشته رو همین منظور. میخواد چیزی جدید تر از یه ps2 با گرافیک درست کنه میخواد در اینده بحث همه لذت از فلان بازی فلان بازی با کینکت باشه.میخواد سلیقه مردم و عوض کنه.کاری که با لایو تو این نسل کرد. کاری که نینتندو با وی کرد. و سونی مجبور شد اون دوربینش و درست کنه و حالا به آنلاین و سرگرمی های دیگه کنسولیش سر و سامونی بده:)

- - -ویرایش - - -

مایکروسافت هر کاری می خواد بکنه ولی ما سرمون هم بره فن ماکرو نـــــــــمـــــــــــیـــــــــــــــشــــــــــیــــــــــــــــــــــم:>

- - -ویرایش - - -

خب همین دیگه اخه مگه با کسنول بازی کد اسکن می کنن؟تو کدوم روستا؟:|

یعنی این منطق شما واقعا حیرت انگیزه:d

خب دقیقا ماکرو دست گذاشته رو همین منظور. میخواد چیزی جدید تر از یه ps2 با گرافیک درست کنه میخواد در اینده بحث همه لذت از فلان بازی فلان بازی با کینکت باشه.میخواد سلیقه مردم و عوض کنه.کاری که با لایو تو این نسل کرد. کاری که نینتندو با وی کرد. و سونی مجبور شد اون دوربینش و درست کنه و حالا به آنلاین و سرگرمی های دیگه کنسولیش سر و سامونی بده:)

- - -ویرایش - - -

یعنی این منطق شما واقعا حیرت انگیزه:d

منطق شما رو دست مارو زده:d

منظور منم اینه که ماکرو یا نینتندو هر کاری بکنه نمیتونه سلیقه من و خیلی های دیگه مثل من رو عوض کنه من تا آخر عمرم میخام بشینم پای TV و با دسته بازی کنم نهایت یه چیزی بهتر از تلویزیون مثل این دوربینی که سونی اختراع کرده :دی یا باید باسلیقه من را بیاد یا باید با سلیقه اونی که عاشق کینکت و move و ... هست . هر دو با هم میشه این شرایطی که الان قرار گرفته :دی

لول. وقتی یه خبر خیلی عادی مثل این 4 صفحه ترول میشه دیگه کاملا مشخصه قضیه چیه. توهم توطئه :)) شما که خیلی منطقی هستی لطف کن بگو بخش منفی این خبر دقیقا چیه؟ کجاش مشکل ساز هست؟ چرا باید ترول بشه؟

دقیقا به خاطر تیتر خبر و زننده خبر ....

که تا حالا تعداد تاپیک ها ... خبر ها ... قابلیت ها .... بازی ها .... بازی ساز ها .... استودیو ها .... و هزار تا چیز دیگه رو چیپ و بی ارزش خطاب کرده .... امارش از دست همه در رفته

ولی این شده خیره کننده ... :d

دقیقا به خاطر تیتر خبر و زننده خبر ....

که تا حالا تعداد تاپیک ها ... خبر ها ... قابلیت ها .... بازی ها .... بازی ساز ها .... استودیو ها .... و هزار تا چیز دیگه رو چیپ و بی ارزش خطاب کرده .... امارش از دست همه در رفته

ولی این شده خیره کننده ... :d

عزیز من تو چی کار به رزومه خبر گذار داری چون تو فن سونی هستی و من فن ماکرو باید هر تاپیکی که من میزنم رو شما و دوستانت بیایین ترول کنین

منطقت تو حلقم

عزیز من تو چی کار به رزومه خبر گذار داری چون تو فن سونی هستی و من فن ماکرو باید هر تاپیکی که من میزنم رو شما و دوستانت بیایین ترول کنین

منطقت تو حلقم

منطق؟ :eek:
شما ارزون فروختن رو عدم مشتری مداری میدونید چون از طرف سونیه، بعد حرف از منطق میزنید؟

اینم میتونه بخونه:d

miti%20koman1-600x400.jpg

1-کنسول رو روشن میکنیم
2- صبر میکنیم بیاد بالا
3-بعد کینکت رو روشن میکنیم
4-بعد میبینیم آداپتورش به برق وصل نیست پس اول اونو وصل میکنیم
5-بعد کینکت رو روشن میکنیم
6-کینکت رو کالیبره میکنیم
7-حالا دیگه رسیدیم به مرحله آخر و کد رو نشونش میدیم بعد یه صفحه بزرگ نمایان میشه که میگه زرشک باید آنلاین باشی و آداپتور رو از برق میکشیم و همون روش عصر حجری رو انتخاب میکنیم

منطقت تو حلقم

موندم چی بگم ... اخه تو چرا اینقدر خودت رو نقض میکنی ... داری دچار تناقض و تضاد درونی میشی ها ... من چی کار تو دارم که مایکرو فنی یا سونی فن .. مگه باقی مایکرو فن ها خبر نمیزارن ... میریم مسخره میکنیم خبر رو ....

تو خودت میدونی تو این دو سه ماه ... چقدر تاپیک و خبر و چیپ و بی ارزش و بی محتوا خطاب کردی... امارش رو داری ؟؟؟

چند تا گیمر ... سایت ... مجله ... بازی ساز ... استودیو ... ناشر ... و هزار تا چیز دیگه رو از اعتبار ساقط کردید ...

پس انتظار نداشته باش مسئله به این پیش پا افتادگی رو انقدر گنده کردی کسی چیزی نگه ..و خبر رو چیپ ندونه

موضوع اینکه دید شما سونی فن ها هنوز تو پی اس 2 گیر کرده.اره شاید این قابلیت رو تبلت ها و گوشی های هوشمند هم داشته باشن ولی ماکرو داره جوری راه رو برای ادامه مسیرش باز میکنه که در آینده میفهمید.موضوع فقط سر این کنسول نسل بعد نیست موضوع برنامه ریزی خیلی دور اندیشانه تر ماکرو هست. اون دیگه توقع یه پی اس 2 با گرافیک بالا رو از طراحاش نداره و می خواد واقعا بعد از مدتی نوع سرگرمی رو عوض کنه و کینکت هم اولین قدمه برای همینه میگم صبر داشته باشین.سونی بعد از مدتی رو میاره به تکرار و کپی البته با زرق و برق بیشتر ولی همونطور که مثلا مردم خارج از ایران به وی خیلی علاقه نشون دادن در آینده هم مطمئنا به ابتکاراتی از این دست علاقه بیشتری نشون میدن.اونوقت همتون میان میشین فن ماکرو

من خیلی دوست دارم بدونم چطور شما از برنامه ها ی بلند مدت Microsoft در خبری. اگه به جایی وصلی بگو ما بدونیم. یه جوری از آینده خبر می دی که خود MS سونی نینتندو هم خبر نداره. اگر این چیزا اینهمه ساده و قابل پیش بینی بود الان نینتندو با Wii U به خفت نمی افتاد با اون همه موفقیت تو نسل قبل.
اون تیکه "سونی مجبور شد اون دوربینش و درست کن" رو عالی اومدی! یه جوری می گی انگار سونی از رو دست MS تقلب کرده. هر دوتاشون از رو نینتندو حرکت زدن.

اینم میتونه بخونه:d

miti%20koman1-600x400.jpg

1-کنسول رو روشن میکنیم
2- صبر میکنیم بیاد بالا
3-بعد کینکت رو روشن میکنیم
4-بعد میبینیم آداپتورش به برق وصل نیست پس اول اونو وصل میکنیم
5-بعد کینکت رو روشن میکنیم
6-کینکت رو کالیبره میکنیم
7-حالا دیگه رسیدیم به مرحله آخر و کد رو نشونش میدیم بعد یه صفحه بزرگ نمایان میشه که میگه زرشک باید آنلاین باشی و آداپتور رو از برق میکشیم و همون روش عصر حجری رو انتخاب میکنیم

آخرشو سوتی دادی ! برای Redeem کردن کد باید آنلاین بود دیگه ؟! :دی
ولی در کل سریع Redeem کردن کد خیلی مهم نیست ! مگه روزی ده بار میخوایم کد Redeem کنیم ؟! :دی

جالبه هنوز این تاپیک کامنت داره می خوره. یکی نیست به بعضی ها بگه اگه این تاپیک چرته، ارزش خبری نداره، مسخره است، ... پس شما چی میگید توش همچنان؟:-/ برید با همون خبر پیچ های مشتری مدارتون حال کنید>:d

این یک گوشه کوچیک از کارهای هست که کینکت می تونه انجام بده تماس تصویری و کنترل کنسول و هزاران کاربرد دیگر هم داره که متاسفانه کنسول کلاسیک PS4 قادر به انجامش نیست ما از قابلیت های کاربردی کنسولمون خوشحالیم نه از شمردن رزولوشن و فریم چهارتا بازی چیپ
از ابراز تاسفتون و همدیردیتون با ما جامعه سونی فنها بسیار ممنونیم .. ممنون که اکنون در اوج مارو هم در این پایینها میبینین و با ما همدردی و همدلی میکنید .. دست مارو هم بگیرین باشد که در سایه سار مایکروسافت ما و کنسولمان جانی تازه برگیریم ..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or