آخرین آماری که من یادم میاد نزدیک به 5 میلیون بود که حداقل مال 8-9 ماه پیش بوده، بنابراین این 7 میلیون و بالاتر برام عجیب نیست حالا چه فروش باشه یا پلیر!
مهمتر اینه که 30~20 تا 40 هزار نفر پلیر دارن از بازی اونم بخش آنلاین واسپورت استفاده روزانه میکنن.
View attachment 104210
منظورم از منتقد تخصصی کسی هست که سیم ریسر باشه نه کسی که مثلا کل بازیهای ریسینگ خیلی زیاد بازی کرده باشه.
از نگاه یک سیم ریسر یک عنوان ریسینگ خلاصه میشه تو خود مسابقه و شرایطی که بازی شبیه سازی میکنه.
حالا بازی میخواد کلا یک پیست/ماشین داشته باشه یا بیشتر.
ماشینها چجوری تو پیست رفتار میکنن،صداگذاریشون،رفتار ماشین حین ترمزگیری،شتاب و در مراحل بعد جزئیات نمای داخلی/خارجی ماشین ،AI،گرافیک کلی، تغییرات آب و هوا و...
غیر این مسابقه قوانین داشته باشه، Flag rules، جرایم زمانی حین برخورد، کات کردن پیست و... که در آخر نگیم فلان بازی سروراش Wreckfest هست و با موتوراستورم فرقی نداره.
حالا شما میخواید 500 تا 1000 یا 10.000 هزارتا ماشین آب ببند تو بازی که خوب مشخصه نمیتونی رو تک تک ماشینها وقت کافی بزاری و اون نتیجه دلخواه بدست نمیاد.
اما وقتی میرسه به رقابت اون بازی موفق محسوب میشه که نه همه اینها بلکه درصدهای بالائی از همه اینها رو لحاظ کرده باشه.
GT Sport با این نسخه داره سیم ریسر و رانندگان خوبی برای این رشته الکترونیکی تولید میکنه، اونم فقط با استفاده از جرایم رانندگی،مسابقات رسمی روزانه و رتبه بندی راننده ها.
شما چه بخوای چه نخوای به سمتی هدایت میشی بازی برات هدفگذاری کرده، اما شما میتونی 3 سال شبانه روز عناوین دیگه بازی کنی اما شکل رانندگیت با روز اول هیچ فرقی نکنه.(البته راننده حرفه ای تو فورزا پلیرها هم هستن اما من دارم در مورد خود بازی صحبت میکنم که شما مجبور میشین که حرفه ای بشین وگرنه هیچ پیشرفتی حاصل نمیشه).
خب منم باهات موافقم که هیچکدوم از این 2 بازی شبیه ساز کامل نیستن(اصلا همچین عنوانی تا حالا ساخته نشده) ولی کسی که بخواد از ریس بعنوان رقابت تنگاتنگ و هیجان انگیز لذت ببره و دسترسی به عناوین PC نداره یا اصلا خوشش نمیاد، در حال حاضر گزینه ای جز GT Sport نداره. (عناوین حرفه ای تر دیگه فاکتور میگیرم چون تو PC قابل دسترسن)
برآیند خزعبلاتی که گفتم اینه که وقتی منتقدی به FM 7 نمره بالاتری از GTS میده، اون منقد از نگاه گیمری خودش (بخش سینگل پلیر،تعداد بالای ماشین و...) نگاه کرده که هیچ ربطی به نگاه تخصصی این رشته نداره.
باز هم میگم برام مثل روز روشنه که نسخه بعدی Forza تمام این نکات رعایت میکنه، چون در حال حاضر تو بخشی از بازار که GT با این نسخه داره بوفور سیم ریسر هاردکور تولید میکنه یا جذب میکنه توانائی رقابت نداره.