همینه که میگم پست هارو بادقت نمیخونید، من فقط تو یک پست گفتم فورتزا فیزیک ضعیف داره، 2 خط بعدش هم تایید کردم تمام این موارد در مورد GTS هم صدق میکنه، اما به نسبت فورتزا بهتر عمل کرده.
View attachment 104244
من هیچوقت تو هیچ تاپیکی نگفتم GT شبیه ساز هست و فورتزا نیست، چه بالعکس.
از نظر من جفت بازیها نهایتا سیم کید هستن، اما تو این مواردی که بارها تکرار کردم یکی از دیگری بهتر هست.
==================================================================================
@alone ahmad
من شما رو به هیچی متهم نمیکنم عزیزم، خود همین پستی که دادی مشخصه که متن منو نمیخونی، جواب شما هم تو پست بالا هست.
جالبه فکر میکنی با روشن کردن چندتا گزینه یا خاموش کردن چندتا دیگه بازی شبیه ساز میشه. حالا من بیام توضیح بدم مبحث فیزیک بشکافم؟
فیزیک یعنی سیستم ایرودینامیک، یعنی تایر مدل (این خودش خیلی تعیین کنندست)، سیستم تعلیق و...
در مرحله بعد باید یک ویژگی دیگه داشته باشیم به اسم Force Feedback یا همون FFB که ما از طریق اون بتونیم این تغییرات این نیروها و کیفیت اونهارو از طریق فرمان حس کنیم.
این FFB تو واقعیت وجود نداره (اکثرا از پشت بدن گاها پاها رفتار ماشین حس میشه ) ولی فقط برای بازیهای ریسینگ ساخته شده که شما بتونی رفتار ماشین از طریق فرمان حس کنی و بهش عکس العمل نشون بدی.
اینطوری هم نیست که یکی اینهارو داشته باشه و دیگری نه، همونطور که گفتم GTS تو این قسمت بهتر کار کرده، همینطور نسخه های قبل.
حالا شما از حرفهای من اینو متوجه میشی که من گفتم GTS شبیه ساز تر هست و نسخه های قبل هم GT از فورزا بازی بهتریه! اینو شما باید بشکافی.
من همیشه سعی میکنم اگر کامنتی میزارم جوری نباشه که چند سال بعد اومدم و خوندمش خندم بگیره.
اصولا وارد بحث نمیشم اگر هم میشم حداقل وقتی میخوام در مورد چیزی که اطلاعی ازش ندارم وارد بحث بشم میرم یک تحقیق کوچولو میکنم!
=================================================================================
میتونیم تا هفته بعد هم نقل قول کنیم، تا حالاشم فکر کنم به تاپیک مربوط نبوده، البته من شروع کننده نبودم .
اما سعی میکنم تو چند خط کلا جمع بندی کنم:
یک بحثی که ماهها پیش از اومدن GT Sport تو تاپیکش داشتیم که اکثرا از نبود بخش سینگل پلیر همیشگی GT ناراحت بودن.
از نظر من بازی ریسینگ یعنی رقابت، اونهم برای کسانی که تظاهر میکنن راننده هستن (مثل خودم)، بهترین شکل ایجاد حس رقابت با پلیرهای دیگست نه با AI.
برای همین مهمترین بخش بازیهای ریسینگ برای من قسمت آنلاین اون هست جائی که تمام ادعاهای بازی، درست یا اشتباه بودنش در رقابت با پلیرهای دیگه نمایان میشه.
چه خوبتر که بازی باشه که هم بخش آنلاین قوی و مورد نظر داشته باشه و هم بخش سینگل پلیر و هم AI عالی.
که خب تا حالا همچین موردی نبوده، همیشه یک بخشی از دیگری قویتر بوده.
GTS ریلیز شد و هممون دیدیم که چجوری اکثر اون فن های قدیمی که بازی تحریم کرده بودن برگشتن به بازی و چقدر هم فعال.
طبیعیه که یکسری نتونستن با فرمت جدید بازی کنار بیان.
خودم روی PC چندتا بازی به اصطلاح شبیه ساز هست که براشون وقت میزارم :
- RF 2 که بهترین فیزیک و FFB داره، شاید نهایت لقب شبیه ساز قابل دسترس گیمرها برازندش باشه.
- Automobilista هم فیزیک خوب و FFB عالی داره
- A.Corsa مجموعه ای از همه موارد در حد خوب داره
اما فقط یک بازی هست که بیشترین وقت ریسینگ منو بخودش اختصاص داده، اونهم iRacing هست.
یک بازی تماما آنلاین، بدون بخش سینگل پلیر، بدون AI ،فیزیک تو بهترین حالت 50 در صد یکی 2تا عنوان بالا هم نیست.
با یک تایر مدل و FFB در حد متوسط.
اما سیستم آنلاین مثال زدنی و فوق العاده قوی.
با سیستم جرایم، رده بندی رانندگان که از شما بعد چندماه اگر علاقه مند باشید یک سیم ریسر خوب میسازه، چون شمارو تو مسیر پیشرفت قرار میده.
شما در طول روز حدود 12-10 مسابقه با پیست ها و ماشینهای مختلف میتونی شرکت کنی، از فرمول های دهه 50-60 بگیر تا مدرن.
کلاس GT3، GTE، LMP در کلاس های استقامتی 2،6،12، 24 ساعته واقعی و...
این بنظر من نهایت یک بازی ریسینگ هست که کسی که دنبال رقابت باشه میتونه آرزو داشته باشه، حالا اگر AI داشته باشه چه بهتر یا بخش سینگل پلیر و...
با این پیش زمینه GT Sport داره همون راه iRacing تو این بخش میره، البته خیلی ساده و جمع و جورتر.
GTS خیلی ضعفهای دیگه داره مثل تمام بازیهای دیگه، مثل انبوه ماشینهای جاده ای (از نظر من ) ، کمبود پیست (البته جدیدا خیلی بهتر شدن و پشت هم داره پیست واقعی براش میاد) و...
اما یک چیز خیلی خوب کار کرده و اون هم قسمت آنلاین اون هست، که اگر این مورد نبود بازی با سر میخورد زمین.
الان بعد نزدیک به 2 سال با
یک نگاه به پلیرها و آمار روزانه بازی مشخص میکنه بازی خیلی موفق بوده و همینطور داره پلیرهای جدید جذب میکنه، حالا نمرات بازی هرچی که باشه.
این بازی داره سیم ریسر تولید میکنه و تو همین سایت خودمون یا آپارات میتونین ببینین که بچه ها چقدر فعالن و حرفه ای دارن پیگیری میکنن.
اینها میسر نمیشه بجز داشتن بخش آنلاین قوی که دارای سیستم جرایم، رتبه بندی راننده ها، مسابقات روزانه رسمی روی سرورهای اختصاصی و... باشه.
اگر هم کسی فکر میکنه اینها برای یک ریسینگ مهم نیست فقط کافیه منتظر باشه ببینه چندماه دیگه T10 میاد معرفی از عنوان نسل بعدیش داشته باشه و همه این موارد درش لحاظ میکنه.
اینها استاندارد یک بازی ریسینگ امروزی هست که ادعای شبیه سازی داره.
البته اگر کسی دنبال رقابت نیست شاید نسخه های مختلف NFS هم ارضا کننده باشه.
تا اون موقع که T10 بخش آنلاین قوی به فورتزا بیاره تا بشه یک مقایسه برابر و منصفانه بین 2 عنوان داشت، از نظر من GTS دست بالا داره. (اگر همه برتری های GTS بزاریم کنار ).
این کل هدف من از پست ها چه قبل تو تاپیکهای مختلف و چه اینجا بوده، شرمنده که باعث سردرد بچه ها شدم و تشکر از صبوری عزیزان.