سرورهای بازی ریسینگ درایو کلاب به زودی خاموش خواهند شد

MR Spidy

کاربر سایت
کمپانی سونی در بیانیه ای رسمی اعلام کرد سرورهای بازی ریسینگ Driveclub, Driveclub VR و Driveclub Bikes در دوازدهم فروردین ماه به طور کامل بسته خواهند شد و دارندگان این اثر دیگر نمیتوانند از ویژگی های انلاین بازی استفاده کنند.

همچنین واجب است بدانید در نهم شهریور ماه اثر مذکور به همراه تمامی بسته های الحاقی از فروشگاه PSN حذف خواهند شد و دیگر قابل خرید نیستند.

بازی ریسینگ درایوکلاب در سال 2014 منتشر شد و نتوانست در کسب نمرات موفق عمل کند. در پی عدم موفقیت بازی در سال 2016 کمپانی سونی استدیو سازنده بازی یعنی Evolution را به طور کامل تعطیل کرد.

Last edited by a moderator:
البته اون fm5 زمان لانچتون كه محتوي بيشتري از gts داشت با gt6 تو يه سال عرضه شد ديگه مقايسه محتواشو به خودتون ميسپرم :D gts هم عنوان خوبي برا مقايسه كردن نيست يه بازي سرويس محوره كه بعد يه مدت راهشو پيدا كرد و كم كم تكميل شد :D علت تعداد كم ماشينام اينه كه مدل سازي ها و شبيه سازي فيزيك جوري صورت ميگيره ك تو نسل بعد هم قابل استفاده باشه و gt شماره دار نسل بعدي احتمالا يكي از پر محتوي ترين ريسينگاي نسل بعد باشه مث اجدادش! Gts احتمالا يه پروتوتايپ و شماتيك كلي از چيزيه كه قراره نسل بعد با محتوي بيشتر به دستمون برسه...
———————
تو اين كه اين نسل سوني از نظر ريسينگ فقير بوده شكي نيست ! نسل قبل سه تا موتور استورم تر و تميز و دو جي تي پر پَروپيمون داشتيم و اين نسل به زور دو عنوان نصفه و نيمه تو زمان لانچ !ولي خوبه خداييش اين يه سبك سوني جا رو باز كرد تا بعضي ها هرزگاهي از لونشون خارج شن :D

GT6 نسل قبلی که 2013 اومد سر جمع زیر 400 تا ماشین پرمیوم (نسل 7ی) داشت و FM4 که 2011 اومده بود 500 تا ماشین نسل هفتی داشت. :دی

این حرفهای جالب که نسل بعد استفاده میشه و... رو هم بیخیال، نسل پیش هم همین حرفها رو در مورد GT6 میزدید دیدیم چی شد :دی

(پست ویرایش شده)
من نسل قبل 360 هم داشتم دوست عزیز.....قصد من ترول فورزا نیست اتفاقا خیلیم بازی خوبیه همون خودم من وقتی سونی فنا متای 85ش ترول کردن اینجوری شدم:| به این دوست ما توجه نکن خودش این تاپیک واسه ترول زده منظور من این بود که بعضیا از جلوی gt رد هم نشدن و نمیدونن چقدر با فورزا فرق داره و میگن gts اشغاله gt بازییه که کلا هدفش شبیه سازیه مثل ac ولی فورزا کلا هدفش شبیه سازی نیست گرافیک و گیم پلیش از واقعیت به دوره در واقع از واقعیت هم بهتره و یه چیز بین شبیه ساز و ارکیده
...
خدارو شکر پی سی هم داری ، مایکروسافت هم سخاوتمند شده میتونی دمو فروتزا هارو بازی کنی ... تا لااقل به خودت ثابت بشه که بازی ریسینگ شبیه سازی که باید تو سال 2019 باشه چطوری هست ؟ نه اینکه یه بازی که برند و سیستم سلر هست رو با همون فرمول سال 98 یا 2006 عرضه کنی ... مگه همین کرک داون 3 چی تحفه ای بود ، رسما یه بازی در حد دوران پلی 2 ساختن ( صد شرف به همون دوران) ....
به نظرم یه دست فورتزا موتور اسپورت بزن ، بعد برو تنظیماتش بزار رو شبیه ساز ( البته خدا بیامرزه ترن 10 رو میتونی کاستومش هم بکنی ) ... اونوخت دیگه شبیه ساز تمام هست ... دوربین بازی هم برعکس جی تی رو مخ نیست...

خدارو شکر پی سی هم داری ، مایکروسافت هم سخاوتمند شده میتونی دمو فروتزا هارو بازی کنی ... تا لااقل به خودت ثابت بشه که بازی ریسینگ شبیه سازی که باید تو سال 2019 باشه چطوری هست ؟ نه اینکه یه بازی که برند و سیستم سلر هست رو با همون فرمول سال 98 یا 2006 عرضه کنی ... مگه همین کرک داون 3 چی تحفه ای بود ، رسما یه بازی در حد دوران پلی 2 ساختن ( صد شرف به همون دوران) ....
به نظرم یه دست فورتزا موتور اسپورت بزن ، بعد برو تنظیماتش بزار رو شبیه ساز ( البته خدا بیامرزه ترن 10 رو میتونی کاستومش هم بکنی ) ... اونوخت دیگه شبیه ساز تمام هست ... دوربین بازی هم برعکس جی تی رو مخ نیست...
رو pc یه بنده خدای دیگه رفتم(فرقی نداره pc من pc اون pc اونم pc من:D) اگه وضع گرونی درست شه خودم یه pc میبندم برنامه داشتم ولی خب گرونی کاری کرد که بازیم به زور بخریم:D نمیدونستم گزینه شبیه سازم داره ولی در هر صورت بنظرمن و با توجه به تجربم gt به عنوان یک شبیه ساز هیچ مشکلی نداره و از دیدگاه من شبیه ساز ترین شبیه سازه و واسه شبیه ساز بودتش تغییری نمیکنه و طرفدارای خودش داره من که طرفدارش نیستم ولی نیم ساعت دستم گرفتم gts و لذت بردم و دلمم نخواست که با فورزا مقایسش کنم حالا اگه فورزا هم شبیه سازه من بهش احترام میزارم و مشکلی ندارم اونجوری هم نیستم که دستم نباشه فن بازی دربیارم و xbox یا pc نخرم و با بازیاش حال نکنم هرچند این نسل با هیچ کدوم جز fh حال نکردم
کمبودهای gt بخاطر سیاست های احمقانه یامائوچی حالا نمیدونم یاکوزا یا هرچی ولی نه به نظر سونی اهمیتی میده نه به طرفدار و نه به منتقد تا گورش گم نکنه gt همین میمونه ((همینه که هست میخواید بخواید نمی خواهید هم به ....)) سخنی از کازونوری یامائوچی :D

• Like
Reactions: Tolkien
رو pc یه بنده خدای دیگه رفتم(فرقی نداره pc من pc اون pc اونم pc من:D) اگه وضع گرونی درست شه خودم یه pc میبندم برنامه داشتم ولی خب گرونی کاری کرد که بازیم به زور بخریم:D نمیدونستم گزینه شبیه سازم داره ولی در هر صورت بنظرمن و با توجه به تجربم gt به عنوان یک شبیه ساز هیچ مشکلی نداره و از دیدگاه من شبیه ساز ترین شبیه سازه و واسه شبیه ساز بودتش تغییری نمیکنه و طرفدارای خودش داره من که طرفدارش نیستم ولی نیم ساعت دستم گرفتم gts و لذت بردم و دلمم نخواست که با فورزا مقایسش کنم حالا اگه فورزا هم شبیه سازه من بهش احترام میزارم و مشکلی ندارم اونجوری هم نیستم که دستم نباشه فن بازی دربیارم و xbox یا pc نخرم و با بازیاش حال نکنم هرچند این نسل با هیچ کدوم جز fh حال نکردم
کمبودهای gt بخاطر سیاست های احمقانه یامائوچی حالا نمیدونم یاکوزا یا هرچی ولی نه به نظر سونی اهمیتی میده نه به طرفدار و نه به منتقد تا گورش گم نکنه gt همین میمونه ((همینه که هست میخواید بخواید نمی خواهید هم به ....)) سخنی از کازونوری یامائوچی :D
بحث بی پولی شد بگم منم FH 4 v رو دموش رو بازی کردم و اصلیش هنوز تو ویش لیستم باقی مونده :D:D:D
جی تی هم به هر حال جز قدیمی هاست یجورایی پدر شبیه ساز هاست...
به نظرم باید فرانچایز رو بدن دست یه استودیو اروپایی ... مثلا کد مسترز یا سایتلی ماد ...

• Like
Reactions: Big boss_returns
بحث بی پولی شد بگم منم FH 4 v رو دموش رو بازی کردم و اصلیش هنوز تو ویش لیستم باقی مونده :D:D:D
جی تی هم به هر حال جز قدیمی هاست یجورایی پدر شبیه ساز هاست...
به نظرم باید فرانچایز رو بدن دست یه استودیو اروپایی ... مثلا کد مسترز یا سایتلی ماد ...

حالا درسته پولیفونی چند سالی هست معلوم نیست داره چکار میکنه ولی GT ساختن کار هر استودیویی نیست، شوخیش هم خوب نیست اینی که میگی :دی

مشکل سری gt اینه که تو یه بخش های کم کاری میکنه و رسما این یاماءوچی گند زده به بازی با طرز فکرش
یاماءوچی تو گذشته سیر میکنه هنوز دوربین پشت ماشینو ثابت نگه میداره
و خیلی ملی گراست اکثرا هم رو ماشین های ژاپنی مانور میده بر خلاف فورزا و کارا رو اهسته پیش میبره
بیشتر سری gt شد یه امضا یعنی همه چی همون با یکم پیشرفت هیچ دگرگونی نداره
الان سونی به یه بازی در حد FH نیاز داره که هیچ شرکتی تو این زمینه نداره
قشنگ سونی میتونه با یه GT خیابونی خصوصا الانی که نه MIDNIGHT CLUB ی هست نه NFS درست درمون یاد یه عنوان انحصاری مثه FH بده
حتی میتونه از رو مدل سازی خودرو هاش بازی مثه THE GETAWAY که تیم SOHO LONDON ساخته بود رو دوباره بسازه

مشکل سری gt اینه که تو یه بخش های کم کاری میکنه و رسما این یاماءوچی گند زده به بازی با طرز فکرش
و خیلی ملی گراست اکثرا هم رو ماشین های ژاپنی مانور میده بر خلاف فورزا و کارا رو اهسته پیش میبره
قشنگ سونی میتونه با یه GT خیابونی خصوصا الانی که نه MIDNIGHT CLUB ی هست نه NFS درست درمون یاد یه عنوان انحصاری مثه FH بده
حتی میتونه از رو مدل سازی خودرو هاش بازی مثه THE GETAWAY که تیم SOHO LONDON ساخته بود رو دوباره بسازه

رقیب ساختند برای فورزا هوریزون حتی روی کاغد هم خیلی خیلی بعیده
پلی گراند شاید به اسم استدیو جدید بود ولی اعضای تشکیل دهنده اش از بهترین استدیوهای بریتاتیایی بودند. از کد مسترز بگیرید تا slightly mad و ...

یکجورایی این استدیو همون زمان شکل گیری منتخب اروپا بود و پشت بندش هم شاید بشه بگیم بهترین استدیو فنی امریکایی در زمینه ریسینگ قرار داشت. الان که وا ویلا

یامائوچی که کلا ر.ده باید گورش گم کنه ولی سونی اگه یچی مثل fh بسازه که ارزشی نداره انوقت میشه rip off فورزا.......سونی یوبی سافت که نیست
نمیدونم چه ربطی به the getaway داشت ولی امیدی به اون ها هم نداشته باشید اول اینکه سازنده هاش خیلی وقت پیش از استودیو لندن رفتن و تیم باندی ساختن که بعد l.a noir ورشکسته شده بعدشم سونی لطف کرده استودیو لندن به ساخت بازی vr محدود کرده چرا؟ چون استودیو لندن تا سال 2009 غولی به اسم eight days اماده نکرده بود و هنوز تو مرحله الفا بود......

یامائوچی که کلا ر.ده باید گورش گم کنه ولی سونی اگه یچی مثل fh بسازه که ارزشی نداره انوقت میشه rip off فورزا.......سونی یوبی سافت که نیست
نمیدونم چه ربطی به the getaway داشت ولی امیدی به اون ها هم نداشته باشید اول اینکه سازنده هاش خیلی وقت پیش از استودیو لندن رفتن و تیم باندی ساختن که بعد l.a noir ورشکسته شده بعدشم سونی لطف کرده استودیو لندن به ساخت بازی vr محدود کرده چرا؟ چون استودیو لندن تا سال 2009 غولی به اسم eight days اماده نکرده بود و هنوز تو مرحله الفا بود......
اتفاقا اشتباه سونی همین بد که تیم evolution رو بست
شما تریلر اولیه ms تو e3 2005 یادت بیاد
حالا به لطف سخت افزار ضعیف اون موقع نتونست کاری کنه اینجام گرفتار عرضه زودتر از موقع شد
من نمیگم عینه fh باشه میگم یه عنوان تو اون سبک کم داره
از اون ور هم میگم لگه همچین بازی ساخته شه تو مدل سازی میتونن توی عنوان getaway صرف جوی کنند (چون اگه یادت باشه the getaway یه بازی open world بود که تمامه ماشیناش لایسنس بود )
اون عنوان eight days هم که واقعا حیف بود
کلا عناوین سونی الان خیلی یکنواخت شده الان شما نگاه کن تو بازی های مثه last of us / uncharted / days gone کلا بعضی چیزا شبیه همه حالا شاید گیم پلیش فرق کنه
سونی بعضی بازیای خوبشو حذف کرده که رسما گند زده
نمیگم بازیاش بده
بازیاش خوبه ولی یه سری عناوینو و سبک ها رو فراموش کرده
مثه syphon flter / killzone / getawayو.............
الان سونی تو بخش ریسینگ کمبود داره
من به شخصه ps4 خریدم منتظر عناوین مورد انتظارم بودم ولی سونی یا عمل نکرد یا گند زد مثه GTS
کلا این نسل جز عنوانی مثه RDR2/GTAV/R6 هیچ بازی مورد انتظارم عرضه نشد البته منکرش نمیشم عناوین خوبی هم داشت مثه /U4/WITCHER /GOW و......... بازی کردیم و لذت بردیم ولی این نسل سونی زیاد خوب عمل نکرد
حسی هم که من به یامائوچی دارم مثه کریم بنزما تو رئاله انگار فیلمی چیزی داره از رئسای سونی:D

• Like
Reactions: alone ahmad
اتفاقا اشتباه سونی همین بد که تیم evolution رو بست
شما تریلر اولیه ms تو e3 2005 یادت بیاد
حالا به لطف سخت افزار ضعیف اون موقع نتونست کاری کنه اینجام گرفتار عرضه زودتر از موقع شد
من نمیگم عینه fh باشه میگم یه عنوان تو اون سبک کم داره
از اون ور هم میگم لگه همچین بازی ساخته شه تو مدل سازی میتونن توی عنوان getaway صرف جوی کنند (چون اگه یادت باشه the getaway یه بازی open world بود که تمامه ماشیناش لایسنس بود )
اون عنوان eight days هم که واقعا حیف بود
کلا عناوین سونی الان خیلی یکنواخت شده الان شما نگاه کن تو بازی های مثه last of us / uncharted / days gone کلا بعضی چیزا شبیه همه حالا شاید گیم پلیش فرق کنه
سونی بعضی بازیای خوبشو حذف کرده که رسما گند زده
نمیگم بازیاش بده
بازیاش خوبه ولی یه سری عناوینو و سبک ها رو فراموش کرده
مثه syphon flter / killzone / getawayو.............
الان سونی تو بخش ریسینگ کمبود داره
من به شخصه ps4 خریدم منتظر عناوین مورد انتظارم بودم ولی سونی یا عمل نکرد یا گند زد مثه GTS
کلا این نسل جز عنوانی مثه RDR2/GTAV/R6 هیچ بازی مورد انتظارم عرضه نشد البته منکرش نمیشم عناوین خوبی هم داشت مثه /U4/WITCHER /GOW و......... بازی کردیم و لذت بردیم ولی این نسل سونی زیاد خوب عمل نکرد
حسی هم که من به یامائوچی دارم مثه کریم بنزما تو رئاله انگار فیلمی چیزی داره از رئسای سونی:D
تریلر E3 ms pre render بود مثل kz2 ولی در کل بازی بدی نبود ولی خفنم نبود فقط تو سبک خودش بهترین بود
نه دیگه سونی فقط اول نسل تیم هاش با یه سری مشکل مواجه بودن مثل nd و تیم هنینگ با گندش سر u4 اگه گند نمیزد الان tlou2 امده بود و یا تیم شادوفال که گند زد به kz بقیش عالی عمل کرد سونی فقط اشتباهش سر همین استودیو dc و استودیو لندن تو نسل قبل بود و ازادی دادن الکی به احمقی مثل یامائوچی بود اگه توجه کنی kz یا یه fps خفن از گوریلا همین الان داره ساخته میشه چون طراح گیم پلی kz2 و r6 که مورد انتظارت بود برگشته به گوریلا یا bend بعد این همه سال برگشته و بازی بعدیش احتمالا سایفون فیلتره فقط the getaway که برنمیگرده متاسفانه.......

• Like
Reactions: VICE
حالا درسته پولیفونی چند سالی هست معلوم نیست داره چکار میکنه ولی GT ساختن کار هر استودیویی نیست، شوخیش هم خوب نیست اینی که میگی :D
اتفاقا به نظرم بهتره دست یه استودیو جدید بدن یکم خون تازه بده به این فرانچایز به یامائوچی باشه که همین GT رو حتی حاظر نیست دوربینشو تغییر بده ... کم که زمان ps 3 عذاب نکشدیم از این دوربین داغون بازی

اتفاقا به نظرم بهتره دست یه استودیو جدید بدن یکم خون تازه بده به این فرانچایز به یامائوچی باشه که همین GT رو حتی حاظر نیست دوربینشو تغییر بده ... کم که زمان ps 3 عذاب نکشدیم از این دوربین داغون بازی
مجبوره عوض کنه مجبور:D همین دیروز تو مصاحبه تایید کرد که gt بعدی سینگل داره اگه گاو نباشه بقیشیم ردیف میکنه البته من بشخصه با دوربین gt مشکلی ندارم ولی قدیمیه:D

تریلر E3 ms pre render بود مثل kz2 ولی در کل بازی بدی نبود ولی خفنم نبود فقط تو سبک خودش بهترین بود
نه دیگه سونی فقط اول نسل تیم هاش با یه سری مشکل مواجه بودن مثل nd و تیم هنینگ با گندش سر u4 اگه گند نمیزد الان tlou2 امده بود و یا تیم شادوفال که گند زد به kz بقیش عالی عمل کرد سونی فقط اشتباهش سر همین استودیو dc و استودیو لندن تو نسل قبل بود و ازادی دادن الکی به احمقی مثل یامائوچی بود اگه توجه کنی kz یا یه fps خفن از گوریلا همین الان داره ساخته میشه چون طراح گیم پلی kz2 و r6 که مورد انتظارت بود برگشته به گوریلا یا bend بعد این همه سال برگشته و بازی بعدیش احتمالا سایفون فیلتره فقط the getaway که برنمیگرده متاسفانه.......
میدونم ms رندر بود میگم تریلر اولیه ش یاد بیاد
همین dc میتونست عرضه نکنن یه motorm storm دیگه بدن که با گرافیک dc و حالت نمای کاکپیت داشته باشه که قطعا چیزی از رندر 2005 کم نداشت قطعا
همون kz شاید مثه تریلر 2005 ش نبود ولی با این حال تونست خودشو نزدیک کنه (البته خیلی زمان برد) ولی این نسل گند زد
الان من نفهمیدم طاح گیم پلی r6 با kz یکیه؟
والا ما هرچی بازی نوستالژی دوست داشتیم از بین رفت
گفتیم شاید یه dino crisis بده کپکام که نداد
kz درست درمون ندادن
سایفون ندادن
the getaway میتونن بدن یه استدیو بسازه چون پر خرجه نمیدن
true crime هم اکتیویژن لایسنس عنوانشو فروخت شد sleeping dogs البته مثه اینکه اسمی برند true crime رو داره
gt گند زد
midnight club نمیده راکستار بس که سرش شلوغه
اون از bf که گیر داده به جنگ جهانی دوم اسلحه هاش هم شبیه استاروارزه یه سال در میون استار وارز bf جنگ جهانی
fifa هم گند زده pes هم که تعطیل
یا بازیهای مثه burnout/ black و..... هیچی
کلا برای منه نسل قدیم این نسل هیچی نداشت
از گیم هم زده شدیم

میدونم ms رندر بود میگم تریلر اولیه ش یاد بیاد
همین dc میتونست عرضه نکنن یه motorm storm دیگه بدن که با گرافیک dc و حالت نمای کاکپیت داشته باشه که قطعا چیزی از رندر 2005 کم نداشت قطعا
همون kz شاید مثه تریلر 2005 ش نبود ولی با این حال تونست خودشو نزدیک کنه (البته خیلی زمان برد) ولی این نسل گند زد
الان من نفهمیدم طاح گیم پلی r6 با kz یکیه؟
والا ما هرچی بازی نوستالژی دوست داشتیم از بین رفت
گفتیم شاید یه dino crisis بده کپکام که نداد
kz درست درمون ندادن
سایفون ندادن
the getaway میتونن بدن یه استدیو بسازه چون پر خرجه نمیدن
true crime هم اکتیویژن لایسنس عنوانشو فروخت شد sleeping dogs البته مثه اینکه اسمی برند true crime رو داره
gt گند زد
midnight club نمیده راکستار بس که سرش شلوغه
اون از bf که گیر داده به جنگ جهانی دوم اسلحه هاش هم شبیه استاروارزه یه سال در میون استار وارز bf جنگ جهانی
fifa هم گند زده pes هم که تعطیل
یا بازیهای مثه burnout/ black و..... هیچی
کلا برای منه نسل قدیم این نسل هیچی نداشت
از گیم هم زده شدیم
میفهمم چی میگی منم خودم منتظر اینا بودم وتک تکش میتونم توضیح بدم که چرا نیستن:D
kz این نسل اصلا ساخت تیم اصلی نبود یه اسپین اف چرت ساخت تیم شادو فال بود که بعد عرضه سونی درش تخته کرد
طراح گیم پلی kz2 که عامل شاهکار شدن این بازی بود بعد kz2 رفت یوبی سافت(اگه یادت باشه kz3 گیم پلیش چرت بود) که رو چیزایی مثل wd2 و مهم تر از همه r6 سیج کار کرد الان بازی همینیم که هست بخاطر این بنده خدا که الان برگشته گوریلا و با تیم دوم داره یه fps میسازه به احتمال زیاد:D
dc هم کپکام میده یه روزی:D
سایفون که گفتم اسمش قبل psx 2017 ثبت شد توسط سونی bend همین الان داره بازی بعدیش میسازه و بعید نیست که سایفون باشه..............
the getaway فراموش کن سونی تا چند سال شیلنگ گرفته رو استودیو لندن همونطور که 10 سال bend ترکونده بود خیالت راحت
بقیه رو نظری ندارم ولی نسل بعد نسل خیلی بهتریه............

• Like
Reactions: VICE

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or