Matin Cena
کاربر سایت
پستو یه بار دیگه بخون ببین من چی گفتممن نمیدونم تا کی میخوایم بی اطلاع بمونیم تا عصر ارتباطات !!! آقا پینگ علاوه بر سرعت ، با مسافت نسبت مستقیم داره ؛ شما سرعتت 128Kb باشه ، 10Mb هم باشه وقتی از یه isp داری نت میگیری پینگت یکیه. بُعد مسافت ، همون مسیری که پکیج طی میکه تا به سرور برسه و برگرده بستگی به مسافت طی شده هم داره. درکل بجثی نیست. شما میتونی تصور کنی پینگ 8 واقعیه![]()
بخونش ....خب شما که تعریف قشنگی از تایم پینگ داری کاملش کن حرف منو
پینگ مقدار سرعت رفتو برگشت اطلاعات در واحد میلی ثانیه است که با فاصله نسبت مسقیم داره
گفتم که تقصیری نداریم از بسکه با نت ذغالی دیدیم فکر میکنید همچین پینگی وجود نداره.مرد مومن نت 1 گیگابایتی تو کره افتتاح شد رفت منو شما داریم سر 1 مگو 2 مگ بحث میکنیم
با سرچ بسیار بسیار راحت تو Wikipedia هم این به دست میاد round-trip time for messages sent from the originating host to a destination computer.خب شما که تعریف قشنگی از تایم پینگ داری کاملش کن حرف منو
پینگ مقدار سرعت رفتو برگشت اطلاعات در واحد میلی ثانیه است که با فاصله نسبت مسقیم داره
گفتم که تقصیری نداریم از بسکه با نت ذغالی دیدیم فکر میکنید همچین پینگی وجود نداره.مرد مومن نت 1 گیگابایتی تو کره افتتاح شد رفت منو شما داریم سر 1 مگو 2 مگ بحث میکنیم
سرعت رفتو برگشت اطلاعات با سرعت دانلود انجام نمیشه..منظور از اون سرعت سرعت رفتو برگشت اون داده در واحد میلی ثانیه است.من نمیدونم تا کی میخوایم بی اطلاع بمونیم تا عصر ارتباطات !!! آقا پینگ علاوه بر سرعت ، با مسافت نسبت مستقیم داره ؛ شما سرعتت 128Kb باشه ، 10Mb هم باشه وقتی از یه isp داری نت میگیری پینگت یکیه. بُعد مسافت ، همون مسیری که پکیج طی میکه تا به سرور برسه و برگرده بستگی به مسافت طی شده هم داره. درکل بجثی نیست. شما میتونی تصور کنی پینگ 8 واقعیه![]()
با سرچ بسیار بسیار راحت تو Wikipedia هم این به دست میاد round-trip time for messages sent from the originating host to a destination computer.
هزار بار دیگه هم بگن پینگ ربطی 1MB یا 23423184MB بودن اینترنت نداره گوش نمی کنید.
به طرز بسیار ساده میشه گفت فاصله زمانی رفت و برگشت یک بسته داده ای به مقصد سرور در مکانی دیگر به غیر از مکان IP خود رو پینگ می گویند که همه اینا به شرطی هست که شما جزو Header IP ها نباشید. و اگه با فرمول پیش پا افتاده پینگ که میشه Process in time / Process time out *100 + Collage time هم حساب کنید (این فرمول العان اعتبار نداره و دقیق نیست و یه چیز حدودی تحویل میده.) با این فرمول هم که حساب کنید غیره ممکن هست تکرار میکنم غیر ممکن هست پینگ هر جایی با فاصله 3000Mi خودش زیر 40 بیاد.
از همون گیگابایت گفتنتون کاملا مشخصه که اطلاعاتت از بیخ و بن غلطه لطفا هزینه واسه مردم نبرید
از همون گیگابایت گفتنتون کاملا مشخصه که اطلاعاتت از بیخ و بن غلطه لطفا هزینه واسه مردم نبرید

فرقه بین گیگابیت و گیگابایت رو فهمیدی بیا خودم واست جایزه دارم ... بنده رشتم اینه از خودم حرف نمیزنم ما که کلا رفتیم گفتم که خوش باشیدشما خواهشا نمیدونید تهمت نزنید...
همچین چیزی هست![]()
پس با این حساب هایی شما دارین میگین اصلا ربطی به ISP نداره![]()
برید .... منو از اینترنت میترسونین ؟؟؟؟؟
اصلا تا حالا همچین نتی داشتین ؟؟؟
Speedtest.net by Ookla - My Results

به نتم امیدوار شدم
مرسی![]()