سرعت لازم برای بازی آنلاین در PS4

• Thread starter Thread starter bewin
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من نمیدونم تا کی میخوایم بی اطلاع بمونیم تا عصر ارتباطات !!! آقا پینگ علاوه بر سرعت ، با مسافت نسبت مستقیم داره ؛ شما سرعتت 128Kb باشه ، 10Mb هم باشه وقتی از یه isp داری نت میگیری پینگت یکیه. بُعد مسافت ، همون مسیری که پکیج طی میکه تا به سرور برسه و برگرده بستگی به مسافت طی شده هم داره. درکل بجثی نیست. شما میتونی تصور کنی پینگ 8 واقعیه:)
پستو یه بار دیگه بخون ببین من چی گفتم
خب رفیق منم که گفتم(پستهای قبلی منو ببین )به دوستان هم گفتم سرعت دانلود با پینگ زمین تا آسمون فرق داره
در ضمن این پینگ من نیست پینگ من چیند صفحه قبل هم گذاشتم 108 ،تا لندن(1 مگ مخابرات نامحدود)
- - -ویرایش - - -

خب شما که تعریف قشنگی از تایم پینگ داری کاملش کن حرف منو
پینگ مقدار سرعت رفتو برگشت اطلاعات در واحد میلی ثانیه است که با فاصله نسبت مسقیم داره
گفتم که تقصیری نداریم از بسکه با نت ذغالی دیدیم فکر میکنید همچین پینگی وجود نداره.مرد مومن نت 1 گیگابایتی تو کره افتتاح شد رفت منو شما داریم سر 1 مگو 2 مگ بحث میکنیم
بخونش ....

خب شما که تعریف قشنگی از تایم پینگ داری کاملش کن حرف منو
پینگ مقدار سرعت رفتو برگشت اطلاعات در واحد میلی ثانیه است که با فاصله نسبت مسقیم داره
گفتم که تقصیری نداریم از بسکه با نت ذغالی دیدیم فکر میکنید همچین پینگی وجود نداره.مرد مومن نت 1 گیگابایتی تو کره افتتاح شد رفت منو شما داریم سر 1 مگو 2 مگ بحث میکنیم
با سرچ بسیار بسیار راحت تو Wikipedia هم این به دست میاد round-trip time for messages sent from the originating host to a destination computer.
هزار بار دیگه هم بگن پینگ ربطی 1MB یا 23423184MB بودن اینترنت نداره گوش نمی کنید.

به طرز بسیار ساده میشه گفت فاصله زمانی رفت و برگشت یک بسته داده ای به مقصد سرور در مکانی دیگر به غیر از مکان IP خود رو پینگ می گویند که همه اینا به شرطی هست که شما جزو Header IP ها نباشید. و اگه با فرمول پیش پا افتاده پینگ که میشه Process in time / Process time out *100 + Collage time هم حساب کنید (این فرمول العان اعتبار نداره و دقیق نیست و یه چیز حدودی تحویل میده.) با این فرمول هم که حساب کنید غیره ممکن هست تکرار میکنم غیر ممکن هست پینگ هر جایی با فاصله 3000Mi خودش زیر 40 بیاد.

من نمیدونم تا کی میخوایم بی اطلاع بمونیم تا عصر ارتباطات !!! آقا پینگ علاوه بر سرعت ، با مسافت نسبت مستقیم داره ؛ شما سرعتت 128Kb باشه ، 10Mb هم باشه وقتی از یه isp داری نت میگیری پینگت یکیه. بُعد مسافت ، همون مسیری که پکیج طی میکه تا به سرور برسه و برگرده بستگی به مسافت طی شده هم داره. درکل بجثی نیست. شما میتونی تصور کنی پینگ 8 واقعیه:)
سرعت رفتو برگشت اطلاعات با سرعت دانلود انجام نمیشه..منظور از اون سرعت سرعت رفتو برگشت اون داده در واحد میلی ثانیه است.

- - -ویرایش - - -

با سرچ بسیار بسیار راحت تو Wikipedia هم این به دست میاد round-trip time for messages sent from the originating host to a destination computer.
هزار بار دیگه هم بگن پینگ ربطی 1MB یا 23423184MB بودن اینترنت نداره گوش نمی کنید.

به طرز بسیار ساده میشه گفت فاصله زمانی رفت و برگشت یک بسته داده ای به مقصد سرور در مکانی دیگر به غیر از مکان IP خود رو پینگ می گویند که همه اینا به شرطی هست که شما جزو Header IP ها نباشید. و اگه با فرمول پیش پا افتاده پینگ که میشه Process in time / Process time out *100 + Collage time هم حساب کنید (این فرمول العان اعتبار نداره و دقیق نیست و یه چیز حدودی تحویل میده.) با این فرمول هم که حساب کنید غیره ممکن هست تکرار میکنم غیر ممکن هست پینگ هر جایی با فاصله 3000Mi خودش زیر 40 بیاد.

رفیق شما برو پستهای قبلی منو بخون .من کی گفتم اگه سرعت بالاتر بگیری پینگت بهتر مییشه.اگه تو پستهای من شما یا هر فرد دیگه ای دید که من همچین حرفی زدم همین الان از این سایت خداحافظی میکنم

از همون گیگابایت گفتنتون کاملا مشخصه که اطلاعاتت از بیخ و بن غلطه لطفا هزینه واسه مردم نبرید

ترو خدا اینو ببین میگه خرج تراشی نکن واسه ملت .من خودم رویه خرجو مرج خیلی حساسم. با همین 1 مگ مخابرات هم کار دانلودم راه میوفته هم پینگ 108 تایم جوابگو آنلاین هستش.

شما خواهشا نمیدونید تهمت نزنید...
همچین چیزی هست:|
فرقه بین گیگابیت و گیگابایت رو فهمیدی بیا خودم واست جایزه دارم ... بنده رشتم اینه از خودم حرف نمیزنم ما که کلا رفتیم گفتم که خوش باشید

Last edited by a moderator:
پس با این حساب هایی شما دارین میگین اصلا ربطی به ISP نداره :|

ببینید کلا کیفیت و بهبودی پینگ اصلا کاری به سرعت دانلود نداره.یه isp برای سرعت های پاینش از پورت های معمولی استفاده میکنه ولی وقتی سرعت میره بالا مثلا 2 مگ ، قضیه فرق میکنه چون رفتو بگش اطلعات با فیبر نوری انجام میشه(البته اگه سیم کشی خونه شما هم فیبر نوری باشه(که باید باشه))الان میان میگن گفتی سرعت بالا یعنی پینگ بالا نه اینجوری نیست .
بازم میگم نت مثلا 128 نیازی به فیبر نوری نداره (چون از پورت کعمولی استفاده میشه تمام isp ها همینجوریه)ولی برای نت 1 یا 2 مگ به بالا باید اطلاعات از یه پورت قوی تری تبادل بشه پس پینگت بهبود پیدا میکنه

این دوستایی که سر پینگ تایم لندن بحث میکنن :

با فرض اینکه همه تون تا حدودی با مفهوم پینگ اشنا باشین ، فرض کنین بدون هیچ هاپ و روتر واسطه ای ، صرفا یه پاکت بخواد از تهران تا لندن مخابره بشه ، در شرایط ایده آل فرض کنین با سرعت نور داره این فاصله ی 4409 متری تهران لندن رو طی میکنه . پس : ( مینیموم پینگ = 2*4409 / c ) که میشه 29.41 میلی ثانیه. پینگ زیر این اندازه گرفتین ، ( هرگونه پینگ پایین تر قوانین نسبیت خاص رو نقض میکنه :دی )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or