سرعت لازم برای بازی آنلاین در PS4

• Thread starter Thread starter bewin
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یادم رفت بپرسم پینگ تو چه محدوده ای باشه نرماله؟از چه محدوده ای پایینتر بده؟

واسه ما ایرانیا پینگ خوب بین 100 تا 150 است(تا لندن)(زیر این باشه که خیلی عالی تر میشه)که میشه بدون لگ بازی کرد.بالایه 150 معمولا در مواقعی از بازی (البته بستگی به بازی هم داره)لگ میزنه.بالایه 200 همو که اذیتت میکنه.البته الان اکثر بازی ها سرور خصوصی دارن که خیلی خوب جواب میده مثلا من با پینگ 108م (تا لندن )تویه mw3 اکثر مواقع 2 آنتنه بودم و بازی 2 ثانیه تاخیر داشت)ولی الان تویه گوست بدون هیچ لگی میشه باهاش بازی کرد.

واسه ما ایرانیا پینگ خوب بین 100 تا 150 است(تا لندن)(زیر این باشه که خیلی عالی تر میشه)که میشه بدون لگ بازی کرد.بالایه 150 معمولا در مواقعی از بازی (البته بستگی به بازی هم داره)لگ میزنه.بالایه 200 همو که اذیتت میکنه.البته الان اکثر بازی ها سرور خصوصی دارن که خیلی خوب جواب میده مثلا من با پینگ 108م (تا لندن )تویه mw3 اکثر مواقع 2 آنتنه بودم و بازی 2 ثانیه تاخیر داشت)ولی الان تویه گوست بدون هیچ لگی میشه باهاش بازی کرد.
با پینگ 108ms اگه واقعاً همچین پینگی داشتی زمان MW3 باید پینگ بارت سبز با 3خط ثابت میبود با تأخیر کمتر از نیم ثانیه. با پینگ 230ms هم 2 ثانیه تأخیر زیاده!!! بعدشم لگ داشتن ربطی به پینگ نداره ، پینگ بالا Latency یا Delay بوجود میاره. لگ یعنی اینکه پکیجی که شما میفرستی به سرور در هنگام ارسال یا دریافت از سرور Timed Out شده.

منم نگفتم اندی با سیتم کار کردن 1 درصد بر علمت اضافه میکنه به چیزی که علاقه داشته باشی دوستان و رفقایی در اون زمینه در کنارت قرار میگرن که میتونن بهت اطلعاتش رو منتقل کنن.و خدا روشکر از کارشناسی تا دکترای کامپیوترش با هام تبادل اطلاعات داشتن.
( گیگابیت و گیگابایت مهم تره)
منظورم از اون خط قرمز اینه که رفیق شما که اینقدر اطلاعات خوبی داری چرا همون اول نگفتی دوستن من پینگی ماهواره ای بین این تا اینه .ولی در میای میگی (قصد ندارم بزم تو ذوقت (اشتب نوشتم)ولی پتیاک پینگش نابوده با هر جا بجز ایران به مدرکت هم کار ندارم :biggrin1: ولی دانلودش عالیه این تستت هم باگه پینگ ۸ با لندن از ایران امکان پذیر نیست به هیچ وجه)خب به نظرت الان شروع بحث شما خیلی منطقیو درسته من باید اشتباهم رو قبول کنم یا شما آخه باگم شد منطق؟؟(چیت زده یعنی چی چیت زده؟؟)
- - -ویرایش - - -

به جان خودم ........
ولی گذاشته شده این (با گوشی گرفته ).خدایش من رفتم تویه چت روم ps3 با موو اومد آنلاین تصویری بهم نشون داد با گوشی همون جا گرفت شد 8 خیلی شیکو مجلسی:d.ولی منم بهش گفتم با pc بگیر 100 درصد عوض میشه.که خودش گفت گرفتم شده 146 این حدودا
آخه من نمیدونم یه فرد واسه چی باید دروغ بگه یا بقول اون یک دوستمون دستکاری شده باشه.بابا تست گرفته گذاشته تویه تاپیک همه نفری ریختن سرش آی فلان این چیه از کجا این غیر ممکنه.عوضش چهار تا بحث علمی در موردش نشد که حداقل بیان بررسی کنن آقا علت چیه.
کی گفت چیت ؟؟ شما فرقه چیت و باگ رو تشخیص نمیدی مشکل من نیست ... این چیت و تقلب این حرفا چیزی هست که از دهن بچه ۱۰ ساله بیرون میاد ... من اشتباهی نکردم که قبول کنم شما ۲ روزه که هرچی .... شدی بازم میخوای به یه بهونه ماست مالی کنی بسه عزیز من تا یه هفته هم اینجا میتونم بشینم به شما جواب بدم ..راستی گلیچ ریز و درشت تو هر برنامه ای هست
شما از اول نباید خودتو مینداختی وسط .. چون من با شما کاری نداشتم کلا

آخرین ویرایش:
کی گفت چیت ؟؟ شما فرقه چیت و باگ رو تشخیص نمیدی مشکل من نیست ... این چیت و تقلب این حرفا چیزی هست که از دهن بچه ۱۰ ساله بیرون میاد ... من اشتباهی نکردم که قبول کنم شما ۲ روزه که هرچی .... شدی بازم میخوای به یه بهونه ماست مالی کنی بسه عزیز من تا یه هفته هم اینجا میتونم بشینم به شما جواب بدم ..راستی گلیچ ریز و درشت تو هر برنامه ای هست
شما از اول نباید خودتو مینداختی وسط .. چون من با شما کاری نداشتم کلا

شما تو خودت باش
وقتی لحن صحبت کردنت رو اصلاح کردی بیا با هم گفتمان کنیم
- - -ویرایش - - -

با پینگ 108ms اگه واقعاً همچین پینگی داشتی زمان MW3 باید پینگ بارت سبز با 3خط ثابت میبود با تأخیر کمتر از نیم ثانیه. با پینگ 230ms هم 2 ثانیه تأخیر زیاده!!! بعدشم لگ داشتن ربطی به پینگ نداره ، پینگ بالا Latency یا Delay بوجود میاره. لگ یعنی اینکه پکیجی که شما میفرستی به سرور در هنگام ارسال یا دریافت از سرور Timed Out شده.

منظورم از لگ همون تاخیر یا دیلی هستش که در موقع اجرای دستور (تویه بازی)به وجود میاد .مثلا تیر رو وقتی میزنی 2 یا چند ثانیه بعد اعمال میشه.یا وقتی ریپلیه کشتن خودم رو میدیدم ،میدیدم اون طرف 2 یا چند ثانیه منو زودتر دیده

باید چی کار کرد تا پینگ بیاد پایین هیچ کاری جز تعویض اینترنت هست؟سرعت دانلود یعنی چه؟من سرعت دانلود رو خوبه حدودا 5 میزنه ولی پینگ بده!!!!!!!

باید چی کار کرد تا پینگ بیاد پایین هیچ کاری جز تعویض اینترنت هست؟سرعت دانلود یعنی چه؟من سرعت دانلود رو خوبه حدودا 5 میزنه ولی پینگ بده!!!!!!!

رفیق پینگت به خیلی موارد بستگی داره.
استفاده از کابل لن به جای وایرلس،تا حد امکان کایل لن و سیم اتصال به تلفن کوتاه باشه.از اسپلیتر استفاده کن(البته جهت گرفتن نویز خط).
تظیمات مودمت رو مستقیما به کاستوم لن کنسولت بده.تویه مرورگر تایپ کن 192.168.1.1بعد یوزرو پسورد رو admin وارد کن(این پینجره تنظیمات مودم شماست)بعد تویش dns سکندری و پریمایری رو نوشته اونا رو بردار تویه کاستوم لن کنسولت وارد کن mtu اشتراکت هم تویه این تنظیمات هست اونم وارد میکنی(البته جلوتر)اینا مواردی که تاثیر داره.(این موارد رو تست کردم)
یه مورد دیگه اینکه داغ کردن مودم یکی از عوامل تاثیر گذار تویه سرعت مودمه(من خودم از یه فن خنک کننده برای مودم استفاده میکنم).
معمولا ری استارت کردن مودم یا روتر (خاموش روشن کردنش هم همین طور)تویه پینگ
(البته کم) و همچنین جوین شدن به دوستان در بازی تاثیر زیادی داره.

آخرین ویرایش:
result/3216122147]
3216122147.png
[/URL]
منچستر

3216951995.png
3216970817.png

دوستان نتم چطوره ؟ میتونم انلاین بازی کنم ؟!
(512 مخابرات)
خیلی بالاست اذیتت میکنه با این مشکل داری
مخابرات اصفهان هم، هم این جوریه .مخابرات گرگان هم پس جالب نیست.

- - -ویرایش - - -

مخابرات دیگه تو عکس دقت کنید!
اینفورمیشن تکنولوژی میشه مخابرات؟؟
آره درسته
منم مخابراتم ولی برای من میزنه : ایران کامنیکیشن

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or