سرعت لازم برای بازی آنلاین در PS4

• Thread starter Thread starter bewin
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
پس با این حساب همین مخابراتمون رو ارتقا بدیم 512 میتونیم بدون لگ بازی کنیم ؟

- - -ویرایش - - -

ما دوباره تست گرفتیم پینگمون این شد :|
3209691229.png

اینم برای بازی های سنگین مثل بتل و کال اف کمه ؟
با این یه لگو داری (اذیتت میکنه)
من 1 مگ مخابرات رو پیشنهاد میکنم
زنده باد مخابرات:d

مارو جا نوب یوزر گرفتی حاجی لینکت هم اشتب هست :دی کلا این که پینگ ۸ با لندن اصلا امکان پذیر نیست مثل این میمونه که بگی من میخوام تو یه ساعت با هواپیما مسافری برم لندن نمیشه که تکنولوژی هنوز به اون حد نرسیده
خوب الانرچه سودي به من ميرسه كه من بگم پينگم٨ هست، پينگ من ٨٠٠ هيت خوبه؟. بابا انقدر بچه بازي درنيارين اومديم اينجا بهم كمك كنيم تا بتونيم بدون لگ بازي كنيم ....
b030e74eee8b38b51.jpg

فيلم بگيرم از پينگ گرفتم توشم داد بزنم mh_msv تا مطمعن شي؟

بابا جان میگم من هم از مخابرات گرفتم ایشون هم از مخابرات . من سرعتم 256 هست و باید حداقل یه ذره پینگش از 128 بیش تر باشه :| نمیدونم چرا اینجوریه .

خوب منم میگم که سرعت 128 با 256 فقط سرعت دانلودش فرق میکنه ولی از لحاظ پینگ تاثیری نداره

حساب کن این بابا ، با این پینگش میاد با ما مولتی مزنه بعد پیش خودش فکر میکنه بازیش خیلی خوبه
دقیقا مشکلی که من تو بازی کیلزون ویتا داشتم...میگفتن خاک بر سرت با این بازیت... گفتم بابا...من تا شلیک میکنم یارو 100 متر میره جلو!!!!

MY PSN ID: Sajjad_Imanian01

مارو جا نوب یوزر گرفتی حاجی لینکت هم اشتب هست :دی کلا این که پینگ ۸ با لندن اصلا امکان پذیر نیست مثل این میمونه که بگی من میخوام تو یه ساعت با هواپیما مسافری برم لندن نمیشه که تکنولوژی هنوز به اون حد نرسیده

رفیق شما به چی گیر دادی بابا تستش رو ذاشته دیگه چه جوری باید به شما ثابت بشه که پینگشا لندن 8.
البته فکر کنم تقصیری نداریم چون از بس نت ذغالی دیدیم وقتی به این نتا میخوریم فکر میکنیم اصلا وجود نداره

بچه ها چرا اینجوریه ؟ :| من 256 مخابرات دارم پینگم اونه . ایشون 128 مخابرات دارن پینگشون اینه :| به نظرتون زنگ بزنم بپرسم ؟

به نظر من مخابرات شانسیه، البته به شلوغی منطقه هم بستگی داره
من خودم 2 سال مخابرات داشتم روزی 2 بار بهشون زنگ میزدم و گله و شکایت اما فایده نداشت تا بلاخره دادم خطمو جمع کردن و از پارس آنلاین گرفتم.

خوب الانرچه سودي به من ميرسه كه من بگم پينگم٨ هست، پينگ من ٨٠٠ هيت خوبه؟. بابا انقدر بچه بازي درنيارين اومديم اينجا بهم كمك كنيم تا بتونيم بدون لگ بازي كنيم ....
b030e74eee8b38b51.jpg

فيلم بگيرم از پينگ گرفتم توشم داد بزنم mh_msv تا مطمعن شي؟

اذیتش نکنید...بیکارید ها...برین سر درستون...ولی وجدانی تیکه آخر رو باهات حال کردم...

MY PSN ID: Sajjad_Imanian01

حساب کن این بابا ، با این پینگش میاد با ما مولتی مزنه بعد پیش خودش فکر میکنه بازیش خیلی خوبه

- - -ویرایش - - -

دوست من
پینگ اصلا ربطی به سرعت دانلود نداره.

- - -ویرایش - - -

اگه فتوشاپ باشه که خودم سریع میفهمم چون تویه این مورد تخصص دارم
احسان خاطرات تلخ يونيورسيتي تكرار شه؟:d بريم ١vs1. لاندرو هم داور

یعنی 1مگ مخابرات بگیرم حله ؟ میگم 512 بد نیست واسه مخابرات ؟ ؟ ؟
من خودم کرجم
چندتا از رفقام در تهران همین 1 مگ رو دارن خیلی هم راضین البته واسه ps3 اگه واسه ps4 میخواین بازی کنید پیشنهاد میکنم نت محمد رو بگیرین
آنلی آتیاک:d

- - -ویرایش - - -

خوبه یه پینگ خوب برای ps3 ولی واسه 4 اونم واسه بتل شاید اذیت شی.واسه فیفا و کال آف مشکل نداری

رفیق شما به چی گیر دادی بابا تستش رو ذاشته دیگه چه جوری باید به شما ثابت بشه که پینگشا لندن 8.
البته فکر کنم تقصیری نداریم چون از بس نت ذغالی دیدیم وقتی به این نتا میخوریم فکر میکنیم اصلا وجود نداره
خوش باشید کلا ... ولی بعدا تو این فروم چند نفر رفتن گرفتن بعد گفتن این که وعضش خرابه اونوقت نگید که نگفتم .. مگر نه برا من مهم نیست ایشون پینگش بالا باشه یا پایین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or