NoctisSasuke
کاربر سایت
من دیدم دوستان خیلی گلایه دارن
اما اگه اینو ببینین نظرتون عوض میشه
اینم از شاتل 8 مگ:
![]()
من 8 مگ Hiweb دارم و دقیقا مشخصاتش همینه
من دیدم دوستان خیلی گلایه دارن
اما اگه اینو ببینین نظرتون عوض میشه
اینم از شاتل 8 مگ:
![]()
احسان حدود ٧سال هست كه داره سرويس ميده! پسر عموم از ٣ سال پيش از اين شركت ميگيره و سرعت سه سال پيشش در مقابله الان عددي نيست!! من خودمم تو اين مدت متوجه شدم روز به روز داره بهتر ميشه، پشتيباتيه قوي هم داره اين پينگم فقط تو امروز اينجوري نبوده من حدود ٢ماه هست هر چند روز يكبار تست ميگيرم و تو همه وقت شرايطش عالي بوده(مدرك هم دارم):d
البته تا اونجايي كه من ميدونم سرويس خوبه بتياك تو مناطقه سمته مركز به بالاي شهر اينجوري هست،تهران رسانه از پتياك هم بهتره!
اريان )اندفعه درست گفتم :d). نته ٨مگ خيلي بيشتر از بايد باشه!!! خيليييييي
- - -ویرایش - - -
اوفف :d تازه نميدونم شيوم چيه :d.
IYKWIM
- - -ویرایش - - -
Yes:d
من 8 مگ Hiweb دارم و دقیقا مشخصاتش همینه
باور کن حرفمو باور کن:dولی من فک نکنم شاتل یه همچین پینگی داشته باشه ها![]()
خوب حتماً speed test الكي ميگه ديگهقصد ندارم بزم تو ذوقت (اشتب نوشتم)ولی پتیاک پینگش نابوده با هر جا بجز ایران به مدرکت هم کار ندارمولی دانلودش عالیه این تستت هم باگه پینگ ۸ با لندن از ایران امکان پذیر نیست به هیچ وجه
حرف شما کاملا درسته ولی دوست من وقتی تویه یه سرور اطلعات رفتو برگشتی بین 64 نفر باید تبادل بشه.واین یه پینگ خوب رو میطلبه.الان تویه بازی ها کمترین نت رو فیفا میطلبه چون اطلعات بین دو نفره(ولی حجم بالایی داره).تویه تلو 8 نفره،تویه کال آف 12 نفر و کال آف ps4 که 24 نفره و بتل که دیگه 64.کلا هر چی تعداد نفرات میره بالا باید پینگ بهتری رو داشته باشی تا بتونی باهاشون بازی کنی.سلام این قضیه 64 نفر که خیلی بچه ها میگن به نظرم تا حدودی اشتباه هست , توی COD که 90 درصد بچه ها از جمله خودم 4 سال پیش بازی میکردیم لگ داشتنمون به یکی از بچه ها بستگی داشت چون اون هاست میشد و عملا بقیه واسه بازی به اون وصل میشدن , وقتی 12 نفر بودیم مشکلی نبود اما وقتی میشدیم 18 یا بیشتر (توی پارتی تعداد فک کنم خیلی میشد بزاری ) هاست بنده خدا کم میاورد و بازی لگ داشت اما اینجا توی bf هاست خود ea هست و توانایی بالای سرور , پس شما اگه پینگت با اون سرور خوب باشه فک نکنم دیگه مشکلی بیاد چون بازیکنا به هم ربط ندارن در واقع به سرور ربط داره که در حال حاضر ea هست این نظر منه
اینم ماله من . سرعتمم 128
![]()
نه اشتباه حدس زدي LA امb-):dمن که تا حالا اینطورشو ندیده بودم :d
اما من الان با خوده سرور تهران هم میگیرم پینگم اینقدر نیست !!
نکنه لندنی به ما لو نمیدی ! :d
مارو جا نوب یوزر گرفتی حاجی لینکت هم اشتب هستخوب حتماً speed test الكي ميگه ديگهبه اين هم بايد توجه كرد كه فاصله ي انتن وايرلس من تا دكل پتياك. زيره ٥٠٠ متره!!
اين هم يه عكس از تستايي كه امروز گرفتم همش با سروره لندنه
s6.uplod.ir:182/d/2k2xsuom4hvhuf6tykpnj5rpumaasb25d7waojktuvvp6tqx4lpnca64/image.jpg
راست يا دروغ ،فعلاً جايي كه همه ازش تست ميگيرن اينو نشون ميده يا من فوتوشاپم خيلي خوبه كه كسي شك نكرده![]()
قصد ندارم بزم تو ذوقت (اشتب نوشتم)ولی پتیاک پینگش نابوده با هر جا بجز ایران به مدرکت هم کار ندارمولی دانلودش عالیه این تستت هم باگه پینگ ۸ با لندن از ایران امکان پذیر نیست به هیچ وجه
ولی من فک نکنم شاتل یه همچین پینگی داشته باشه ها![]()
اینم ماله من . نامحدود 128
![]()
من که تا حالا اینطورشو ندیده بودم :d
اما من الان با خوده سرور تهران هم میگیرم پینگم اینقدر نیست !!
نکنه لندنی به ما لو نمیدی ! :d
یا احیاناً از اینا که نیست: (:d)
![]()
؟
دوست منبچه ها چرا اینجوریه ؟من 256 مخابرات دارم پینگم اونه . ایشون 128 مخابرات دارن پینگشون اینه
به نظرتون زنگ بزنم بپرسم ؟
اگه فتوشاپ باشه که خودم سریع میفهمم چون تویه این مورد تخصص دارمخوب حتماً speed test الكي ميگه ديگهبه اين هم بايد توجه كرد كه فاصله ي انتن وايرلس من تا دكل پتياك. زيره ٥٠٠ متره!!
اين هم يه عكس از تستايي كه امروز گرفتم همش با سروره لندنه
s6.uplod.ir:182/d/2k2xsuom4hvhuf6tykpnj5rpumaasb25d7waojktuvvp6tqx4lpnca64/image.jpg
راست يا دروغ ،فعلاً جايي كه همه ازش تست ميگيرن اينو نشون ميده يا من فوتوشاپم خيلي خوبه كه كسي شك نكرده![]()
منم پتیاک دارم و پینگم بین 110 تا 90 هستش.تو BF3 هم تا 60 می گیرم.قصد ندارم بزم تو ذوقت (اشتب نوشتم)ولی پتیاک پینگش نابوده با هر جا بجز ایران به مدرکت هم کار ندارمولی دانلودش عالیه این تستت هم باگه پینگ ۸ با لندن از ایران امکان پذیر نیست به هیچ وجه