سرعت لازم برای بازی آنلاین در PS4

• Thread starter Thread starter bewin
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خوش باشید کلا ... ولی بعدا تو این فروم چند نفر رفتن گرفتن بعد گفتن این که وعضش خرابه اونوقت نگید که نگفتم .. مگر نه برا من مهم نیست ایشون پینگش بالا باشه یا پایین
خوبه گفتيم تو قسمت هاي شمالي شهر اين وضعيت رو داره!! ١٢ هزار تا يوزر تو اين نواحي داره. ،هركي اگر خونش تو اين ناحيه ها باشه و سيگنالش نويز نداشته باشه، امكان نداره راضي نباشه،. نگفتي تو ويديو mh_msv رو بگم يا نه:d;) موفق باشي خوبه تو صفحه ي اول پارسا هم پينگش با لندن ٣١ هست!

خوبه گفتيم تو قسمت هاي شمالي شهر اين وضعيت رو داره!! ١٢ هزار تا يوزر تو اين نواحي داره. ،هركي اگر خونش تو اين ناحيه ها باشه و سيگنالش نويز نداشته باشه، امكان نداره راضي نباشه،. نگفتي تو ويديو mh_msv رو بگم يا نه:d;) موفق باشي خوبه تو صفحه ي اول پارسا هم پينگش با لندن ٣١ هست!

داداش شما منطقه چند تهران هستی ؟ من منطقه 3 هستم توی دیباجی . اونجا میدونی آنت داره یا نه ؟

اینم با تهرانش
3209758097.png

رفیق شما به چی گیر دادی بابا تستش رو ذاشته دیگه چه جوری باید به شما ثابت بشه که پینگشا لندن 8.
البته فکر کنم تقصیری نداریم چون از بس نت ذغالی دیدیم وقتی به این نتا میخوریم فکر میکنیم اصلا وجود نداره

دوست عزیز ،با توجه فاصله ای که تهران تا لندن داره 0.0001% هم امکان نداره پینگ زیر 105ms بتونیم داشته باشیم. شما تعریف درستی از Ping Time نداری همچنین این دوستی که احتمالاً VPS کانکت میکنه و پینگ 8ms میذاره. لطفاً بجای این حرف ها اول یکم اطلاع کسب کنید بعد دفاع کنید. در حالت کلی ، حتی اگه ایران بهترین ، با سرعت ترین و با کیفیت ترین اینترنت رو ارائه بده پینگ تایم ایران تا اروپا و اول از همه آلمان در بهترین شرایط زیر 87ms و تا امریکا زیر 110ms-150ms نمیاد و نخواهد اومد مگه اینکه ایران پاشه بره لندن کنار اون سروری که باهاش پینگ گرفته شده.
الان این تست پینگ از یکی از بهترین مسیرهای ایران گرفته شده که فعلاً مخابرات اینجا از این مسیر پهنای باند میگیره. این تست با اختلاف تا 10ms بهترین پینگی هستش که تا لندن میشه داشت:

دوست عزیز ،با توجه فاصله ای که تهران تا لندن داره 0.0001% هم امکان نداره پینگ زیر 105ms بتونیم داشته باشیم. شما تعریف درستی از Ping Time نداری همچنین این دوستی که احتمالاً VPS کانکت میکنه و پینگ 8ms میذاره. لطفاً بجای این حرف ها اول یکم اطلاع کسب کنید بعد دفاع کنید. در حالت کلی ، حتی اگه ایران بهترین ، با سرعت ترین و با کیفیت ترین اینترنت رو ارائه بده پینگ تایم ایران تا اروپا و اول از همه آلمان در بهترین شرایط زیر 87ms و تا امریکا زیر 110ms-150ms نمیاد و نخواهد اومد مگه اینکه ایران پاشه بره لندن کنار اون سروری که باهاش پینگ گرفته شده.
دوست من ، من خودمم تعجب كردم. ولي حتماً هست ديگه ، شايد بخاطره اينه كه با موبايل تست ميگيريم. ، يادمه با pc تست تا لندن ١٤٠ و اين حدودا بود ، فعلاً با pc نميتونم تست كنم ، گرفتم خبر ميدم

الان این تست پینگ از یکی از بهترین مسیرهای ایران گرفته شده که فعلاً مخابرات اینجا از این مسیر پهنای باند میگیره. این تست با اختلاف تا 10ms بهترین پینگی هستش که تا لندن میشه داشت:

خب شما که تعریف قشنگی از تایم پینگ داری کاملش کن حرف منو
پینگ مقدار سرعت رفتو برگشت اطلاعات در واحد میلی ثانیه است که با فاصله نسبت مسقیم داره
گفتم که تقصیری نداریم از بسکه با نت ذغالی دیدیم فکر میکنید همچین پینگی وجود نداره.مرد مومن نت 1 گیگابایتی تو کره افتتاح شد رفت منو شما داریم سر 1 مگو 2 مگ بحث میکنیم

پینگ مقدار سرعت رفتو برگشت اطلاعات در واحد میلی ثانیه است .
گفتم که تقصیری نداریم از بسکه با نت ذغالی دیدیم فکر میکنید همچین پینگی وجود نداره.مرد مومن نت 1 گیگابایتی تو کره افتتاح شد رفت منو شما داریم سر 1 مگو 2 مگ بحث میکنیم
از همون گیگابایت گفتنتون کاملا مشخصه که اطلاعاتت از بیخ و بن غلطه لطفا هزینه واسه مردم نبرید

پینگ مقدار سرعت رفتو برگشت اطلاعات در واحد میلی ثانیه است .
من نمیدونم تا کی میخوایم بی اطلاع بمونیم تا عصر ارتباطات !!! آقا پینگ علاوه بر سرعت ، با مسافت نسبت مستقیم داره ؛ شما سرعتت 128Kb باشه ، 10Mb هم باشه وقتی از یه isp داری نت میگیری پینگت یکیه. بُعد مسافت ، همون مسیری که پکیج طی میکه تا به سرور برسه و برگرده بستگی به مسافت طی شده هم داره. درکل بجثی نیست. شما میتونی تصور کنی پینگ 8 واقعیه:)

از همون گیگابایت گفتنتون کاملا مشخصه که اطلاعاتت از بیخ و بن غلطه لطفا هزینه واسه مردم نبرید

خب کجاش غلطه ؟ همین 2 ماه پیش ،کره نت 1 گیگی رو به بازار عرضه کرده
اگه میخوای بحث منطقی داشته باشی علت بیار (تیکه نپرون برو)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or