والا منم دو سال پیش طرح اکو داشتم همینطوری بود درست نشد ولش کردم رفتم مخابرات گرفتم! منم مشهدم!من شاتل مشهد گرفتم اولاش سرعت شبانش 500 بود.شبي 7-8 گيگ دان ميكردم.بعد 3 شب آوردنش 200 بعد شد 100 بعد شد 50 بعدم شد 10!!!!
چند روز دان نكردن شبانه ... رسيد به 100 دوباره.ولي بعيد ميدونم برگرده به حالت اولش.
ي سرويسيم بود كه ادعا ميكرد سرعت شبانه رو 6 برابر ميكنه دروغ بود پول مفت دادم بهشون.پشتيبانيونم صفره.
دوستان الان من مشهدم چه سرويسي بگيرم سرعت شبانش بالا باشه؟
و سوال بعديم اينه كه سرويس هاي نامحدود كه ميفروشن چقدر نامحدوده!؟؟؟؟!چون شنيدم اونم زياد دان كني ميبندن سرعتتو
منم مثل شما بودممن شاتل مشهد گرفتم اولاش سرعت شبانش 500 بود.شبي 7-8 گيگ دان ميكردم.بعد 3 شب آوردنش 200 بعد شد 100 بعد شد 50 بعدم شد 10!!!!
چند روز دان نكردن شبانه ... رسيد به 100 دوباره.ولي بعيد ميدونم برگرده به حالت اولش.
ي سرويسيم بود كه ادعا ميكرد سرعت شبانه رو 6 برابر ميكنه دروغ بود پول مفت دادم بهشون.پشتيبانيونم صفره.
دوستان الان من مشهدم چه سرويسي بگيرم سرعت شبانش بالا باشه؟
و سوال بعديم اينه كه سرويس هاي نامحدود كه ميفروشن چقدر نامحدوده!؟؟؟؟!چون شنيدم اونم زياد دان كني ميبندن سرعتتو
سلام.
دوستان بنده حدود 8 سال بود که از پارس آنلاین سرویس می گرفتم و از سرعتش هم راضی بودم. سرویس 512 این شرکت حدود 300 kb در ثانیه سرعت دانلود داشت.(البته قیمتش هم گرون بود)
ولی خب متاسفانه این شرکت با ایجاد تغییراتی در زمان ترافیک شبانه اش باعث شد که دیگه بعد از 8 سال تصمیم بگیرم شرکتم رو عوض کنم.
حالا از شما می خواستم بپرسم که کدوم شرکت ها تایم دانلود شبانه رایگان دارند و سرعت دانلود بالایی هم دارن؟ خودم تا الان 2تا شرکت "ارتباط گستر صبا" و "آسیاتک" (آسیاتک فقط در بعضی از تعرفه هاش شبانه دانلود رایگان داره) رو پیدا کردم.
کسی از دوستان شرکت دیگه ایی رو می شناسه که هم شبانه دانلود رایگان داشته باشه سرعت دانلودش هم بالا باشه با قطعی کم؟