سرعت دانلود شبانه رایگان isp های مختلف

• Thread starter Thread starter dude
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مخابرات ارومیه
اکانت 1 مگ . سرعت دانلود شبها و روزها 180. با پینگ حدودا 50. البته از بدون استفاده از چیز پی ان
یه چیز جالب من حدود یک سال اکانت 128 گرفته بودم که سرعت دانش تو شبا میرفت رو 320. و من هر ماه بالای 160 گیگ دانلود میکردم. البته بعضی روزا واسه دانلود چیزی نداشتم. بعد از یک سال عشق و حال یک روز دیدم سرعت دان شده 27 و از اون روز به بعد دیگه درست نشد

مخابرات محدود همدان- 256 روزها سرعت بین 250تا300 و شب ها هم سرعت بین 70تا80. پینگ هم جدیدا داغون شده با 4.2.2.4 150تا200 شده فعلا(قبلا 80تا140بود)

تهرانه.

مخابرات محدود همدان- 256 روزها سرعت بین 250تا300 و شب ها هم سرعت بین 70تا80. پینگ هم جدیدا داغون شده با 4.2.2.4 150تا200 شده فعلا(قبلا 80تا140بود)

مخابرات ارومیه
اکانت 1 مگ . سرعت دانلود شبها و روزها 180. با پینگ حدودا 50. البته از بدون استفاده از چیز پی ان
یه چیز جالب من حدود یک سال اکانت 128 گرفته بودم که سرعت دانش تو شبا میرفت رو 320. و من هر ماه بالای 160 گیگ دانلود میکردم. البته بعضی روزا واسه دانلود چیزی نداشتم. بعد از یک سال عشق و حال یک روز دیدم سرعت دان شده 27 و از اون روز به بعد دیگه درست نشد

من از مبین نت یه 2 مگابیت گرفتم که شب ها از 2 تا 8 رایگانه. ولی با 10 نفر Share شده و از شانس ما افتادن رو این اینترنته و پا نمیشن.
یعنی سرعتم از ساعت 2 میشه تو مایه های 20KB !!!
آرزو به دلم موند یه شب دانلود داشته باشم با سرعت خودش. :(

اسیاتک سرویس 1 مگ محدود روزانه 500 600.!
شبانه 50 الی 100.! پینگ در ساعات روزانه 170 تا 270 شبانه 300 400هست.
ویرایش و اضافه شد به پست اول ، مشکلی بود در خدمتم . ممنون از همه

من اصلاحش میکنم خوب ببنید شرکت های مختلف یه روز خوب سرویس میدن یه روز بد.
الان اسیاتک سرعت دانلود شبانه شده 300 400.! الان هم ساعت 5.30 صبح هست.

سلام اهواز هستم و از شاتل استفاده می کنم اول بگم سرعت دانلود با سرورهای مختلف فرق می کنه بنده نهایتش رو گذاشتم
روز: 250 کیلوبایت
شب: 120 کیلوبایت
البته اگه زیاد دانلود کنی(هفته ای 4 گیگ) سرعتت رو به 5 کیلو می رسونن البته اوایل 3 به بعد خوب می شه اما اگر سه به بعد هم رعایت نکنی تا 8 صبح رو 5 کیلو می برنت بنده خودم تجربه داشتم

من اصلاحش میکنم خوب ببنید شرکت های مختلف یه روز خوب سرویس میدن یه روز بد.
الان اسیاتک سرعت دانلود شبانه شده 300 400.! الان هم ساعت 5.30 صبح هست.

سلام اهواز هستم و از شاتل استفاده می کنم اول بگم سرعت دانلود با سرورهای مختلف فرق می کنه بنده نهایتش رو گذاشتم
روز: 250 کیلوبایت
شب: 120 کیلوبایت
البته اگه زیاد دانلود کنی(هفته ای 4 گیگ) سرعتت رو به 5 کیلو می رسونن البته اوایل 3 به بعد خوب می شه اما اگر سه به بعد هم رعایت نکنی تا 8 صبح رو 5 کیلو می برنت بنده خودم تجربه داشتم
ممنون اضافه شد

دوستان ، هیچکس اصلاً طرف مخابرات نره جدا از ینکه همش قطع میشه ، اگه طرح طلایی 6 ماهه بگیرید شبانه نامحدود داره ولی بعد دوماه شبانه نامحدود رو بدون اینکه بهتون اعلام بکنن ساعت 3 شب ورمیدارن و حجمتون بدون اینکه بفهمید خای خالی میشه شبانه :| و بعد از اون هم دیگه همیشه محدود میمونه شبانش ! ، حروم خوری خوشمزه شده جدیداً اصلاً طرفش نرید !

دروود
خوب اگر شد امشب براتون تست هم میزارم ولی فعلا همینطوری میگم
الان سرویس 512 حجمیش رو دارم و براتون میگم الته 1 مگ رو هم داشتم اوضاع زیاد فرقی نداره با همین نسبت پیش میره و حتی شاید بدتر
مبین نت 512 روزانه بین 55 تا 80
شبانه بین 0 تا 15 البته اکثر اوقات کلا تعطیل هست

یک توصیه دوستانه هم میکنم برای دانلود اصلا و به هیچ وجه سمت مبین نت نرید
و برای بازی هم به هیچ وجه سمتش نیایید اشغال ترین خدمات دهنده اینترنت هست
کلا سمتش نیایید مگر اینکه مثل من مجبور باشید و چاره دیگه ای نباشه

شهراد دارم تهران هستم
256Kb/s 20 GB ماهی ۳۴۰۰۰ تومن
خیلی راضیم
سرعت دان روزانه : ۵۰۰ تا ۸۰۰
سرعت شبانه ۲ تا ۸ صبح : ۳۰۰ تا ۶۰۰
اصلا باور کردنی نیست ولی هست :دی

پینگ هم با 4.2.2.4 رو ۱۵۰ قفله

در ضمن اینم یادم رفت بگم ! پهنای باند این شرکت تا ۸ مگ باز هست و شبی تا ۱۰ گیگ هم میشه DL کرد اگه خواستید تست میذارم

شهراد دارم تهران هستم
256Kb/s 20 GB ماهی ۳۴۰۰۰ تومن
خیلی راضیم
سرعت دان روزانه : ۵۰۰ تا ۸۰۰
سرعت شبانه ۲ تا ۸ صبح : ۳۰۰ تا ۶۰۰
اصلا باور کردنی نیست ولی هست :دی

پینگ هم با 4.2.2.4 رو ۱۵۰ قفله

در ضمن اینم یادم رفت بگم ! پهنای باند این شرکت تا ۸ مگ باز هست و شبی تا ۱۰ گیگ هم میشه DL کرد اگه خواستید تست میذارم
منم شهراد دارم تهران حرف اين داداشمونو تاييد ميكنم واقعاً سرعتش عاليه
بشتيبانيشم عاليه الكى الافت نميكنه

شیراز ، مبین نت 512 روزانه و شبانش 50-60 . این ماه هم یه مگ نامحدود گرفتم روزانش بین 15 تا 18 متغییره دیگه شبانش تست نکردم:d حسابی سوپرایز شدم.

رایگان شبانه پارس انلاین از 2 شب تا 7 صبح از 135 شروع میشه ولی بعد از مدتی میاد روی 60 ولی اگر فقط از 5 صبح دان کنم سرعت تا 250 میاد ولی فقط تا ساعت 6:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or