Miladosos
کاربر سایت
تهرانه.
مخابرات محدود همدان- 256 روزها سرعت بین 250تا300 و شب ها هم سرعت بین 70تا80. پینگ هم جدیدا داغون شده با 4.2.2.4 150تا200 شده فعلا(قبلا 80تا140بود)
مخابرات ارومیه
اکانت 1 مگ . سرعت دانلود شبها و روزها 180. با پینگ حدودا 50. البته از بدون استفاده از چیز پی ان
یه چیز جالب من حدود یک سال اکانت 128 گرفته بودم که سرعت دانش تو شبا میرفت رو 320. و من هر ماه بالای 160 گیگ دانلود میکردم. البته بعضی روزا واسه دانلود چیزی نداشتم. بعد از یک سال عشق و حال یک روز دیدم سرعت دان شده 27 و از اون روز به بعد دیگه درست نشد
من از مبین نت یه 2 مگابیت گرفتم که شب ها از 2 تا 8 رایگانه. ولی با 10 نفر Share شده و از شانس ما افتادن رو این اینترنته و پا نمیشن.
یعنی سرعتم از ساعت 2 میشه تو مایه های 20KB !!!
آرزو به دلم موند یه شب دانلود داشته باشم با سرعت خودش.
ویرایش و اضافه شد به پست اول ، مشکلی بود در خدمتم . ممنون از همهاسیاتک سرویس 1 مگ محدود روزانه 500 600.!
شبانه 50 الی 100.! پینگ در ساعات روزانه 170 تا 270 شبانه 300 400هست.
من اصلاحش میکنم خوب ببنید شرکت های مختلف یه روز خوب سرویس میدن یه روز بد.
الان اسیاتک سرعت دانلود شبانه شده 300 400.! الان هم ساعت 5.30 صبح هست.
ممنون اضافه شدسلام اهواز هستم و از شاتل استفاده می کنم اول بگم سرعت دانلود با سرورهای مختلف فرق می کنه بنده نهایتش رو گذاشتم
روز: 250 کیلوبایت
شب: 120 کیلوبایت
البته اگه زیاد دانلود کنی(هفته ای 4 گیگ) سرعتت رو به 5 کیلو می رسونن البته اوایل 3 به بعد خوب می شه اما اگر سه به بعد هم رعایت نکنی تا 8 صبح رو 5 کیلو می برنت بنده خودم تجربه داشتم
منم شهراد دارم تهران حرف اين داداشمونو تاييد ميكنم واقعاً سرعتش عاليهشهراد دارم تهران هستم
256Kb/s 20 GB ماهی ۳۴۰۰۰ تومن
خیلی راضیم
سرعت دان روزانه : ۵۰۰ تا ۸۰۰
سرعت شبانه ۲ تا ۸ صبح : ۳۰۰ تا ۶۰۰
اصلا باور کردنی نیست ولی هست
پینگ هم با 4.2.2.4 رو ۱۵۰ قفله
در ضمن اینم یادم رفت بگم ! پهنای باند این شرکت تا ۸ مگ باز هست و شبی تا ۱۰ گیگ هم میشه DL کرد اگه خواستید تست میذارم