سرعت دانلود شبانه رایگان isp های مختلف

• Thread starter Thread starter dude
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اصفهان

مخابرات کلا یه سرویس داره شبانه هم نداره پینگ هم کالا تعطیله + تایم اوت بالا (البته از ساعت 2 صبح به بعد تایم اوت و پینگ میاد پایین رو 180 اینا)
شبکیه وابسطه به مخابرات روزا 350 تا شبا هم باید به یه سرویس دیگه کانکت بشی سرعت هم 20 الی 40 تا (قضیه دو عدد شاخ بزرگ بر روی سر من)
آریا فون شبانه نداره ولی از 2 تا 6 شصد درصد تخفیف میخوره سرعت هم 300 تا

پ.ن : کلا من از ترافیک رایگان شانس ندارم این درحالیه که بعضیا با 128 نامحدود 1 مگ دانلود میگیرن باید به اونا بگی سوپر خر شانس :|

دوستانی که صبانت دارن
الان سرعت شبانه شون چقدره ؟ مال من بالای 30 نمیره .
صبانت خیلی وقته سرعت شبانه رو محدود کرده و نمیذاره دانلود کنی
نهایتا و در بهترین شرایط به همین 30 میرسه
(برای من) معمولا بین 10 تا 20 ـه.

چند بار زنگ زدم پشتیبانی میگه کاری نمیشه کرد. مشترک های زیادی استفاده میکنن برا همین سرعت پایین میاد ( /:) )
نمایندگی که نت رو گرفتم هم گفت تو ساعات رایگان تضمینی برای سرعتی که باید ارائه بشه نیست!

صبانت خیلی وقته سرعت شبانه رو محدود کرده و نمیذاره دانلود کنی
نهایتا و در بهترین شرایط به همین 30 میرسه
(برای من) معمولا بین 10 تا 20 ـه.

چند بار زنگ زدم پشتیبانی میگه کاری نمیشه کرد. مشترک های زیادی استفاده میکنن برا همین سرعت پایین میاد ( /:) )
نمایندگی که نت رو گرفتم هم گفت تو ساعات رایگان تضمینی برای سرعتی که باید ارائه بشه نیست!

اینکه سرعت پایین باشه طبیعیه یا بالا باشه ؟ چون من چندین ماه قبل , با سرعت 70 تا 100 دانلود میکردم ...
منم دیشب ساعت 3 زنگ زدم پشتیبانی , طرف میگه بخاطر ثبت نام یارانه هاس :d
دو جواب دیگه ای هم که دادن : 1 . یکیشون گفت که کلا همیشه همینطور بوده:d 2 . یکی دیگشون هم گفت بستگی به فیبر نوری داره و این چیزا که از حرفاش سر در نیاوردم
همین 10 روز پیش هم یه فایلی رو با سرعت 60 دانلود کردم .
دیشب هم من فایلمو 5 دقیقه قبل از 2 واسه دانلود گذاشتم , تا 15 دقیقه با سرعت 100 در حال دانلود بود که نتم قطع شد و ایندفعه سرعت رفت رو 25

من پارس آنلاین دارم سرعت 128 ترافیک محدود

سرعت روزانه : بین 300 تا 320
سرعت شبانه : بین 40 تا 60 و بعضی اوقات هم میره رو 100 تا 120
شما کدوم شهر هستین؟
بنظرتون من که مشهدم 256 محدود بگیرم چقدر سرعت شبانش میشه؟ :|

من 256 نامحدود مخابرات دارم. شب ها شدیداً سرعت میاد پایین و تایم اوت میگیره اونم داخل شبکه که مشخصه عمدی هست.

فقط موندم به من که نامحدود دارم چه مربوط که مترکوننش...

شبها: 10 - 20
روزها: 200 - 250

استان خراسان جنوبی

اینکه سرعت پایین باشه طبیعیه یا بالا باشه ؟ چون من چندین ماه قبل , با سرعت 70 تا 100 دانلود میکردم ...
منم دیشب ساعت 3 زنگ زدم پشتیبانی , طرف میگه بخاطر ثبت نام یارانه هاس :d
دو جواب دیگه ای هم که دادن : 1 . یکیشون گفت که کلا همیشه همینطور بوده:d 2 . یکی دیگشون هم گفت بستگی به فیبر نوری داره و این چیزا که از حرفاش سر در نیاوردم
همین 10 روز پیش هم یه فایلی رو با سرعت 60 دانلود کردم .
دیشب هم من فایلمو 5 دقیقه قبل از 2 واسه دانلود گذاشتم , تا 15 دقیقه با سرعت 100 در حال دانلود بود که نتم قطع شد و ایندفعه سرعت رفت رو 25
منظورت رو از طبیعی و غیر طبیعی متوجه نشدم
ولی کلا صبانت سرعت شبانه رو محدود کرده و طبیعتا سرعت پایین میاد
همینطور که گفتی قبلا اینطوری نبود و با یه افت سرعت طبیعی ، شبها هم میشد استفاده کرد
ولی الان بعد از ساعت 2 (به شکل مسخره ای) سرعت محدود میشه

هر چی هم که پشتیبانی میگه الکیه
اگر مشکل فنی باشه برای روزانه و شبانه با هم هست نه اینکه از یه ساعت خاصی اینطوری بشه
اگر بخاطر استفاده تعداد زیاد مشترک ها باشه ، مگر یهویی و از یه تاریخ خاص همه یادشون اومده که شبانه بذارن رو دانلود (چرا قبلا اینطوری نبود؟)

منظورت رو از طبیعی و غیر طبیعی متوجه نشدم

منظورم از طبیعی اون چیزی هست که باید باشه . یعنی مثلا سرعت دانلود شبانه هم باید مث روزانه باشه , یا اینکه چون رایگان هست حق اینو دارن که سرعتُ کم کنن ؟

و یه مورد دیگه . اتفاق دیشب امشبم برام افتاد
ساعت 1:55 یه فایلی رو برا دانلود گذاشتم , تا همین 5 دقیقه پیش با سرعت 100 دانلود میکرد . اما دوباره نتم قطع شد و سرعتم اومد رو 25 !:|

منظورم از طبیعی اون چیزی هست که باید باشه . یعنی مثلا سرعت دانلود شبانه هم باید مث روزانه باشه , یا اینکه چون رایگان هست حق اینو دارن که سرعتُ کم کنن ؟
سرعت شبانه که مث روزانه نیست و نمیتونه باشه
هر ISP رو هم نگاه کنید، شبانه یه افت سرعتی داره که طبیعی ـه (حالا یا بخاطر استفاده مشترک ها از رایگان یا بخاطر محدودیت سرعتی که ISP اعمال میکنه)
ولی مساله اینجاس که صبانت خیلی ظالمانه ( :d ) سرعت رو محدود میکنه

البته اعتراض کردن تعداد زیاد کاربرا (چه تلفنی چه تو سایت) ممکنه تاثیر داشته باشه و سرعت رو بهتر کنن.
و یه مورد دیگه . اتفاق دیشب امشبم برام افتاد
ساعت 1:55 یه فایلی رو برا دانلود گذاشتم , تا همین 5 دقیقه پیش با سرعت 100 دانلود میکرد . اما دوباره نتم قطع شد و سرعتم اومد رو 25 !:|
دلیلش رو گفتم دیگه . . .

سرعت شبانه که مث روزانه نیست و نمیتونه باشه
هر ISP رو هم نگاه کنید، شبانه یه افت سرعتی داره که طبیعی ـه (حالا یا بخاطر استفاده مشترک ها از رایگان یا بخاطر محدودیت سرعتی که ISP اعمال میکنه)
ولی مساله اینجاس که صبانت خیلی ظالمانه ( :d ) سرعت رو محدود میکنه
اتفاقا مخابرات همین چند ماه پیش سرعت روزانش کوچکترین فرقی با شبانش نداشت :دی
روزا 140 تا سرعت داشت شبا هم 140 تا بدون هیچ فرقی! اما بعد از اینکه کلا طرحا تغییر کرد و ... یک دفعه سرعت شبانهرو نصف کرد اما انگار طرحای طلایی و ... ـش هنوز شبانش سرعتش نصف نشده و درسته!

من توی رشت از شرکت اندیشه سبز خزر 1 مگابیت حجمی دارم و سرعتم حدودا همیشه چه شب و چه روز برای دانلود یه چیزی بین 250-320 هستش.....تنها مشکلی که شبها پیش میاد برام اینه که حدود 2 ساعت از سایت 1 تا ساعت 3 پینگ یکم میره بالا (از 100-120 میاد روی 150) و اینکه یه مقدار خیلی ناچیزی Packet loss دارم، بعد از ساعت 3 دوباره سرعت میره بالا، گاهی اوقات 7-8 صبح سرعت دانلود به 500 هم رسیده.

شما کدوم شهر هستین؟
بنظرتون من که مشهدم 256 محدود بگیرم چقدر سرعت شبانش میشه؟ :|

من شاهین شهر هستم

سرعت شبانه هر شب متفاوته برای من

فکر میکنم برای شما هم از 60 تا 200 متغیر باشه اما روز سرعتتون روی 360_400 فیکسه

من داتک 512 -33 گیگ در ماه دارم سرعت دانلود هم صبح هم شب 60 هستش پنگم همیشه بین 300-450 هست ولی شبا پاکت لاست دارم و نمیشه پلی کرد
ولی یه چیزی که هشت یه بار من 20 روز مسافرت بودم کامپیوتر تمام مدت داشت دانلود میکرد وقتی برگشتم بازم سرعت عادی بود
قبلا 1024-9 گیگ داشتم سرعت 140 ثابت بود پینگم 250-300 ثابت بود و بارم سرعت کم نمیشد هیچ موقع
الان می خوام عوض کنم اینجور که میگن پارس انلاین خوبه با شهراد و پیشگامان کدومو پیشنهاد میدین؟( دوتا2 هم پلی می کنم اونم پینگا سرورا دوتاست )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or