اگه تورنت دانلود میکنید طبیعیه !سلام بچه ها من وقتی دانلود میکنم شب ها ارسال هام خیلی میشند مثلا وقتی 2.6 گیگابایت دانلود میکنم 300 مگ هم ارسال میزنه یا بعضی وقت ها به 60 مگ هم میرسه!نمیدونم چرا اینطوری میشه در صورتی که برای دیگران اینطور نیست اینترنت من با سرعت ام شبانه رایگان هستش خواهش میکنم کمکی میتونید در این رابطه به بنده کنید
من میخوام این 300 مگ ارسال بشه نهایت 20 مگ نه دیگه 300 مگ؟
اگه تورنت دانلود میکنید طبیعیه !
- - -ویرایش - - -
اگه تورنت دانلود میکنید طبیعیه !
اگر تروجان باشه به دانلود کاری ندارهنه Tورنت هم نیست کاملا لینک ها مستیقم و از داخل سایت های ایرانی مثلfreedownload.ir یا سافت 98 هستش و اینکه از ISP هستش آخه دوستان گفتند که از تروجان هست وداره اطلاعاتم رو میدزده!؟
اگر تروجان باشه به دانلود کاری نداره
هر وقت به اینترنت کانکت بشید باید شروع به ارسال کنه
راه فهمیدنش هم اینه که به اینترنت وصل بشید و بدون اینکه هیچ صفحه ای باز کنید یا دانلودی داشته باشید ، ببینید مقدار ارسال زیاد میشه یا نه
یا با یه برنامه نظارت روی ترافیک اینترنت ببینید که ترافیک ارسالی مال چه برنامه ای ـه
اگر بی دلیل زیاد میشه این برنامه رو نصب کنید و سیستم رو باهاش اسکن کنید
- ممکنه خیلی از کرک ها رو هم ویروس تشخیص بده و پاک کنه
- بعد از پاکسازی پیشنهاد میکنم برنامه رو پاک کنید و Kaspersky Internet Security نصب کنید
اگر مشکل از ویروس باشه به احتمال زیاد حل میشهبله درست میگید خود به خود حجم ارسال زیاد میشه 10 مگ یا بعضی مواقع 40!یعنی الان سیستم من دچار ویروس تروجان هست و با برنامه تروجان کیلر میتونم حذفش کنم (الان روی pc من eset nod32 4.28 نصب هستش و آپدیت آفلاین هم هستش اینکارو کنم مشکلم بر طرف میشه؟
اگر مشکل از ویروس باشه به احتمال زیاد حل میشه
اون برنامه ای که براتون گذاشتم برای مشکل مشابه سیستم شما بهترین کاره و (معمولا) جواب میده
اگر درست نشد تو تاپیک مشکلات نرم افزاری بگید.
برای آنتی ویروس هم به نظر من nod32 ضعیفه. همون Kaspersky Internet Security رو نصب کنید و آپدیت نگه دارید بهتره.
آقا یکی جواب بده! این طرحش چند گیگه؟اوف مشهد مخابرات طرح طلاییش چجوریه؟ چند گیگ بهت میده؟ من میخوام
یعنی میشه ماهی 18 تومن؟