دوستانی هستند که دارن از Greenlight استفاده میکنن
سایت IGF رو هم گفتم برای اینکه بازیشون رو ارسال کنن به مسابقه تا دیده بشه
مسلما استفاده از GreenLight مشکلی نداره و دوستان هم استفاده میکنند.چون اون فقط مکانی هست برای نمایش بازی ها به افراد. و هیچ درآمدی هم حاصل نمیکنه.
فلسفه این Greenlight این هست که بازی دیده بشه و بازی هایی که پر طرفدار تر هست به شبکه فروش Steam راه پیدا کنه.که اونقت میتونه پولساز بشه.
ضمنا بازی برای این روی GreenLight گذاشته میشه که افراد دانلود کنند و بازی کنند و به بازی های که دوست دارن رای بدن.که فکر نکنم این گروه بازی سازی همچین کاری بکنند
چون تا اونجا که من میدونم هیچ دموی قابل بازی کردن از این بازی تا بحال منتشر نشده و بجر تصاویر زیبای بازی و گاهی ویدئوهایی از بازی چیز دیگری از اون نمیدونیم. برای این کار باید یه نسخه قابل بازی کردن رو در اونجا قرار بدن که اگر گیم پلی هم در حد خوب باشه ممکنه رای بیاره و موفق بشه به استیم راه پیدا کنه.
تازه کار به اینجا که برسه اونوقت متوجه اون مشکلاتی که من گفتم میشید.بلافاصله استیم یک NDA تنظیم میکنه و باید اونرو امضا کنید که شاید خبر داشته باشید که ایران تحریم هست! و در همین مرحله کار شما به پایان میرسه و نمیتونید قرارداد ببندید! مگر انتظار داشته باشیم استیم یک بازی که از لحاظ قانون کپی رایت مشکل داره و حتی اسم بازی هم قبلا به عنوان علامت تجاری یک بازی از یه شرکت دیگه ثبت شده رو روی شبکه اش قرار بده و سود حاصل رو هم ماهانه به بانک مهر بسیجیان واریز کنه:d
البته هیچ چیز غیر ممکن نیست ولی برای این کار باید تلاش زیادی کرد و یا از کمک شخص سومی استفاده بشه که این مشکلات تحریم و کپی رایت رو بتونه هندل کنه.
که این هم خودش ممکنه به اندازه زمانی که صرف ساخت بازی کرده اند طول بکشه.
به نظر من فروش اینترنتی یکی از راه حلهای خوب و سریعه ولی البته هزینه تبلیغات زیادی می طلبه که معرفی بشه . یا حتی فروش اینترنتی نسخه خارجی در صورتی که به سیستم پرداخت و دریافت خارجی و یا Paypal دسترسی داشته باشند.
استفاده از تبلیغات در بازی هم گاهی فکر جالبیه ولی به بازی که در این سطح هست لطمه میزنه.
متاسفانه موقعیت خیلی بدی پیش اومده برای این انتشار بازی و این گروه و واقعا ناراحت کننده هست که بازی آماده فروش باشه ولی در این مرحله به مشکل بخوره.