سرخط خبرها

واقعا خیلی عجیبه. خودش پی سی گیمره. بعد چن ساله دنبال اینه که بقیه ثابت کنه پی سی گیمینگ بده!
یه مدت میاد میگه آماری که خود کپکام داده فیک هست و فروشش روی پی سی بیشتر نیست و اینی که من میگم درسته!
یه مدت دیگه میاد میگه انویدیا مردم رو فریب داده و با فریم جنریشن فریم بالاتر نمیره و فقط عدد فریم شمار بیشتر میشه!

واقعا زبانم قاصره! :D
من نزدیک ۲ ساله انداختمش لیست سیا بعدش فهمیدم نسل ۹ چقدر لذت‌بخشه 😁

طبق اطلاعاتی که Jordan Miller از رسانه VGC به دست آورده مجموعه Metal Gear Solid Master Collection Vol. 3 شامل بازی‌های Metal Gear Rising: Revengeance و Metal Gear Solid V خواهد بود .

جزئیات عناوین حاضر تو این مجموعه
  • بازی Metal Gear Rising: Revengeance یـ پورت مدرن واسه کنسول‌های نسل جدید دریافت میکنه .
  • بازی Metal Gear Solid V رو نرخ 60 فریم بر ثانیه روی کنسول‌های نسل فعلی اجرا میشه و از سایر قابلیت‌های فنی این کنسول‌ها پشتیبانی میکنه .
پ.ن : محتواهای حذف شده بازی Metal Gear Solid V به این نسخه اضافه نشده است .

bus simulator 27 سه شنبه 8 سپتامبر بر روی pc و ps5 و ایکس باکس سری عرضه میشود
_______
car mechanic 2026 در سال 2026 برای هر 3 پلتفرم عرضه میشود و دموش هم اکنون در استیم قابل بازی است.

چرا بازار بزرگ چین که کنسول سازا نتونستن بهش نفوذ کنن ولی بازار PC تونسته اون جا پا بگیره رو نباید لحاظ کنیم تو مقایسه؟ :-? :-?

اگه این جوریه فروش سوییچ تو ژاپن هم نباید حساب کنیم دیگه، بالاخره یه بخش عمده ای از بازار نینتندو تو ژاپنه. این جوری منصفانه تره برای بقیه :دی
ایضا فروش پلی استیشن تو اروپا
ایضا فروش بازی های F2P روی پلتفرم های موبایل
ایضا...
...
..
.
من یه ایضا دیگه دارم، چرا اینهمه سال با فونتهای 48 و 64 متن مینویسه با 486 تا ایموجی و بارها ثابت کردیم زمانی که اشتباه میکرده و مشخص میکردیم مثل الان داره مهمل میگه، یکی کاری نمیکردید.
یه حرف درست یکی زده، منم تایید میکنم با لول بالاتر،که یکسال از بحثها فاصله گرفتم و دیدم چقدر گیمینگ بهتره.
ولی شما بعنوان ناظم، یه خبر متعلق به 1.5 سال پیش گذاشته و بعد مثل گذشته ترجمه کرده. زده
42 of global pc revenue growth in 2025 came from china
یعنی یکی واژه growth رو ندیده یا متوجه نشده معنیش رو. یعنی 42 درصد رشد بخش درآمد گیمینگ pc در سال 2025 برا pc برای چین هست. رشد نه درآمد کل.
_________
حالا چون آماره، صرفا آمارها رو میدم ولی تخمینیه
مارکت چین 51 میلیارده
برای pc رقمی حدود 11-12 میلیارد برآورد میشه
683 میلیون گیمر داره،
استیم 42.4 میلیون کاربر فعال روزانه از چین داره و بقیه جهان 89.6
87 درصد pc میگن 6 و 5 و 2 بترتیب ps و nintendo و ایکس
تخمین میزنن کل بخش کنسولها سخت افزار و نرم افزار 2.3 میلیارده
_________
و در انتها این حجم از ایموجی و فونت 68 به آرت استایل فروم آسیبی نمیزنه. سید B-)

آخرین ویرایش:
bus simulator 27 سه شنبه 8 سپتامبر بر روی pc و ps5 و ایکس باکس سری عرضه میشود
_______
car mechanic 2026 در سال 2026 برای هر 3 پلتفرم عرضه میشود و دموش هم اکنون در استیم قابل بازی است.

من یه ایضا دیگه دارم، چرا اینهمه سال با فونتهای 48 و 64 متن مینویسه با 486 تا ایموجی و بارها ثابت کنیم زمانی که اشتباه میکردیم و مشخص میکردیم مثل الان داره مهمل میگه، یکی کاری نمیکرد.
یه حرف درست یکی زده، منم تایید میکنم با لول بالاتر،که یکسال از بحثها فاصله گرفتم و دیدم چقدر گیمینگ بهتره.
ولی شما بعنوان ناظم، یه خبر متعلق به 1.5 سال پیش گذاشته و بعد مثل گذشته ترجمه کرده. زده
42 of global pc revenue growth in 2025 came from china
یعنی یکی واژه growth رو ندیده یا متوجه نشده معنیش رو. یعنی 42 درصد رشد بخش درآمد گیمینگ pc در سال 2025 برا pc هست. رشد نه درآمد کل.
_________
حالا چون آماره، صرفا آمارها رو میدم ولی تخمینیه
مارکت چین 51 میلیارده
برای pc رقمی حدود 11-12 میلیارد برآورد میشه
683 میلیون گیمر داره،
استیم 42.4 میلیون کاربر فعال روزانه از چین داره و بقیه جهان 89.6
87 درصد pc میگن 6 و 5 و 2 بترتیب ps و nintendo و ایکس
تخمین میزنن کل بخش کنسولها سخت افزار و نرم افزار 2.3 میلیارده
_________
و در انتها این حجم از ایموجی و فونت 68 به آرت استایل فروم آسیبی نمیزنه. سید B-)
2024 30 درصد بوده
https://www.reddit.com/r/pcgaming/comments/1o2wgo2/pc_holds_30_of_chinas_gaming_market_3_for/
27:35
"Some game companies continue to be afraid of the Chinese market"
اصلا 16 میلیارد دلار

The console sector only accounts for about 3% of the Chinese market
1.55 میلیارد دلار

43.6 - 16 = 27.6 میلیارد دلار درامد جهانی pc گیمینگ منهای چین
44.7 - 1.55 = 43.15 میلیارد دلار درامد جهانی کنسول گیمینگ منهای چین
( اگه درامد چین حذف کنیم ) سال 2025 درامد کنسول گیمینگ 56 درصد بیشتر از pc گیمینگ بوده

• Like
Reactions: Solidsnake_1
۲۴یم داره با پیسی بازی میکنه! منتهی خب سود سهامی که سونی براش میریزه هوش و حواسشو برده.
یه سری گیمرا هستن طرز فکری گیمری شون شدیدا تحت تاثیر داره به طرز فکری سیاسی شون.

من 5-6 توی یه گروهی چند بار با کبیر بحث کردم و به این نتیجه رسیدم ایشون بیشتر مخالف غرب و موافق شرق هستش :D
مثلا با من بحث میکرد که توی جنگ جهانی دوم آمریکا اشتباه کرده بمب اتم زده روی ژاپن :D و دقیقا اونجا بود من به این نتیجه رسیدم دلیل اینکه PC گیمر هست ولی طرفدار سونی و مخالف مایکرو از ایجا نشئت میگیره :D

مثلا داستان متال گیر رو میدونین که کوجیما ساخته. کل منظور کوجیما از این آیپی اینه که صلاح هسته ای دست افراد نا درست افتاده (توی واقعیت آمریکا منظورش هست ولی توی بازی فرق میکنه) مثلا بخاطر این داستان خیلی از گیمر هایی که طرفدار EA هستن طرفدار کوجیما هم هستن. :D یکم دقت کنین EA پرست کوجیما فن خیلی زیاده. البته منظورم این نیست هرکی فن متال گیره بخاطر این موضوع. منظورم اینه خیلی ها طرز فکری سیاسی شون رو ربط میدن به ویدیوگیم. :D

الان کبیر میاد ریپلای میکنه نه اینطور نیست ولی من خیلی خوب همه چی یادمه :D

2024 30 درصد بوده
https://www.reddit.com/r/pcgaming/comments/1o2wgo2/pc_holds_30_of_chinas_gaming_market_3_for/
27:35
"Some game companies continue to be afraid of the Chinese market"
اصلا 16 میلیارد دلار

The console sector only accounts for about 3% of the Chinese market
1.55 میلیارد دلار

43.6 - 16 = 27.6 میلیارد دلار درامد جهانی pc گیمینگ منهای چین
44.7 - 1.55 = 43.15 میلیارد دلار درامد جهانی کنسول گیمینگ منهای چین
( اگه درامد چین حذف کنیم ) سال 2025 درامد کنسول گیمینگ 56 درصد بیشتر از pc گیمینگ بوده
چرا درامد چین رو حذف کنیم؟چون شما میگی؟

یه سری گیمرا هستن طرز فکری گیمری شون شدیدا تحت تاثیر داره به طرز فکری سیاسی شون.

من 5-6 توی یه گروهی چند بار با کبیر بحث کردم و به این نتیجه رسیدم ایشون بیشتر مخالف غرب و موافق شرق هستش :D
مثلا با من بحث میکرد که توی جنگ جهانی دوم آمریکا اشتباه کرده بمب اتم زده روی ژاپن :D و دقیقا اونجا بود من به این نتیجه رسیدم دلیل اینکه PC گیمر هست ولی طرفدار سونی و مخالف مایکرو از ایجا نشئت میگیره :D

مثلا داستان متال گیر رو میدونین که کوجیما ساخته. کل منظور کوجیما از این آیپی اینه که صلاح هسته ای دست افراد نا درست افتاده (توی واقعیت آمریکا منظورش هست ولی توی بازی فرق میکنه) مثلا بخاطر این داستان خیلی از گیمر هایی که طرفدار EA هستن طرفدار کوجیما هم هستن. :D یکم دقت کنین EA پرست کوجیما فن خیلی زیاده. البته منظورم این نیست هرکی فن متال گیره بخاطر این موضوع. منظورم اینه خیلی ها طرز فکری سیاسی شون رو ربط میدن به ویدیوگیم. :D

علی ونوم خدابیامرز هم طرفدار سرخت متال گیر و همچنان EA بود. چقد درست گفتی :D

• Smile
Reactions: OceanSky
خوب الان من که زمان گیمینگ کمم بیشتر روی PC‌ بوده باید چه کار کنم؟

نه تنها اون حساب نیست شیخ
بلکه به خاطر تنش بین چین و ژاپن، تمام منهواهایی هم که خوندی تو آمار حساب نیست و هنوز صنعت مانگای ژاپنی سرتره :> (با این که عمده شون کره ای اند :دی)

اینجوریاست :>

هیچی , همون روال گذشته ادامه بده

کدوم بحث ؟
مثلا با من بحث میکرد که توی جنگ جهانی دوم آمریکا اشتباه کرده بمب اتم زده روی ژاپن ؟
من هیچ وقت چنین چیزی نگفتم

در مورد ژاپن WW2 فقط یکبار پارسال بحث شد که دوستان میگفتن جنگ شروع بشه این ها مثل ژاپن تسلیم میشن
من گفتم جنایات امریکا داخل ژاپن یه چیز غیر قابل تصور , حتی اگه جنگ بشه امکان نداره به اون سطح برسیم ( به اون سطح هم برسیم تسلیم نمیشن )
همه خانه های ژاپن چوبی بودن بعد امریکایی ها با بمب های اتش زا کل شهر های ژاپن خاکستر کردن / مردم داخل خیابان ها ذوب می شدن باز هم تسلیم نمی شدن

در نهایت دیدیم چه اتفاقی افتاد ..

هااا اصلا یادم نبود علی ونوم رو. همه اینا ریشه روانشناسی داره فقط با مقداری دقت میشه فهمید طرف مشکل از کجاست! :D

مثلا من با اینکه سونی فنم میدونم یه گروهی از سونی فنها از من خوششون نمیاد:D و من همینطور از اونها. دلیلش هم اینه از همون اوایل فعالیت من، پست های من فوروارد میشد توی گروهاشون و پشت سر من زیاد حرف زدن. بعدش طرف الان از کینه با من حرف میزنه و جوری رفتار میکنه انگار ما خبر نداریم :D منظورم اینه مردم عقل دارن. یه Pattern رو میشه توی رفتار آدمها دید و به سرنخ رسید :D

متاسفانه بحث های این شکلی باعث کودورت میشه ولی خب نمیشه وقتی دلیلش رو هم میدونی خودت رو به ندونستن بزنی :D
فقط خواستم درباره کبیر اینو من چندین ساله یادمه چرا طرفدار سونی و چاپون هستش :D
مشکل از کجاست ؟
من کجا خارج از اعداد / امار / منابع معتبر بحث کردم ؟
مشکل چیه ؟ به جای پذیرفتن واقعیت امار / اعداد / منابع رسمی به صحرای کربلا می زنن
6 سال پیش با @Frobary @Sobhan_23 و سایر دوستان اشون بحث می کردم
100 ها بار گفتم گیم پس اینده ای نداره / گیم پس مشکل درامد داره / فروش بازی ها رو نابود می کنه / صنعت گیم هیچ ارتباطی به فیلم و سریال و موسیقی نداره و....
جواب چی بود ؟ صحرای کربلا :)) مایکروسافت بی نهایت پول داره ....
سر خرید بتزدا / اکتی چقد گفتم این خرید ها هیچ سودی برای فن بیس نداره / هیچ کدوم از بازی های قدیمی احیا نمی شه / برند XBOX نابود می شه/ عرضه COD روی گیم پس فاجعه اقتصادی می شه / مایکروسافت توان مدیریت 4 تا استودیو رو نداشت چه برسه به 30 تا و...
جواب چی بود ؟ صحرای کربلا :)) مایکروسافت بزودی تمام رتبه 1 صنعت گیم می شه .... ماهی یه بازی انحصاری AAA عرضه می کنه .... همه مجبورا گیم پس بخرن ...

در نهایت چه اتفاقی افتاد ؟ ما الان کجاییم ؟

واقعا کسی هست حوصله خوندن طومارهاشو داشته باشه؟! بماند که آمار و اعداد و ارقامی که میاره همشون بی پایه و اساسن. باهاش بحث نکنید که اینقدر فاز و توهم خود خفن پندازی نداشته باشه (یه نفر چقدر باید دنبال توجه باشه که بنویسه میخوام بقیه رو از توهم خارج کنم لول). خوراکش فعالیت توی روزنامه کیهانه از بس که همه چیش من دراوردی و دروغه. :D

ابراز تمایل هیدکی کامیا برای ساخت بازی Scalebound
بر اساس مصاحبه تازه هیدکی کامیا با رسانه VGC، وی اعلام کرده است که در صورت تمایل شرکت اکس‌باکس و آشا شارما، همچنان علاقه دارد پروژه ساخت بازی Scalebound را احیا کند .

کامیا در این مصاحبه اشاره کرده است که در صورت وجود علاقه از سوی طرف مقابل، آمادگی کامل برای آغاز روند توسعه این عنوان را دارد .

منبع
https://www.videogameschronicle.com...apcoms-trust-on-okami-2-and-scalebound-hopes/

چرا درامد چین رو حذف کنیم؟چون شما میگی؟

علی ونوم خدابیامرز هم طرفدار سرخت متال گیر و همچنان EA بود. چقد درست گفتی :D
خوب پیشرفت کردی :D انویدیا مردم رو فریب داده و با فریم جنریشن فریم بالاتر نمیره و فقط عدد فریم شمار بیشتر میشه! تکرار نکردی ....
چینی ها درامد ظاهری کل بازار PC افزایش دادن و این توهم به وجود اوردن که کار کنسول گمینگ تمام شده است / درامد PC و کنسول مساوی شده ( در حالی که حداقل 10 سال دیگه طول می کشه تا به اون سطح برسیم )

با استناد به همین اعداد ادعا می کردن کار کنسول گیمینگ تمام
با اسنتاد به همین اعداد برند XBOX نابود شد
با استناد به همین اعداد ادعا میکردن 100 ها میلیون پلیر جدید روی PC منتظر ما هستن , عرضه همزمان روی PC = افزایش چند برابر درامد
با استناد به همین اعداد میگن سونی باید بازی هاش همزمان روی PC عرضه کنه :)) در حالی که در عمل درامد بخش PS از کل بازار PC بیشتر منهای چین بیشتر

تو باید توبه و استغفار کنی. لینک آمارها رو نزاشتم و خط اول آمارها هم غلط ددستوری داشت
لینکها هم میزارم. اعدادشون تقریبا اوکی هست ولی تو تبدیل نرخ دلاری با هم تفاوت دارن و تو بازه های متفاوتن
[Exclusive] Meridian Play: China Gaming Industry in 2025
[Exclusive] Asia Game Buzz & GameDev Reports: China’s Steam & PC Gaming Market in 2025 - sponsored by PWN Games
22.28 درصد مال pc هست و بعد ترجمه انگلیسیش، شروع میکنه به تخفیف دادن.
منبع Data prepared by CADPA
CADPA = China Audio-video and Digital Publishing Association یا انجمن صوتی‌تصویری و نشر دیجیتال چین

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: m.a.t
ابراز تمایل هیدکی کامیا برای ساخت بازی Scalebound
بر اساس مصاحبه تازه هیدکی کامیا با رسانه VGC، وی اعلام کرده است که در صورت تمایل شرکت اکس‌باکس و آشا شارما، همچنان علاقه دارد پروژه ساخت بازی Scalebound را احیا کند .

کامیا در این مصاحبه اشاره کرده است که در صورت وجود علاقه از سوی طرف مقابل، آمادگی کامل برای آغاز روند توسعه این عنوان را دارد .

منبع
https://www.videogameschronicle.com...apcoms-trust-on-okami-2-and-scalebound-hopes/
این کامیا خودش رو فارسیِ سخت داده ، 200 بار تا حالا Scalebound رو اسمش رو آورده بالا ولی هیچ گوش شنوایی نیست.
ایکس باکس یه جوری باهاش قهر کرده که اصلا نمیخواد فرصت دومی بهش بده.
این پیرمرد رو هم تحویل بگیرین بابا.
چندصد بار باید سطح خودش رو بیاره پایین و ازشون بخواد که برگردن به پروژه؟

اما همیشه که اینطور نمیمونه ، فقط کافیه که کامیا دوباره یه بازی موفق بسازه ، اونوقت فکر کنم کامیا باشه که بخواد طاقچه بالا بزاره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or