من نزدیک ۲ ساله انداختمش لیست سیا بعدش فهمیدم نسل ۹ چقدر لذتبخشهواقعا خیلی عجیبه. خودش پی سی گیمره. بعد چن ساله دنبال اینه که بقیه ثابت کنه پی سی گیمینگ بده!
یه مدت میاد میگه آماری که خود کپکام داده فیک هست و فروشش روی پی سی بیشتر نیست و اینی که من میگم درسته!
یه مدت دیگه میاد میگه انویدیا مردم رو فریب داده و با فریم جنریشن فریم بالاتر نمیره و فقط عدد فریم شمار بیشتر میشه!
واقعا زبانم قاصره!![]()
من یه ایضا دیگه دارم، چرا اینهمه سال با فونتهای 48 و 64 متن مینویسه با 486 تا ایموجی و بارها ثابت کردیم زمانی که اشتباه میکرده و مشخص میکردیم مثل الان داره مهمل میگه، یکی کاری نمیکردید.چرا بازار بزرگ چین که کنسول سازا نتونستن بهش نفوذ کنن ولی بازار PC تونسته اون جا پا بگیره رو نباید لحاظ کنیم تو مقایسه؟![]()
اگه این جوریه فروش سوییچ تو ژاپن هم نباید حساب کنیم دیگه، بالاخره یه بخش عمده ای از بازار نینتندو تو ژاپنه. این جوری منصفانه تره برای بقیه
ایضا فروش پلی استیشن تو اروپا
ایضا فروش بازی های F2P روی پلتفرم های موبایل
ایضا...
...
..
.

2024 30 درصد بودهbus simulator 27 سه شنبه 8 سپتامبر بر روی pc و ps5 و ایکس باکس سری عرضه میشود
_______
car mechanic 2026 در سال 2026 برای هر 3 پلتفرم عرضه میشود و دموش هم اکنون در استیم قابل بازی است.
42 of global pc revenue growth in 2025 came from china
یعنی یکی واژه growth رو ندیده یا متوجه نشده معنیش رو. یعنی 42 درصد رشد بخش درآمد گیمینگ pc در سال 2025 برا pc هست. رشد نه درآمد کل.
_________
حالا چون آماره، صرفا آمارها رو میدم ولی تخمینیه
مارکت چین 51 میلیارده
برای pc رقمی حدود 11-12 میلیارد برآورد میشه
683 میلیون گیمر داره،
استیم 42.4 میلیون کاربر فعال روزانه از چین داره و بقیه جهان 89.6
87 درصد pc میگن 6 و 5 و 2 بترتیب ps و nintendo و ایکس
تخمین میزنن کل بخش کنسولها سخت افزار و نرم افزار 2.3 میلیارده
_________
و در انتها این حجم از ایموجی و فونت 68 به آرت استایل فروم آسیبی نمیزنه. سید![]()
خوب الان من که زمان گیمینگ کمم بیشتر روی PC بوده باید چه کار کنم؟( اگه درامد چین حذف کنیم ) سال 2025 درامد کنسول گیمینگ 56 درصد بیشتر از pc گیمینگ بوده
یه سری گیمرا هستن طرز فکری گیمری شون شدیدا تحت تاثیر داره به طرز فکری سیاسی شون.۲۴یم داره با پیسی بازی میکنه! منتهی خب سود سهامی که سونی براش میریزه هوش و حواسشو برده.
چرا درامد چین رو حذف کنیم؟چون شما میگی؟2024 30 درصد بوده
https://www.reddit.com/r/pcgaming/comments/1o2wgo2/pc_holds_30_of_chinas_gaming_market_3_for/
27:35
"Some game companies continue to be afraid of the Chinese market"
اصلا 16 میلیارد دلار
The console sector only accounts for about 3% of the Chinese market
1.55 میلیارد دلار
43.6 - 16 = 27.6 میلیارد دلار درامد جهانی pc گیمینگ منهای چین
44.7 - 1.55 = 43.15 میلیارد دلار درامد جهانی کنسول گیمینگ منهای چین
( اگه درامد چین حذف کنیم ) سال 2025 درامد کنسول گیمینگ 56 درصد بیشتر از pc گیمینگ بوده
علی ونوم خدابیامرز هم طرفدار سرخت متال گیر و همچنان EA بود. چقد درست گفتییه سری گیمرا هستن طرز فکری گیمری شون شدیدا تحت تاثیر داره به طرز فکری سیاسی شون.
من 5-6 توی یه گروهی چند بار با کبیر بحث کردم و به این نتیجه رسیدم ایشون بیشتر مخالف غرب و موافق شرق هستش
مثلا با من بحث میکرد که توی جنگ جهانی دوم آمریکا اشتباه کرده بمب اتم زده روی ژاپنو دقیقا اونجا بود من به این نتیجه رسیدم دلیل اینکه PC گیمر هست ولی طرفدار سونی و مخالف مایکرو از ایجا نشئت میگیره
مثلا داستان متال گیر رو میدونین که کوجیما ساخته. کل منظور کوجیما از این آیپی اینه که صلاح هسته ای دست افراد نا درست افتاده (توی واقعیت آمریکا منظورش هست ولی توی بازی فرق میکنه) مثلا بخاطر این داستان خیلی از گیمر هایی که طرفدار EA هستن طرفدار کوجیما هم هستن.یکم دقت کنین EA پرست کوجیما فن خیلی زیاده. البته منظورم این نیست هرکی فن متال گیره بخاطر این موضوع. منظورم اینه خیلی ها طرز فکری سیاسی شون رو ربط میدن به ویدیوگیم.
الان کبیر میاد ریپلای میکنه نه اینطور نیست ولی من خیلی خوب همه چی یادمه![]()
خوب الان من که زمان گیمینگ کمم بیشتر روی PC بوده باید چه کار کنم؟
(با این که عمده شون کره ای اند 
هیچی , همون روال گذشته ادامه بدهخوب الان من که زمان گیمینگ کمم بیشتر روی PC بوده باید چه کار کنم؟
کدوم بحث ؟یه سری گیمرا هستن طرز فکری گیمری شون شدیدا تحت تاثیر داره به طرز فکری سیاسی شون.
من 5-6 توی یه گروهی چند بار با کبیر بحث کردم و به این نتیجه رسیدم ایشون بیشتر مخالف غرب و موافق شرق هستش
مثلا با من بحث میکرد که توی جنگ جهانی دوم آمریکا اشتباه کرده بمب اتم زده روی ژاپنو دقیقا اونجا بود من به این نتیجه رسیدم دلیل اینکه PC گیمر هست ولی طرفدار سونی و مخالف مایکرو از ایجا نشئت میگیره
مثلا داستان متال گیر رو میدونین که کوجیما ساخته. کل منظور کوجیما از این آیپی اینه که صلاح هسته ای دست افراد نا درست افتاده (توی واقعیت آمریکا منظورش هست ولی توی بازی فرق میکنه) مثلا بخاطر این داستان خیلی از گیمر هایی که طرفدار EA هستن طرفدار کوجیما هم هستن.یکم دقت کنین EA پرست کوجیما فن خیلی زیاده. البته منظورم این نیست هرکی فن متال گیره بخاطر این موضوع. منظورم اینه خیلی ها طرز فکری سیاسی شون رو ربط میدن به ویدیوگیم.
الان کبیر میاد ریپلای میکنه نه اینطور نیست ولی من خیلی خوب همه چی یادمه![]()
مشکل از کجاست ؟هااا اصلا یادم نبود علی ونوم رو. همه اینا ریشه روانشناسی داره فقط با مقداری دقت میشه فهمید طرف مشکل از کجاست!
مثلا من با اینکه سونی فنم میدونم یه گروهی از سونی فنها از من خوششون نمیادو من همینطور از اونها. دلیلش هم اینه از همون اوایل فعالیت من، پست های من فوروارد میشد توی گروهاشون و پشت سر من زیاد حرف زدن. بعدش طرف الان از کینه با من حرف میزنه و جوری رفتار میکنه انگار ما خبر نداریم
منظورم اینه مردم عقل دارن. یه Pattern رو میشه توی رفتار آدمها دید و به سرنخ رسید
متاسفانه بحث های این شکلی باعث کودورت میشه ولی خب نمیشه وقتی دلیلش رو هم میدونی خودت رو به ندونستن بزنی
فقط خواستم درباره کبیر اینو من چندین ساله یادمه چرا طرفدار سونی و چاپون هستش![]()
مایکروسافت بی نهایت پول داره ....
مایکروسافت بزودی تمام رتبه 1 صنعت گیم می شه .... ماهی یه بازی انحصاری AAA عرضه می کنه .... همه مجبورا گیم پس بخرن ...خوب پیشرفت کردیچرا درامد چین رو حذف کنیم؟چون شما میگی؟
علی ونوم خدابیامرز هم طرفدار سرخت متال گیر و همچنان EA بود. چقد درست گفتی![]()
در حالی که در عمل درامد بخش PS از کل بازار PC بیشتر منهای چین بیشترتو باید توبه و استغفار کنی. لینک آمارها رو نزاشتم و خط اول آمارها هم غلط ددستوری داشتخوب الان من که زمان گیمینگ کمم بیشتر روی PC بوده باید چه کار کنم؟
این کامیا خودش رو فارسیِ سخت داده ، 200 بار تا حالا Scalebound رو اسمش رو آورده بالا ولی هیچ گوش شنوایی نیست.ابراز تمایل هیدکی کامیا برای ساخت بازی Scalebound
بر اساس مصاحبه تازه هیدکی کامیا با رسانه VGC، وی اعلام کرده است که در صورت تمایل شرکت اکسباکس و آشا شارما، همچنان علاقه دارد پروژه ساخت بازی Scalebound را احیا کند .
کامیا در این مصاحبه اشاره کرده است که در صورت وجود علاقه از سوی طرف مقابل، آمادگی کامل برای آغاز روند توسعه این عنوان را دارد .
منبع
https://www.videogameschronicle.com...apcoms-trust-on-okami-2-and-scalebound-hopes/