سرخط خبرها

واقعا خیلی عجیبه. خودش پی سی گیمره. بعد چن ساله دنبال اینه که بقیه ثابت کنه پی سی گیمینگ بده!
یه مدت میاد میگه آماری که خود کپکام داده فیک هست و فروشش روی پی سی بیشتر نیست و اینی که من میگم درسته!
یه مدت دیگه میاد میگه انویدیا مردم رو فریب داده و با فریم جنریشن فریم بالاتر نمیره و فقط عدد فریم شمار بیشتر میشه!

واقعا زبانم قاصره! :D
من نزدیک ۲ ساله انداختمش لیست سیا بعدش فهمیدم نسل ۹ چقدر لذت‌بخشه 😁

طبق اطلاعاتی که Jordan Miller از رسانه VGC به دست آورده مجموعه Metal Gear Solid Master Collection Vol. 3 شامل بازی‌های Metal Gear Rising: Revengeance و Metal Gear Solid V خواهد بود .

جزئیات عناوین حاضر تو این مجموعه
  • بازی Metal Gear Rising: Revengeance یـ پورت مدرن واسه کنسول‌های نسل جدید دریافت میکنه .
  • بازی Metal Gear Solid V رو نرخ 60 فریم بر ثانیه روی کنسول‌های نسل فعلی اجرا میشه و از سایر قابلیت‌های فنی این کنسول‌ها پشتیبانی میکنه .
پ.ن : محتواهای حذف شده بازی Metal Gear Solid V به این نسخه اضافه نشده است .

bus simulator 27 سه شنبه 8 سپتامبر بر روی pc و ps5 و ایکس باکس سری عرضه میشود
_______
car mechanic 2026 در سال 2026 برای هر 3 پلتفرم عرضه میشود و دموش هم اکنون در استیم قابل بازی است.

چرا بازار بزرگ چین که کنسول سازا نتونستن بهش نفوذ کنن ولی بازار PC تونسته اون جا پا بگیره رو نباید لحاظ کنیم تو مقایسه؟ :-? :-?

اگه این جوریه فروش سوییچ تو ژاپن هم نباید حساب کنیم دیگه، بالاخره یه بخش عمده ای از بازار نینتندو تو ژاپنه. این جوری منصفانه تره برای بقیه :دی
ایضا فروش پلی استیشن تو اروپا
ایضا فروش بازی های F2P روی پلتفرم های موبایل
ایضا...
...
..
.
من یه ایضا دیگه دارم، چرا اینهمه سال با فونتهای 48 و 64 متن مینویسه با 486 تا ایموجی و بارها ثابت کنیم زمانی که اشتباه میکردیم و مشخص میکردیم مثل الان داره مهمل میگه، یکی کاری نمیکرد.
یه حرف درست یکی زده، منم تایید میکنم با لول بالاتر،که یکسال از بحثها فاصله گرفتم و دیدم چقدر گیمینگ بهتره.
ولی شما بعنوان ناظم، یه خبر متعلق به 1.5 سال پیش گذاشته و بعد مثل گذشته ترجمه کرده. زده
42 of global pc revenue growth in 2025 came from china
یعنی یکی واژه growth رو ندیده یا متوجه نشده معنیش رو. یعنی 42 درصد رشد بخش درآمد گیمینگ pc در سال 2025 برا pc هست. رشد نه درآمد کل.
_________
حالا چون آماره، صرفا آمارها رو میدم ولی تخمینیه
مارکت چین 51 میلیارده
برای pc رقمی حدود 11-12 میلیارد برآورد میشه
683 میلیون گیمر داره،
استیم 42.4 میلیون کاربر فعال روزانه از چین داره و بقیه جهان 89.6
87 درصد pc میگن 6 و 5 و 2 بترتیب ps و nintendo و ایکس
تخمین میزنن کل بخش کنسولها سخت افزار و نرم افزار 2.3 میلیارده
_________
و در انتها این حجم از ایموجی و فونت 68 به آرت استایل فروم آسیبی نمیزنه. سید B-)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or