سرخط خبرها

این کامیا خودش رو فارسیِ سخت داده ، 200 بار تا حالا Scalebound رو اسمش رو آورده بالا ولی هیچ گوش شنوایی نیست.
ایکس باکس یه جوری باهاش قهر کرده که اصلا نمیخواد فرصت دومی بهش بده.
این پیرمرد رو هم تحویل بگیرین بابا.
چندصد بار باید سطح خودش رو بیاره پایین و ازشون بخواد که برگردن به پروژه؟

اما همیشه که اینطور نمیمونه ، فقط کافیه که کامیا دوباره یه بازی موفق بسازه ، اونوقت فکر کنم کامیا باشه که بخواد طاقچه بالا بزاره.

کلا کامیا کارش شده تو X مدام به همه رو بزنه بازی هاتون رو بدید من بسازم:دی هیچ کسم تحویلش نمیگیره و باز از رو نمیره:دی

خوب پیشرفت کردی :D انویدیا مردم رو فریب داده و با فریم جنریشن فریم بالاتر نمیره و فقط عدد فریم شمار بیشتر میشه! تکرار نکردی ....
چینی ها درامد ظاهری کل بازار PC افزایش دادن و این توهم به وجود اوردن که کار کنسول گمینگ تمام شده است / درامد PC و کنسول مساوی شده ( در حالی که حداقل 10 سال دیگه طول می کشه تا به اون سطح برسیم )

با استناد به همین اعداد ادعا می کردن کار کنسول گیمینگ تمام
با اسنتاد به همین اعداد برند XBOX نابود شد
با استناد به همین اعداد ادعا میکردن 100 ها میلیون پلیر جدید روی PC منتظر ما هستن , عرضه همزمان روی PC = افزایش چند برابر درامد
با استناد به همین اعداد میگن سونی باید بازی هاش همزمان روی PC عرضه کنه :)) در حالی که در عمل درامد بخش PS از کل بازار PC بیشتر منهای چین بیشتر
مغلطه نکن
اینجا همه یادشونه که گفتی فقط فریم شمار عددش میره بالاو به قول خودت روی کاغذ فریم بالاتره.

کسی توهم این رو نداره که کار کنسول تموم شده.
پی سی پلتفرم اول گیمینگ دنیا هست. چین هم جزو گیمر حساب میشه و پولش با بقیه فرقی نداره.
لطفا توهمات خودت رو توی تاپیک ننویس.
منم دیگه ریپلای نکن که حوصله تومارای بی سر و تهت و داستانایی که تو ذهن خودت ساختی ندارم.
در ضمن هروقت پی سی رو فروختی و پی اس ۵ گیمر شدی بیا دفاع کن ازش و آمارای فیک منتشر کن. اونجوری قابل تحمل تره

تازه این تو شرایطیه که عملا کلاد گیمینگ هیچ جایگاه خاصی نداره و اصلا ترافیک خیلی سنگینی روش نیست. اونوقت یه سری اعتقاد داشتن سخت افزار که گرون شده کلاد گیمینگ جاشو میگیره چون به صرفه تره :D
سخت افزار گرون بشه، کلود جاش رو بگیره؟ مکه کلود با آب کار می‌کنه. اونجا هم سخت افزاره دیگه😁

محدودیت شدید زمانی به سرویس Xbox Cloud Gaming اعمال شد :

- Game Pass Ultimate:
ماهانه ۱۵ ساعت
- Game Pass Premium:
ماهانه ۱۰ ساعت
- Game Pass Essential:
ماهانه ۵ ساعت
اگر بیشتر میخواید بازی کنید باید ساعتی پول اضافه بدین و کسانی که گیم پس ندارن باید از اول پول بدن .

Microsoft slashes Xbox Cloud Gaming to just 15 hours a month for Ultimate subscribers
امیدوارم واس نسل بعد گیمپس التیمیت پرومکس ماهیانه ۶۰ دلاری بوجود بیاد و گیم‌های دی‌وان قوی رو اونجا داشته باشه. گیمپس التیمیت هم تو همین نسل بکنن ۱۵ دلار و با تعداد محدودی بازی دی‌وان. نیاز به اکانت گیمپس کور و گلد واس مالتی‌پلیر هم جمع شه‌!

آخرین ویرایش:
مغلطه نکن
اینجا همه یادشونه که گفتی فقط فریم شمار عددش میره بالاو به قول خودت روی کاغذ فریم بالاتره.

پی سی پلتفرم اول گیمینگ دنیا هست. چین هم جزو گیمر حساب میشه و پولش با بقیه فرقی نداره.
منم دیگه ریپلای نکن که حوصله تومارای بی سر و تهت و داستانایی که تو ذهن خودت ساختی ندارم.
در ضمن هروقت پی سی رو فروختی و پی اس ۵ گیمر شدی بیا دفاع کن ازش و آمارای فیک منتشر کن. اونجوری قابل تحمل تره
چی یادشونه ؟ مگه من چیزی روی پنهان کردم ؟ ؟؟؟
3 بار اسکرین شات فرستادم / توضیح دادم .....
یک بار دیگه هم توضیح میدم ...
هدف از فریم بالاتر چیه ؟ کاهش تاخیر
وقتی FG روشن می کنی چه اتفاقی می افته در ظاهر فریم چند برابر می شه اما در عمل تاخیر افزایش پیدا می کنه
مثلا در بازی Alan Wake 2 تاخیر 120 فریم 4xfg به 108.4 میلی ثانیه می رسه
1788548897022.png

وقتی تاخیر خروجی تصویر در 132 فریم 18.9 میلی ثانیه است
در 387 فریم واقعی تاخیر خروجی تصویر حدود 8 میلی ثانیه است
اما در 387 فریم 4xFG تاخیر به 26.6 میلی ثانیه رسیده

1788548920014.png
متوجه شدی ؟

-------
من گقتم چین جزو بازار گیم نیست ؟ نه
گفتم بازار چین یه دنیای دیگه است / محتوای که داخل بازار چین خریدار داره با غرب متفاوت / فن بیس چین متفاوت ...
هیچ تضمینی نیست بازی که داخل بازار غربی چند میلیون نسخه فروخته داخل بازار چین موفق بشه
فک می کنی این شکلی نیست ؟
یک ماه دیگه Gears of War: E-Day عرضه می شه و خواهیم دید چند میلیون نسخه داخل بازار 16 میلیاردی pc گیمینگ چین می فروشه
چند ماه دیگه fable عرضه می شه و خواهیم دید چند میلیون نسخه داخل بازار 16 میلیاردی pc گیمینگ چین می فروشه

علی ونوم خدابیامرز هم طرفدار سرخت متال گیر و همچنان EA بود. چقد درست گفتی :D
منم یه چند نفر دیدم کمونیست بودن و طرفدار اسکایریم بودن چون میدونی که وقتی تو اسکایریم میری خونه مردم مالکیت خصوصی معنا نداره و هر چی دوست داری برمیداری. البته مثلا همین دوستان رو من دیدم اوایل فورتنایت که همه برابرن رو خیلی دوست دارن به محض فرود از بازی بیرون میان چون از اختلاف طبقاتی متنفرن! :D
حتی یکی از دلایلی که آمریکایی مخصوصا قشر راست افراطی جامعشون با papers please خیلی حال میکنن برای اینه که مهاجرای غیر قانونی جایی در خاک آمریکا ندارن! همین چند وقت پیش خودم متوجه شدم که خیلی طرفدار دولت های سوشالیستم چون ماریو کارت زیاد بازی میکنم! چون میدونی تو ماریو کارت جلو که میفتی سیستم بازی سریع یه رعد و برقی چیزی میفرستی تا عقب بیفتی تا بقیه احساس عدالت کنن :D

پ.ن : محتواهای حذف شده بازی Metal Gear Solid V به این نسخه اضافه نشده است .
MGS 5 که دیفالت نسخه نسل هشتمش ۶۰ فریم بود نسخه PC هم که عالیه، میخوان واسه یه دونه آپدیت 4K پول مفت بگیرن از مردم؟ :دی حتی مرحله آخر بازی که نصفش ساخته شده رو هم نمیخوان بدن :دی

این کامیا خودش رو فارسیِ سخت داده ، 200 بار تا حالا Scalebound رو اسمش رو آورده بالا ولی هیچ گوش شنوایی نیست.
ایکس باکس یه جوری باهاش قهر کرده که اصلا نمیخواد فرصت دومی بهش بده.
این پیرمرد رو هم تحویل بگیرین بابا.
چندصد بار باید سطح خودش رو بیاره پایین و ازشون بخواد که برگردن به پروژه؟

اما همیشه که اینطور نمیمونه ، فقط کافیه که کامیا دوباره یه بازی موفق بسازه ، اونوقت فکر کنم کامیا باشه که بخواد طاقچه بالا بزاره.
حالا تا جایی که من می دونم کلا کامیا بازی بد نساخته فقط بازی هایی که ساخته فروش بالایی نداشتن غیر از اویل ۲ ولی هیچ وقت زیاد جدی نمی گرنش .

• Like
Reactions: m.d.makan
حالا تا جایی که من می دونم کلا کامیا بازی بد نساخته فقط بازی هایی که ساخته فروش بالایی نداشتن غیر از اویل ۲ ولی هیچ وقت زیاد جدی نمی گرنش .
این که 100 درصد.
منظورم اینه که دوباره با یه بازی خوب به روند موفق گذشتش برگرده.
این ریمیک اوکامی خیلی پروژه جذابیه.
ولی کامیا به یه بازی بزرگ تر و پرخرج تر نیاز داره که دوباره برگرده به دوران خوبش.

حالا یه درصدم احتمال بدین Scalebound ساختش به مشکل جدی خورده بوده دیگه نمیتونستن ادامش بدن. فیل اسپنسر تقریبا به هر پروژه زباله ای یه فرصتی داد این که اینو کنسل کرده حرفای زیادی توشه اتفاقا :D
مشکل که خورده بود ، بازی عملا با اون بودجه و وقتی که داشت عملا یه بازی درجه 2 بود که در حد خودش هم کار نمیکرد.
یه جورایی پول مایکروسافت رو آتیش زدن.
برای همینه که دیگه بهشون اعتماد نکردن.
البته این اواخر با نینجا گایدن 4 دوباره مسیر باز شد و با پلاتینیوم یه جورایی غیرمستقیم طور (از طریق تیم نینجا و همکاریشون با هم) همکاری کردن.

باید دید میخوان با کامیا هم دوباره پروژه ای رو شروع کنن یا نه.

واقعا خیلی عجیبه. خودش پی سی گیمره. بعد چن ساله دنبال اینه که بقیه ثابت کنه پی سی گیمینگ بده!
یه مدت میاد میگه آماری که خود کپکام داده فیک هست و فروشش روی پی سی بیشتر نیست و اینی که من میگم درسته!
یه مدت دیگه میاد میگه انویدیا مردم رو فریب داده و با فریم جنریشن فریم بالاتر نمیره و فقط عدد فریم شمار بیشتر میشه!

واقعا زبانم قاصره! :D
نمونه مشابه دیگه هم هست.مورد داشتیم طرف علاوه بر پی سی کنسول سونی داشته و انحصاری های سونی رو یکی پس از دیگری بازی میکرده ولی نفرت عجیبی از سونی داره و هر جا خبر منفی در مورد سونی وجود داره یکی از اولین نفراتی هست که با هیجان در موردش کامنت میده x_x x_xالبته که ما دلیلش رو میدونم چیه حسادت به نمرات و جوایز انحصاری ها و تعریف و فخر فروشی سونی فنا که نفرت اون دوستمون از سونی رو بیش از پیش میکنه
نفرت پراکن همه جا هست مخصوصا جبهه بی طرفها8->
مغلطه نکن

پلتفرم اول وجود خارجی نداره.اگه بر اساس تعداد گیمر و درآمد خالص باشه موبایل گیمینگ با اختلاف پلتفرم اول گیمینگ دنیاست و پی سی در مقابلش پشمک هم نیست اگه بر اساس انحصاری ها و بازی ها باشه کنسولها با اختلاف اول ان
پی سی فقط در زمینه بروز بودن سخت افزار اوله که اونم صرفا فقط به خاطر گیمینگ نیست ai و یه زمان ماینینگ و کارهای تجاری و ... هم شاملش میشه و فراموش نکنیم در عمل استاندارد های هر نسل رو کنسول ها تعیین میکنن ...

دوستی که باهاش بحث می کردم رفت از هوش مصنوعی پرسید و هوش مصنوعی هم حرف های من تایید کرد :-bd بعد زبان شما قاصره :))

الان من چه ربطی داشتم تو این پیامی که نقل قول شده؟ یک بخشی از صحبت ما اونجا رفت ترجمه عکس شما با گوگل ترنزلیت و من دادن فایل گزارش مالی به هوش مصنوعی بعد شما این رو برداشت کردین؟ تایید شما توسط هوش مصنوعی؟
وقتی FG روشن می کنی چه اتفاقی می افته در ظاهر فریم چند برابر می شه اما در عمل تاخیر افزایش پیدا می کنه
View attachment 420902

View attachment 420903
متوجه شدی ؟

-------
من گقتم چین جزو بازار گیم نیست ؟ نه
گفتم بازار چین یه دنیای دیگه است / محتوای که داخل بازار چین خریدار داره با غرب متفاوت / فن بیس چین متفاوت ...
هیچ تضمینی نیست بازی که داخل بازار غربی چند میلیون نسخه فروخته داخل بازار چین موفق بشه
فک می کنی این شکلی نیست ؟
یک ماه دیگه Gears of War: E-Day عرضه می شه و خواهیم دید چند میلیون نسخه داخل بازار 16 میلیاردی pc گیمینگ چین می فروشه
چند ماه دیگه fable عرضه می شه و خواهیم دید چند میلیون نسخه داخل بازار 16 میلیاردی pc گیمینگ چین می فروشه

به نظر من هم برداشت اشتباهی از این عکس دارید اینجام میدید.
یک نمودار نشان دهنده حداکثر فریم ریت (به همراه تاخیر خروجی؟) هست. چیزی که مثلا برای Alan Wake 2 مشاهده میشه این هست که با 4 برابر کردن فریم این عدد از 31.8 به 45.4 افزایش پیدا می‌کنه که کاملا تجربه قابل قبولی خواهد بود. (البته که پایه فریم بالا و در کنارش تاخیر پایین این مسئله رو باعث میشه قابل قبول باشه)
حالا نمودار دومی که شما مورد صحبت قرار دادی یک تست سنتزی هست که بشه مقایسه کرد وقتی هدف 120 فریم باشه تفاوت فریم واقعی و ساخته شده توسط هوش مصنوعی به چه صورتی هست. این میشه مثلا به قول شما مقایسه 5060 با MFG X4 و 5080 بدون فریم جنریشن. فکر نکنم کسی این تفکر رو هم داشته باشه من 5060 خریدم خروجی 5080 میگیرم با FG. ولی اینکه بگیم MFG X4 باعث تاخیر 108 میلی ثانیه‌ای میشه حرف غلطی هست.
در مورد Hogwarts Legacy هم شرایط مشابه هست، بازی متفاوته، تاخیر پایه پایین تر، و حتی با 4 برابر شدن فریم هم حدود 30 درصد افزایش فریم داشتیم که بازم کاملا قابل قبول هست.
خالصه صحبت اینکه امیدوارم شما متوجه شده باشی.

View attachment 420902

View attachment 420903
متوجه شدی ؟
مشکل شما اینه که فکر میکنید فریم یعنی کاهش تاخیر!! فریم بیشتر باعث میشه تصویر بیشتری توی یک ثانیه نمایش داده بشه و در نتیجه تجربه بازی روان تر بشه که تاخیر کمتر یکی از نتایج این عمل هست!
حالا کاری که فریم جنریشن میکنه با کمک هوش مصنوعی خودش فریم تولید میکنه اما چون فریم جنریشن خودش بخشی از قدرت gpu رو میگیره باعث میشه فریم واقعی کمتر و در نتیجه تاخیر افزایش پیدا کنه! اما این کار باعث نمیشه بگیم اون خروجی نهایی فیک هست و تصویر روان تر نشده یا فریم الکی رفته بالاتر!! مسئله اینه که شما باید براساس نیازت یکی رو انتخاب کنی مثلا اگه شما بازی های رقابتی بازی میکنی باید فریم جنریشن رو خاموش کنی اما در بقیه موارد میتونی خروجی بهتری از حالت معمولی بگیری !

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: SHAYAN1999
طبق اطلاعاتی که Jordan Miller از رسانه VGC به دست آورده مجموعه Metal Gear Solid Master Collection Vol. 3 شامل بازی‌های Metal Gear Rising: Revengeance و Metal Gear Solid V خواهد بود .

جزئیات عناوین حاضر تو این مجموعه
  • بازی Metal Gear Rising: Revengeance یـ پورت مدرن واسه کنسول‌های نسل جدید دریافت میکنه .
  • بازی Metal Gear Solid V رو نرخ 60 فریم بر ثانیه روی کنسول‌های نسل فعلی اجرا میشه و از سایر قابلیت‌های فنی این کنسول‌ها پشتیبانی میکنه .
پ.ن : محتواهای حذف شده بازی Metal Gear Solid V به این نسخه اضافه نشده است .
به نظرم MGS از اون سری بازی‌هایی هست که بدون خالق اصلی یه چیزی کم داره و هرچقدر هم در زمینه‌هایی مثل گیم‌پلی و طراحی مرحله و... عالی بسازن، باز اون اتمسفر و حال و هوای بازی شاید بدون کوجیما اون‌طور که انتظار داریم از آب درنیاد.
ولی «اگر» کونامی می‌خواست شانسش رو در این زمینه امتحان کنه و ببینه توانایی تولید یه MGS بدون کوجیما رو داره یا نه، بهترین موقعیت همین MGSV بود. از اونجایی که بازی حالت ناقصی داشت، کونامی می‌تونست یه تیم تشکیل بده که روی بخش‌های جدید کار کنن و بخش‌های قبلی رو هم کامل‌تر کنن و اسمش رو هم بذارن MGSV: Folan Edition. :دی ریسکش به شدت پایین‌تر از تولید یه نسخه کاملاً تازه بود و یه جور کسب تجربه هم برای اعضای تیم بود و اگه خوب کار می‌کردن، می‌تونستن آماده بشن برای کارهای بزرگ‌تر.

Shawn Layden رئیس سابق Sony Interactive Entertainment گفته که موضوع حذف دیسک توسط سونی ناراحت کننده است. ولی راه حل دارد و آن هم واگذاری لایسنس و اجازه انتشار توسط ناشرین سوم شخص است. کاری که مایکروسافت انجام داده و با شرایط و قراردادهای مشخص، به ناشرین مورد تایید خود این اجازه را داده است.

sony.jpg
Sony's PlayStation disc plant is losing 10 percent of its volume in 2028, not 90

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or