این کامیا خودش رو فارسیِ سخت داده ، 200 بار تا حالا Scalebound رو اسمش رو آورده بالا ولی هیچ گوش شنوایی نیست.
ایکس باکس یه جوری باهاش قهر کرده که اصلا نمیخواد فرصت دومی بهش بده.
این پیرمرد رو هم تحویل بگیرین بابا.
چندصد بار باید سطح خودش رو بیاره پایین و ازشون بخواد که برگردن به پروژه؟
اما همیشه که اینطور نمیمونه ، فقط کافیه که کامیا دوباره یه بازی موفق بسازه ، اونوقت فکر کنم کامیا باشه که بخواد طاقچه بالا بزاره.
مغلطه نکنخوب پیشرفت کردیانویدیا مردم رو فریب داده و با فریم جنریشن فریم بالاتر نمیره و فقط عدد فریم شمار بیشتر میشه! تکرار نکردی ....
چینی ها درامد ظاهری کل بازار PC افزایش دادن و این توهم به وجود اوردن که کار کنسول گمینگ تمام شده است / درامد PC و کنسول مساوی شده ( در حالی که حداقل 10 سال دیگه طول می کشه تا به اون سطح برسیم )
با استناد به همین اعداد ادعا می کردن کار کنسول گیمینگ تمام
با اسنتاد به همین اعداد برند XBOX نابود شد
با استناد به همین اعداد ادعا میکردن 100 ها میلیون پلیر جدید روی PC منتظر ما هستن , عرضه همزمان روی PC = افزایش چند برابر درامد
با استناد به همین اعداد میگن سونی باید بازی هاش همزمان روی PC عرضه کنهدر حالی که در عمل درامد بخش PS از کل بازار PC بیشتر منهای چین بیشتر
سخت افزار گرون بشه، کلود جاش رو بگیره؟ مکه کلود با آب کار میکنه. اونجا هم سخت افزاره دیگهتازه این تو شرایطیه که عملا کلاد گیمینگ هیچ جایگاه خاصی نداره و اصلا ترافیک خیلی سنگینی روش نیست. اونوقت یه سری اعتقاد داشتن سخت افزار که گرون شده کلاد گیمینگ جاشو میگیره چون به صرفه تره![]()
امیدوارم واس نسل بعد گیمپس التیمیت پرومکس ماهیانه ۶۰ دلاری بوجود بیاد و گیمهای دیوان قوی رو اونجا داشته باشه. گیمپس التیمیت هم تو همین نسل بکنن ۱۵ دلار و با تعداد محدودی بازی دیوان. نیاز به اکانت گیمپس کور و گلد واس مالتیپلیر هم جمع شه!محدودیت شدید زمانی به سرویس Xbox Cloud Gaming اعمال شد :
- Game Pass Ultimate:
ماهانه ۱۵ ساعت
- Game Pass Premium:
ماهانه ۱۰ ساعت
- Game Pass Essential:
ماهانه ۵ ساعت
اگر بیشتر میخواید بازی کنید باید ساعتی پول اضافه بدین و کسانی که گیم پس ندارن باید از اول پول بدن .
Microsoft slashes Xbox Cloud Gaming to just 15 hours a month for Ultimate subscribers
چی یادشونه ؟ مگه من چیزی روی پنهان کردم ؟ ؟؟؟مغلطه نکن
اینجا همه یادشونه که گفتی فقط فریم شمار عددش میره بالاو به قول خودت روی کاغذ فریم بالاتره.
کسی توهم این رو نداره که کار کنسول تموم شده.
پی سی پلتفرم اول گیمینگ دنیا هست. چین هم جزو گیمر حساب میشه و پولش با بقیه فرقی نداره.
لطفا توهمات خودت رو توی تاپیک ننویس.
منم دیگه ریپلای نکن که حوصله تومارای بی سر و تهت و داستانایی که تو ذهن خودت ساختی ندارم.
در ضمن هروقت پی سی رو فروختی و پی اس ۵ گیمر شدی بیا دفاع کن ازش و آمارای فیک منتشر کن. اونجوری قابل تحمل تره
منم یه چند نفر دیدم کمونیست بودن و طرفدار اسکایریم بودن چون میدونی که وقتی تو اسکایریم میری خونه مردم مالکیت خصوصی معنا نداره و هر چی دوست داری برمیداری. البته مثلا همین دوستان رو من دیدم اوایل فورتنایت که همه برابرن رو خیلی دوست دارن به محض فرود از بازی بیرون میان چون از اختلاف طبقاتی متنفرن!علی ونوم خدابیامرز هم طرفدار سرخت متال گیر و همچنان EA بود. چقد درست گفتی![]()
MGS 5 که دیفالت نسخه نسل هشتمش ۶۰ فریم بود نسخه PC هم که عالیه، میخوان واسه یه دونه آپدیت 4K پول مفت بگیرن از مردم؟پ.ن : محتواهای حذف شده بازی Metal Gear Solid V به این نسخه اضافه نشده است .
حالا تا جایی که من می دونم کلا کامیا بازی بد نساخته فقط بازی هایی که ساخته فروش بالایی نداشتن غیر از اویل ۲ ولی هیچ وقت زیاد جدی نمی گرنش .این کامیا خودش رو فارسیِ سخت داده ، 200 بار تا حالا Scalebound رو اسمش رو آورده بالا ولی هیچ گوش شنوایی نیست.
ایکس باکس یه جوری باهاش قهر کرده که اصلا نمیخواد فرصت دومی بهش بده.
این پیرمرد رو هم تحویل بگیرین بابا.
چندصد بار باید سطح خودش رو بیاره پایین و ازشون بخواد که برگردن به پروژه؟
اما همیشه که اینطور نمیمونه ، فقط کافیه که کامیا دوباره یه بازی موفق بسازه ، اونوقت فکر کنم کامیا باشه که بخواد طاقچه بالا بزاره.
این که 100 درصد.حالا تا جایی که من می دونم کلا کامیا بازی بد نساخته فقط بازی هایی که ساخته فروش بالایی نداشتن غیر از اویل ۲ ولی هیچ وقت زیاد جدی نمی گرنش .
مشکل که خورده بود ، بازی عملا با اون بودجه و وقتی که داشت عملا یه بازی درجه 2 بود که در حد خودش هم کار نمیکرد.حالا یه درصدم احتمال بدین Scalebound ساختش به مشکل جدی خورده بوده دیگه نمیتونستن ادامش بدن. فیل اسپنسر تقریبا به هر پروژه زباله ای یه فرصتی داد این که اینو کنسل کرده حرفای زیادی توشه اتفاقا![]()
نمونه مشابه دیگه هم هست.مورد داشتیم طرف علاوه بر پی سی کنسول سونی داشته و انحصاری های سونی رو یکی پس از دیگری بازی میکرده ولی نفرت عجیبی از سونی داره و هر جا خبر منفی در مورد سونی وجود داره یکی از اولین نفراتی هست که با هیجان در موردش کامنت میدهواقعا خیلی عجیبه. خودش پی سی گیمره. بعد چن ساله دنبال اینه که بقیه ثابت کنه پی سی گیمینگ بده!
یه مدت میاد میگه آماری که خود کپکام داده فیک هست و فروشش روی پی سی بیشتر نیست و اینی که من میگم درسته!
یه مدت دیگه میاد میگه انویدیا مردم رو فریب داده و با فریم جنریشن فریم بالاتر نمیره و فقط عدد فریم شمار بیشتر میشه!
واقعا زبانم قاصره!![]()
البته که ما دلیلش رو میدونم چیه حسادت به نمرات و جوایز انحصاری ها و تعریف و فخر فروشی سونی فنا که نفرت اون دوستمون از سونی رو بیش از پیش میکنه
پلتفرم اول وجود خارجی نداره.اگه بر اساس تعداد گیمر و درآمد خالص باشه موبایل گیمینگ با اختلاف پلتفرم اول گیمینگ دنیاست و پی سی در مقابلش پشمک هم نیست اگه بر اساس انحصاری ها و بازی ها باشه کنسولها با اختلاف اول انمغلطه نکن
اینجا همه یادشونه که گفتی فقط فریم شمار عددش میره بالاو به قول خودت روی کاغذ فریم بالاتره.
کسی توهم این رو نداره که کار کنسول تموم شده.
پی سی پلتفرم اول گیمینگ دنیا هست. چین هم جزو گیمر حساب میشه و پولش با بقیه فرقی نداره.
لطفا توهمات خودت رو توی تاپیک ننویس.
منم دیگه ریپلای نکن که حوصله تومارای بی سر و تهت و داستانایی که تو ذهن خودت ساختی ندارم.
در ضمن هروقت پی سی رو فروختی و پی اس ۵ گیمر شدی بیا دفاع کن ازش و آمارای فیک منتشر کن. اونجوری قابل تحمل تره
دوستی که باهاش بحث می کردم رفت از هوش مصنوعی پرسید و هوش مصنوعی هم حرف های من تایید کردبعد زبان شما قاصره
![]()
چی یادشونه ؟ مگه من چیزی روی پنهان کردم ؟ ؟؟؟
3 بار اسکرین شات فرستادم / توضیح دادم .....
یک بار دیگه هم توضیح میدم ...
هدف از فریم بالاتر چیه ؟ کاهش تاخیر
وقتی FG روشن می کنی چه اتفاقی می افته در ظاهر فریم چند برابر می شه اما در عمل تاخیر افزایش پیدا می کنه
مثلا در بازی Alan Wake 2 تاخیر 120 فریم 4xfg به 108.4 میلی ثانیه می رسه
View attachment 420902
وقتی تاخیر خروجی تصویر در 132 فریم 18.9 میلی ثانیه است
در 387 فریم واقعی تاخیر خروجی تصویر حدود 8 میلی ثانیه است
اما در 387 فریم 4xFG تاخیر به 26.6 میلی ثانیه رسیده
View attachment 420903
متوجه شدی ؟
-------
من گقتم چین جزو بازار گیم نیست ؟ نه
گفتم بازار چین یه دنیای دیگه است / محتوای که داخل بازار چین خریدار داره با غرب متفاوت / فن بیس چین متفاوت ...
هیچ تضمینی نیست بازی که داخل بازار غربی چند میلیون نسخه فروخته داخل بازار چین موفق بشه
فک می کنی این شکلی نیست ؟
یک ماه دیگه Gears of War: E-Day عرضه می شه و خواهیم دید چند میلیون نسخه داخل بازار 16 میلیاردی pc گیمینگ چین می فروشه
چند ماه دیگه fable عرضه می شه و خواهیم دید چند میلیون نسخه داخل بازار 16 میلیاردی pc گیمینگ چین می فروشه
مشکل شما اینه که فکر میکنید فریم یعنی کاهش تاخیر!! فریم بیشتر باعث میشه تصویر بیشتری توی یک ثانیه نمایش داده بشه و در نتیجه تجربه بازی روان تر بشه که تاخیر کمتر یکی از نتایج این عمل هست!چی یادشونه ؟ مگه من چیزی روی پنهان کردم ؟ ؟؟؟
3 بار اسکرین شات فرستادم / توضیح دادم .....
یک بار دیگه هم توضیح میدم ...
هدف از فریم بالاتر چیه ؟ کاهش تاخیر
وقتی FG روشن می کنی چه اتفاقی می افته در ظاهر فریم چند برابر می شه اما در عمل تاخیر افزایش پیدا می کنه
مثلا در بازی Alan Wake 2 تاخیر 120 فریم 4xfg به 108.4 میلی ثانیه می رسه
View attachment 420902
وقتی تاخیر خروجی تصویر در 132 فریم 18.9 میلی ثانیه است
در 387 فریم واقعی تاخیر خروجی تصویر حدود 8 میلی ثانیه است
اما در 387 فریم 4xFG تاخیر به 26.6 میلی ثانیه رسیده
View attachment 420903
متوجه شدی ؟
به نظرم MGS از اون سری بازیهایی هست که بدون خالق اصلی یه چیزی کم داره و هرچقدر هم در زمینههایی مثل گیمپلی و طراحی مرحله و... عالی بسازن، باز اون اتمسفر و حال و هوای بازی شاید بدون کوجیما اونطور که انتظار داریم از آب درنیاد.طبق اطلاعاتی که Jordan Miller از رسانه VGC به دست آورده مجموعه Metal Gear Solid Master Collection Vol. 3 شامل بازیهای Metal Gear Rising: Revengeance و Metal Gear Solid V خواهد بود .پ.ن : محتواهای حذف شده بازی Metal Gear Solid V به این نسخه اضافه نشده است .
جزئیات عناوین حاضر تو این مجموعه
- بازی Metal Gear Rising: Revengeance یـ پورت مدرن واسه کنسولهای نسل جدید دریافت میکنه .
- بازی Metal Gear Solid V رو نرخ 60 فریم بر ثانیه روی کنسولهای نسل فعلی اجرا میشه و از سایر قابلیتهای فنی این کنسولها پشتیبانی میکنه .