تمرکز شرکت Capcom بر احیا و فعال سازی مجدد مجموعه های قدیمی
بر اساس اعلام رسمی شرکت Capcom، این استودیو قصد دارد در کنار انتشار منظم عناوین بزرگ جدید در هر سال، بر احیا و فعال سازی دوباره مجموعه هایی تمرکز کند که در سال های اخیر نسخه جدیدی از آن ها عرضه نشده است .
این شرکت اعلام کرده است که برنامه ویژه ای برای بازگرداندن مجموعه های قدیمی و کم کار خود دارد .
Onimusha: Way of the Sword Sells Over 1 Million Units on Launch Day!– Total series sales surpass 10 million units driven by this first new title in 20 years – | Press Release | CAPCOM

شاید همتون ذهن تون بره سمت Dino Crisis
ولی هدف اصلی این فرمان، احیای Ace Attorney و Final Fight ـه و مخاطب هدفش هم منم![]()
با وجود DMC فکر نکنم خبری از این بازی بشه ولی خدایش بازی قشنگی بودمن دنبال یه متای حق به اسم Chaos Legion ـم که خود کپکامم یادش نیست یه زمان اینو ساختهاینو زنده کنن دوباره، دنیا آماده ریمیکش نیست، در این حد یعنی
![]()
بهزاد اگه بود:تمرکز شرکت Capcom بر احیا و فعال سازی مجدد مجموعه های قدیمی
بر اساس اعلام رسمی شرکت Capcom، این استودیو قصد دارد در کنار انتشار منظم عناوین بزرگ جدید در هر سال، بر احیا و فعال سازی دوباره مجموعه هایی تمرکز کند که در سال های اخیر نسخه جدیدی از آن ها عرضه نشده است .
این شرکت اعلام کرده است که برنامه ویژه ای برای بازگرداندن مجموعه های قدیمی و کم کار خود دارد .
Onimusha: Way of the Sword Sells Over 1 Million Units on Launch Day!– Total series sales surpass 10 million units driven by this first new title in 20 years – | Press Release | CAPCOM

من مثل سگ از ساخت ادامه یا ریمیک بازی های قدیمی میترسم
میترسم خرابش کنن اون خاطره خوبی که ازش دارم هم از بین بره
مثلا بازی هایی که زمان PS1 به خاطر گرافیک بالاشون ترند بودن که کلا روشون حسابی نمیکنم چون الان هیچ حرفی برا گفتن ندارن اما بازی هایی که گیم پلی و داستان غنی داشتن پتانسیل بیشتری دارن
ولی مثلا وقتی به این فکر میکنم که بازی هایی مثل داینو کرایسیس یا گادهند امروزی آیا میتونن دوباره مارو به وجد بیارن یا ناامیدمون کنن؟ترجیح میدم نسازنشون![]()
یادی هم بکنیم از عنوان lost planet بازی نه چندان قدیمی کپکام که شماره اولش بازی خوبی بود و ولی بعد از ضعیف بودن قسمت دوم اصلا دیگه کسی اسمش نمیاره