شرایر: پس از بازخورد منفی به هورایزن آنلاین گوریلا، سونی دستور ریبوت پروژه رو صادر کرد... گوریلا تا دسامبر فرصت داره ویژن جدیدی ارائه بده
View attachment 418081
(عملا این داره تبدیل به طولانی ترین پروسه ساخت یک بازی توسط سونی می شه... شروع از 2017!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
پ ن 2: به گفته شرایر هنوز سال های زیادی به عرضه نسخه سوم مونده!!!!!!
سونی خیلی بی رقیبه دنبال اینه از این همه مشتری درامدشو بیشتر کنه و راهی که فک میکنه مایکروترنزکیشن هست چون خارجی توی یک بازی انلاینی بمونه پول واقعی خرج میکنه . از اونورم چون رقیب ضعیفه و هزینه تولید بازیهای تریپل A گرون تر شده و توسعه ش طولانی تر شده رقیب هم توی فروش کنسولش تهدیدی نمیکنه باعث میشه بیشتر به سمت ریسک برای ساخت بازیهای انلاینی بره .کسانی اواخر نسل هفتم یادشونه میدونن سونی که در رقابت مایکروسافت بود از ۲۰۱۰ تا اخر نسل هفتم چه انحصاری های افلاین خفنی داشت .تو تک تک شیارهای مغز مدیران سونی باید ایستاده ادرار کرد که هیچ درکی از بازار بازی های آنلاین ندارند. مگه چند درصد بازی های آنلاین موندگار شده؟ جای این همه خرج یه تیم جدا و مستقل برای لست آنلاین کنار میذاشتن و پرونده بازی های آنلاین رو میبستند. ولی هی آشغال میسازن هی تعطیل میکنند هی آشغال هی تعطیل. بعد نمیبینند بازی های داستان محور و حتی مستقل چه رشدی کردند و چقدر خواهان داره؟! همون Japan Studio شرف داشت به تمام این استودیوهای بی هویت و دوزاری. حالم دیگه داره از این وضعیت گیم به هم میخوره. کاش یه شرکت سومی بیاد یه چیز متفاوت بده انقدر بین اون دو تا تیمارستان سرگردان نباشیم.

هورایزن انلاین اول قرار بود مثل مانستر هانتر باشه ولی با مانسترای رباتیک که اتفاقا ایده خیلی خفن و خوبیم بود. منتهی گوریلا زد جاده خاکی و نتونست از همچین ایده ای استفاده کنه وگرنه پتانسیل بازی آنلاین خیلی خوبی داشت. هر گسی که قرار نیست pvp باشه بیفتن به جون هممن جدا و عمیقا نمی فهمم هورایزن چجوری می تونه یه بازی آنلاین بشه!!!
یعنی چجوری؟ مثلا دوتا تیم ۸ نفره بندازه تو مپ و با تیر کمون همدیگه رو بکشیم؟ یعنی واقعا سونی و گوریلا نمی فهمن که این پروژه کلا نشدنیه؟
تلو هم همینه. ۴ـ۵ سال پیش گفتم اصلا سبک تلو به آنلاین بودن نمیخوره. فقط الکی چند سال وقت و هزینه ND رو تر زدن بهش رفت.
ته تهش بتونی یه مود هورد برای هورایزن و تلو درست کنی که کواپ بازی کنی.
شده حکایت GOW گس که نمیدونم ایده کدوم پهن مغزی بود![]()
تو دنیایی که دووم شکست تجاری میخوره چطور انتظار دارید کیلزون بسازن؟
البته سونی میتونه حداقل یه پورتی ازشون رو کنسول بده نمیفهمم چرا زورش میاد ولی انصافا ساخت ادامه ریسکش زیادی بالاس. اونم وقتی آی پی پرفروشی مثل هورایزن وجود داره واسه گوریلا.
ببین نمی تونم منظورم رو برسونمهورایزن انلاین اول قرار بود مثل مانستر هانتر باشه ولی با مانسترای رباتیک که اتفاقا ایده خیلی خفن و خوبیم بود. منتهی گوریلا زد جاده خاکی و نتونست از همچین ایده ای استفاده کنه وگرنه پتانسیل بازی آنلاین خیلی خوبی داشت. هر گسی که قرار نیست pvp باشه بیفتن به جون هم
همون تلو آنلاینم کلی میتونست بازی خوبی باشه توی سبک خودش اگه یه استودیو دیگه رو میذاشتن بالا سرش نه خود ناتی داگ رو. نهایت اینا به عنوان ناظر و مشاور بالا سر پروژه فعالیت میکردن.
مشکل هرجفت تلو آنلاین و Horizon Hunters Gathering این بود که درست مدیریت نشدن و یکیشون خود ناتی داگ نباید میساخت و اون یکیم از ایده خوبی که داشت فاصله گرفت و طراحی کاراکتراشم توی دیوار بود. وگرنه همینارو عین آدم میساختن اتفاقا کلی پلیر جذب میکرد و موفق میشدن.
حرفت درسته که بازی آنلاین داریم تا آنلاین. بستگی داره سازنده چی بسازه و چجوری مخاطب رو معتاد بازیش کنه. الان یه نگاه به Warframe و فالوت ۷۶ و دیابلو و دستینی و هلدایورز و اوورواچ و امثالهم بنداز از چند ده ساعت تا چند هزار ساعت بازیکناش پلی تایم دارن هرکدومم سبک و سیاق خودشون. نمونه سادش بین بازیای سونی، آنلاین تلو ۱ تا همین چند سال پیش من بین دوستام یادمه بازیش میکردن و پلی تایم وحشتناک زیادی داشتن (حتی آنچارتد هم نسل ۷ یادمه مولتی و کوآپش حسابی طرفدار داشت ولی آنچارتد ۴ کوآپش تاخیر خورد که دیگه پلیر ذوقی براش نداشت و بخش pvpش بشدت کسل کننده و یکنواخت بود برخلاف نسخه های قبلیش). همین مانستر هانتری که گوریلا قرار بود ازش الهام بگیره من و خیلیا پلی تایم زیادی داریم. فرقی نداره pvp یا pve وقتی سازنده بتونه هسته اصلی رو جذاب و اعتیاد آور بسازه و در طول سال محتوای خوبی براش عرضه کنه و ساپورت بشه هم سوداوری برای سازنده و سونی میتونه داشته باشه هم یه کامیونیتی بزرگی براش ساخته میشه. دنیای هورایزن هم پتانسیل زیادی برای بازیای کوآپ و MMO داره منتهی یکی میشه اون تیم کره ای که بازی هورایزن جذابی معرفی کردن یکیم خود تیم گوریلا که بازیشون داغونه و میخوان ریبوت بشه و تبدیلش کنن به یه کوآپ کلاسیک.ببین نمی تونم منظورم رو برسونم
ببین سبک و سیاق این بازیها جوریه که به آنلاین نمی خوره. یعنی حتی اگه سازنده کلی نبوغ هم به خرج بده، نهایت دو سه ماه پلیر داشته باشه و بعدش دراپ میشه. بزار آنچارتد رو مثال بزنم. یه بازی درجه یک سوم شخص. اما واقعا آنلاین خوبی داشت؟ چقدر آدم می تونست براش وقت بزاره و بازی کنه؟خود من آنچارتد ۲ و ۳ رو آنلاین بازی کردم.ولی نهایت یکی دوماه.چون کلا مدلش جوری نیست که بشه ازش بخش آنلاین قوی درآورد(لطفا کسی نگه آره، من خیلی باهاش حال کردم. منظورم اون قشری هست که بخش آنلاین رو سوراخ میکنن)
همچین چیزی وجود ندارهکسایی که بیشتر از 13 سال از تاریخ اکانتشون میگذره وریفای لازم ندارن.
من اگه جای اون پلیرها بودم کلی حرص میخوردم ، فکر کنم آلمان هم یه جورایی خیلی به پلیرها و بازیهای خشن گیر میدن.View attachment 418266
پلی استیشن تمام کاربران استرالیایی رو مجبور به احراز هویتی سنی کرد. اگه احراز هویت نکنن باز میتونن به اکانت دسترسی داشته باشن ولی توانایی اجرای بازی های +18 رو از دست میدن!
(کسایی که بیشتر از 13 سال از تاریخ اکانتشون میگذره وریفای لازم ندارن.)